FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne nasjedajte na provokacije ovih plavih uhljupa, 5 godina je dug period, neka uzivaju i nek se nasladjuju, dok nekog drugog vidjenja.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Opasni vjetrovi pusu oko nas, svakakvog se sljama nakupilo oko porodice Varesanovic, njihovi taoci cemo biti veoma dugo, jer ne planiraju uskoro napustati klub...
Ma ja sam se titule zaželio, koja automatski donosi LP, pare i treće pretkolo KL. Treba odmah iskoristiti dok konkurenti igraju evropu, dobiti sve živo i otići u startu na +10.
ispali sad ili od Aktobea za 15 dana isto ga dođe.
svakako nismo imali šanse za grupe, ti se može samo kao prvak ostvariti...
Daj Mirva odriješi kesu za trenera, treba nam sad taj pozitivni šok. Trener koji ne traži alibije već koji će odmah postaviti jasan sistem. Mirza to nažalost nije uspio. Hvala mu za izborenu Evropu.
Imao je Mirza i finih momenata na klupi (u Širokom, Gabeli protiv Zrinjskog ) pokazao je zube i Četaljima u BL, ali jednostavno nema smisla da se naduravamo dalje!

Daj Mirva odriješi kesu za trenera, treba nam sad taj pozitivni šok. Trener koji ne traži alibije već koji će odmah postaviti jasan sistem. Mirza to nažalost nije uspio. Hvala mu za izborenu Evropu.
Imao je Mirza i finih momenata na klupi (u Širokom, Gabeli protiv Zrinjskog ) pokazao je zube i Četaljima u BL, ali jednostavno nema smisla da se naduravamo dalje!
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Za njegove standarde ovaj post je remek djelo. Haman se potrudio, ne valja mu za samopouzdanje što ga ofiraš.Lecler je napisao/la: ↑21 jul 2023, 22:05Nauči pisatiPitar6785 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 21:56Radi ovakvi izjava i ovakvog ponasanje smo dosli do 30 dana postojanja.. bolje smo igrali pod virslama zeljo imao 4 titule vise bolje smo igrali kad je klub vodio celo bajramovic kluba treninzi dugovi stecaj. Izgleda ovde to neki zele jer nemogu da prihvate da neko u FUDBALSKOM KLUBU SARAJEVO ZA MJESEC ZARADI VISE NEGO ON ZA 35 godina radnog staza.
Pa prema tome molim gospodina Mirvica da klub svede na pozitivni 0 duga da ostavi toliko novca da se svi igraci i ss izmire do kraja ugovora i napusti klub..
Hvala ti ljudino..
Nek vodi Muco celo kapetanovic klub oni su osvajali titule svake 8 godine..
Covjek dovede igrace napravi ekipu boli glava al hz hoce da se pitaju a prosjek 2650 ljudi po utakmici i po cjeni 3 eura ulaznica
Naravno da se FK SARAJEVO nece ugasit al ce bit nako nesto sto je sb 7 mjesto zlatna sredina..
Grad napravio sebi travnjak dobio 1,6 m km za 500 k km i trazi da stavimo simbol kantona na dres
50 k km godisnje opstina pomaze klub
Mirvicu ako ostanes budi MAMIC nabi sve na onu stvar i radi po svom jer mora se nekad i stat na crtu
Novinari koji za 20 km objave clanak kao ovaj mafijaski portal i cetnicki k l i x nek pisu o zelji **** im zeljo mater

The saddest thing in life is wasted talent.
Kaze huligan evo adresa, pa bujrumnokee je napisao/la: ↑21 jul 2023, 21:22Koji si ti smrad od covjeka. Konkretno sam ti dao adresu vrijeme da biras kad se vec mangupises. Da bi napisao kako ne znas sta se svadjas i da ti se halali itd itd. Pickica prava.
A ovdje si glavni baja al.. na tastaturi!
Nazorseusro bi ti bas pasalo.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Nece ovo na dobro, narkomanska porodica je dobro potegla, i to doslovno. Agentura jaka.
-
- Kontakt:
Meni je presmiješno sada što pola foruma piše "Mirviću ako imaš obraza skloni Mirzu..." ko prave sda ovce ste. Ako ovaj tvoj post znači da ne ide ker onda će ovo tek postati cirkus.BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 22:13Opasni vjetrovi pusu oko nas, svakakvog se sljama nakupilo oko porodice Varesanovic, njihovi taoci cemo biti veoma dugo, jer ne planiraju uskoro napustati klub...
Sta je potegla.BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 22:20Nece ovo na dobro, narkomanska porodica je dobro potegla, i to doslovno. Agentura jaka.

Daj I nama neupucenim reci ,da znamo.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 21 jul 2023, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Najace on zivi Sarajevo kaze,nije propusto priliku da hrakne prije kao i Turkovic i mnogi drugi,nema legendi svaki dan neki naslov bioBijeliBordo1946 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 22:20Nece ovo na dobro, narkomanska porodica je dobro potegla, i to doslovno. Agentura jaka.
Pusti ovog, vec je jednom lupio da se Serbecic i Avram zakacio sa Dalom pa je ovaj otisao u Skoplje.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 21 jul 2023, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- morsecode
- Kontakt:
Ne smijemo sezonu u PL zapoceti sa ovim klosarom, ni pod razno. Mirvic ako ovom debilu ne slozi otkaz, sam ce sebi autogol da zabije. Toliko novca ulozeno i MV ti vodi ekipu

"To je jednostavno SARAJEVO"
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Mislim da ti, i takvi kao ti to dobro znate.amypitar je napisao/la: ↑21 jul 2023, 22:23Sta je potegla.BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 22:20Nece ovo na dobro, narkomanska porodica je dobro potegla, i to doslovno. Agentura jaka.![]()
Ja iskreno veze nemam.BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 22:26Mislim da ti, i takvi kao ti to dobro znate.amypitar je napisao/la: ↑21 jul 2023, 22:23Sta je potegla.BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 22:20Nece ovo na dobro, narkomanska porodica je dobro potegla, i to doslovno. Agentura jaka.![]()
Platim kartu odem na istok I gledam utakmicu.
Vidim nesto znas ,pa evo priupitah.
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Cirkus je poceo kad je imenovan sef nestrucnog staba, a trajat ce, dok se ne ispune zahtjevi porodice ( i oko iste ) svi zahtjevi.bordobijelisampion je napisao/la: ↑21 jul 2023, 22:22Meni je presmiješno sada što pola foruma piše "Mirviću ako imaš obraza skloni Mirzu..." ko prave sda ovce ste. Ako ovaj tvoj post znači da ne ide ker onda će ovo tek postati cirkus.BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 22:13Opasni vjetrovi pusu oko nas, svakakvog se sljama nakupilo oko porodice Varesanovic, njihovi taoci cemo biti veoma dugo, jer ne planiraju uskoro napustati klub...
Neznam nekoje pisao da mirzini ljudi tuku po tribinama, da su valjda Kodru prijetili, evo sad i Mirvicu prijete ako mirzu otjera
Ako je ovo istinita prica i glavna tema razlig bojkota hz ja ih 1000% podrzavam.. neznam nista o ovom al sam nijad niko nista konkretno nije napisao objavio isto koda se boje reci nesto o ovoj temi
Ako je ovo istinita prica i glavna tema razlig bojkota hz ja ih 1000% podrzavam.. neznam nista o ovom al sam nijad niko nista konkretno nije napisao objavio isto koda se boje reci nesto o ovoj temi
- ElCartel11
- Kontakt:
Kad je jedna Sabra mogla mahalu držati podalje od kluba i ove kvazi mafijoze, da ih Mirvic ne može? Ne bih ja rekao, da ne moze, vec nece. Ocito mu gode i dobro mu dodju za neke druge poslove. Jer nema Mirvic biznis samo u fudbalu...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Ako smijes, pitaj svoje poslodavce...amypitar je napisao/la: ↑21 jul 2023, 22:28Ja iskreno veze nemam.
Platim kartu odem na istok I gledam utakmicu.
Vidim nesto znas ,pa evo priupitah.
Ja se bojim slijedeceg najcrnjeg scenarija…
Ovaj tvrdoglavi i vrlo moguce u mutne radnje duboko upetljani Amerikanac ce se sada jos vise distancirati od navijaca sto ce dodatno naelektrisati i onako uzavrelu atmosferu.
Zatim je vrlo moguce da ce doci do njegovog izlaska iz kluba sto ce klub ostaviti u nezavidnoj situaciji. Niko ne zna kako se vodi i tretira novac koji je on dosada unio u klub,ako su pozajmice onda se klub iz toga nece moci ispetljati nikada. Zatim tu su igraci sa ogromnim platama (za nase uslove) i oni mogu komotno tuziti klub kao sto je bio slucaj kad nam je Nam dao nogu.
Mirvic je dokazao i pokazao da nema zdrav plan i sistem, sve radi ad-hoc i kao iz nekog inata da ulaze ne bi li pokazao kako je on u pravu, a vjerovatno se okruzio pogresnim savjetnicima koji ga u tome podrzavaju radi nekog licnog trenutnog interesa.
Uglavnom, meni sve mirise na vrlo opasan zavrsetak price sa Mirvicem i katastrofalne posljedice po klub.
Sjetite se samo onih par mjeseci kada se Nam povukao na sta je sve licilo i cemu je vodilo, a sjetite se i sta bi sa Celikom i na koji nacin.
Ovaj tvrdoglavi i vrlo moguce u mutne radnje duboko upetljani Amerikanac ce se sada jos vise distancirati od navijaca sto ce dodatno naelektrisati i onako uzavrelu atmosferu.
Zatim je vrlo moguce da ce doci do njegovog izlaska iz kluba sto ce klub ostaviti u nezavidnoj situaciji. Niko ne zna kako se vodi i tretira novac koji je on dosada unio u klub,ako su pozajmice onda se klub iz toga nece moci ispetljati nikada. Zatim tu su igraci sa ogromnim platama (za nase uslove) i oni mogu komotno tuziti klub kao sto je bio slucaj kad nam je Nam dao nogu.
Mirvic je dokazao i pokazao da nema zdrav plan i sistem, sve radi ad-hoc i kao iz nekog inata da ulaze ne bi li pokazao kako je on u pravu, a vjerovatno se okruzio pogresnim savjetnicima koji ga u tome podrzavaju radi nekog licnog trenutnog interesa.
Uglavnom, meni sve mirise na vrlo opasan zavrsetak price sa Mirvicem i katastrofalne posljedice po klub.
Sjetite se samo onih par mjeseci kada se Nam povukao na sta je sve licilo i cemu je vodilo, a sjetite se i sta bi sa Celikom i na koji nacin.
Stanislav Čeršesov donio Ferencu dvije titule prvaka, ograli osminu finala EL i čovjek odmah poslije debakla od farana (iako nastavljaju sa Evropom) podnio ostavku.
Znači lik koji ima mnogo više kredita od Mirze nakon jednog debakla odmah podnio ostavku.
Ovaj to nema namjeru očigledno
Znači lik koji ima mnogo više kredita od Mirze nakon jednog debakla odmah podnio ostavku.
Ovaj to nema namjeru očigledno
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 46 gostiju.