FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
46
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 193

muhamedhulk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la muhamedhulk » 21 jul 2023, 22:39

Cvjeta forum od info kad se izgubi. Kakvi sve mentoli ovdje pisu, loodilo :rol:
Da ne spominjem par ovih sto se nasladjuju jer im je (valjda njihov) Klub ispao pa su ispali pametnice male. Gadan smo narod u pm.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 21 jul 2023, 22:39

Pitar6785 je napisao/la:
21 jul 2023, 22:29
Neznam nekoje pisao da mirzini ljudi tuku po tribinama, da su valjda Kodru prijetili, evo sad i Mirvicu prijete ako mirzu otjera

Ako je ovo istinita prica i glavna tema razlig bojkota hz ja ih 1000% podrzavam.. neznam nista o ovom al sam nijad niko nista konkretno nije napisao objavio isto koda se boje reci nesto o ovoj temi
E grohotom se nasmija bgm
Znaci Mirvic se plasi Mirze.
Mirvic je suvlasnik jedne,jako mocne zastitarske agencije u Sarajevu.
U svakom momentu ga prate vrlo sposobni i jaki fizicki momci.
I da se on plasi porodice Varesanovic.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 21 jul 2023, 22:40

PeppermintSA je napisao/la:
21 jul 2023, 20:13
ZeroStyle je napisao/la:
21 jul 2023, 20:03
Jer realno da su ljudi toliko glupi i kontaju da Mirvic zeli dobro klubu a lik i dalje nije dao nogu Mirzi i Ajli. On je najveci problem kluba, on mora ici
Haveru, jesi li ti svjestan da mi imamo brdo višegodišnjih ugovora u ogromnim iznosima? Peneranda zaradjuje 50.000 mjesečno. Renan 37.000. Ovaj novi golman 40.000. Šta ti misliš da će desiti ako Mirvic digne sidro? Da će biti puj pike ne vazi, to ste vi s Mirvicem dogovorili, ne računa se vise. Momentalno bi se ugasili. Mirzu treba otjerati - i ne samo njega, već cijeli stručni stab. Sportski segment se mora posložiti, ali to neko siljenje kurca, hajmo mi to sve otjerati pa ćemo skontati šta dalje, odvesce nas u ponor.
+1.. moramo braco mnogo mudrije.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 21 jul 2023, 22:42

napoleon72 je napisao/la:
21 jul 2023, 20:19
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
21 jul 2023, 20:12
Nadam se iskreno da će neko platiti otkazom za ovu sramotu. Najbolje bi bilo da to budu i Ayla i Mirza, ali ako moramo birati, puno je bolje Mirzu otjerati. Mirza je taj koji bi trebao voditi ovaj tim do titule, a za toga nije sposoban, i nema dileme da nam puuunooo bolji trener treba. A Ayla se bar ušutila, a vremenom bi svakako pod pritiskom pala i dala/dobila otkaz.
Opet kažem, najbolje je da oboje sutra već dobiju ispisnicu, ali..
Qrva se sad usutila, ne laprda vise. Gdje su sad statusi i mooda?

Trebala je od pocetka da suti i radi. Samo je bez veze gnjev navukla. I nek suti.. ali nek odcepe odvode :)
- 1 9 4 6 -

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 21 jul 2023, 22:43

A koja je poenta dijeljenja karti pored tribina? Jesmo li tako ispunili neki cilj jučer? Jel nas bilo dovoljno da se neko pokaže i dokaže pred drugima? Jel tako neko ima podršku, a drugi nemaju?

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 21 jul 2023, 22:48

muhamedhulk je napisao/la:
21 jul 2023, 22:39
Cvjeta forum od info kad se izgubi. Kakvi sve mentoli ovdje pisu, loodilo :rol:
Da ne spominjem par ovih sto se nasladjuju jer im je (valjda njihov) Klub ispao pa su ispali pametnice male. Gadan smo narod u pm.
Krepaj dijasporac, garant si jedan od onih što je na kraju reglularnog dijela izašao misleći da je to kraj radi gola u gostima.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 21 jul 2023, 22:48

21 jul 2023, 21:17
skoJaa je napisao/la:
21 jul 2023, 21:12
21 jul 2023, 21:07
Ja se nadam da postoji kakav - takav pritisak na Ismiru nakon ispadanja i silnih tekstova gdje se “pale alarmi”.
Ma mislim da je i vise nego jasno da se on upetljao u nesto ozbiljno. Vidimo da i u slučaju Vasoskog i Dudića da je postojala je reakcija, jedino u ovom slučaju izostaje. Mislim da nije slučajno i da smo u većem problemu nego sto i sami mislimo.
Malo je sad situacija drugačija nego tada. Feđi je realno visio otkaz u zraku neko vrijeme, to se osjeti..
Vasoski je pod ogromnim pritiskom bio da kup osvoji, znalo se da ako to ne ispuni, da mu je noga.
Ovdje je ipak malo drugačije. Trener prošao pripreme, rezultatski gledano perfektno odrađeno, 11:1 gol razlika..
Krećemo europsku turneju, i jbg, remi i poraz. Pretpostavljam da i Mirvić neće odmah povući potez, nego želi hladne glave nešto da smisli. Ne želim da vjerujem da neće barem sjesti za stol sa svojim ljudima i razmisliti o otkazu. Vidjet ćemo, očekujem da se neki potez povuče početkom iduće sedmice, pa kakav god on bio. Ako već nećeš otkaz nikome dati, onda barem javno to reci. Ovako je to sve pod velikim upitnikom.

Ma iz aviona se vidi da ovo ne valja nista. Jednostavno covjek nije dorastao klupi Sarajeva. Iskreno vjerujem da ce ga Mirvic rijesiti cim prije.
- 1 9 4 6 -

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 21 jul 2023, 22:48

Mirvica podrzavam, bojkot ne podrzavam, da sam Mirzu podrzavao, jesam dok je imao rezultat. Svoju sansu je ispucao, shebao sezonu koja nije ni pocela i sad treba definitvno da ode. Nevjerovatno je da lik nije ponudio ostavku, barem je spomenuo u nekom kontekstu. Jos cudnije mi je da se klub ne oglasava povodom svega. Svaki iole normalan trener bi ponudio ostavku nakon ispadanja u prvom kolu a planirao barem do treceg dobaciti sa obzirom na ulaganja i dovedena pojacanja. Ako se klub ne oglasi u dan dva onda definitvno nesto smrdi !!!!!
U novi boj ...

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 21 jul 2023, 22:52

Zeko87 je napisao/la:
21 jul 2023, 22:14
Ma ja sam se titule zaželio, koja automatski donosi LP, pare i treće pretkolo KL. Treba odmah iskoristiti dok konkurenti igraju evropu, dobiti sve živo i otići u startu na +10. :D ispali sad ili od Aktobea za 15 dana isto ga dođe. :D svakako nismo imali šanse za grupe, ti se može samo kao prvak ostvariti...

Daj Mirva odriješi kesu za trenera, treba nam sad taj pozitivni šok. Trener koji ne traži alibije već koji će odmah postaviti jasan sistem. Mirza to nažalost nije uspio. Hvala mu za izborenu Evropu.

Imao je Mirza i finih momenata na klupi (u Širokom, Gabeli protiv Zrinjskog ) pokazao je zube i Četaljima u BL, ali jednostavno nema smisla da se naduravamo dalje!
Tako je. Nismo ni ocekivali puno od evrope kad smo znali kakav nas put ceka, ali ovo je mizerija. Hvala mu, mislim da je dostigao maximum sa onim nizom proslu polusezonu. Vrijeme je Mirza, uzmi sta otpremnine i haj na more dok je sezone
- 1 9 4 6 -

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 21 jul 2023, 22:52

MSOZ101 je napisao/la:
21 jul 2023, 22:43
A koja je poenta dijeljenja karti pored tribina? Jesmo li tako ispunili neki cilj jučer? Jel nas bilo dovoljno da se neko pokaže i dokaže pred drugima? Jel tako neko ima podršku, a drugi nemaju?
Opet bez argumenata I dokaza.
Ja mislim da Morto mora reagovati.Ako vec neko nesto iznese ,daj da to potkrepi cinjenicama, dokazima.
Ovde se ljudi utrkuju da iznesu nesto tipa ja cuo,reko mi drug, od druga jaran.
Ako vec nesto kazes onda brate dokazi.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 21 jul 2023, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 21 jul 2023, 22:54

amypitar je napisao/la:
21 jul 2023, 22:28
BijeliBordo1946 je napisao/la:
21 jul 2023, 22:26
amypitar je napisao/la:
21 jul 2023, 22:23

Sta je potegla. :?:
Daj I nama neupucenim reci ,da znamo.
Mislim da ti, i takvi kao ti to dobro znate.
Ja iskreno veze nemam.
Platim kartu odem na istok I gledam utakmicu.
Vidim nesto znas ,pa evo priupitah.
Jel ok da neko nekog napada na istoku? To je dovoljno da znas koliko je sati. Nije 5 do 12, 12 davno proslo
- 1 9 4 6 -

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 21 jul 2023, 22:54

hz033 je napisao/la:
21 jul 2023, 22:48
Mirvica podrzavam, bojkot ne podrzavam, da sam Mirzu podrzavao, jesam dok je imao rezultat. Svoju sansu je ispucao, shebao sezonu koja nije ni pocela i sad treba definitvno da ode. Nevjerovatno je da lik nije ponudio ostavku, barem je spomenuo u nekom kontekstu. Jos cudnije mi je da se klub ne oglasava povodom svega. Svaki iole normalan trener bi ponudio ostavku nakon ispadanja u prvom kolu a planirao barem do treceg dobaciti sa obzirom na ulaganja i dovedena pojacanja. Ako se klub ne oglasi u dan dva onda definitvno nesto smrdi !!!!!
Tebi je najbolje da se sam banuješ
ISTINA ZA VEDRANA!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 21 jul 2023, 22:57

Prijedlog je ok, skupimo lovu za raskid ugovora Mirze i Ayle, dovedemo dobrog trenera i neka radi sa ovom ekipom barem 2 godine. Koliko je raskinuto ugovora za ove 3-4 godine, klub je platio najmanje pola miliona.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 21 jul 2023, 22:58

I nemojte se napadati, ljubi vas brat. Svi smo zbunjeni, a i ovi sto smiruju, smiruju radi dobrobiti naseg Sarajeva. Kako god, ljudi su dali izjavu, dokumentovana koji su ciljevi konkretni, i koji su koraci ako se isti ne ispune. Dosta od nas, napunismo i stadion jucer. Imali su podrsku koliku toliku. Znaci a sad adio
- 1 9 4 6 -

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 21 jul 2023, 23:01

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
21 jul 2023, 22:54
amypitar je napisao/la:
21 jul 2023, 22:28
BijeliBordo1946 je napisao/la:
21 jul 2023, 22:26

Mislim da ti, i takvi kao ti to dobro znate.
Ja iskreno veze nemam.
Platim kartu odem na istok I gledam utakmicu.
Vidim nesto znas ,pa evo priupitah.
Jel ok da neko nekog napada na istoku? To je dovoljno da znas koliko je sati. Nije 5 do 12, 12 davno proslo

Na tribinama je situacija kao ovde na forumu.
Ja nisam bio blizu, ali sam po raji vidio da se nesto desava.
Ispred mene isto bilo zategnuto jedni psuju Dala drugi aplaudiraju kad je izasao
Na zalost ova situacija je podjelila I navijace.

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 21 jul 2023, 23:07

amypitar je napisao/la:
21 jul 2023, 22:52
MSOZ101 je napisao/la:
Ja mislim da Morto mora reagovati.Ako vec neko nesto iznese ,daj da to potkrepi cinjenicama, dokazima.
Znači trebam nacrtat likove sa kartama, sa balončićem iznad glave sa upitnom rečenicom: "Druže treba li ti karta", a na istim na poziciji cijena piše GRATIS. Da li bi ti to bio valjan dokaz?

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 21 jul 2023, 23:11

Isprali mozak Ismiru, ja znam da su oni to uspjeli. Ali isto tako znam da je Mirva realan, i kad fkt ustanovi da nema vise ni promil podrske to ce biti to akoBogda
- 1 9 4 6 -

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 21 jul 2023, 23:13

MSOZ101 je napisao/la:
21 jul 2023, 23:07
amypitar je napisao/la:
MSOZ101 je napisao/la:
Znači trebam nacrtat likove sa kartama, sa balončićem iznad glave sa upitnom rečenicom: "Druže treba li ti karta", a na istim na poziciji cijena piše GRATIS. Da li bi ti to bio valjan dokaz?
I prije je bilo gratis karata( na karti tako pise) ,za clanove porodice igraca ,sponzore itd.
Cak se sjecam jedne evropske utakmice I prije Tana I Mirvica da je Rom takve karte prodavao po nizim cijenama.I bas sam se pitao odkud te karte I kako je dosao do njih.
Sta zelim da kazem da ne branim nikog ni Mirzu ni Aylu I bio bi sretan da ih ocima ne vidim.
Ali ako vec nesto iznosimo da to budu tacne informacije koliko toliko.

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 21 jul 2023, 23:17

MSOZ101 je napisao/la:
21 jul 2023, 23:07
amypitar je napisao/la:
MSOZ101 je napisao/la:
Bio sam gore i nisam vidio ništa slično. Uvijek ima likova koji dobiju gratis karte i onda na kraju podjele raji, šta je tu čudno?
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 21 jul 2023, 23:19

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.