Ustanovio bi on prije pola godine da nema podrške da vas nije kupio besplatnim ulazom.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑21 jul 2023, 23:11Isprali mozak Ismiru, ja znam da su oni to uspjeli. Ali isto tako znam da je Mirva realan, i kad fkt ustanovi da nema vise ni promil podrske to ce biti to akoBogda
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ISTINA ZA VEDRANA!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ma tako je oči moje lijepe kako ti sve znašvatrogasac21 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 23:33Karte se dijelile gdje se god okrenes u gradu, samo jos nisu na transfuziologiji kad se davala krv, na sta spade Sarajevo samo da pokaze da je bilo vise navijaca na Kosevu
Napišite bar nešto pozitivno nekad, što uvijek samo nekakvo omaložavanje. Karti je prodano bruka. Ja ne znam nikog da je dobio kartu, a znam ih tonu što su uredno kupili, kao da je cilj da smo uvijek donji, prvaci u pljuvanju po samim sebi. Fuj. Znaš li koliko kompanija kupi karte pa dijeli isl i to je podrška klubu. Kad je dres 100 KM, zašto nije 50 KM, da je 50 KM, rekli bi spustili cijenu jer neće niko da kupuje. Uvijek nezadovoljstvo. Dobro je neko rekao l, nedao Bog da mi kao navijači trebamo finansijski izvlačiti klub. **** vas više i podjele i bojkoti i Mirze i Ayle,. .. Samo je FKS vječno sve ostalo je prolazno. Hajd zdraovatrogasac21 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 23:33Karte se dijelile gdje se god okrenes u gradu, samo jos nisu na transfuziologiji kad se davala krv, na sta spade Sarajevo samo da pokaze da je bilo vise navijaca na Kosevu
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
-
- Kontakt:
A sta je problem sto su djelili karte ??
Pričamo o ne necemu sto nije uopšte bitno. Naš problem je sportski segment nestručni ljudi,pogresni treneri, pogresna pojacanja i imamo jednu veliku manu da pravimo euforiju bez pokrića i to nas svako malo lupi po nosu. Pravimo zvijezde od nekih igraca a ti igraci mrtvi prosjek. To kakve nosimo dresove, kakve su slike s treninga, da li su karte gratis to je posljednje sto sad treba kritikovati.
Pričamo o ne necemu sto nije uopšte bitno. Naš problem je sportski segment nestručni ljudi,pogresni treneri, pogresna pojacanja i imamo jednu veliku manu da pravimo euforiju bez pokrića i to nas svako malo lupi po nosu. Pravimo zvijezde od nekih igraca a ti igraci mrtvi prosjek. To kakve nosimo dresove, kakve su slike s treninga, da li su karte gratis to je posljednje sto sad treba kritikovati.
Ako je karta 12 KM, nailazio sam i na 15 KM gdje pokušavaju zaradit i na 10 KM gdje nekome vjerovatno ostane viška, ali da random osoba dijeli tek tako karte jbg nisam. Ko je došao pred tribinu sa namjerom da kupi kartu vala neka je i kupi i pomogne klubu to je logičniji put. Brojka navijača bila bi ista.
-
- Kontakt:
Poslije utakmice sa Posušjem u Kaknju, svima je bilo jasno, ili je bar trebalo da bude jasno, da smo mi kao klub i sam Mirvić, postali taoci Varešanovića.
Kad je sve bilo dogovoreno sa Kodrom, i uslovi i plata i pomoćnici, kroz 24h se desio totalni zaokret kao da se sa Kodrom nikad nije ni pričalo.
Zašto, kako, zbog čega, ko je upetljao prste, pojma nemam. Ali znam i siguran sam da ovo što se dešava ne vodi apsolutno ničemu dobrom.
Rezultatski pad, bojkot sjevera, podjela navijača, fizički obračuni između nas, lični ciljevi, mafija oko kluba itd itd. Nisam optimističan da bi se iz toga mogli izvući i krenuti ka boljem putu... Daj Bože, ali situacija je sve gora iz dana u dan.
Kad je sve bilo dogovoreno sa Kodrom, i uslovi i plata i pomoćnici, kroz 24h se desio totalni zaokret kao da se sa Kodrom nikad nije ni pričalo.
Zašto, kako, zbog čega, ko je upetljao prste, pojma nemam. Ali znam i siguran sam da ovo što se dešava ne vodi apsolutno ničemu dobrom.
Rezultatski pad, bojkot sjevera, podjela navijača, fizički obračuni između nas, lični ciljevi, mafija oko kluba itd itd. Nisam optimističan da bi se iz toga mogli izvući i krenuti ka boljem putu... Daj Bože, ali situacija je sve gora iz dana u dan.
-
- Kontakt:
Da ste stali na vrijeme iza ljudi koji se bore za klub i kada je dobro i kada je lose i koji su uvijek uz njega sve bi ovo otislo u drugom smijeru.ajdohordas je napisao/la: ↑21 jul 2023, 23:56Poslije utakmice sa Posušjem u Kaknju, svima je bilo jasno, ili je bar trebalo da bude jasno, da smo mi kao klub i sam Mirvić, postali taoci Varešanovića.
Sada ste dozivjeli da vas prijatelji uhljupa udaraju po istoku i zapadu .
I nemojte vise ikada dovesti u pitanje ispravnost i nacine borbe jedine nepotkupljive tribine sa Koseva. I ovima se blizi kraj ocito nece sami otici, nego sa noge na nogu i ooet ce neko morati svoja ledja poturati zarad boljitka kluba a zna se i ko.
Bagru u i oko kluba i ove batinase samo motka rjesava.
-
- Kontakt:
Cek,nemojte mi govoriti da je pobjeda protiv jeb.enog Posusja okrenula situaciju da Mirza ipak ostane i Kodro ne dodje?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Dajte molim vas, Mirvić milioner ima veze svugdje i da ne može riješiti ovu našu mafiju. Ne kažem da je laž za Kodru, ali da ga ne može riješiti policije trenera ne pije mi ta priča vodu. Zašto ga je onda postavio? Da li ga je neko natjerao? Ne kažem da lažeš ali brate teško je povjerovati u tu priču.ajdohordas je napisao/la: ↑21 jul 2023, 23:56Poslije utakmice sa Posušjem u Kaknju, svima je bilo jasno, ili je bar trebalo da bude jasno, da smo mi kao klub i sam Mirvić, postali taoci Varešanovića.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Qurvo daj ostavku!
Keru predoziraj se!
Keru predoziraj se!
Jakir
Zekic
Kodro
Husref
Bjelica
Dalic
Koga dovest
Zekic
Kodro
Husref
Bjelica
Dalic
Koga dovest
-
- Kontakt:
Ispade mirza gori od albanske mafije, vala ga pretjerujete
-
- Kontakt:
Pa kao prvo ovo sa Kodrom nema veze sa Mirvićem ako je istina, a evo imamo brdo momaka koji tvrde da jeste.H8Z7 je napisao/la: ↑22 jul 2023, 00:11Dajte molim vas, Mirvić milioner ima veze svugdje i da ne može riješiti ovu našu mafiju. Ne kažem da je laž za Kodru, ali da ga ne može riješiti policije trenera ne pije mi ta priča vodu. Zašto ga je onda postavio? Da li ga je neko natjerao? Ne kažem da lažeš ali brate teško je povjerovati u tu priču.ajdohordas je napisao/la: ↑21 jul 2023, 23:56Poslije utakmice sa Posušjem u Kaknju, svima je bilo jasno, ili je bar trebalo da bude jasno, da smo mi kao klub i sam Mirvić, postali taoci Varešanovića.
Kao drugo ovo pitanje koje si ti postavio se svako **** pita.
Koji Mirzin (ne)kvalitet je mogao privući čovjeka koji je pregovarao sa trenerima kao Marko Nikolićem. Ponosna je rekla da je odgovarao viziji kluba pa eto ti sad sam zaključi.Zašto ga je onda postavio?
Ne boli ispadanje od seste ekipe Gruzije koliko boli cinjenica da su bili postavljeni batinasi koji su reagovali na prozivanja qrve raspale, masnog kerine i sline sincine...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Sinoc ljut, nikakav, skoro da oka sklopio nisam.
Danas vec drugacije, mota mi se po glavi ona „i da gubis 10:0 opet bi se pjesma cula“ .. znam da ce me mnogi od vas okarakterisati kao ludog, ali nekako ljubav prema klubu prelazi sve, iako dotucen do poda, ponosan ipak na svoje bordo bijelo srce. Teska situacija, ali kad se sjetim nasih istinskih legendi koje su nosile nase boje (u prvi mah pomislim na sinocnji transparent upucen rahmetli Vahidinu) kontam da cemo se izvuci i iz ove naizgled bezizlazne situacije. Valjda odredjene osobe skontaju neke stvari pa prelome u korist kluba - ne mislim na MV i AA, oni ce kad tad postati nebitni. Mora i nas kad tad sunce ugrijati, a ja se nadam sto prije.
Danas vec drugacije, mota mi se po glavi ona „i da gubis 10:0 opet bi se pjesma cula“ .. znam da ce me mnogi od vas okarakterisati kao ludog, ali nekako ljubav prema klubu prelazi sve, iako dotucen do poda, ponosan ipak na svoje bordo bijelo srce. Teska situacija, ali kad se sjetim nasih istinskih legendi koje su nosile nase boje (u prvi mah pomislim na sinocnji transparent upucen rahmetli Vahidinu) kontam da cemo se izvuci i iz ove naizgled bezizlazne situacije. Valjda odredjene osobe skontaju neke stvari pa prelome u korist kluba - ne mislim na MV i AA, oni ce kad tad postati nebitni. Mora i nas kad tad sunce ugrijati, a ja se nadam sto prije.
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
De ne seri!!!vatrogasac21 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 23:33Karte se dijelile gdje se god okrenes u gradu, samo jos nisu na transfuziologiji kad se davala krv, na sta spade Sarajevo samo da pokaze da je bilo vise navijaca na Kosevu
SARAJEVO SIAMO NOI
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ma svima je tako jbg uvijek se govorilo "nikad više na Koševo neću doći" kad popušimo pa onda jedva čekaš da opet odeš, ko nije obolio, nije te ni volio. Ovaj put raja što je bila neće doći vjerovatno jer će napokon shvatit da se ker bojkotuje zato što nam ne može donijeti dobro. Ok izborio je Europu (više na individualni kvalitet nego na njegovo trenersko "znanje"), ali je odma i ispao iz iste i šta smo dobili?JerryLouis je napisao/la: ↑22 jul 2023, 00:24Sinoc ljut, nikakav, skoro da oka sklopio nisam.
Doći će bolji dani kad se ološ iz kluba otjera, do tad je oblačno u Titovoj 38b.
Bgm vecina ovdje nije svjesna da preko noci mozemo dozivjeti sudbinu Celika cak i goru.
Sve je do Ismira sad. Ili ce se dohavizati ili ce jos vise zavrijeti pa onda kad vidi da tako vise ne ide dici ruke od svega i ostaviti nas u totalnoj dubiozi.
Sve je do Ismira sad. Ili ce se dohavizati ili ce jos vise zavrijeti pa onda kad vidi da tako vise ne ide dici ruke od svega i ostaviti nas u totalnoj dubiozi.
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk i 9 gostiju.