FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
45%
Prolazak u Play off
47
24%
Grupnu fazu
61
31%

Ukupno glasova: 197

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 22 jul 2023, 09:39

morensa je napisao/la:
22 jul 2023, 03:34
ElCartel11 je napisao/la:
22 jul 2023, 02:15
Lucas je napisao/la:
22 jul 2023, 02:11

Samo da zlo ode sa klupe i proda se njegov imbecilni sin, sve bi se okrenulo na pozitivu.
Ma zalizani je u svemu ovome i najmanji problem vjeruj. Vece su stvari u pitanju od zalizanog koji govori igracu da pazi lijevu nogu protivnika.
Ovo su neki opasni talovi i opasne igre se vode na čelu sa Mirvicem.
Svašta pročitati na ovom forumu a evo sada postajemo i teoretičari zavjere i skrivenih radnji :) da nas nema nas bi trebalo izmisliti :)
@morensa
Ne zna covjek bil se smiao ili plako. :damn:

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 22 jul 2023, 09:40

Idealno bi bilo danas dati otkaz mirzi i postaviti novog odma da ima sedmicu dana da se pripremi za Slogu.

Hvala Mirvicu idemo dalje :bih:
Zadnja izmjena: f0rest1946, dana/u 22 jul 2023, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 22 jul 2023, 09:40

E yebem te vlasti I državo i saveze pa i vas u klubu - Kragujevac hej Kragujevac (Radnički) gradi stadio od 20 000 mjesta koji će koštati 77.6 miliona eura. Ma mupm bijednici i klošari koji se slikate kad ofarbate stepenice na Kosevu (a ostavite na tribini kantice od farbe), i vi koji ugraditi par tuševa u svlačionice pa slikate kao da ste ugradili zadnje čudo tehnike, i ti bijednice sto daš 50 000 KM Sarajevu pa pustiš u medije Bogati kao da si svoje pare dala vlastite ili kao da se radi o 5 000 000 KM, i ti **** sto si nam obećao dati stadion da bar mi gazdujemo njime, i oni prije isto mupm 30 godina vlasti niste poštene tribine napravili u državi a kamoli stadion...

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 22 jul 2023, 09:43

Ferrante071 je napisao/la:
22 jul 2023, 08:14
Ljudi...
U subotu igra Sarajevo treba doći i dati podršku!
Pun mi je više klinac nekih raspada sistema teorija zavjere, tjeranja, mahalanja...
Samo kod nas ide priča od euforije do raspada sistema, dok svi drugi imaju probleme samo su kod nas problemi kataklizme.
Čitam forum i povraća mi se od sukoba između Pitara!
Dosta što nas raznorazni mediji željni senzacionalizma blate trebamo se mi međusobno svađati.
Problema ima i uvijek ih je bilo ali podrška ne smije izostati, to se vidjelo u četvrtak... Ne može tijelo bez duše!
Ferrante071 je napisao/la:
15 okt 2022, 08:23
Ma treba dati podršku.
Što ste tako toksični?
Vratiće nam se nekad.
Nabijem na splovilo Fergusona, Ismira, igrače a posebno glupane navijače koji su davali podršku!
Kakvi prenosi ovo nema u crtanom Selme mi male !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 22 jul 2023, 09:43

Krste11 je napisao/la:
22 jul 2023, 09:37
Ovaj "lajk" može značiti samo jedno a to je da se samo čeka trenutak kada će se objaviti otkaz Ajli i Mirzi.
:pray: :pray: :pray:

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 22 jul 2023, 09:44

Mirviću druže, jel čekaš da li će Meho prihvatiti Vicu ili stvarno još uvijek čuvaš zalizanog. Ev ja ću ti džabe odraditi ovu tekmu 29.7., za 3 boda ne brini. 🙂
Samo Mirzu ćeraj već iz kluba, ovo postaje jako mučno gledati.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 22 jul 2023, 09:47

amypitar je napisao/la:
22 jul 2023, 09:39
morensa je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:
22 jul 2023, 02:15

Ma zalizani je u svemu ovome i najmanji problem vjeruj. Vece su stvari u pitanju od zalizanog koji govori igracu da pazi lijevu nogu protivnika.
Ovo su neki opasni talovi i opasne igre se vode na čelu sa Mirvicem.
Svašta pročitati na ovom forumu a evo sada postajemo i teoretičari zavjere i skrivenih radnji :) da nas nema nas bi trebalo izmisliti :)
@morensa
Ko je dosao da saketa onu grupicu koja je skandirala Mirza odlazi ? Da nisu mozda Horde ?? :rol: :rol:
Od sad pored besplatne karte na ulazu idu i 2 samara preventivna - with compliments from Mirza u slucaju da vam proradi mali mozak :beba:
Zadnja izmjena: kengur, dana/u 22 jul 2023, 09:50, ukupno mijenjano 1 put.

Dave
Kontakt:

Post Postao/la Dave » 22 jul 2023, 09:48

https://www.youtube.com/live/2isck5bBXww?feature=share

Ovog treba, ovog boli neka stvar za svima, je.be majke redom
This time next year, we'll be millionaires!

Krvarim od dosade

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 22 jul 2023, 09:49

kengur je napisao/la:
22 jul 2023, 09:47
amypitar je napisao/la:
22 jul 2023, 09:39
morensa je napisao/la:

@morensa
Ko je dosao da saketa onu grupicu koja je skandirala Mirza odlazi ? Da nisu mozda Horde ?? :rol: :rol:
Od sad pored besplatne karte na ulazu idu i 2 samara preventivna - with kompliments from Mirza u slucaju da vam proradi mali mozak :beba:
Teorije zavjere. Marsovci su batinali ljude jer su mislili da je Mirza njihov, po stilu i nacinu govora. Cuj batinasi neki bili, ma gdje bi oni to, pu pu pu. Gtuoa Marsovaca bila, nisu ni karte imali...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 22 jul 2023, 09:57

napoleon72 je napisao/la:
22 jul 2023, 09:06
Buraz mora bit sarkazma i razjedinjavanja. Ljudi su sve pozvali na bojkot protiv Tuzle. Jedna utakmica. Mozda bi se stvari drugacije razvijale kasnije? Jednu se tekmu trebalo strpit i pogledat na TVu. Qrva da besplatan ulaz i dovede 5 milja. Kasnije po gradu slusam price i citam ovdje na forumu "nece meni grupa klosara govorit da ja ne idem na tekme" i slicno. Jedna strana gurala svoje, druga svoje. Sad kad su svi vidjeli u kojem pravcu ovo ide, svi su u fazonu "Mirza odlazi, pitarima treba jedinstvo". Logicno da ce bit sarkazma i price "sta smo mi pricali sve ovo vrijeme".
U srž svega. Jok oni dolaze radi Sarajeva, oni vole Sarajevo. Valjda mi radi nekog drugog, šta li.
🇵🇸

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 22 jul 2023, 09:59

Ako sada ode Mirza i nema trenera a da je mlad, dokazan u dobrim ligama, ima trofeje, itd. onda treba dati priliku Hasančiću ili ovom novom Čauševiću jer i jedan i drugi ne mogu biti gori od Mirze. Ne smije Mirva pogriješiti sa ovim trenerom jer je već ispušio sve prilike. Nije mi jasno kako taj čovjek ima takve svijetske veze a ne može naći pristojnog trenera. Svaka budala bi shvatila da ovdje nije sve čisto.
Ajla nije vrijedna pomena žena vodila trafike i novine prije nas, lako će se ona zamijeniti.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 22 jul 2023, 10:00

Torino je napisao/la:
22 jul 2023, 09:57
Buraz mora bit sarkazma i razjedinjavanja. Ljudi su sve pozvali na bojkot protiv Tuzle. Jedna utakmica. Mozda bi se stvari drugacije razvijale kasnije? Jednu se tekmu trebalo strpit i pogledat na TVu. Qrva da besplatan ulaz i dovede 5 milja. Kasnije po gradu slusam price i citam ovdje na forumu "nece meni grupa klosara govorit da ja ne idem na tekme" i slicno. Jedna strana gurala svoje, druga svoje. Sad kad su svi vidjeli u kojem pravcu ovo ide, svi su u fazonu "Mirza odlazi, pitarima treba jedinstvo". Logicno da ce bit sarkazma i price "sta smo mi pricali sve ovo vrijeme".
U srž svega. Jok oni dolaze radi Sarajeva, oni vole Sarajevo. Valjda mi radi nekog drugog, šta li.
"Tjerali" na svoj način, dva puta zagrmilo Mirza odlazi, nakon 2 dobijene ušutili, sad opet tjeraju Mirzu osim ovih par zoika što su došli ovdje kad i Mirza. Hiljadu puta dokazano da su Horde uvijek upravu i hiljadu puta dokazano da su ostali navijači rezultata a ne kluba.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 22 jul 2023, 10:05

slika

sagem
Kontakt:

Post Postao/la sagem » 22 jul 2023, 10:12

Ne pisem skoro nikada na forumima jer imam malo otklona prema ovoj vrsti socijalizacije. Ali nakon tekme gdje 2 glavn igraca setaju po terenu i cekaju da otmu loptu od Vrancica Keremejeha i ostalih vodonosa jer im je sef tako dozvolio pa zamjene mjesta najjacem igracu trenutno sa zadnjeg veznog na stopera da bio ovoj dvojici dozvolio setnju pa jos mahanje rukama prema Durakovicu i Beganovicu jer ih nisu pogodili u kopacku vec skolski slali lopte na pozicije gdje su trebalo biti, jedan uz aut liniju blizu 16 a drugi na krugu centra jer tako se grade napadi moram napisati Mirza idi u Olimpi(k)c jer samo tamo prolaze tvoje zamisli….O direktorici nemam likepe rijeci ali ona ne igra pa je necu komentarisati…

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 22 jul 2023, 10:16

95% ljudi koji NISU za bojkot je u isto vrijeme protiv Mirze, tako je bilo prije Evrope tako je i sad.
Samo izmisljate bezveze. I dalje jedna strana gura svoje iako ne ide ocito (bojkot) a druga gura svoje pa ce doci na utakmicu 2 milje 2 milje.
Pitarima TREBA jedinstvo, ni to nista novo nije, od pocetka bojkota se to govori a ne samo sad. Opet izmisljeno!
Nije to bila jedna tekma bez publike (Tuzla) jer stanje ta jedna utakmica nebi promjenila, doticni nebi otisli sigurno, bojkot bi se nastavio, tako da opet izmisljeno.
80% ljudi nije zadovoljno sa odabirom Mirze od pocetka i to se i govorilo, taj procenat se sad vjerovatno povecao nakon izbacivanja.

I kako se ujediniti kad ima ovakvih izmisljanja i guranja price kako kome pase samo da bude da je on u pravu?

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 22 jul 2023, 10:17

bordobijelisampion je napisao/la:
22 jul 2023, 09:59
Ako sada ode Mirza i nema trenera a da je mlad, dokazan u dobrim ligama, ima trofeje, itd. onda treba dati priliku Hasančiću ili ovom novom Čauševiću jer i jedan i drugi ne mogu biti gori od Mirze. Ne smije Mirva pogriješiti sa ovim trenerom jer je već ispušio sve prilike. Nije mi jasno kako taj čovjek ima takve svijetske veze a ne može naći pristojnog trenera. Svaka budala bi shvatila da ovdje nije sve čisto.
Ajla nije vrijedna pomena žena vodila trafike i novine prije nas, lako će se ona zamijeniti.
Navodno da usadi neki gen FKS u igrače. Da nisu obični plačenici. Baš će ovaj da usadi gen. On mora otjerati ova **** da se atmosfera vrati, Horde su mu broj jedan koji mora da riješi, vidjeli ste sve neku noć, da vas je bilo 40 000 nije to to.

Ako ostane ovako, loša atmosfera ili će opet nakon dvije pobjede i besplatnog ulaza svi nagrnuti gore. Do njih je jbg.

Jedini način da se to sve restratuje je da se ova **** otjeraju, ne mogu dvoje ljudi biti veći od 2000.
🇵🇸

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 22 jul 2023, 10:17

mirzatele je napisao/la:
22 jul 2023, 10:05
slika
Kakav reket? Sta? Napiši ko reketira koga? I dokaz? Nemoj mi tih seoskih čuo ja ili priča čaršija, to je nivo žena na kafi. Dakle imena i dokaz. Nemaš ili ne smiješ napisati - onda nemoj ni postavljati uopste neke insinuacije...

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 22 jul 2023, 10:23

Joj zavjera ovdje, i kakvih sve gluposti covjek nece procitati. Mirza treba da ide, ali to nije razlog da mi uskracujemo podrsku klubu, jer je isti iznad svega. Zato vidimo se na istoku u subotu, neka nam ovo bude prekretnica kao onda poslije atalante.

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 22 jul 2023, 10:25

nokee je napisao/la:
22 jul 2023, 10:16

95% ljudi koji NISU za bojkot je u isto vrijeme protiv Mirze, tako je bilo prije Evrope tako je i sad.
Samo izmisljate bezveze. I dalje jedna strana gura svoje iako ne ide ocito (bojkot) a druga gura svoje pa ce doci na utakmicu 2 milje 2 milje.
Pitarima TREBA jedinstvo, ni to nista novo nije, od pocetka bojkota se to govori a ne samo sad. Opet izmisljeno!
Nije to bila jedna tekma bez publike (Tuzla) jer stanje ta jedna utakmica nebi promjenila, doticni nebi otisli sigurno, bojkot bi se nastavio, tako da opet izmisljeno.
80% ljudi nije zadovoljno sa odabirom Mirze od pocetka i to se i govorilo, taj procenat se sad vjerovatno povecao nakon izbacivanja.

I kako se ujediniti kad ima ovakvih izmisljanja i guranja price kako kome pase samo da bude da je on u pravu?
Vidim kako su bili protiv Mirze. Ima video na fb kada se najavljuje ime MV i imaš erupciju pljeska i podrške znači niti jedan zvižduk. Da se kojom srećom nije primio gol vidio bi ti ovacija i svršavanja. Kakvih 95% bolan, pa svi ovi na forumu tvrde "Hajmo na koševo da zajedno tjeramo" pa smo mogli čuti Mirza odlazi samo u prve 2 utakmice na koševu. To su ljudi bez morala, oni bi nakon one blamaže od 90 minuta dali gromoglasnu podršku "šefu".

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 22 jul 2023, 10:27

Pitari su najveci kamen spoticanja razvoju kluba.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dadox, N3R3D, Uvijeknapravojstrani, Venom i 66 gostiju.