https://www.acmilaninfo.com/ac-milan-si ... chukwueze/
AC Milan
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Čaki im je najželjeniji igrač ovog ljeta, vidjet ćemo zašto je Moncada toliko insistirao na njemu.
Lik je mašina i dobar dribler, ali mu izgleda šteka završnica jer nema neku bajnu statistiku. Doduše ako hoćeš sve to u paketu, onda takvi igrači koštaju minimalno 50 miliona.
Lik je mašina i dobar dribler, ali mu izgleda šteka završnica jer nema neku bajnu statistiku. Doduše ako hoćeš sve to u paketu, onda takvi igrači koštaju minimalno 50 miliona.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
celikmilan
- Kontakt:
Ma ti kad imaš dva slična igrača na oba krila onda je i napadaču ko god to bio lakše. Ovako kad se zatvori Leao desna strana to ne može da popravi. Sad bi Chukwueze pa i Pulišić a zašto ne i Okafor to mogli da naprave.
Pa realno i kosta toliko. Evo procitaj sta ovih dana Negueroles izjavljuje u vezi kluba. Teska vremena generalno za La Ligu ako se ne zoves Real Madrid
To sto im je i ovaj Tebas na vrhu ni malo ne pomaze.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Gledam prva utakmica, prvo poluvrijeme za novi tim, Tonali 106 dodira sa loptom za poluvrijeme, ljudi na prvi pogled odusevljeni...
Neki od komentara navijaca " ako ovako nastavi to je pljacka Milana "....
Neki od komentara navijaca " ako ovako nastavi to je pljacka Milana "....
Vala da je pljačka za 70-80 miliona, i nije, pa taman vaskrsnuo u prajm Pirla.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Za trenutne cijene koliko se igraci placaju, s obzirom na njegove godine i da ce jos 10 godina min.igrati ta cijena i ne igra ulogu....
Al opet vrijeme ce sve pokazati....za Milan je golemo 70 mil, za druge timove je to normala...
Chuki ako se pokaze mogao bi biti extra pojacanje i konacno i desna strana da zivne.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Cuj pljacka a platili ga 80mil, to ne moze biti pljacka nikako vec samo pogodak ili totalni fail
Nego Longo javlja jutros da je Chukuwaze done deal i da bi mogao u ponedjeljak u milan na potpis ugovora, stvarno se radujem ovom transferu
Nego Longo javlja jutros da je Chukuwaze done deal i da bi mogao u ponedjeljak u milan na potpis ugovora, stvarno se radujem ovom transferu
Ako je to ona prva tekma, mislim ,protiv Rengersa , nista specijalno nije odigrao. Mada on pored engleskih veznjaka i djeluje kao Pirlo.
No medjutim, Tonali ima ono što ja volim kod fudbalera i još uvijek mi je žao njegove prodaje. Kao što kaze @drug Milanista nikada im neću preko toga preći.
Mada ovaj momak iz AZea izgleda odličan tehničar po kompilacijama na yt-ubu. Ima mekan dodir, vidi se da zna lopte, voli opaliti sa distance i sa te strane je bolji od Tonalija.
Da ne bilo da samo crnjačimo, čestitke menadzmentu na radu. Jedino sam skeptičan prema Lotusu i Pusliću. Prvi je razvikani englez i nadam se da neće biti Divock 2, a drugi ima uzasnu istoriju povreda. Uglavnom bez obzira kako će se to uklopiti ova zadnja 3-4 transfera za aplauza.
No medjutim, Tonali ima ono što ja volim kod fudbalera i još uvijek mi je žao njegove prodaje. Kao što kaze @drug Milanista nikada im neću preko toga preći.
Mada ovaj momak iz AZea izgleda odličan tehničar po kompilacijama na yt-ubu. Ima mekan dodir, vidi se da zna lopte, voli opaliti sa distance i sa te strane je bolji od Tonalija.
Da ne bilo da samo crnjačimo, čestitke menadzmentu na radu. Jedino sam skeptičan prema Lotusu i Pusliću. Prvi je razvikani englez i nadam se da neće biti Divock 2, a drugi ima uzasnu istoriju povreda. Uglavnom bez obzira kako će se to uklopiti ova zadnja 3-4 transfera za aplauza.
Za nekoga je 70 ili 80 mil pljacka a za nekoga good job pa vidi kako za koga...
Meni je iskreno zao sto je otisao i sto se nije gradilo oko njega i sadasnjih kljucnih igraca, al vec smo sve ispricali na tu temu, takva je politika kluba....
Ovo djeluje kao odličan prelazni rok, raduje me da su se dovela ciljana pojačanja za napad u vidu Pulišića i Okafora koji bi trebali donijeti novu dimenziju naprijed. Chukin dolazak bi to dodatno unaprijedio i mislim da bi onda imali baš veliku raznovrsnost prema naprijed, možda prvi put od kada se furaju ove formacije sa krilnim igračima, a ima tome 10+ godina.
Sredina je nepoznanica, RLC i Reijnders se suštinski mogu pokazati bolje od Tonalija i Benasera, a možda budu i lošiji, to tek trebamo vidjeti i ne bih ništa prognozirao.
Odbrana je ostala ista, hajde to halalim pogotovo ako se ispostavi da smo pogodili sa pojačanjima. Doduše ima još vakta, možda dođe neko.
Samo da svi ostanu zdravi jer ima injury prone igrača poput Pulišića, pa donekle i RLC-a i Okafora, mislim da jedino to može upropastiti ovaj mercato.
Sredina je nepoznanica, RLC i Reijnders se suštinski mogu pokazati bolje od Tonalija i Benasera, a možda budu i lošiji, to tek trebamo vidjeti i ne bih ništa prognozirao.
Odbrana je ostala ista, hajde to halalim pogotovo ako se ispostavi da smo pogodili sa pojačanjima. Doduše ima još vakta, možda dođe neko.
Samo da svi ostanu zdravi jer ima injury prone igrača poput Pulišića, pa donekle i RLC-a i Okafora, mislim da jedino to može upropastiti ovaj mercato.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sve je dobro samo nek nisu Lukaku doveli znao sam da 0 karakter samo nekima je to tek sad bilo jasno nakon zadnjih desavanja . Okafor je bolje rezenje i od Taremi i Morata jer njegovo vrijeme tek dolazi + jeftiniji od njih dvojice
Mislim da će sa Okaforom napokon i CDK da proradi. Tipu treba napadač koji trci u prostor, a on da ga hrani loptama. U nadi naravno da mu Pioli ne objasni da se tako ne igra fudbal i jos ga vise unakazi.
Zao mi je Tonalija, ali za jednog igrača manje dobili smo 6 novi igrača. Vidjeli smo svi ove godine da mi nemamo klupu, i da nas je to najviše smorilo. Sad napokon moze gurat Okafora ili Girouda naizmjenično, i napokon imamo oba krila opasna. Idalje nam treba fina zamjena za Thea, jer će se izmoriti.
Nebi ja josnotpisivao CDK, pusti ga sad nek se uigra sa ekipom, mislim da ce nam dobro doći kao trequartista. Ali ćelavi zna najbolje, izgubio je 4 prijateljske u decembru, da vidimo Jel sta naučio iz toga ili ćemo idalje bit kanta za nabijanje i motivisane protivnički ekipa
Zao mi je Tonalija, ali za jednog igrača manje dobili smo 6 novi igrača. Vidjeli smo svi ove godine da mi nemamo klupu, i da nas je to najviše smorilo. Sad napokon moze gurat Okafora ili Girouda naizmjenično, i napokon imamo oba krila opasna. Idalje nam treba fina zamjena za Thea, jer će se izmoriti.
Nebi ja josnotpisivao CDK, pusti ga sad nek se uigra sa ekipom, mislim da ce nam dobro doći kao trequartista. Ali ćelavi zna najbolje, izgubio je 4 prijateljske u decembru, da vidimo Jel sta naučio iz toga ili ćemo idalje bit kanta za nabijanje i motivisane protivnički ekipa
- Romagnoli13
- Kontakt:
Prihvatite činjenicu da će CDK otići. Za njega nema mjesta u ovom Milanu. Krila popunjena. Veznjak nije. False nine se ne koristi u Milanu.
Čim dođe ponuda od 20ak miliona on odlazi.
Čim dođe ponuda od 20ak miliona on odlazi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ma nek ga uvale bilo kome samo nek ide. Totalno pogubljen u vremenu i prostoru. Prodaja ili posudba svejedno, samo nek ide.
- Beduin
- Kontakt:
Ja bih mu opet dao prilike, ako bismo igrali sa AMF, gdje bi on i Pulisic mogli igrati. Krila imamo odlicna i po potrebi mozes rotirati formaciju u 433 ili neku drugu.
Ili njega ili Adlija na posudbu poslati, a Krunica prodati, pod pretpostavkom da kupujemo Musaha.
Ili njega ili Adlija na posudbu poslati, a Krunica prodati, pod pretpostavkom da kupujemo Musaha.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Joj čuj prodati Krunića, pa taj će biti nedodirljivi starter. 
Pioli je potvrdio da će primarna formacija biti 433, tu Keteljar nigdje nema mjesta ili je tek treća opcija na krilu/napadu. Čak ni u 4231 nije prvi izbor.
Volio sam i ja da je dobio drugu šansu, ali ako nije u Piolijevim planovima i ako nema mjesta u timu, onda je bolje po obe strane da nađe novi klub.
Pioli je potvrdio da će primarna formacija biti 433, tu Keteljar nigdje nema mjesta ili je tek treća opcija na krilu/napadu. Čak ni u 4231 nije prvi izbor.
Volio sam i ja da je dobio drugu šansu, ali ako nije u Piolijevim planovima i ako nema mjesta u timu, onda je bolje po obe strane da nađe novi klub.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Neće valjda Lotos startati ispred grande Krunića?
Jbg Rade se ko krpelj uvukao Pioliju, i mislim da će Rade uvijek imati prednost kada treba neko ko striktno igra po uputama. Čak mislim da će ove godine još bolji biti.
Jbg Rade se ko krpelj uvukao Pioliju, i mislim da će Rade uvijek imati prednost kada treba neko ko striktno igra po uputama. Čak mislim da će ove godine još bolji biti.
Ako će igrati 433 vjerovatno Krunić, Reijnders i RLC, al' to možda negdje od sredine novembra jer očekujem da Pioli prva dva mjeseca forsira Pobegu umjesto Reijndersa dok se mali ne privikne
Zezanciju na stranu, dobro je što se 80% transfera završilo pred početak priprema i onda samim tim nema razloga da Pioli oklijeva sa guranjem u vatru pojačanja odmah na startu prvenstva.
Do sada smo u dosta slučajeva igrače dovodili već u poodmakloj fazi priprema i to je definitivno bio problem i sa prilagodbom i sa fizičkom spremom.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.