FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
88
46%
Prolazak u Play off
45
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 191

napoleon72
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la napoleon72 » 22 jul 2023, 10:34

nokee je napisao/la:
22 jul 2023, 10:16
napoleon72 je napisao/la:
22 jul 2023, 09:06
Buraz mora bit sarkazma i razjedinjavanja. Ljudi su sve pozvali na bojkot protiv Tuzle. Jedna utakmica. Mozda bi se stvari drugacije razvijale kasnije? Jednu se tekmu trebalo strpit i pogledat na TVu. Qrva da besplatan ulaz i dovede 5 milja. Kasnije po gradu slusam price i citam ovdje na forumu "nece meni grupa klosara govorit da ja ne idem na tekme" i slicno. Jedna strana gurala svoje, druga svoje. Sad kad su svi vidjeli u kojem pravcu ovo ide, svi su u fazonu "Mirza odlazi, pitarima treba jedinstvo". Logicno da ce bit sarkazma i price "sta smo mi pricali sve ovo vrijeme".

95% ljudi koji NISU za bojkot je u isto vrijeme protiv Mirze, tako je bilo prije Evrope tako je i sad.
Samo izmisljate bezveze. I dalje jedna strana gura svoje iako ne ide ocito (bojkot) a druga gura svoje pa ce doci na utakmicu 2 milje 2 milje.
Pitarima TREBA jedinstvo, ni to nista novo nije, od pocetka bojkota se to govori a ne samo sad. Opet izmisljeno!
Nije to bila jedna tekma bez publike (Tuzla) jer stanje ta jedna utakmica nebi promjenila, doticni nebi otisli sigurno, bojkot bi se nastavio, tako da opet izmisljeno.
80% ljudi nije zadovoljno sa odabirom Mirze od pocetka i to se i govorilo, taj procenat se sad vjerovatno povecao nakon izbacivanja.

I kako se ujediniti kad ima ovakvih izmisljanja i guranja price kako kome pase samo da bude da je on u pravu?
Ja kazem, MOZDA bi se.stvari drugacije odvijale. Ne nuzno od Ismira, nego sa strane navijaca. Mozda bi se tad vidjelo da imamo jedinstvo pa bi se naredni potezi zajedno isplanirali.

Ti koji nisu za bojkot a jesu protiv Mirze, sto ga nisu tjerali na svim tim silnim utakmicama? Protiv Tuzle se malo culo, 2-3 put po 100 ljudi, protiv Sirokog nimalo. A ovdje pisali "zar nije bolje da svi dodjemo na utakmicu i urlamo im 90 minuta". Svako moze skandirat, unijet krpu na kojoj pise "Mirza odlazi", drustvo od 5 momaka moze napisat parolu i postavit je na ogradu. Kako su Age Sarajlije na istoku uvijek imali svoje krpe i natpise? Sve se moze kad se hoce, al nece. Suti, ne ljuti upravu, dzaba ulaz, Mirza legenda nasa, ima rezultate.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 22 jul 2023, 10:35

GalileoGalilei je napisao/la:
22 jul 2023, 08:47
Samo bih volio vidjeti kako izgledaju uživo ovakvi likovi kao što je @fks46.. Kakva ljudska gnjida moraš biti da dođeš i opet nešto lafo braniš. Fuj.
Sto je najgore kaze ima godina penzioner.Mos mislit tolike godine bit gnjida

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 jul 2023, 10:38

Volio bi vidjeti Topića u klubu. Baš sam sinoć odgledao podcast njegov kod Makija. Čovjek je bez dlake na jeziku, brutalno iskren o čemu god ga pitaš.
Jedino me strah da bi mu ovi iz saveza brzo lupili suspenziju, jer ih sve redom proziva :mrgreen:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 22 jul 2023, 10:50

jel dobio otkaz strucnjak vise

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 22 jul 2023, 10:54

boki86 je napisao/la:
22 jul 2023, 10:23
Joj zavjera ovdje, i kakvih sve gluposti covjek nece procitati. Mirza treba da ide, ali to nije razlog da mi uskracujemo podrsku klubu, jer je isti iznad svega. Zato vidimo se na istoku u subotu, neka nam ovo bude prekretnica kao onda poslije atalante.
Onakva podrška nikom ne treba. Predmet ste ismijavanja.
🇵🇸

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 22 jul 2023, 10:55

E cuj kenozoici porede ovo ispadanje kao ono protiv Atalante, pa ce nam ovo biti prekretnica :rol:
Teska je kora hljeba botovska :plac:
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 22 jul 2023, 10:57

NazorUso je napisao/la:
22 jul 2023, 10:55
E cuj kenozoici porede ovo ispadanje kao ono protiv Atalante, pa ce nam ovo biti prekretnica :rol:
Gledam i ne vjerujem jbt :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 22 jul 2023, 10:59

Zadnja linija odbrane doticnih persona je relativizacija.
Ono kada ne mozes bilo cim odbraniti dvoje umobolnika, onda ide barem pokusaj ublazavanja situacije u koju su doveli klub. I jos gore, situacije u kojem smijeru pokusavaju da nastave voditi klub.
- FKS -

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 22 jul 2023, 11:00

Ja vala ne bih imao obraza da pisem vise
A ovi jos uvijek brane

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 22 jul 2023, 11:03

Torino je napisao/la:
22 jul 2023, 10:54
boki86 je napisao/la:
Joj zavjera ovdje, i kakvih sve gluposti covjek nece procitati. Mirza treba da ide, ali to nije razlog da mi uskracujemo podrsku klubu, jer je isti iznad svega. Zato vidimo se na istoku u subotu, neka nam ovo bude prekretnica kao onda poslije atalante.
Gledao sam utakmicu preko arene hr i njihov komentator govori kao nikad nije dozivio da je toliko ljudi prisutno na stadionu a da je atmosfera kao u pozoristu. Onda kad je Renan kao podizao publiku da navija to je rekao. Bas tuzno i ocajno.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 22 jul 2023, 11:11

Stara kineska poslovica kaze “samo budala ne mijenja misljenje” (parafrazirao sam). Vodeci se time, ne vidim razlog zasto i ovi najzesci branioci troglavog cudovista ne bi mogli promijeniti misljenje. Imam osjecaj da smatrate kako bi vas neko ismijavao ili vam trljao nos kad i ako bude bolje u klubu nakon sto prodje nasa borba. Svaki od vas koji misli isto ili slicno kao mi (bojkotasi), a ponos (ili dnevnica) mu ne dozvoljavaju da to iskaze, oslobodite se okova jer samo tako cemo pobijediti brze nego sto bi inace (a pobijedit cemo, znajte)!
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 22 jul 2023, 11:15

Boki klosarcina.botovska
NEMA NAZAD

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 22 jul 2023, 11:15

NazorUso je napisao/la:
22 jul 2023, 10:55
Nema sendvica dva dana pa se nasekirali.
ISTINA ZA VEDRANA!

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 22 jul 2023, 11:16

Nadam se da se pokušava pronaći neka opcija za šefa stručnog štaba prije nego što se Mirzi lupi otkaz, jer nema baš prevelike logike u ovom periodu otpuštat trenera bez da imaš ime i prezime koje će odmah početi sa radom.

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 22 jul 2023, 11:17

Mirza popusis mi **** Mirzaaa a i Ayla isto ako citate svim forumasima popusite ****, otici cete kad tad lopovi i neznalice. A i ovi sto ih brane i vi istu radnju obavite **** raspala prodana.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 22 jul 2023, 11:18

ubipara je napisao/la:
22 jul 2023, 11:03
Torino je napisao/la:
boki86 je napisao/la:
Gledao sam utakmicu preko arene hr i njihov komentator govori kao nikad nije dozivio da je toliko ljudi prisutno na stadionu a da je atmosfera kao u pozoristu. Onda kad je Renan kao podizao publiku da navija to je rekao. Bas tuzno i ocajno.
Vi stvarno volite da se pravite Englezi, svi vi dobro znate da nema navijanja bez organizovanog navijanja, u jednom trenutku dvije različite pjesme sa iste tribine. Neko mora i da vodi navijanje.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 22 jul 2023, 11:21

Amcho1 je napisao/la:
22 jul 2023, 11:18
ubipara je napisao/la:
Torino je napisao/la:

Vi stvarno volite da se pravite Englezi, svi vi dobro znate da nema navijanja bez organizovanog navijanja, u jednom trenutku dvije različite pjesme sa iste tribine. Neko mora i da vodi navijanje.
Cuj mora ? Pa sto neko od 20 000 ljudi koji ne mogu bez Sarajeva ne povede navijanje ? Ili neko od instaliranih batinasa ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 22 jul 2023, 11:23

Ljudi ja nmg vjerovat kroz kakve mi stvari prolazimo evo tri **** sezone pa ovo u komediji nekoj previse bi bilo, sad imamo najskuplje igrace i najvise para a vodi nas covjek kome je domet da sjedi na klupi ekipi na malonogometnom turniru u nekom selu i da se potuce ako zatreba, UZAS ****. MIRVICU PROGLEDAJ jadan ne bio meni bi zao bilo tolikih para upropastit zbog nesposobnog covjeka.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 22 jul 2023, 11:28

Amcho1 je napisao/la:
22 jul 2023, 11:18
ubipara je napisao/la:
Torino je napisao/la:

Ovdje su mnogi govorili, i sada neki jos uvijek, da je bolje bez hordi, da ne trebaju, da se nikad ne trebaju ni vratiti i slicno.

A jedini organizovani korektor svega oko kluba je ta grupa. Jedini pokretac svega oko podrske i pracenja kluba je ta grupa. Jedini oni koji mogu dici atmosferu, do razine da i igraci daju svojih 120% je ta grupa....

Koja ne treba :zzz:
- FKS -

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 22 jul 2023, 11:30

skullcrusher je napisao/la:
22 jul 2023, 11:23
Ljudi ja nmg vjerovat kroz kakve mi stvari prolazimo evo tri **** sezone pa ovo u komediji nekoj previse bi bilo, sad imamo najskuplje igrace i najvise para a vodi nas covjek kome je domet da sjedi na klupi ekipi na malonogometnom turniru u nekom selu i da se potuce ako zatreba, UZAS ****. MIRVICU PROGLEDAJ jadan ne bio meni bi zao bilo tolikih para upropastit zbog nesposobnog covjeka.
Treneri sa kojima se razgovaralo a da su nečemu valjali su ili bili preskupi ili su nas glatko odbili, na kraju su ostali u kombinaciji Bašić i Varešanović. Sve jedno bi se j.bavala mama koji god bi na kraju izabran. Ljudi nas zaobilaze zbig stalnih smjena trenera, smijenjeni trener nakon 6 mjeseci potpuno gubi ugled.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, HariTz i 28 gostiju.