Ja kazem, MOZDA bi se.stvari drugacije odvijale. Ne nuzno od Ismira, nego sa strane navijaca. Mozda bi se tad vidjelo da imamo jedinstvo pa bi se naredni potezi zajedno isplanirali.nokee je napisao/la: ↑22 jul 2023, 10:16napoleon72 je napisao/la: ↑22 jul 2023, 09:06Buraz mora bit sarkazma i razjedinjavanja. Ljudi su sve pozvali na bojkot protiv Tuzle. Jedna utakmica. Mozda bi se stvari drugacije razvijale kasnije? Jednu se tekmu trebalo strpit i pogledat na TVu. Qrva da besplatan ulaz i dovede 5 milja. Kasnije po gradu slusam price i citam ovdje na forumu "nece meni grupa klosara govorit da ja ne idem na tekme" i slicno. Jedna strana gurala svoje, druga svoje. Sad kad su svi vidjeli u kojem pravcu ovo ide, svi su u fazonu "Mirza odlazi, pitarima treba jedinstvo". Logicno da ce bit sarkazma i price "sta smo mi pricali sve ovo vrijeme".
95% ljudi koji NISU za bojkot je u isto vrijeme protiv Mirze, tako je bilo prije Evrope tako je i sad.
Samo izmisljate bezveze. I dalje jedna strana gura svoje iako ne ide ocito (bojkot) a druga gura svoje pa ce doci na utakmicu 2 milje 2 milje.
Pitarima TREBA jedinstvo, ni to nista novo nije, od pocetka bojkota se to govori a ne samo sad. Opet izmisljeno!
Nije to bila jedna tekma bez publike (Tuzla) jer stanje ta jedna utakmica nebi promjenila, doticni nebi otisli sigurno, bojkot bi se nastavio, tako da opet izmisljeno.
80% ljudi nije zadovoljno sa odabirom Mirze od pocetka i to se i govorilo, taj procenat se sad vjerovatno povecao nakon izbacivanja.
I kako se ujediniti kad ima ovakvih izmisljanja i guranja price kako kome pase samo da bude da je on u pravu?
Ti koji nisu za bojkot a jesu protiv Mirze, sto ga nisu tjerali na svim tim silnim utakmicama? Protiv Tuzle se malo culo, 2-3 put po 100 ljudi, protiv Sirokog nimalo. A ovdje pisali "zar nije bolje da svi dodjemo na utakmicu i urlamo im 90 minuta". Svako moze skandirat, unijet krpu na kojoj pise "Mirza odlazi", drustvo od 5 momaka moze napisat parolu i postavit je na ogradu. Kako su Age Sarajlije na istoku uvijek imali svoje krpe i natpise? Sve se moze kad se hoce, al nece. Suti, ne ljuti upravu, dzaba ulaz, Mirza legenda nasa, ima rezultate.