FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nisam stigao danas koju napisati ali mislim da je potrebno ovo sada sto cu reci. Napomena: Ne pravim se pametan shvatice ko hoce da je ovo veoma bitno.
Ovdje na ovome forumu postoje ljudi a i medju rajom kad se sjedne koji su ljuti sto ova uprava ili koja vec nije dovela investitora, vlasnika itd. Amar je imao onoga italijana, ovi su imali Diglisica i nista na kraju ostadosmo ono sto jesmo i trebamo biti radnicki klub. Zasto ovo potenciram? Nisam u Sarajevu pa se porukama dopisujem iz Splita sa starom rajom. Medju nama ima svega i pitara i manijaka. Stara raja iz skole i sa linije. I ovi pitari u "zrelim" godinama su bas zabrinuti. Brine ih njhov "vlasnik" ili ti vlasnici upravljackih prava. Kao i svi pitari oni su se nasladjivali kad je dosao Tan, pa Nam pa ovaj sad hodajuci holestrol iz Amerike sto se ubi kadaifom na carsiji. Sad se ploca okrenulu. Gramofon krci.
Sad je frka sta ako ode Mirvic? A navukao je nekakvog juznoamerickog olosa za skupe pare. Ko ce to poplacati? Sta ako mu pukne film pa zatrazi povrat svog novca? Jer se njegov ulozeni novac u njihov klub u knjigama vodi kao posudba ne kao investicija niti kao donacija. A prica se da je cifra preko 10 miliona da sad ne izmisljam cifre. Oni ofirno pljuju i psuju Mirzu i direktoricu. Isto da su njih dvoje tu dosli putem vjecnickih izbora. I isto da ih Mirvic ne moze smijeniti. Pa onda izmisljaju price kako neke mafije nesto kao naredjuju. Samo da se ne zamjere Mirvicu. E to je to. Sami sebi skocili u stomak.
Da se skinem sa njih. Ne spominjali ih do tevhida ako Bog da. Zamislimo da smo privatizirani. Mozes ti lajati sa tribina i traziti ostavke ako je vlasnik talijan odluci tako tako ce i biti. Kakav jug, sjever, manijaci, horde, sad je to njegovo. Hoce na pomocnom hotel da pravi. Sta ces mu?
Mac je to sa dvije ostrice. Ja sam se naslusao gluposti da nas kupi Dzeko, ovaj onaj. Ko god da te kupi zeli da zaradi. A pogotovo kad investira milione. Sad ce on slusati nekog lika sto voli Zelju. Jasta ce. Zato ne treba zaliti nego treba biti pametan. Niko nista iz ljubavi ne kupuje.
Nisam ja ni ekonom da sad mogu pametovati kako navuci lovu. Ali uz malo srece, puno zalaganja i znanja u struci moze se proci par kola u evropi i prodati po koji igrac i nekad stati na noge. Znam da niko ne zeli cuti tu soluciju. Ali ne vidim kako mozemo se izdici brze osim da napravimo slicnu gresku kao oni. Ne gledajte ni u Zrinjski ni u Borac. To su trenutno politicki projekti. Neki nacionalni inati. Jer nemaju HDZ i SNSD sta ponuditi vise "svom" narodu. Ili bolje receno svom glasackom tijelu. Pa ide ona stara daj samo hljeba i igara. A i to moze trajati 5-10 godina plafon. Mi moramo teziti k tome da nacelnici buduci znaju da bez nas nema glasova. Koldzo nas je zayebao dva puta. Sad trebamo biti drskiji kao glasaci i kao klub i traziti od opstine grada i kantona sve sto nas sljeduje. Jer mi nismo privatizovani!
Jos jedno. Treba ce nam celicni zivci ove sezone jer ce biti toplo hladno. A ovi nas brzno navikli na uspjehe. A necemo moci tako konstantno. Zato ne zaboravimo da ovi momci znaju i mogu kao i ovas strucni stab i kad nam seljacka ekipa otkine bod i kad forma malo padne.
Ovdje na ovome forumu postoje ljudi a i medju rajom kad se sjedne koji su ljuti sto ova uprava ili koja vec nije dovela investitora, vlasnika itd. Amar je imao onoga italijana, ovi su imali Diglisica i nista na kraju ostadosmo ono sto jesmo i trebamo biti radnicki klub. Zasto ovo potenciram? Nisam u Sarajevu pa se porukama dopisujem iz Splita sa starom rajom. Medju nama ima svega i pitara i manijaka. Stara raja iz skole i sa linije. I ovi pitari u "zrelim" godinama su bas zabrinuti. Brine ih njhov "vlasnik" ili ti vlasnici upravljackih prava. Kao i svi pitari oni su se nasladjivali kad je dosao Tan, pa Nam pa ovaj sad hodajuci holestrol iz Amerike sto se ubi kadaifom na carsiji. Sad se ploca okrenulu. Gramofon krci.
Sad je frka sta ako ode Mirvic? A navukao je nekakvog juznoamerickog olosa za skupe pare. Ko ce to poplacati? Sta ako mu pukne film pa zatrazi povrat svog novca? Jer se njegov ulozeni novac u njihov klub u knjigama vodi kao posudba ne kao investicija niti kao donacija. A prica se da je cifra preko 10 miliona da sad ne izmisljam cifre. Oni ofirno pljuju i psuju Mirzu i direktoricu. Isto da su njih dvoje tu dosli putem vjecnickih izbora. I isto da ih Mirvic ne moze smijeniti. Pa onda izmisljaju price kako neke mafije nesto kao naredjuju. Samo da se ne zamjere Mirvicu. E to je to. Sami sebi skocili u stomak.
Da se skinem sa njih. Ne spominjali ih do tevhida ako Bog da. Zamislimo da smo privatizirani. Mozes ti lajati sa tribina i traziti ostavke ako je vlasnik talijan odluci tako tako ce i biti. Kakav jug, sjever, manijaci, horde, sad je to njegovo. Hoce na pomocnom hotel da pravi. Sta ces mu?
Mac je to sa dvije ostrice. Ja sam se naslusao gluposti da nas kupi Dzeko, ovaj onaj. Ko god da te kupi zeli da zaradi. A pogotovo kad investira milione. Sad ce on slusati nekog lika sto voli Zelju. Jasta ce. Zato ne treba zaliti nego treba biti pametan. Niko nista iz ljubavi ne kupuje.
Nisam ja ni ekonom da sad mogu pametovati kako navuci lovu. Ali uz malo srece, puno zalaganja i znanja u struci moze se proci par kola u evropi i prodati po koji igrac i nekad stati na noge. Znam da niko ne zeli cuti tu soluciju. Ali ne vidim kako mozemo se izdici brze osim da napravimo slicnu gresku kao oni. Ne gledajte ni u Zrinjski ni u Borac. To su trenutno politicki projekti. Neki nacionalni inati. Jer nemaju HDZ i SNSD sta ponuditi vise "svom" narodu. Ili bolje receno svom glasackom tijelu. Pa ide ona stara daj samo hljeba i igara. A i to moze trajati 5-10 godina plafon. Mi moramo teziti k tome da nacelnici buduci znaju da bez nas nema glasova. Koldzo nas je zayebao dva puta. Sad trebamo biti drskiji kao glasaci i kao klub i traziti od opstine grada i kantona sve sto nas sljeduje. Jer mi nismo privatizovani!
Jos jedno. Treba ce nam celicni zivci ove sezone jer ce biti toplo hladno. A ovi nas brzno navikli na uspjehe. A necemo moci tako konstantno. Zato ne zaboravimo da ovi momci znaju i mogu kao i ovas strucni stab i kad nam seljacka ekipa otkine bod i kad forma malo padne.
- MocMahale444
Bio sam opravdano odsutan sa forumske nastave.
Eh sad svaka cast momcima
Basic koji je na samom pocetku ismijavan od par pa ne bas par forumasa mozda pola od ovih sto pisu, u zelji da vide velikog artetu dudica umjesto Kuhara.
Basic samo treba nastaviti da radi i svaka cast.
Kad bi Haracic ili Gasal promasili sanse kao Amoah, ljudi bi ih kamenovali.
A ovom mrči niko ni rijec da kaze. A on se nesto ufuro glumi zvijezdu. Treba vidjeti hoceL potpisati ugovor da se proda ako ne klupirati.
Amoah je katastrofa, promasi sve zivo.
Istina bori se ali nista nije uradio osim promasio i upropastio 100% sanse.
Onaj pitar rustem isto katastrofa, sta je ono zemberek te yebo. Auuuuu Basicu klupiraj ga.
Mulalic golman slabo slabo. Krkan bez mozga, jeste da poslije skrivljenog penala je odbranio njihov dobar šut ali da je Mufta one greske pravio pljuvali bi ga.
Jasarevic ko King Kong, hulk i superman zdombano u jedno.
Bravo.
Mekic se pretvori u nindza kornjacu ove dvije tekme, svaka cast. Inace okrece se ko razanj.
Galic nije bio los toliko cak sta vise napreduje
Onaj Drazen ili kako se zove sto je usao umjesto Coce, vrlo solidan igrac.
Drina ko Drina.
Biber dosta posla odradio, svugdje ga bilo na terenu.
Krpic, bravo Krpa nastavi samo nemoj toplo-hladno.
Haracic ono malo minuta sto je dobio mogao je upisati asistenciju da onaj levat nije promasio.
Amoah uozbilji se nemoj uzimati recept santosa.
Idemo dalje za iste pare, Basicu povedi nas da aBd rastavimo Nefču ko Besim biciklo.
Eh sad svaka cast momcima
Basic koji je na samom pocetku ismijavan od par pa ne bas par forumasa mozda pola od ovih sto pisu, u zelji da vide velikog artetu dudica umjesto Kuhara.
Basic samo treba nastaviti da radi i svaka cast.
Kad bi Haracic ili Gasal promasili sanse kao Amoah, ljudi bi ih kamenovali.
A ovom mrči niko ni rijec da kaze. A on se nesto ufuro glumi zvijezdu. Treba vidjeti hoceL potpisati ugovor da se proda ako ne klupirati.
Amoah je katastrofa, promasi sve zivo.
Istina bori se ali nista nije uradio osim promasio i upropastio 100% sanse.
Onaj pitar rustem isto katastrofa, sta je ono zemberek te yebo. Auuuuu Basicu klupiraj ga.
Mulalic golman slabo slabo. Krkan bez mozga, jeste da poslije skrivljenog penala je odbranio njihov dobar šut ali da je Mufta one greske pravio pljuvali bi ga.
Jasarevic ko King Kong, hulk i superman zdombano u jedno.
Bravo.
Mekic se pretvori u nindza kornjacu ove dvije tekme, svaka cast. Inace okrece se ko razanj.
Galic nije bio los toliko cak sta vise napreduje
Onaj Drazen ili kako se zove sto je usao umjesto Coce, vrlo solidan igrac.
Drina ko Drina.
Biber dosta posla odradio, svugdje ga bilo na terenu.
Krpic, bravo Krpa nastavi samo nemoj toplo-hladno.
Haracic ono malo minuta sto je dobio mogao je upisati asistenciju da onaj levat nije promasio.
Amoah uozbilji se nemoj uzimati recept santosa.
Idemo dalje za iste pare, Basicu povedi nas da aBd rastavimo Nefču ko Besim biciklo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
anonimni je napisao/la: ↑21 jul 2023, 22:43Mislim da preuzimamo, ali nam to svakako ništa ne znači kad protivnika (tj. Neftchi) već znamo, isto će biti i za treće pretkolo, s Neftchijevim koeficijentom idemo ili mi ili oni, jedino je razlika bila za play-off ranije jer se izvlačio poslije revanša trećeg pretkola ali ne znam kakav je raspored ove godine. Ako bude kao ranije (i naravno, da dođemo do play-offa što je SF19vendetta87 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 22:38Jel mi sad preuzimamo koeficijent Dinama jer smo ih izbacili?), idemo sa svojim koeficijentom aka nenosioci smo garantovano
Što neko koristi puno infinitiva, kao da tekst prevodi koristeći Google Translate![]()

Izvlači se play-off prije prve utakmice 3. pretkola.
Al' svejedno, nećemo bit pitari i govorit da ćemo se prošetat do grupne faze. Korak po korak, ako se šta otvori, super. Eliminaciju u 3. pretkolu sa 3 rasprodate Grbavice bi realno potpisali svi još u maju.
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
Mufta je pravio i daleko gore greške. Ja prosto ne mogu da vjerujem da neko njega i dalje priželjkuje na golu. Ne ide mi u glavu.MocMahale444 je napisao/la: ↑22 jul 2023, 07:42
Hej jest lijepo biti navijac Zelje ovih dana. Hvala svima koji su ucestvovali i doprinijeli ovome.
Sto se tice dalje, ne treba samo pravit neki pritisak a ja sam ubijedjen da necemo bit lak zalogaj.
Ovi jesu opet favoriti ali bit ce tu bara bara odprilike. Uz onakve navijace ocekujen pozitivan rezultat.
Nas cilj se zna, stabilizacija duga sve sto dodje uz to je uspjeh.
Sto se tice dalje, ne treba samo pravit neki pritisak a ja sam ubijedjen da necemo bit lak zalogaj.
Ovi jesu opet favoriti ali bit ce tu bara bara odprilike. Uz onakve navijace ocekujen pozitivan rezultat.
Nas cilj se zna, stabilizacija duga sve sto dodje uz to je uspjeh.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Sutra nadam se da ce otvoriti barem 5-6 mjesta za kupovinu karata(kad vec ne razmisljaju o online prodaji), bit ce ogromna navala, valja cekati na suncu.
Ko nije obnovio clansku nek danas to odradi, ovaj put ce se bas voditi racuna. Nadam se da smo do veceras na 6000 aktivnih clanova
Ko nije obnovio clansku nek danas to odradi, ovaj put ce se bas voditi racuna. Nadam se da smo do veceras na 6000 aktivnih clanova
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Hoće li se moći odraditi varijanta da dam nekom svoju člansku (i ličnu eventualno ako treba) pa da mi uzme karte? Jer ja teško prije utorka da ću moći do stadiona, a do tada će bezbeli planuti sve karte.irfo je napisao/la: ↑22 jul 2023, 10:58Sutra nadam se da ce otvoriti barem 5-6 mjesta za kupovinu karata(kad vec ne razmisljaju o online prodaji), bit ce ogromna navala, valja cekati na suncu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Moci ce samo sa aktivnom clanskom, ne treba licna.Raonffa je napisao/la: ↑22 jul 2023, 11:00Hoće li se moći odraditi varijanta da dam nekom svoju člansku (i ličnu eventualno ako treba) pa da mi uzme karte? Jer ja teško prije utorka da ću moći do stadiona, a do tada će bezbeli planuti sve karte.irfo je napisao/la: ↑22 jul 2023, 10:58Sutra nadam se da ce otvoriti barem 5-6 mjesta za kupovinu karata(kad vec ne razmisljaju o online prodaji), bit ce ogromna navala, valja cekati na suncu.
Valja, to je dobro onda, jer kontao sam možda da karte mora uzimati onaj čije ime piše na članskoj. Nije doduše toga nikada prije ni bilo koliko se sjećam al' eto reko u okviru tog pooštravanja možda i to bude malo rigoroznije.irfo je napisao/la: ↑22 jul 2023, 11:02Moci ce samo sa aktivnom clanskom, ne treba licna.Raonffa je napisao/la: ↑22 jul 2023, 11:00Hoće li se moći odraditi varijanta da dam nekom svoju člansku (i ličnu eventualno ako treba) pa da mi uzme karte? Jer ja teško prije utorka da ću moći do stadiona, a do tada će bezbeli planuti sve karte.irfo je napisao/la: ↑22 jul 2023, 10:58Sutra nadam se da ce otvoriti barem 5-6 mjesta za kupovinu karata(kad vec ne razmisljaju o online prodaji), bit ce ogromna navala, valja cekati na suncu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ja se samo nadam da ce sutra poceti prodaja i kao sto kazete sa vise prodajnih mjesta jer ako stave od ponedjeljka to je stvarno bezveze jer ljudi rade i ne mogu cekati sat ili vise u redu da kupe kartu.
Hvala marketing sluzbi sto cita forum, u toku dana info o prodaji karata.
IDEMO SVIIII, BICE OVO RASPRODATO ZA DAN MISLIM
IDEMO SVIIII, BICE OVO RASPRODATO ZA DAN MISLIM
Posalji nekome barkod koji ce tamo skenirati i to je to. Imas na aplikaciji fkz da ukucas clansku svoju i samo pritisnes na nju i izadje ti barkod.Raonffa je napisao/la: ↑22 jul 2023, 11:00Hoće li se moći odraditi varijanta da dam nekom svoju člansku (i ličnu eventualno ako treba) pa da mi uzme karte? Jer ja teško prije utorka da ću moći do stadiona, a do tada će bezbeli planuti sve karte.irfo je napisao/la: ↑22 jul 2023, 10:58Sutra nadam se da ce otvoriti barem 5-6 mjesta za kupovinu karata(kad vec ne razmisljaju o online prodaji), bit ce ogromna navala, valja cekati na suncu.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
SAMO DA SUTRA BUDE PRODAJA DA MOGU SVI UZETI.
EVROPAAAA
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- jointunija
- Kontakt:
1.Članska 2 ulaznice!
Biće malo skuplje.
Biće malo skuplje.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Tek sad vidim da je Bate Borisov, koji inace zaostaje 10 bodova nakon 14 kola za Dinamo Minskom, lagano preko prvaka Albanije otisao u drugu rundu lige prvaka.
-
- Kontakt:
Greska je i ako daju dvije karte na jednu clansku. Jedna clanska jedna karta.
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Pomoc.Ja negumo stajat dugo na suncu plus boli me noga da nepricam od cega zna se.Da posaljem Remzu opalice je Madzar gotova će bit.Probacu kolko mognem izdrzat na suncu ako nemogne ****..Plješći Plješći Plješći ****… Nefci.Remza pravi rezance zgazicemo Azerbejdjance.Javite za karte da uranim.Valja se dokotrljat sa Alipasina.
Dobar je Bate
Zanimljivo od 24 igraca, samo 6 ih ima preko 24 godine
Sve mladi im igraju. Sad su izvukli Aris Limasol
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Bravo i za Edisa, nije putovao gore, cuva Zeljine pare ko da su njegove, nema razmetanje novcem, ponizan je, nije kurcevit, nema podizanja ljestvica, spaja plavu naciju a ne razdvaja.
Simbol Željezničara.
Hvala El Presidente.
Simbol Željezničara.
Hvala El Presidente.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.