Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 06 mar 2011, 17:47

Ja ću ti samo dio odgovoriti. Juve nije trenutno neka sila ali to ne znači da je MIlan sad također na istom rangu pa i čitava liga. Taj isti Juve je dobio Milana u gostima, intera kući. Sinoć ih je taj nedostojni Milan limitirao da ne upute udarac u gol za 90 minuta, stvorio nekoliko 100% šansi, razmjenio duplo više pasova, držao loptu nekada i po nekoliko minuta, pa je došao i taj gol od lika koji mjesecima ne zna uputiti loptu u okvir gola, ali to je fudbal.

Zar nije jasno da seria a nije u rangu epl????

I ne znam kakva je to više priča oko Tottenhama, kao neki tamo klub iz Engleske. Likovi sa pobjedama u zaostalim tekmama dolaze na treće mjesto, onda 9 kola do kraja, svega može biti. Tottenham ima najjaču sredinu(prvi tim+rezerve) u engleskoj bez imalo ustručavanja, tanji su u napadu, dok je kod MIlana obratno.

Istina Milan nije imao neke igre ali su zato imali 3x 100% šanse, dok Tottenham nije imao šanse sem gola. Činjenice.
Zar treba zaboraviti da su razmontirali i inter i da je bila riječ o nokaut rundi, izbacili bi ih? Ja bih više volio da smo dobili Chelsea nego Totten.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 06 mar 2011, 18:00

TuSeiTuttaLaMiaVita je napisao/la:Ja ću ti samo dio odgovoriti. Juve nije trenutno neka sila ali to ne znači da je MIlan sad također na istom rangu pa i čitava liga. Taj isti Juve je dobio Milana u gostima, intera kući. Sinoć ih je taj nedostojni Milan limitirao da ne upute udarac u gol za 90 minuta, stvorio nekoliko 100% šansi, razmjenio duplo više pasova, držao loptu nekada i po nekoliko minuta, pa je došao i taj gol od lika koji mjesecima ne zna uputiti loptu u okvir gola, ali to je fudbal.
Ali ova Juve trenutno od utakmice sa Interom iako ni tu nije bilo neke igre dali gol i odbranili se, i na kraju slavili. ALi poslije te utakmice Lecce, Bologna su Juventus dobili prije ove utakmice, onda ti je sve jasno kakvo je trenutno stanje u Juventusu, i logično je bilo da ih Milan izdominira, ali nisu oni pokazali isto neku igru, iako je pobjeda zaslužena, ali ipak je Juve sinoć igrao sa budućim prvakom Serie A :). Znači ako je Lecce mogao imati igru protiv ovog Juventusa zašto ne bi imao Milan? A prva utakmica je neka druga priča i Juventus je bio u nizu od 17 utakmica bez poraza, zato se ta ekipa prije ne može mjeriti sa ovom trenutnom ;). (zašto se pogubio to ne zna niko, tako da ne bi bilo pitanja zašto?)
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 06 mar 2011, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 06 mar 2011, 18:04

Ljudi, pitao sam vas da li znate sta je sa JuveBalkanom?

Sta je sa @Duffyjem ili @Italijom?

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 06 mar 2011, 18:05

juventus 0244 je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:Da pitam samo, sta je sa JuveBalkanom i sta je sa @Italia-om ili @Daffy-jem?
Juvebalkan je u kvaru nešto izgubili se podaci tako nešto, pitanje je hoće li više uopšte raditi, ako se ne uspiju vratiti podaci. A za daffy-a navrati ponekad mislim da je odigrao i parove u ss.ba ligi, ali zašto ga nema ovdje ne znam.
Pa dobio si odgovor :mrgreen:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 06 mar 2011, 18:07

Ne znamo...tehnicki problemi ..al sta je tacno u pitanju..ko ce znati..

daffy nije aktivan toliko u posljednje vrijeme,nezz sto..mada uvijek igra SS ligu ovdje :lol: inace, on je na JB moderator :lol: :P pa vjerovatno zna sta je...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 06 mar 2011, 18:15

@ Juventus 0244

Sorry matori, nisam video.

@Sarajlija

Osulo se mnogo Juventusovih navijaca sa ovog foruma - Avvocato, Duffy, Suntu...

Steta za JB. :cry:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 06 mar 2011, 18:22

Ako ne osposobe portal, bice velika steta :cry: sigurno najbolji i najposjeceniji portal toga tipa na ovim prostorima...valjda ce se moci to srediti nekako...
Osulo se mnogo Juventusovih navijaca sa ovog foruma - Avvocato, Duffy, Suntu...
ma u principu samo @Juventus0244 i ja smo aktivni ovdje..ostali povremeno.

Sjecam se kada sam tek poceo pisati,nije skoro niko bio...tada smo daffy i ja bili aktivni i drzali temu...ostali su to povremeno. :)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 06 mar 2011, 18:36

sarajlija89 je napisao/la:ma u principu samo @Juventus0244 i ja smo aktivni ovdje..ostali povremeno.

Sjecam se kada sam tek poceo pisati,nije skoro niko bio...tada smo daffy i ja bili aktivni i drzali temu...ostali su to povremeno. :)
Ja sam dugo vremena bio registrovan na forumu, ali sam samo čitao komentare i ponekad nešto napisao, ali pri kraju prošle sezone sam se uključio malo aktivnije, pa sve do danas kad sam pravo aktivan :).

E sad me zanima za onog nerko_juventino on je jedan od prvih koji je pisao ovdje, mislim da je i on započeo temu, pa šta bude sa njim da nije banovan, pa sad je pod nekim drugim nickom ili nešto drugo, mislim da je napisao jedan post prošle godine negdje u 10-11 mjesecu.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 06 mar 2011, 18:44

a ma ko ce znati..dosta ih je pisalo pa ih sad nigdje..isto ko sto nekad ulete neki novi,pa se cudimo :D ...ima nas dosta al ne pisu :mrgreen:

Citao sam one prve postove nekada prije...i vidim jednog lika,nezz tacno nick..da ne trazim sada....gori od mene :mrgreen: svaki post..Boze hvala ti sto navijam za Juve,Juventus volim te svakog dana sve vise...i sl. :lol: :lol:

ismijo se pravo :)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 mar 2011, 19:14

Sinoć sam pokušao odgledati derbi D"Italia i mogu reći odavno nisam vidio lošiju utakmicu..Juventus no comennt loše loše....
1974---1975---1976---2001---2013---2020

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 06 mar 2011, 19:17

Ma ja i ovaj bianconeri1988 smo naj aktivniji ovdje :D

Jel ko sta cito kakve nove izjave,, ja uobce nisam imo volje nit sam htjeo da citam sta se desava,, Toliko sam i zamrzio DelNeira i Marottu :evil:

Jos nemogu vjerovati da nismo imali suta na golu?? i da smo samo dali 1 god na ove zadnje 4 utakmice?? :roll: Amauri efekt hehe
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 06 mar 2011, 19:21

Izjave..del neri reko da Juve napreduje i da nismo lose igrali :lol: :lol: :cry:

Kad sam to vidio...dalje nisam mogao citati...zalosno

Vilali se spominje kao trener...

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 06 mar 2011, 19:22

sarajlija89 je napisao/la:Izjave..del neri reko da Juve napreduje i da nismo lose igrali :lol: :lol: :cry:

:lol: :lol: :lol:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 06 mar 2011, 19:26

sarajlija89 je napisao/la:Izjave..del neri reko da Juve napreduje i da nismo lose igrali :lol: :lol: :cry:

Ma taj se izgubio Del Neri, nezna ni on sam vise sta da kaze jbg,, al nista nek radi svoj poso do ljeta i onda treba sve odreda slati u 3 picke m,,,, i dovesti igrace kvalitetne -
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 06 mar 2011, 20:10

Sta taj Del Neri pusi, duva, nije mi jasno :lol:

ma boli ga kita, vjerovatno su mu iz uprave rekli do ljeta si sigurno trener, cim zavrsi sezona kupi se :lol:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 07 mar 2011, 01:47

[youtube][/youtube]

Post sa Juventus Offside-a.

Prije 6 mjeseci mi smo bili medju glavnim kandidatima za LP, stidljivo se spominjao cak i Scudetto a Udineseu se predvidjala borba za opstanak. Ponovo smo izgledali kao Juventus. Nezaustavljivi Krasic, raspucani Quaglia, brilijantni Aquilani... kakav samo volej Marchisia. Najefikasnija ekipa Serie A.

Kako su se stvari promijenile. :(
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 07 mar 2011, 16:12

Luciano Moggi zahvalio navijačima

http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=1101

Ova zadnja rečenica je dovoljna za jednog pametnog čovjeka ;)

5 grešaka Luigi Del Nerija

http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=1105

Aquilani se vraća u ekipu

http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=1104

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 mar 2011, 16:43

Bez postignutog pogotka smo 330. minuta....sto ipak nije najlosije do sada

slika

Na danasnji dan:

[youtube][/youtube]

ovo je za infarkt bilo...Wise branio moguce i nemoguce..i onda napravi onakvu gresku...al zasluzeno ipak,trebali smo jos u prvoj tekmi to rijesit...

[youtube][/youtube]

Derby 81-82...

0-1 Bonesso 19
0-2 Dossena 22
1-2 Tardelli 24
2-2 Scirea 28
3-2 Scirea 40
4-2 Brady 89

[youtube][/youtube]

Juventus-Napoli 4-3...1992-1993 .....

1-0 Di Canio 10
2-0 Platt 16
2-1 Zola 51
2-2 Ferrara 72
3-2 Ravanelli 73
3-3 Fonseca rigore 81
4-3 Moeller 88

Jbt..na danasnji dan sve neke spektakularne tekme :lol: 8-)

Uglavnom,nista posebno danas sto se vijesti tice..svi sve znaju,niko nije kriv ili su svi krivi...i tako u krug :roll: :evil:

I JB je ponovo u funkciji :)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 07 mar 2011, 18:31

"I JB je ponovo u funkciji :)"

To sam cekao da vidim. ;)

[youtube][/youtube]

:lol: :lol: :lol:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 07 mar 2011, 19:13

Slavio ja rođendan pa me nije bilo :lol: :lol: :lol:

Štucalo mi je se par puta, vidim prašte čestitke :D

Hvala svima! :D Samo se pitam što niko nije zaželio da Juve opet bude najbolji kao što je nekad bio!? :P :D :lol:

[youtube][/youtube]

Jedan detalj sa subotnje utakmice, po mene vrlo bitan i emotivan :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: ferrovieresa i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []