FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Možemo li do 6 hiljada članova do kraja sljedeće sedmice? 

Moj izvor kaže da je Mirza sam otkaz dao, vidjet ćemo
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Upravo to, dzaba sve ako na te pozicije dovedemo iste ili gore ljude.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- SarajevoForza
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ajdohordas je napisao/la: ↑22 jul 2023, 14:27I moj također.
Ali nije to ni bitno, ili ostavka ili otkaz, samo da se desi.

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Mirza je bivši, sa njom se pregovara, ili noga ili neka druga pozicija. Čistačica. J je otac alkoholičarski
🇵🇸
-
- Kontakt:
Podrzao sam bojkot,bio u prilici da idem ali nisam,kao i tad i sad da ponovim da osjecam da Mirvic ida dobre namjere,da ocima nisam mogao zalizanog jer nemam pamcenje kao covjecja ribica i sta je sve smrda radila,mislim da je pogresno sto nismo odma na stadionu polazali sta mislimo nikakav bojkot al eto moje misljenje samo. Valjda sad HZ sjednu sa Mirvicem kad pvi odu i malo ga upute,popricaju detaljno,dadnu podrsku.
Koga bi mogli dovesti mjesto Mirze me zanima, sad kreću imena
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
“Gospodin” Mirza će najvjerovatnije sam dati ostavku. Eto, čak nam je i lovu halalio izgleda. A to što nam je iz džepa izbio svojim potezima puno više od 11 plata kojih je halalio, o tome nećemo 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Nama je vazno kako cemo, kada odemo u Evropu, proci u Evropi. Dakle nije se cilj samo kvalifikovati nego je cilj i ostvariti dobar rezultat u Evropi. Ako se ciljevi ne ostvare onda - uprava napolje. - Ajla Alimanovic 29.12.2023
Cuj ona bi da pregovara
- Objektivac1946
- Kontakt:
Ako je to istina, iskreno se nadam da neče biti više eksperimenata sa trenerima koji mijenjaju klubove u našoj ligi. Odriješi kesu i dovedi nekog mlađeg, stranog trenera koji prati tokove modernog fudbala. Imaš beton ekipu samo ti fali beton trener da to sve poveže u kompaktnu cjelinu
Pisite imena trenera iz ex yu koji su slobodni haha.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
qurac gospodin nek povede i mladunce sa sobom
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- BordoBBoja
- Kontakt:
- Burberry46
- Kontakt:
Ide sad masovno uclanjenje, povratak zajednistva i napad na titulu!
Hajjdee vise zvanicno

Hajjdee vise zvanicno

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sad kad nam dovede brku ili hadzibegica
darkmanx je napisao/la: ↑22 jul 2023, 14:15Bas me zanim sta li ce ovi "navijaci" (koji do podne mrze sebe, a od podne cijeli svijet), naci da hejtuju kad Mirza i Ajla odu. Vec se titula halalila, a Liga ni pocela nije. Pojacanja im ne valjaju, atletska ne valja, toalet ne valja, smata im boja kopacki, problem je da li ispod znaka pise adidas ili ne i koje su bije tri linije, smeta im sto Mirvic ulaze milione (jer otkud njemu pare???), smeta im marketing... Petkovic da u 15:00 bude predstavljen kao trener Sarajeva, vec u 15:01 ce se naci "strucnjaci" da ga popljuju, jer niko osim Gvadiole i Klopa nema kvalitet za klupu Sarajeva.
Mirvicu legendno, hvala ti na svemu sto radis za nas klub i ne obaziri se na saku ljudi koji su nezadovoljni svojim zivotima i krivi su im Mirvic, FK Sarajevo, stadion, semafor, parking, boja neba, trava...
Dosaaadnoooooooodarkmanx je napisao/la: ↑27 jun 2023, 15:52Mirvicu, ako ovo citas zelim da ti se zahvalim za sve sto si uradio vezano za FK Sarajevo. U posljednja dva prelazna roka si ulozio vise novca (a nisi siguran da ce ti se taj novac vratiti), nego sto ce neko od nas sa foruma ili tribine zaraditi u zivotu.
Doveo si neke igrace o kojima do "jucer" nismo mogli ni mastati, ali ni to "pravim navijacima" nije dovoljno i njima se nalazi mana jer nisu na nivou Benzeme, De Bruynea, Tiaga Silve...
Jos jednom hvala na svemu sto radis i molba da ne dozvolis da 100-200 maloljetnika sa Sjevera sve to pokvari i "natjera" te da odes iz Sarajeva.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Trenutno korisnika/ca: boki86, Dave, Jadnimi, johntravolta123, Konzerva, MaroonBjelave, MSOZ101, napoleon72, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, r3m1, Sinfoc1986, TETRAPAK, Vanja8 i 123 gosta.