Mozda bi cak i mufte radio, do para mu svakako nije, a ovdje je u zlatnom kavezuPeppermintSA je napisao/la: ↑22 jul 2023, 14:52Jest, i onda na zimu odes na pripreme vani a on ne može s ekipom. Ili napravi frajer rezultat, svi prezadovoljni, a ne može voditi ekipu u Evropi iduće godine.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bila bi veća bomba od svih dovedenih igrača zadnja 2 rokaBane je napisao/la: ↑22 jul 2023, 14:52https://www.transfermarkt.com/vladimir- ... ainer/1315 hajde mirva odrijesi kesu
Ps Ima li tih kupaca za bebu??
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
- ElCartel11
- Kontakt:
Zbog cega tjerati Ziljkica? Zbog toga sto je podrzao Mirzu kao i svi igraci? Sta je trebao, da kaze kako je levat pa ga ovaj posadi na tribinu ili otjera kao Iliju?Napapijri je napisao/la: ↑22 jul 2023, 14:54Nikakva druga pozicija za kur.vu ne dolazi obzir! Otkaz i to slijedecim redom:
1. Ajla
2. Mirza
3. Dal
4. Ziljkic
Sve i jedno nabiti nogom (otkaz ili sporazumni raskid - nebitno je). Sad imamo priliku da ocistimo klub od mahale i rektalnih alpinista tipa Ziljkica.
Ziljkic zna izvuci zivac sa onim peglanjem lopte ali ipak je kvaliteta tu. Kad je izasao iz igre protiv Torpeda lijeva strana je bila dzenaza. Jedini koji je ostao opasan je bio Kyeremeh.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- ElCartel11
- Kontakt:
Ante Simundza takodje slobodan.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Braća Mamići bi za 5 godina napravili ozbiljan klub.
dok se direktorici kluba na dušu stavljaju potezi iz prethodnog perioda od imenovanja pa do dvomeča sa Gruzijcima, gdje je bilo dosta problema u organizaciji samog putovanja.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pronasao si se ha NazorSeUsro? Gdje ces se sad lijeciti?NazorUso je napisao/la: ↑22 jul 2023, 14:34darkmanx je napisao/la: ↑22 jul 2023, 14:15Bas me zanim sta li ce ovi "navijaci" (koji do podne mrze sebe, a od podne cijeli svijet), naci da hejtuju kad Mirza i Ajla odu. Vec se titula halalila, a Liga ni pocela nije. Pojacanja im ne valjaju, atletska ne valja, toalet ne valja, smata im boja kopacki, problem je da li ispod znaka pise adidas ili ne i koje su bije tri linije, smeta im sto Mirvic ulaze milione (jer otkud njemu pare???), smeta im marketing... Petkovic da u 15:00 bude predstavljen kao trener Sarajeva, vec u 15:01 ce se naci "strucnjaci" da ga popljuju, jer niko osim Gvadiole i Klopa nema kvalitet za klupu Sarajeva.
Mirvicu legendno, hvala ti na svemu sto radis za nas klub i ne obaziri se na saku ljudi koji su nezadovoljni svojim zivotima i krivi su im Mirvic, FK Sarajevo, stadion, semafor, parking, boja neba, trava...
Dosaaadnoooooooo
Odlicno ti je covjek napisao, sve od rijeci do rijeci vazi za tebe.
Zato sto je rektalni alpinista koji ce bojktovati svakog narednog trenera jer ga ovaj nece tretirati kao guzni haver Mirza. Nije tako davno Mirza slavio pobjede kod Hurema, pri tome od igraca vodio samo Ziljkica i sincinu. Barem krila imamo dovoljno.ElCartel11 je napisao/la: ↑22 jul 2023, 14:56Zbog cega tjerati Ziljkica? Zbog toga sto je podrzao Mirzu kao i svi igraci? Sta je trebao, da kaze kako je levat pa ga ovaj posadi na tribinu ili otjera kao Iliju?Napapijri je napisao/la: ↑22 jul 2023, 14:54Nikakva druga pozicija za kur.vu ne dolazi obzir! Otkaz i to slijedecim redom:
1. Ajla
2. Mirza
3. Dal
4. Ziljkic
Sve i jedno nabiti nogom (otkaz ili sporazumni raskid - nebitno je). Sad imamo priliku da ocistimo klub od mahale i rektalnih alpinista tipa Ziljkica.
Ziljkic zna izvuci zivac sa onim peglanjem lopte ali ipak je kvaliteta tu. Kad je izasao iz igre protiv Torpeda lijeva strana je bila dzenaza. Jedini koji je ostao opasan je bio Kyeremeh.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Bruno Akrapović, Petković jedini dostupni a realni pritom da imaju neko iskustvo, naravno tu je još Halihodžić od naših, od Hrvata Tudor, Mamić Jeličić (Al Nassr trenirao) od Srba Slaviša Jokanović, Dejan Stanković, od Slovenaca Ante Simundža, Andrej Razdrh.
Ne hejtajte me svjestan sam da je samo Akrapović realan

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Zvanično Mirza, hajmo još Aylahhhh
- Objektivac1946
- Kontakt:
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Evo na klixu, ode mirza
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pitari prizivaju 2 kriminalca OSUDJENA, dokazano da su izvlacili pare iz kluba i kakve sve malverzacije nisu radili, ma top jedan! 
Da su Berluakoni rahmetli i Galliani licno, daleko im kuca od kluba bila..

Da su Berluakoni rahmetli i Galliani licno, daleko im kuca od kluba bila..
Jedna pjesmica za naseg Mirzu
Zvanicno, Bogu hvala.
Ja stvarno nevidim nacin kako mi mozemo osvoit titulu ove godine.
Podkivac Milan Mito tegeltigivac nije ulozio ogromne novce da bi sledece godine dobio 150k€ od evrope.
Picketina zeljkovic produzio ugovor sa tecom srbija (citam klubovice dobit 15 m€ od tog ugovora) svi znamo sta znaci kad imas sudije koji te goruja al treba posteno reci borac ima jak tim.
Tu je takodje nk beus iz mostara vjeciti podpresjedink saveza i prvi covjek zrinjskog..
Mi imamo malo jacu imenicno ekipu al ne toliko da Gigovic vico mito beus nemogu nadoknadit sa par telefonski poziva.
Takodje treba posteno reci kod nas je najteze igrat jel borac i zrnjski cak da sledecih 7-8 godina nebudu prvaci nikom nista, nema se ko zalit ljutit itd. Ti klubovi su bez autenticni navijaca imaju nesto punlike kojima je taj klub 5 na listi cz partizan vamo hajduk dinamo itd
Takodje mi imamo rivalstvo gradskog derbija gdje tesko mozes racunat na 7 bodova a kamoli 9, sto je veliki plus za borac i svinjski jer oni njih mogu odradit lakse jer ce zeljini igraci navijaci lakse progutat poraz od birca i zrnjskig zajedno nego od nas jedan (sto je ok i treba tako)
Mi imamo sansu za 2 godine ako se svi udruzimo i budemo svi na jednoj strani
Da dovedemo trenera u rangu jakirovica da se vrate hz da mirvic hz zakopaju ratne sjekire da naprave neki zajednicki projekat u vidu da sto vise se promovise klub da napravimo senergiju slicnu sto ima Hajduk da bar 10 k ljudi bude prosjek, da se eleminisu negativci sa istoka zapada da hz prestanu palit baklje i pravit stetu klubu i da bas krenemo tako jako da se osjeti snaga i na nebu a da nekaze na terenu.
Imamo igrace imamo pratece stvari moramo to sve ujedinit..
Mirvic mora bit vise u medima moramo imat sd
Podkivac Milan Mito tegeltigivac nije ulozio ogromne novce da bi sledece godine dobio 150k€ od evrope.
Picketina zeljkovic produzio ugovor sa tecom srbija (citam klubovice dobit 15 m€ od tog ugovora) svi znamo sta znaci kad imas sudije koji te goruja al treba posteno reci borac ima jak tim.
Tu je takodje nk beus iz mostara vjeciti podpresjedink saveza i prvi covjek zrinjskog..
Mi imamo malo jacu imenicno ekipu al ne toliko da Gigovic vico mito beus nemogu nadoknadit sa par telefonski poziva.
Takodje treba posteno reci kod nas je najteze igrat jel borac i zrnjski cak da sledecih 7-8 godina nebudu prvaci nikom nista, nema se ko zalit ljutit itd. Ti klubovi su bez autenticni navijaca imaju nesto punlike kojima je taj klub 5 na listi cz partizan vamo hajduk dinamo itd
Takodje mi imamo rivalstvo gradskog derbija gdje tesko mozes racunat na 7 bodova a kamoli 9, sto je veliki plus za borac i svinjski jer oni njih mogu odradit lakse jer ce zeljini igraci navijaci lakse progutat poraz od birca i zrnjskig zajedno nego od nas jedan (sto je ok i treba tako)
Mi imamo sansu za 2 godine ako se svi udruzimo i budemo svi na jednoj strani
Da dovedemo trenera u rangu jakirovica da se vrate hz da mirvic hz zakopaju ratne sjekire da naprave neki zajednicki projekat u vidu da sto vise se promovise klub da napravimo senergiju slicnu sto ima Hajduk da bar 10 k ljudi bude prosjek, da se eleminisu negativci sa istoka zapada da hz prestanu palit baklje i pravit stetu klubu i da bas krenemo tako jako da se osjeti snaga i na nebu a da nekaze na terenu.
Imamo igrace imamo pratece stvari moramo to sve ujedinit..
Mirvic mora bit vise u medima moramo imat sd
Ja bi za sportskog direktora Emira Spahica. Siguran sam da mu se ponudi da bi prihvatio, a sada trenera mozda ovog Selimbegovica. Nista ba Akrapovic, ptica selica nigdne se nije zadrzao. Mamic bi bio idealan ali ne znam jel ta potjernica samo u Hr?
Kriminalci za sobom ostavljaju pustoš a uspješni ljudi klub u procvatu kao što je Dinamo. Izuzetno su dobri sa Ismirom i to treba iskoristiti.