Ma Bruno ptica selica, nista ozbiljno nebi dobili. Sto dalje od nas...
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma samo Husrefa bi spasio ovu sezonu
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
ElCartel11 je napisao/la: ↑22 jul 2023, 15:36Vahid Halilhodzic ili Ante Simundza.
Ova 2 mi padaju napamet prvi koji bi sredili svlacionicu.
Vladimir Petkovic je nerealan financijski. A i vjerovatno ne bi ni imao zelju, da dodje raditi ovdje.

Nema boljeg trenutačno a da je slobodan.
Kako se zove ovaj iz Ferencvarosi. Dvije titule osvojio lagano u Madj.ligi.sta bi sa lp ko zna. Sjecate se da jeei Jakir odmah u Mariboru ispao u 1 kolu lp.ElCartel11 je napisao/la: ↑22 jul 2023, 15:36Vahid Halilhodzic ili Ante Simundza.
Ova 2 mi padaju napamet prvi koji bi sredili svlacionicu.
Vladimir Petkovic je nerealan financijski. A i vjerovatno ne bi ni imao zelju, da dodje raditi ovdje.
Mersed 
To bi bilo najvece poslijeratno pojacanje. Covjek je ozbiljan trener, preorao bi ligu.

To bi bilo najvece poslijeratno pojacanje. Covjek je ozbiljan trener, preorao bi ligu.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ko bi njega od nasih igraca razumio. On je za nas space shuttle. Jos da nam pomogne u organizaciji Akademije i mladih.scholsey je napisao/la: ↑22 jul 2023, 15:27https://totalfootballanalysis.com/artic ... is-tactics
Koga interesuje i nije mu mrsko pročitati. Frajer bi silovao ovu ligu!
Too good to be truth. Sedam dana nebi mogao zaspati.
To je isto kao da u KK Bosnu dodje Ivanovic.
On samo treba da shvati da je fudbal u 2023. godini zasnovan na kvalitetnom treneru, i da bez kvalitetnog trenera nema ekipe sve da imaš 11 Messija u njoj. Kad je bacao tolike pare na Penarandu, Viverosa, i ostalu klapu, treba dati jakom i provjerenom treneru duplo veću platu od najplaćenijeg igrača u ekipi. I pustiti čovjeka da radi, da je njegova zadnja, i da krenemo stopama Zrinjskog i Jakirevića.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jul 2023, 15:32Ma pratim FKS ko god bio, međutim, baš bi se ovu euforiju povratka HZ( računam Ajlu ko bivšu ) posrao sa dovođenjem senilnog Faruka.
Preduslov za trenera treba biti to da ima manje od 50 godina. Povraća mi se od ovih potrošenih jugoslavena koji fudbal rezonuju na isti način kao i kad su ga sami igrali, prije 40 godina. A tadašnji i sadašnji fudbal, dva različita sporta.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ja necu na Kosevo ako Hadzibegic neznalica bude. 
Zakebajem se, samo ne Hadzibegic. Frajer dokazana neznalica sto se tice trenerskog posla, nije njega Ćiro bezveze oprao. A pokazao je i posljednji mandat u repki. Frajer dva puta izgubio od Luxemburga.
Jooj kad vidim prizivanje Husrefa najezim se Allahami, ma ja samo se trebamo.vracati unazad nikad nista da naucimo
Nikad mu ja necu halaliti kad smo gostovali siminom a trebalo nam za titulu njemu nin za sta, pas mu mater yebo smrdljivu
Nikad mu ja necu halaliti kad smo gostovali siminom a trebalo nam za titulu njemu nin za sta, pas mu mater yebo smrdljivu
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Bude li Hadžibegić svezat ću se ispred kluba i štrajkovati glađu dok ne ponište ugovor.
Lalatovic, da se bije sa savezom i tribinama 

Prevara preozbiljna od trenera,10 godina zadnjih 10 klubova promjenio.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Horde se neće vratiti dok ajla ne ode, to je valjda svima jasno.
Pa ona je gora crna rupa od mirze i štetočina kluba.
ODLAZI KRAVO !
Pa ona je gora crna rupa od mirze i štetočina kluba.
ODLAZI KRAVO !
12. igrač kluba iz Titove 38b
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Baš tako. Da se razumijemo, i Faruk je upgrade barem 10%, ali to nije teško u odnosu na Mirzu. Ozbiljno ime motivisano za rad dolazi u obzir. Mersad bi bio jackpot, Šimundža također.bodi123 je napisao/la: ↑22 jul 2023, 15:40On samo treba da shvati da je fudbal u 2023. godini zasnovan na kvalitetnom treneru, i da bez kvalitetnog trenera nema ekipe sve da imaš 11 Messija u njoj. Kad je bacao tolike pare na Penarandu, Viverosa, i ostalu klapu, treba dati jakom i provjerenom treneru duplo veću platu od najplaćenijeg igrača u ekipi. I pustiti čovjeka da radi, da je njegova zadnja, i da krenemo stopama Zrinjskog i Jakirevića.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jul 2023, 15:32Ma pratim FKS ko god bio, međutim, baš bi se ovu euforiju povratka HZ( računam Ajlu ko bivšu ) posrao sa dovođenjem senilnog Faruka.
Preduslov za trenera treba biti to da ima manje od 50 godina. Povraća mi se od ovih potrošenih jugoslavena koji fudbal rezonuju na isti način kao i kad su ga sami igrali, prije 40 godina. A tadašnji i sadašnji fudbal, dva različita sporta.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ako bude Faruk, necu gledati ni jednu utakmicu. Rijetko odvratan glas i faca!
Max Allegri
-
- Kontakt:
Konacno prandeli je dobio nogu, ko bi mogao sjesti na klupu?, fino da ovo poslozi i da krenemo u novu sezonu abd , jos malo... 

Zadnja izmjena: scudetto89, dana/u 22 jul 2023, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !
Ljudi ba Mersed nije uopste tolka trenercina kolko hvalite, okej super imao je uspijeh sa Regensburgom al nije to nista wow kolko se zinuli.
Simundza, Petkovic, Halilhodzic i Kovacevic najbolji pikovi
Simundza, Petkovic, Halilhodzic i Kovacevic najbolji pikovi
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
-
- Kontakt:
Mersad Selimbegovic Bivsi trener Regensburgs
Trenutno korisnika/ca: bordospartanac, Dave, Rauber33, sekac i 44 gosta.