HŠK Zrinjski

delko
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la delko » 22 jul 2023, 14:52

DTzmu30 je napisao/la:
22 jul 2023, 12:33
Antipolitika3 je napisao/la:
22 jul 2023, 12:26
Ako prodjemo Slovan mozemo li i dalje igrati na našem stadionu?
To će ovisiti o izvještajima delegata sa ovih prvih euro utakmica.
Trenutno, stadion ima UEFA CAT3, što znači da možemo igrati utakmice do III pretkola.
Prošle sezone su izvještaji delegata bili pozitivni, kao i ponašanje navijača, tako da smo dobili "zeleno svjetlo" za play off UCL.
Također, bili smo u poziciji igrati i skupine UCL, Pod BB, da smo prošli Slovana, jer su bili otklanjeni svi sitni nedostatci, a prvenstveno jer bi nam UEFA "progledala kroz prste" tu prvu sezonu.
Vidjet ćemo što će biti ove sezone. U utorak je bačen jedan topovski udar, iako je vođa navijanja 3 puta ponovio da nikakve gluposti ne lete prema terenu. Al yebat ga, šta je tu je.
pa ja kontam kad bi se otvorila sansa za to trece pretkolo da bi se moglo to sve urediti da se igra i naredno u Mostaru, malo bi se radilo dan i noc ali bi se stiglo sve :) s obzirom da je Slovan nosioc u sljedecem pretkolu, moze Zrinjski dobiti povoljnog protivnika i u narednom kolu :) Npr ovaj par Bate-Aris Limassol je sasvim u redu ko god prodje od ove dve ekipe :) Ludogorets - Olimpija Ljubljana takodje ne bi bio los protinvik za trece pretkolo :)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 22 jul 2023, 15:30

Uefa razmatra da nam pusti gornju tribinu nakon Slovana,potrebno je neke sitnice odraditi navodno kako bi dobili jos dvije tisuce mjesta.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

PlemickaKrv
Kontakt:

Post Postao/la PlemickaKrv » 22 jul 2023, 15:42

22 jul 2023, 15:30
Uefa razmatra da nam pusti gornju tribinu nakon Slovana,potrebno je neke sitnice odraditi navodno kako bi dobili jos dvije tisuce mjesta.
To bilo extra, čak mislim da nije neko preveliko ulaganje i da se od prodaje karata iz 2 europske utakmice može isplatiti...pogotovo ako bi bile skupine i puste nas igrati pod BB
Nikada te mi ostaviti nećemo, ti si naša ljubav jedina!!
--1905--

DTzmu30
Kontakt:

Post Postao/la DTzmu30 » 22 jul 2023, 17:25

22 jul 2023, 15:30
Da! Samo dio gornje tribine sa kojeg se vidi cijeli teren, odnosno kojemu ne smeta krov iznad VIP lože.
To je dio iznad sektora A, gdje su sada Ultrasi.
Tu trenutno nema sjedalica, tako da treba postaviti nove sjedalice. Može ih stati nešto više od 2000.
I još neke sitne preinake, ali ništa što se ne može napravitit za 10 radnih dana.
Mislim da će nam dati "zeleno svjetlo" za utakmicu iza Slovana. I nadam se da će to biti nastavak LP :D
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 22 jul 2023, 17:31

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

SokolPravde

Post Postao/la SokolPravde » 22 jul 2023, 23:27

Treba ih sjebat u Mostaru a onda SVI U BRATISLAVU

INVAZIJA 🔴⚪️

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 23 jul 2023, 10:05

Vraća li se Jakovljević za Slovan?

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 23 jul 2023, 10:21

gloryhunter je napisao/la:
23 jul 2023, 10:05
Vraća li se Jakovljević za Slovan?
Prijavljeni su i on i Jukic,sumnjam da bi ih stavljao na popis da su ozljedjeni jos.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 23 jul 2023, 14:08

Jučer sam malo pratio Rijeka-Rudeš-kakvo desno krilo u Rudešu, Oddei se zove...ajme majko!
Čestitke našemu Niki na odličnoj partiji!

SokolPravde

Post Postao/la SokolPravde » 23 jul 2023, 15:23

Koje sastave ocekujete protiv Slovana ?? Ja mislim da ce sastav biti identičan onome protiv Urartu da neće ništa mijenjati .

Sog94
Kontakt:

Post Postao/la Sog94 » 23 jul 2023, 16:10

SokolPravde je napisao/la:
23 jul 2023, 15:23
Koje sastave ocekujete protiv Slovana ?? Ja mislim da ce sastav biti identičan onome protiv Urartu da neće ništa mijenjati .
Memija upada umjesto Marina

us1997
Kontakt:

Post Postao/la us1997 » 23 jul 2023, 16:48

Nadam se Kisu na desetki a iza čanadzija i Ivančić , mozemo li očekivati povratak Jakovljevića u prvih 11

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 23 jul 2023, 16:49

Sog94 je napisao/la:
23 jul 2023, 16:10
23 jul 2023, 15:23
Memija upada umjesto Marina
Zasluzio je Kerim puno prije iako je njegova to neprirodna pozicija.Gledam maloprije sastave i Slovan ima u prvih 11 . samo trojicu istih igraca iz prvog susreta u Mostaru ako ne racunamo Weissa i Kucku (cuj Kucka :urnebes: )tako da su i oni dosta mijenjali u sastavu plus Kankava je godinu dana stariji sto nam daje nadu da nas nece trkacki pojesti u sredini kao sto je to Urartu uradio u drugom poluvremenu u Mostaru mada je i ono povlacenje bila Krunina greska jer je trebao izvaditi ozljedjenog Nemanju u 60 .min(ozljeda rebra) i sa svjezim Kisom i Hrvanovicem nastaviti raditi presing a ovako smo imali igraca manje u Nemanji nego sreca zavrsilo sve ok.
Nisam nekakav optimista sto se dvomeca tice ali vise radi nepoznavanja nasih mogucnosti i totalno drugcijeg pristupa utakmici nego pod Jakirovicem ali mozda nas Rendulic sve i iznenadi pa se upise zlatnim slovima u povijest Zrinjskog i BiH nogometa.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 23 jul 2023, 16:53

us1997 je napisao/la:
23 jul 2023, 16:48
Nadam se Kisu na desetki a iza čanadzija i Ivančić , mozemo li očekivati povratak Jakovljevića u prvih 11
Rendulic ti ne igra sa desetkom vec sa klasicna tri vezna igraca.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

SokolPravde

Post Postao/la SokolPravde » 23 jul 2023, 18:49

Nazalost , taj Rendulić je tvrdoglav i pomalo bahat ....taj Marin me uopće nije oduševio i ja bi prike krenuo s Kerimom na lijevom beku ...
A Kiš će opet biti na klupi od početka i samo je pitanje vremena kad će mu prekipjeti jer tko zna kad ćemo opet moći dovesti igrača takvog kalibra .....a Bilbija je svakako igrac manje na terenu ima potpunu slobodu i skoro nikakve obrambene zadatke ko da je Ronaldo (Debeli) malo je se i ufurao al dobro nećemo cjepidlačiti...
Veći sam bio optimist prošle godine nego ove možda nas Kruno iznenadi pozitivno s nekim svojim eksperimentom tko zna sto je "skuhao" za Slovan. Možda je ovo protiv Urartu bila neka Kontraobavještajna akcija da doziramo snagu da se Slovan opusti misle lako ćeno onda ih naši jednim Blitzkriegom pregaze 😀

blazenko2
Kontakt:

Post Postao/la blazenko2 » 23 jul 2023, 19:02

23 jul 2023, 16:53
us1997 je napisao/la:
Mora pocet podhitno, jer Jakir je igro sa poluspicom i koliko smo agresivniji bili po protivnicki gol, jednostavno viska covjek u zavrsnici ne pogodi Nemanja pogodit ce Kiš, al neka nek bude tvrdoglav nabijem ga na tuki pa kad budemo gonjali rezultat onda ce bit Kiš ulazis napravi cudo molim te za 7ipo minuta...
-1905-

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 23 jul 2023, 19:03

23 jul 2023, 18:49
Nazalost , taj Rendulić je tvrdoglav i pomalo bahat ....taj Marin me uopće nije oduševio i ja bi prike krenuo s Kerimom na lijevom beku ...
A Kiš će opet biti na klupi od početka i samo je pitanje vremena kad će mu prekipjeti jer tko zna kad ćemo opet moći dovesti igrača takvog kalibra .....a Bilbija je svakako igrac manje na terenu ima potpunu slobodu i skoro nikakve obrambene zadatke ko da je Ronaldo (Debeli) malo je se i ufurao al dobro nećemo cjepidlačiti...
Veći sam bio optimist prošle godine nego ove možda nas Kruno iznenadi pozitivno s nekim svojim eksperimentom tko zna sto je "skuhao" za Slovan. Možda je ovo protiv Urartu bila neka Kontraobavještajna akcija da doziramo snagu da se Slovan opusti misle lako ćeno onda ih naši jednim Blitzkriegom pregaze 😀
Nemoj tako o kapetanu koji nam je donio toliko radosti plus ovu utakmicu je postigao gol koji nas je odveo dalje ali mora mu se dati do znanja da je ekipa iznad svega i da ne mozes se vuci po terenu pogotovo ako si ozljedjen,mi ovdje pisemo nebuloze i pretpostavke ali na terenu se vidjelo da nam fali napadacke pokretljivosti sto se ulaskom Kisa preokrenulo.
Problem Nemanje je sto je izgubio dosta vremena sa reprezentacijom u kojoj nema niti mrva profesionalizma i tu je izgubio dosta na fizickoj pripremljenosti i pogotovo jer se nije imao vremena uigrati sa novim veznim redom(Canadjija,Stanic)i Lukom Marinom kod centarsuteva ,njegovo odazivanje u repku gdje dobijes 1 min.vremena nije vrijedno zrtvovanja prema klubskim obavezama zato te pozive treba ignorirati posto ionako nisi niti 3.opcija.
Reprezentacija u kojoj Dal Varesanovic dobije vise minuta od najboljeg strijelca lige svih vremena je nista drugo vec menadzerska.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

supervizor
Kontakt:

Post Postao/la supervizor » 23 jul 2023, 19:04

23 jul 2023, 18:49
Jest,tek smo se uozbiljili kad je Zloma promašio ;)

Šala na stranu,morat cemo iskoristit i minimum šansi koje nam se ukažu a to znači da će Bilbija morati bolje reagirati nego neki dan.
Volio bi i da se Jakov vrati prekosutra,ako ništa ja ću se osjećat sigurnije :)

blazenko2
Kontakt:

Post Postao/la blazenko2 » 23 jul 2023, 19:07

https://sportsport.ba/fudbal/zrinjski-e ... ici/455111

Ima li na ovom ssba 2 svezana novinara??
Gledam naslov kontam ja pomahnito nije nedjelja nego ponedjeljak udjem u clanak i ne procitam nista...
-1905-

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 23 jul 2023, 19:12

blazenko2 je napisao/la:
23 jul 2023, 19:02
23 jul 2023, 16:53
us1997 je napisao/la:
Mora pocet podhitno, jer Jakir je igro sa poluspicom i koliko smo agresivniji bili po protivnicki gol, jednostavno viska covjek u zavrsnici ne pogodi Nemanja pogodit ce Kiš, al neka nek bude tvrdoglav nabijem ga na tuki pa kad budemo gonjali rezultat onda ce bit Kiš ulazis napravi cudo molim te za 7ipo minuta...
Moras shvatit da nema vise Sucica koji je sad zamjena u Dinamu i redovno ulazi u igru sa klupe i Ilinkovica od kojeg smo napravili strasnog veznog igraca kao i Jankovica koji je fizicki mocan igrac bio pa se moglo igrati sa desetkom plus tad smo imali i Savica ,Kis i Bilbija su slican profil igraca ali ako vec nece mjenjati taktiku probao bi sa Kisom na lijevom ili desnom krilu barem jedno poluvrijeme .Jakirovic je imao muda i znao je unijeti pobjednicki mentalitet pa je vjerovao da Savic i Ilinkovic mogu cuvati ledja Kamenaru koji je igrao 10 -ku protiv Slovana i gdje se mogao proslavit pod BB ali to od Rendulica necemo docekati jer izgleda da Canadjija i Stanic nemaju taj defanzivni kvalitet,vidio si kako su nam Urartovci pravili probleme sa krizanjem i ulaskom medju linijama kad smo dva puta pukli i odmah su napravili dvije 100% sanse gdje je jednom Maric odbranio a drugi put primio gol za 2:3.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, mnon46, nastrojeni21, Proximic, Vanja8, VivaLaLiberta i 34 gosta.