Vratio bi dudica i Mirzu odmah kad bi ove ublehe preuzele
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jul 2023, 16:32Ssd ce tek da krenu previranja i udari na klub od strane kvazi legendi,igraca nekih u timu,krimosa i razne ostale bagre.
Ne moze gore od Mirzinih krimosa, kvazi legendi i razne ostale bagre.
Nešto sam offline bio vazdan, sjedim kod punca ćejfim pivu lafo fin zet, sad kad vidjeh da je uhljup bivši ide rakija glat' ima da se udesim šina.
Samo pametno sad. Ne može se ništa puno napravit u startu, ko god da dođe, ali bitno je da se počne radit', rezultati će doći, samo da nas neko fudbalski pismen preuzme i da ponovo zagrmi Sjever.

Samo pametno sad. Ne može se ništa puno napravit u startu, ko god da dođe, ali bitno je da se počne radit', rezultati će doći, samo da nas neko fudbalski pismen preuzme i da ponovo zagrmi Sjever.
Kakav Faruk Hadzibegic, skloni iz ankete skroz. Lik nije sposoban sa reprezentacijom dobiti Luksemburg i to 2 puta izgubiti jednom sa CG drugi put sa BiH.
Treba pedantan, savremen, taktički ali i strategijski (za one koji ne znaju taktika i strategija su dvije različite stvari) kvalitetan trener.
Da razvija tim i da se tačno zna kako ekip igra, i da bude korektor loših pozicioniranja.
Ne želim Sarajevo koje ne zna kako igra, želim jasnu filozofiju, viziju fudbala, a znamo da u BiH mora biti napadački!
Treba pedantan, savremen, taktički ali i strategijski (za one koji ne znaju taktika i strategija su dvije različite stvari) kvalitetan trener.
Da razvija tim i da se tačno zna kako ekip igra, i da bude korektor loših pozicioniranja.
Ne želim Sarajevo koje ne zna kako igra, želim jasnu filozofiju, viziju fudbala, a znamo da u BiH mora biti napadački!
Husref Musemic.
Goran Sablić
Apsolutno. Ako je izbor izmedju Simundze i Selimbegovica onda bi to bilo fantasticno. Jos ako bi Kovacevic pristao da bude sef Akademije to bi bila vrhunska situacija.GalileoGalilei je napisao/la: ↑22 jul 2023, 16:31Hajde molim moderatore kad god vide da neko spomene imena poput Vahe, Petkovića, Stankovića, Čačića, Jakirovića i sličnih, da ih odmah trajno banuju. Ne mogu da vjerujem kakvi ublehaši pišu, iznova i iznova se syebem.
Prvo što Vaha i Petković nikad u ovu ligu ne bi došli (opravdano), drugo što su preskupi. Ljudi neće repku da vode, kamoli FKS, koji je amaterski klub za njihov trenerski kvalitet.
Jakirović ima ugovor s Rijekom i nije lud da se nakon iskoraka u HNL-u vrati korak unazad.
Stanković je bezveze trener.
Čačić je za birtije i penzionerske udruge, davno prevaziđen trener.
Mi možemo diskutovati oko Selimbegovića (mada je i on u neku ruku nerealan), pa Zekić, Akrapović, Šimundža, Kovačević itd.
Po meni, za mene bi bio favorit bio Ante Šimundža. Mlad, a već dosad dosta uspješan trener. Ima osvojenih titula na svakom kontu u ozbiljnijim ligama.
Kažu osamio se, skinuo u boxerice, i piše mu ljubavnu pjesmu...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ivaylo Petev!
-
- Kontakt:
Mladen Zizovic
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- PeppermintSA
- Kontakt:
Savo Milošević bi bio odlična opcija. Perspektivan trener koji želi iskorak, imao odličnu igračku karijeru, govori jezike uključujući i španski, dobar čovjek.
FC United Of Manchester !
I gledajući historiju, očito je taj švabski pristup efikasan. Ništa nas ne sprječava da ga prepisujemo.kengur je napisao/la: ↑22 jul 2023, 16:16I to sto kazes. Drugi je to pristup sportu i zivotu. Pa nasi su i Kodru bojkotovali kad trazi od njih profesionalizam.scholsey je napisao/la: ↑22 jul 2023, 16:03Ako hoće plate, ima da razumiju.![]()
Sve se to da urediti. Vjerujem da bi mu i Čaušević olakšao prilagodbu. Pegla jest, poprilično skupo isto jest, ali je ispravan korak ka onome šta Mirvić hoće (ili barem kaže da hoće).
Šimundža je po meni isto solidna opcija.
Mamić, Hadžibegić, Čačić i ta svita je ništa osim skupa prevara.
Iskreno, nisam znao dok nisam vidio tvoj link. wow 2 Bundesliga covjece.
Mozda Maria Kovacevica za Akademiju da im priprema mlade i ima show da bude.
Moramo se mi napokon naviknuti na moderni fudbal a ne da je pojam drzati loptu a gubis na Kosevu od Leotara.
Ova fizička nespremnost, zastarjele taktike, guranje igrača i tako to više Bogami nema smisla.
Tapkamo u mjestu ko debili dok fudbalski netalentovanije nacije napreduju.
Iz iskustva govorim da je pogrešno misliti da to kod nas ne može. Neko je većinu ljudi ubijedio da ne može. Sve može kad hoćeš i kad nisi kokuz.
Realan je Selimbegović itekako. Regensburg je jako mali klub u Njemačkoj. Otkad znam za sebe igraju 3. lige i niže. Ovo što je on sa njima radio je njihov najveći uspjeh u historiji. Otišao je isključivo jer je uprava pokušala promjenom trenera probuditi ekipu u borbi za opstanak. Nije toliko zarađivao da bi za nas bio nerealan, a sam projekat i ciljevi kluba bi mu sigurno bili privlačni.
Ali niđe veze, ne mora on. Samo nek ne bude neko od ovih izlizanih ofirnih imena, koji više ni u Kuvajtu ne mogu raditi.
The saddest thing in life is wasted talent.
Ma kakav crni Savo, od njega je i Amar Osim bolji trener.
Da se ja pitam, trazio bih trenera koji nema dodirne tacke s Balkanom. Nekog mladjeg trenera, koji fura modernu napadacku napadacku igru s dva spica. Jer realno, toliko smo igracki kvalitetniji od ostalih ekipa u Ligi, da komotno mozemo igrati s dva spica (Renan-Viveros).
Da se ja pitam, trazio bih trenera koji nema dodirne tacke s Balkanom. Nekog mladjeg trenera, koji fura modernu napadacku napadacku igru s dva spica. Jer realno, toliko smo igracki kvalitetniji od ostalih ekipa u Ligi, da komotno mozemo igrati s dva spica (Renan-Viveros).
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Ako on nije realan treba pokusati Senera Bajramovica.
You are someone else I am still right here
- Objektivac1946
- Kontakt:
Nema žena od fudbalera na odmoru pa se upecaju na sveChony533 je napisao/la: ↑22 jul 2023, 16:29Savo Milosevic ne bi zaista bi losa opcija, sa obzirom da je igrao u Spaniji mozda malo nabada i jezik al bi dobro doslo iskreno
EDIT: Jel fakat realno da je ss objavio za ovaj lajk Renanov![]()
Kako nece, jedina komunikacija njega i Mirze je bila: “Go Renan Go!”![]()

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.