Po svim parametrima je bolji Akrapovic i ako je ptica selica... a i ovaj je
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: Fudo, dana/u 22 jul 2023, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
Pa ne postoji baš moderna napadačka igra sa dva špica, to jedno drugo isključuje u startu 

Cao gnjido zalizana, jos vjestica i onda naravno da dodje neki normalan trener.
Melji Rajvo!

Melji Rajvo!

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
Tako jenokee je napisao/la: ↑22 jul 2023, 15:50Majke mi vi niste realni sekunde jedne. Pa bolan milion obestecenja sad da das Rijeci sto bi on se vratio 10 koraka nazad u plBiH.? Kakav ba Jakirevic, manite se opcija nerealnih
Petkovic
Halilhodzic
Jakirevic
To ne spominjite ba, ofirate se ovdje da neko sprdacinu napravi. To ne da je nerealno nego prosto nemoguce.
Selimbegovic
Simundza
Kovacevic su ok i realne opcije..

Ovdje je Simundza prvi pik,idemo dalje…
Vrlo brzo ce se imenovati novi sef
Nije iskljuceno jedno strano ime,ali Simundza je prvi favorit

"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Ma nisam bio ozbiljan malo se zezam po pitanju inata.Samozdravlje je napisao/la: ↑22 jul 2023, 15:10Razumijem te Fera prijatelju i sam sam mnogo puta prolazio kroz te faze. S Koševa su me tjerali igrači "legende i dobre ljudine", sve igrači koji su uz pomoć Sabre uzeli lopatom FKS i doveli Klub u gotovo bezizlaznu situaciju.fera je napisao/la: ↑22 jul 2023, 13:59Ja se sad iz inata necu uclaniti, znaci gurao je inat, bacili se ogromni novci i sad kad se ne moze vise nista od toga spasiti i popraviti otjera ih i sto je najgore raja ce fakat navaliti i prestati ce bojkot...
I sta dalje sve ok do neke nove Ismirove fiks ideje ili do novog mimoilazenja stavova pa ce bojkot.
Ismir ispao glup, grupa iskoristena jednim dijelom, klub taoc i kolateralna steta...ma j.ebes ti to sve vise.
Ono što ne smijemo zaboraviti da bez gosp. Mirvica ili neke druge osobe bi bili u najboljem slučaju Celik,a možda i gore .
Sad da Mirvic digne ruke I kaze: Halal vam ulozeno , ja odoh i želim vam sreću.
Ko bi isplatio jednu mjesečnu platu i jednu ratu ugovora. Ja ne vidim izlaz bez Ismira.
Imati invenstitora je odlično, ali i vrlo rizičnom. Mnogi evropski velikani su padali kad ih invenstitor napusti.
Drugačije je Zelji recimo, imaju dugove, ali imaju stadion,imaju podrškom Opstine ,Kantona, navijaca (to bi im imali)...
Medjutim mi imamo skup roster i da ne dao Bog ostanemo bez invenstitora , ugasili bi nas tužbe.
Ružno zvuci,ali FKS je u neku ruku ovisan (da ne kažem rob invenstitora). Ko nam je dovodio Bemnku, Jajalo, Delača, pa Rahmana i ko je omogućio dominaciju u vrijeme DK. Samo da je gosp. Mirvic dobronamjeran, a ako bude posvecen FKS onda imamo šansu, a svakom invenstitoru koji dolazi u ozbiljno novi biznis treba vremena. Ako podijeli s po polusezonama ulazak Ismira, uz svo nesnalaženje, vidno je da ide nabolje.
Ja sam prije 10-tak dana obnovio člansku.![]()
![]()
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
PeppermintSA je napisao/la: ↑22 jul 2023, 16:40Savo Milošević bi bio odlična opcija. Perspektivan trener koji želi iskorak, imao odličnu igračku karijeru, govori jezike uključujući i španski, dobar čovjek.
Ovakav nam baš treba odgovara našem cirkusu i Dilayli

PS: Jel ovo onaj kojeg je Ziljkic hvalio kao da je otac fudbala?
Zadnja izmjena: bordobijelisampion, dana/u 22 jul 2023, 16:49, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Pa na njih mislim i na njima slicne te kvazi legende.guadalupe je napisao/la: ↑22 jul 2023, 16:36mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jul 2023, 16:32Ssd ce tek da krenu previranja i udari na klub od strane kvazi legendi,igraca nekih u timu,krimosa i razne ostale bagre.
Ne moze gore od Mirzinih krimosa, kvazi legendi i razne ostale bagre.
Sta ti prica punachazarder je napisao/la: ↑22 jul 2023, 16:36Nešto sam offline bio vazdan, sjedim kod punca ćejfim pivu lafo fin zet, sad kad vidjeh da je uhljup bivši ide rakija glat' ima da se udesim šina.![]()
Samo pametno sad. Ne može se ništa puno napravit u startu, ko god da dođe, ali bitno je da se počne radit', rezultati će doći, samo da nas neko fudbalski pismen preuzme i da ponovo zagrmi Sjever.

-
- Kontakt:
Momentalno sam zaboravio ispadanje,koje osvjezenje uma jbt
Veliko opterecenje je bilo s ovim ljudima.
Odlazi vise gnjido smrdljiva phizda ti materina hinjska
Veliko opterecenje je bilo s ovim ljudima.
Odlazi vise gnjido smrdljiva phizda ti materina hinjska
Zadnja izmjena: TrofejiSuTu, dana/u 22 jul 2023, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Ma samo naseg onog kovacevica iz varazdina dovedt
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- BordoBBoja
- Kontakt:
E cuj bivola prizivaju za trenera
Vjerovatno Avdic Alen, Hurem, Runde , Senad Bili ... preataju pratiti Sarajevo do daljnjeg l, tuga bratemosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jul 2023, 16:48Pa na njih mislim i na njima slicne te kvazi legende.guadalupe je napisao/la: ↑22 jul 2023, 16:36mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jul 2023, 16:32Ssd ce tek da krenu previranja i udari na klub od strane kvazi legendi,igraca nekih u timu,krimosa i razne ostale bagre.
Ne moze gore od Mirzinih krimosa, kvazi legendi i razne ostale bagre.

Ako bog da trener kojo će ostati duže od svojih predhodnika, sa srećom ko god bude ima moju podršku kao i svi do sada. 

Ja sam prizivao Mehu i Marka za SD, ako ne može onda hajmo probati nekog stranca. Možda neko ko je nekad radio u Njemačkoj ili Španiji radi naših Južnoamerikanaca.
Ne treba se nesto radovati dok ne vidimo ko su zamjene. Za trenera licno ne bih nikoga iz ankete. Treba ovo sada Ismir odigrati pametno.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Navali narode slatka se posluzuje i rahatlokum
Vise gostiju nego da smo u grupu usli

Vise gostiju nego da smo u grupu usli

-
- Kontakt:
Kao što sam i pisao kad ne bude imao rezultat bit ce smjenjen i tako je i bilo. Treba nam dobar trener i idemo dalje, klub iznad svih ne trebaju nam podjele, bojkoti nadam se da je to prošlost.
Vamos Rajvosa !!!
Vamos Rajvosa !!!
Danac, Runda, Fazla, joooooj elite popisam ihguadalupe je napisao/la: ↑22 jul 2023, 16:55Vjerovatno Avdic Alen, Hurem, Runde , Senad Bili ... preataju pratiti Sarajevo do daljnjeg l, tuga bratemosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jul 2023, 16:48Pa na njih mislim i na njima slicne te kvazi legende.![]()

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Super, sad tek procitah...ko god dodje samo da se prekine bojkot
Cao cao vozdrica
A ustvari zna li se sta za bojkot, sta je s Aylom? Da ne citam sve postove je li ko sta napisao za bojkot i Aylu
Cao cao vozdrica
A ustvari zna li se sta za bojkot, sta je s Aylom? Da ne citam sve postove je li ko sta napisao za bojkot i Aylu