FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dzaba sve ako ayla ostane, nadam se da ce i ona do sutra dobit nogu zvanicno
Kad navečer oči sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
Nece on, kaze samo lige petice dolaze u obzir.
You are someone else I am still right here
Bivsa je ona...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- LegendKiller
- Kontakt:
Ko god da bude trener ja se samo nadam da u stručnom štabu neće biti ovih samozvanih legendi i vojnika kluba obuća, avdica, skora, repuha, i sličnih likova koji ništa u životu nisu napravili, osim onoga što im je Sarajevo dalo. Pa jedan Milan otpusti Sedorfa i Inzagija koju su im ligu prvaka donijeli, samo kod nas se vječito motaju nekakve legende.
Al u curku.
Niko normalan neće sjesti sada na klupu. Samo zamisli da si uspješan u nekom poslu, ma da cisto sumnjam da ti to mozes zamisliti i da te zove neka kompanija koja je promjenila 5 ljudi na tvom radnom mjestu u roku od dvije sezone.
Ovdje opet dolazi neki dinosaurus koji će probati oživjeti svoju karijeru ili neko tipa Dudic ili Vasovski i hajmo Jovo na novo…
Zadnja izmjena: harixs, dana/u 22 jul 2023, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.
Duško Bajević!
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Hocel se sada hz vratiti?
kad ajla zvanicno ode vracaju se
Pa jbg, sad je kasno sezona počinje uskoro, mada nikad se ne zna. Mozda iskopaju nekog dobrog, još Ajlača da **** pa ćemo polako.harixs je napisao/la: ↑22 jul 2023, 17:09Al u curku.
Niko normalan neće sjesti sada na klupu. Samo zamisli da si uspješan u nekom poslu, ma da cisto sumnjam da ti to mozes zamisliti i da te zove neka kompanija koja je promjenila 5 ljudi na tvom radnom mjestu u roku od dvije sezone.
Ovdje opet dolazi neki dinosaurus koji će probati oživjeti svoju karijeru ili neko tipa Dudic ili Vasovski i hajmo Jovo na novo…
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Imenovanje Mirza je bila samo kap koja je prelila casu, Mirza nije jedini i glavni razlog bojkota, najveci razlog je Ajla. Pored Ajle trazio se odlazak Emira Hadzica, Mirze i nje. Hadzija i Mirza su otisli a ostala je ona, najveci problem. Mora i ona otici, nama ne trebaju polovicna rjesenja, ona je medju glavnim krivcima za sve i mora snositi ogovornost.Tatamata1946 je napisao/la: ↑22 jul 2023, 17:06Super, sad tek procitah...ko god dodje samo da se prekine bojkot
Cao cao vozdrica
A ustvari zna li se sta za bojkot, sta je s Aylom? Da ne citam sve postove je li ko sta napisao za bojkot i Aylu
90!
-
- Kontakt:
Ko god dodje ovdje par dezurni negativaca i pljuvača nakon dva poraza ide pogrdan nadimak treneru, pljuvanje i tjeranje. Ko god da dodje zelim mu puno srece i ABd da nam donese radosti i treba podrzati.
Treba Kobca ostavit.
Onakav dubokoumni pogled u daljinu nije imao ni Hegel !
Onakav dubokoumni pogled u daljinu nije imao ni Hegel !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
ako je tako ne moze ljepsi dan od današnjeg
Istog sam misljenja.bordobijeli je napisao/la: ↑22 jul 2023, 17:18Ko god dodje ovdje par dezurni negativaca i pljuvača nakon dva poraza ide pogrdan nadimak treneru, pljuvanje i tjeranje. Ko god da dodje zelim mu puno srece i ABd da nam donese radosti i treba podrzati.
Jos ako mu kravata ne bude u tonu sa odijelom.
Bolesno društvo skroz.
Ko je slijedeci trener kojeg ce se uskoro tjerati i smatrati da je on glavni problem u klubu? 

Ja bih opet probao sa dudicem iskreno
Nagelsmann je jos uvijek slobodan
Tacno, a vi ste tipicni predstavnici tog bolesnog drustva, samo ironicno ne shvatate da ste vi ta zaraza, vec mislite da je to neko drugi.amypitar je napisao/la: ↑22 jul 2023, 17:21Istog sam misljenja.bordobijeli je napisao/la: ↑22 jul 2023, 17:18Ko god dodje ovdje par dezurni negativaca i pljuvača nakon dva poraza ide pogrdan nadimak treneru, pljuvanje i tjeranje. Ko god da dodje zelim mu puno srece i ABd da nam donese radosti i treba podrzati.
Jos ako mu kravata ne bude u tonu sa odijelom.
Bolesno društvo skroz.
Bice bolje u iducoj reinkarnaciji.
Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 9 gostiju.