Logičan rezultat kad se vidi bošnjakovićev startni stoperski par.Pa Lolić,Nikić itd.
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
U igri Kobiljar(Delimeđac).35'
Počeraj Milenkooooo.
korneri ,0----8
Iz 1 u 2.
1-0 Đorđević iz prekida

2:0 Matić

2:0 Matić

Valjda će uvest Fejzića ,Ristića( Bihorca) ,Pantelića.
Kod oba gola Hasanbegović???O golmanu da ne trošim slova.
Kod oba gola Hasanbegović???O golmanu da ne trošim slova.
Poćeraj Milenkooooo.
Na "Mocartu" pobjeda gostiju 19.00 - 56:10' ........21.0 - 58:05'
Odo uplatit marku.
Na "Mocartu" pobjeda gostiju 19.00 - 56:10' ........21.0 - 58:05'
Odo uplatit marku.
Izlaze:
Mašović
Hasanbegović
Lolić
Ulaze:
Ristić
Pantelić
Fejzić
Mašović
Hasanbegović
Lolić
Ulaze:
Ristić

Pantelić

Fejzić

1
Corner kicks
8
Corner kicks
8
29.0 -68:40'
34.00 - 73:45'
U igri Mešinović(Nukić).
Ulaze: Rekić i Jašaragić
34.00 - 73:45'
U igri Mešinović(Nukić).
Ulaze: Rekić i Jašaragić
3 - 0 ,85:26' Godswill Vadze
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 22 jul 2023, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
Treba odmah dovesti Varešanovića.Dok se još nije ohladio.
3-1 Nikić 89:00
Generalka .Ponižavajuće.
Generalka .Ponižavajuće.
Ako je ova utakmica trebala biti neki generalni pokazatelj šta nas čeka u novoj sezoni onda situacija nije dobra.Međutim s obzirom da nisu svi pridošli igrači igrali i da naš "strateg" voli da po ko zna koji put "isprobava" igrače za koje i ptice na grani znaju da nisu ni za kantonalnu ligu, onda se je nadati da će ekipa ipak bolje izgledati u Gabeli na startu prvenstva.
Treba sačekati prvenstvo.
Vidjeti kuda to sve ide. Imali smo mi dvojicu dobrih trenera( Musemić i Jović) i oba su napustili pozicije.
Husrefu je liga mačiji kašalj, njegov je problem njegov krkanski ego kojim gubi svlačionicu, Jović navodno bolestan bježi glavom bez obzira
. Varešanović je bio kod nas...izborio opstanak i otišao jer nije htjeo da mu neko drugi sastavlha ekipu a to je vjerovatno i Jovićeva dijagnoza. Milenko je dobar čovjek, pokušava da naplati svoje školovanje poslušnjoću i vjerovatno neće uspjeti.
A tako bih volio da uspije
Pitanje je kako uspjeti u ekipi gdje sportski direktor kluba ima svoju menadžersku agenciju. Još i sin sponzora kluba.
Ko zna možda se lijepa priča ipak dogodi.
Ja ću pratiti klub još 2, 5 godine...tad navršavam 70 a sa toliko godina ne namjeravam trošiti živce na ipak sporednu stvar koja je dugo dugo u mom životu.
-
- Kontakt:
Jel neko bio na utakmici, ja nisam stigao. Hajde poraz protiv strasne Zvjezde 09 nije toliki bauk 🫣. Nadam se da strucni stab izvlaci pouke iz ovih utakmica, te igrace koji ne zadovoljavaju "nagrade" malo tezim treninzima i zakuju na klupu.
Elvir Baljic
Hajde,makar smo 2.poluvrijeme odigrali neriješeno.Nadam se da je Lolić sada zakovan za rezervnu klupu.Ja upiso 3 boda u Gabeli i još ih ne brišem.Ali ovo danas me presjeklo preko prsa.Ako mladi šeik Husić bude sastavljo ekipu najebali smo.Morat će Babo intervenisati.CityCity je napisao/la: ↑22 jul 2023, 19:55Ako je ova utakmica trebala biti neki generalni pokazatelj šta nas čeka u novoj sezoni onda situacija nije dobra.Međutim s obzirom da nisu svi pridošli igrači igrali i da naš "strateg" voli da po ko zna koji put "isprobava" igrače za koje i ptice na grani znaju da nisu ni za kantonalnu ligu, onda se je nadati da će ekipa ipak bolje izgledati u Gabeli na startu prvenstva.
Nije to korektno da mladu Lolic bude zakovan. Ko je bolji neka brani a Fejza nas je u minuloj sezoni više puta razočarao nego što je bio dobar.tuzlac je napisao/la: ↑22 jul 2023, 21:02Hajde,makar smo 2.poluvrijeme odigrali neriješeno.Nadam se da je Lolić sada zakovan za rezervnu klupu.Ja upiso 3 boda u Gabeli i još ih ne brišem.Ali ovo danas me presjeklo preko prsa.Ako mladi šeik Husić bude sastavljo ekipu najebali smo.Morat će Babo intervenisati.CityCity je napisao/la: ↑22 jul 2023, 19:55Ako je ova utakmica trebala biti neki generalni pokazatelj šta nas čeka u novoj sezoni onda situacija nije dobra.Međutim s obzirom da nisu svi pridošli igrači igrali i da naš "strateg" voli da po ko zna koji put "isprobava" igrače za koje i ptice na grani znaju da nisu ni za kantonalnu ligu, onda se je nadati da će ekipa ipak bolje izgledati u Gabeli na startu prvenstva.