Nemoj Husrefa vise Bogati, dosta Allahami
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da hoćemo pokazati inat i da nas dođe 10 hiljada protiv Sloge
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hoće sigurno, ako je s Hordama izglađeno i ako se dovede dobar trener to je to. Još dijaspore ima tako da se može ta brojka prebaciti.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Khurca mi se napusite i ti i onKenozoik87 je napisao/la: ↑22 jul 2023, 18:43Mirza Varešanović, jedini trener Sarajeva koji je u eri Ismira Mirvića ispunio cilj koji mu je postavljen, a kao nagradu za urađeno prihvaćena je njegova ostavka.
SEZONA 21/22
Goran Sablić - došao u nezavidnoj situaciji, znalo se da će sezona biti turbulentna, očekivao se izlazak u Europu i pokušaj da se dođe do nekog trofeja, svojim postavkama i formacijama je masakrirao ekipu i izbio nam bruku bodova.
Aleksandar Vasoski - preuzeo na polusezoni, dobro otvaranje, poslije je izgubio konce i počeo prosipati bodove
Dženan Uščuplić - preuzeo pred kraj prvenstva, izgubio kup
Sva 3 trenera su uticala na to da se izgubi Europa i trofej i da se nijedan zacrtani cilj ne ostvari.
SEZONA 21/22
Feđa Dudić - dobio maksimalnu podršku navijača i odriješene ruke u dovođenju igrača. Cilj je bio borba za trofeje (titula i kup) Za kratak period izbio nam bruku bodova, napravio ogroman zaostatak za Zrinjskim i ostavio nas bez kupa. Dakle u startu nas ostvio bez borbe za oba trofeja.
Emir Obuća - prelazno rješenje, izbio nam bodove protiv ekipe koja je ispala iz lige.
Treneri nisu ispunili svoj cilj
Mirza Varešanović - dolazi na klupu u nikad goroj polusezoni kluba, ogroman zaostatak za prvim mjestom, ispali iz kupa, ogroman zaostatak za mjestom koje vodi u Europu. Navijači su mu okrenuli leđa, radio je pod najvećim pritiskom od svih ostalih trenera. Cilj je bio izboriti Europu - Mirza je to uspio.
Dolaze pripreme, Sarajevo odigra perfektno, vidi se ogroman napredak u igri.
Dolazi Europa, novi cilj je bio treće pretkolo. Sarajevo je u dvomeču protivnika doslovno samljelo, sa preko 30 šuteva ka golu. Sarajevo je bilo dominantno u oba meča, ali daleko gori tim je prošao i to je fudbal. Evidentno je da Sarajevo nije ispalo zbog Mirze, nego zbog nedostatka sporstke sreće jer je Sarajevo nadigralo Torpedo u svakom segmentu fudbalske igre.
Mirza je jedini trener kluba u eri Ismira Mirvića koji je ispunio postavljeni cilj i kojem nije dozvoljeno da se bori niti za jedan trofej (naredna sezona).
Mirza je ispao gospodin, ponudio je ostavku nakon ispadanja iz Europe jer nije ostvaren cilj ne zbog Mirze, nego zbog igrača koji promašuju nemoguće, nije me to iznenadilo jer je on vojnik i ratnik kluba, iznenadilo me je što je Mirvić prihvatio ostavku jedinog trenera koji je uspio nešto da ostvari.
Mirza hvala ti na svemu, veliki čovjek, veliki gospodin i najbolji trener u Mirvićevoj eri. Ovi navijači te ne zaslužuju, pravit će se Mirza od blata to vam garantujem. Prvi kiks i odmah će se novi trener pljuvati.
SARAJEVO TO SI TI, MIRZA VAREŠANOVIĆ!!!
NEMA NAZAD
Samo još da Ajla odleti i pokazati svim dušmanima kako se klub voli, uprkos lošim rezultatima, jer niko od njih ne konta zašto se kod nas neke stvari rade, nema guranja pod tepih problema, nego se sa njima suočavamo...
Da grmi cijeli stadion...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
daj nam jubilarni deseti Husrefov mandat dosada nismo vidjeli kako ce to sve zavrsiti
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Al fakat imam osjecaj, da ce na kraju Husref doci.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Iz izvora bliskih klubu saznajemo da se pominju četiri imena, a dvojica su već sjedili na klupi Sarajeva.
Husref Musemić je i zimus figurirao za nasljednika Feđe Dudića, ali je na kraju izabran Varešanović. Musemić je angažovan u Igmanu, ali niej isključeno da bi možda prihvatio ponudu sa Koševa, ako ona stigne na njegovu adresu.
Meho Kodro je već neko vrijeme bez posla, a u posljednjim danima se pominjao kao neko ko bi trebao sjesti na klupu Zmajeva. Jednako tako se pominjao i povezivao sa klupom Bordo tima, tokom zime i proljeća. Vrsni golgeter je već jednom sjedio na klupi Sarajeva i sam zna kako funkcioniše klub, što je svakako olakšavajuća okolnost za njega u slučaju dolaska.
Treći kandidat je Marko Topić, bivši bh. reprezentativac. Interesantno je da se bivši napadač Zmajeva već povezivao sa Sarajevom u nekoliko navrata, a posebno intenzivno tokom ere Ismira Mirvića.
Kao jedan od kandidata pominje se i Mario Kovačević, koji je sa dosta usjeha vodio ekipu Varaždina, a poznato je da upravo ovaj rođeni Jablaničanin ponikao na Koševu, odakle je otišao u inostranstvo tokom agresije na BiH.
Husref Musemić je i zimus figurirao za nasljednika Feđe Dudića, ali je na kraju izabran Varešanović. Musemić je angažovan u Igmanu, ali niej isključeno da bi možda prihvatio ponudu sa Koševa, ako ona stigne na njegovu adresu.
Meho Kodro je već neko vrijeme bez posla, a u posljednjim danima se pominjao kao neko ko bi trebao sjesti na klupu Zmajeva. Jednako tako se pominjao i povezivao sa klupom Bordo tima, tokom zime i proljeća. Vrsni golgeter je već jednom sjedio na klupi Sarajeva i sam zna kako funkcioniše klub, što je svakako olakšavajuća okolnost za njega u slučaju dolaska.
Treći kandidat je Marko Topić, bivši bh. reprezentativac. Interesantno je da se bivši napadač Zmajeva već povezivao sa Sarajevom u nekoliko navrata, a posebno intenzivno tokom ere Ismira Mirvića.
Kao jedan od kandidata pominje se i Mario Kovačević, koji je sa dosta usjeha vodio ekipu Varaždina, a poznato je da upravo ovaj rođeni Jablaničanin ponikao na Koševu, odakle je otišao u inostranstvo tokom agresije na BiH.
Daj mu qurcinu jednu veliku yebo mu azmir i gico djecuMirza_Hordas je napisao/la: ↑22 jul 2023, 20:02daj nam jubilarni deseti Husrefov mandat dosada nismo vidjeli kako ce to sve zavrsiti
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Jel dobila ofajla nogu pleme joj yebem pogano. Ne treba 10 milja dovoljno je i 7 ili 8 samo da se dovedu normalni ljudi u klub i na klupu i bez žena!!!!
Bez Husrefa, Hadžije ili tih stare garde. Dosta je i njih više.
Bez Husrefa, Hadžije ili tih stare garde. Dosta je i njih više.
Husref i Hadzibegic ne smiju biti opcije uopste,pa ni Bruno Akrapovic realno nije ni on neki trener,izbor treba biti izmedju Simundze,Kovacevica,Selimbegovica,Tomica mislim da su sva 4orica realna
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma teško Husref, šta vam je. Neće ga baš Igman htjeti pustiti 7 dana pred prvenstvo.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ukratko...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Slovenca dovesti dok je slobodan, ne može biti toliko skup.
Pa mi se sve u igmanu pitamo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jul 2023, 20:08Ma teško Husref, šta vam je. Neće ga baš Igman htjeti pustiti 7 dana pred prvenstvo.
NEMA NAZAD
Kenozoici pokazali pravo lice, za njih je masnokosa kerina veca od kluba.
Najjace s jednog nika napise, s drugog se citira i oise sam sebi "budale", da bude manje ofiran.
P.S. Husru vicinog ni pod razno ne dovoditi !!!
Najjace s jednog nika napise, s drugog se citira i oise sam sebi "budale", da bude manje ofiran.
P.S. Husru vicinog ni pod razno ne dovoditi !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Pricao sam s Topicem prosle godine, tada nije bio zainteresovan za trenerski posao, ali je cekao i nadao se da ce postati Sportski direktor Sarajeva i to mu je bio san i cilj zbog kojeg je odbio Posusje, Rijeku i jos jedan klub. Nevjerovatno koliko je covjek pratio svakog igraca Sarajeva i koliko je znao o njima i Sarajevu.
Mirvicu, mislim da boljeg covjeka za Sportskog direktora od Topica neces naci. Covjek je zasluzio da mu se da prilika, a pored toga ima znanje i jako dobre kontakte u svijetu fudbala.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, benko21, bhfanatic14, boki86, Hajdeee, hazarder, NeSamSafetee, Pantelija i 78 gostiju.