FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
42
20%
2. Borbu za Evropu
98
48%
3. Sredinu tabele
38
18%
4. Borbu za opstanak
28
14%

Ukupno glasova: 206

MocMahale444

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MocMahale444 » 22 jul 2023, 20:56

E duša

Aha pa najbolji strijelac prosle sezone, kad ga je Kuhar halalio lavovima kao neku nejac :kafa: vise zgoditaka od Krpica i mega gega zega bega are šifronija.
(Ne kazem da treba igrati ispred Krpica)

Ono nigdje ne pise da treba na klupu, samo kako je los vec neko vrijeme i bahat. Da je to neki nas igrac iz nase skole ili slicno yebali bi mu dedu dedinog a ovaj prolazi ispod radara.
Razmazen vidio da santos ode bez produzenja isti recept ce i on.
Nadam se da grijesim.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Doktorinho
Kontakt:

Post Postao/la Doktorinho » 22 jul 2023, 20:57

Blackwargreymon je napisao/la:
22 jul 2023, 20:37
Hamo ima probleme sa zavrsnicom, imao ih je i prosle sezone. Da mu je taj segment igre nesto bolji vjerovatno bi imao 14-15 golova prosle sezone i spakovao makar 2 na prosloj utakmici. Mada, da mu to ne steka, vjerovatno ne bi igrao kod nas hahaha.
Upravo to.

Meni šega bude kad gledam tekmu sa svojima što ne prate našu ligu nego EPL, na foru ih uhvatim da pogledamo tekmu, pa me kao pitaju “a kako ovako, a zašto nije ovo uradio, a ovo, a ono…” Pa kasnije im objašnjavam ljudi da on može te poteze radit koje vi očekujete i da može racionalnije fudbalske odluke donositi on ne bi igrao u našoj ligi i u našem klubu nego bi bio u ligama petice ili odma ispod njih. Mi koji gledamo i pratimo godinama smo naučeni tako i s tim smo se davno pomirili.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 22 jul 2023, 21:05

Izgleda da ce husara ubacit santosa kod svog pirica u AEK Larnacu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 22 jul 2023, 21:22

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 22 jul 2023, 21:23

MocMahale444 je napisao/la:
22 jul 2023, 20:56
E duša

Aha pa najbolji strijelac prosle sezone, kad ga je Kuhar halalio lavovima kao neku nejac :kafa: vise zgoditaka od Krpica i mega gega zega bega are šifronija.

Ono nigdje ne pise da treba na klupu, samo kako je los vec neko vrijeme i bahat. Da je to neki nas igrac iz nase skole ili slicno yebali bi mu dedu dedinog a ovaj prolazi ispod radara.
Nadam se da grijesim.
Okej, ima losu realizaciju, to sve stoji, ali je i dalje jedan od najboljih igraca. Jak u duelima, jedan od rijetkih igraca iz ekipe koji zna povuci loptu i driblingom stvoriti visak. Kondiciono je 3 levela iznad svakog saigraca, u 90.minuti vuce kontru i od naseg do protivnickog sesnaesterca.
Pri tome, uopste nije "razmazen". Na svaki promasaj je trudio da se iskupi, presing je vrsio cijelu utakmicu na odbranu protivnika
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 22 jul 2023, 21:37

19vendetta87 je napisao/la:
22 jul 2023, 21:23
E duša

Nadam se da grijesim.
Okej, ima losu realizaciju, to sve stoji, ali je i dalje jedan od najboljih igraca. Jak u duelima, jedan od rijetkih igraca iz ekipe koji zna povuci loptu i driblingom stvoriti visak. Kondiciono je 3 levela iznad svakog saigraca, u 90.minuti vuce kontru i od naseg do protivnickog sesnaesterca.
Pri tome, uopste nije "razmazen". Na svaki promasaj je trudio da se iskupi, presing je vrsio cijelu utakmicu na odbranu protivnika

Hajde sto ima losu realizaciju vec je i sebican, Krpic sam ceka povratnu u drugoj tekmi a u prvoj Haracic sam, on puca direktno u igraca umjesto da doda.

Jel ono petom vraca loptu pa primismo gol, zaboravih s kim smo igrali.

Hajde eto jbga desava se nije da nismo navikli.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 22 jul 2023, 21:40

irfo je napisao/la:
22 jul 2023, 19:21
Hilmo123 je napisao/la:
22 jul 2023, 19:08
@braco svaka čast, definitivno na kapitena Mahmudova i krilnog Saiefa obratiti pažnju, i Dinamo je imao takvih individualaca poput Bakhara i bit će to dobro ako Bog da.
I na Rustema
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Jesmo ga iskopali :mrgreen:

Treba nam jedan dobar zadnji vezni, al da je dzaba :mrgreen: Beca je nekakav mrljav ( na zalost ) bez naznaka da ce postati zivahniji iako je fino poceo pod Tomom. Rustemovic je vise los nego dobar, nije me odusevio bolji Biber i to dosta bolji barem ovih nekoliko tekmi sto je odigrao. Ne znam za Turanjanina, sta ocekivati, nako, cini se krakat, solidan sut. Fali jos jedan veznjak koji moze da trci i da zna lopte.

Ofanzivno imamo Stilu, Mekica, Pa i Drlju, mozda i Alisona. To je korektno.

Fali nam stoper ako cemo igrati sa trojicom nazad :problem:

Bekovi su vise nego korektni, a na to jos dodamo Hareta i Sehu kad se vrati ( jel se oporavio vise ). Bez Sehe nemamo zamjenu za Jasara, mozda Ovcina, al do sada je igrao desno.

Ps. Fali nam i krilo :mrgreen: odnosno vidjecemo Alisona, gdje ga planiraju i mozel sta. Mozda Jaber :problem:

LegendaIvica
Kontakt:

Post Postao/la LegendaIvica » 22 jul 2023, 21:40

irfo je napisao/la:
22 jul 2023, 21:05
Izgleda da ce husara ubacit santosa kod svog pirica u AEK Larnacu
Ma **** malo santos. Niti da cestiti za prolaz dalje, nista. Nek nam plate kompenzaciju pa nek propadne njegova skromna karijera.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 22 jul 2023, 21:41

22 jul 2023, 21:37
19vendetta87 je napisao/la:
22 jul 2023, 21:23
E duša

Nadam se da grijesim.

Hajde sto ima losu realizaciju vec je i sebican, Krpic sam ceka povratnu u drugoj tekmi a u prvoj Haracic sam, on puca direktno u igraca umjesto da doda.

Jel ono petom vraca loptu pa primismo gol, zaboravih s kim smo igrali.

Hajde eto jbga desava se nije da nismo navikli.
Opet negativan :urnebes: Amoah je vrh igrac, realno. Za nase uslove, naravno.

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 22 jul 2023, 21:58

Alipasino je napisao/la:
22 jul 2023, 13:28
Pomoc.Ja negumo stajat dugo na suncu plus boli me noga da nepricam od cega zna se.Da posaljem Remzu opalice je Madzar gotova će bit.Probacu kolko mognem izdrzat na suncu ako nemogne ****..Plješći Plješći Plješći ****… Nefci.Remza pravi rezance zgazicemo Azerbejdjance.Javite za karte da uranim.Valja se dokotrljat sa Alipasina.

jel ti se iko javio Alpa? ako nije uzet cu ti ja kartu i donijeti na ap samo javi
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 22 jul 2023, 22:02

Zna li neko kakvi su utisci sa novim terenom gdje omladinci treniraju?

Orden43
Kontakt:

Post Postao/la Orden43 » 22 jul 2023, 22:11

De ba ljudi vi pisete o Santosu kao da je on Neymar a realno lik nista specijalno siguran sam da mozemo naci deset igraca boljih od njega, samo bez sikiracije, samo mene malo sikira to sto prvu utakmicu igramo kod kuce, vise bih volio da je obrnuto. Ali samo bez sikiracije i sve ce biti extra i bez straha naravno
Crni Cerak 🐦‍⬛

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 22 jul 2023, 22:31

Nemojte pretjerivati sa tim floskulama "šta će Santos","mogu naći deset boljih"...
Santos je najbolji igrač ove lige bez po muke,bio je fer prema nama,profesionalan i dao doprinos u izlasku u Evropu da se klub preko toga financijski stabilizuje.

Poricanje svega toga nije uredu
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 22 jul 2023, 22:34

Možemo li do neftcija nagurati na 7000 članova?

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

MrAmarOsim
Kontakt:

Post Postao/la MrAmarOsim » 22 jul 2023, 22:39

Ima li neko potencijalno riješenje za naredni problem. Stari ide sa svoja dva jarana, a ja sa svoja dva, od kojih stari i ja imamo jedino članske. Kako rekoše na jednu člansku će moći dvije karte, a nije u opticaju da se ova ostala 4ka učlani, već smo pokušali.
Hvala unaprijed.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 22 jul 2023, 22:42

Hajde kući Amere :bih:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jul 2023, 22:55

irfo je napisao/la:
22 jul 2023, 22:42
Sad je poprilično jasnije da se tamo neće naigrati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 22 jul 2023, 22:58

MrAmarOsim je napisao/la:
22 jul 2023, 22:39
Ima li neko potencijalno riješenje za naredni problem. Stari ide sa svoja dva jarana, a ja sa svoja dva, od kojih stari i ja imamo jedino članske. Kako rekoše na jednu člansku će moći dvije karte, a nije u opticaju da se ova ostala 4ka učlani, već smo pokušali.
Hvala unaprijed.
Mogu ti ja poslat svoju clansku. Neko je pisao neki fazon sa bar kodom, ako moze ponovo ja cu to odradit i poslat ti.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

KapitenK
Kontakt:

Post Postao/la KapitenK » 22 jul 2023, 23:05

GIBRA je napisao/la:
22 jul 2023, 22:31
Nemojte pretjerivati sa tim floskulama "šta će Santos","mogu naći deset boljih"...
Santos je najbolji igrač ove lige bez po muke,bio je fer prema nama,profesionalan i dao doprinos u izlasku u Evropu da se klub preko toga financijski stabilizuje.

Poricanje svega toga nije uredu
Jes ako Bilbija igra u jelen superligi.

Pretjeruješ i ti, kao i ovi što umanjuju njegov kvalitet.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 22 jul 2023, 23:15

Virtu4l je napisao/la:
22 jul 2023, 22:55
irfo je napisao/la:
22 jul 2023, 22:42
Sad je poprilično jasnije da se tamo neće naigrati.
Kako bi nam on legao, kvalitetan a polivalentan. Krilo, desetka, a može i centralnog veznjaka odigrati ako zatreba.

Ali kontam da on ipak može naći angažman negdje u Hrvatskoj sigurno tako da mi djeluje nekako nerealno da se vrati.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, ristagrad i 47 gostiju.