FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zna li se sta oko Goncala Garcije 
-
- Kontakt:
Kazu Nebojsa Milosevic

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ako on dolazi, došao bi ko pomoćni Milojeviću nekom logikom

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Nisam za Husrefa i Hadžibegića nikako. To je korak unazad, prvi je istrošen a drugi omražen u našoj javnosti. Kodro bi se vrlo brzo prozvao neznalicom bez trenerskih rezultata, Selimbegović Željovcem koji da je valjao bi ostao u Njemačkoj.
Za Brunu jedino nisam siguran koja bi ga etiketa dočekala nakon prva dva remija, poraza da i ne govorim.
Kako god bilo, ne postoji trener na dunjaluku koji će dežurne pljuvače pridobiti ičim.
Daj Bože da me demantuju.
Kakva se sve priča čitala ovdje o Mirzi, čovjek sporazumno i bez imalo patetike ode sa klupe. Dokaz samo da u svojim redovima imamo puno ljudi koji (ne)svjesno narušavaju atmosferu u i oko kluba.
Za Brunu jedino nisam siguran koja bi ga etiketa dočekala nakon prva dva remija, poraza da i ne govorim.
Kako god bilo, ne postoji trener na dunjaluku koji će dežurne pljuvače pridobiti ičim.
Daj Bože da me demantuju.
Kakva se sve priča čitala ovdje o Mirzi, čovjek sporazumno i bez imalo patetike ode sa klupe. Dokaz samo da u svojim redovima imamo puno ljudi koji (ne)svjesno narušavaju atmosferu u i oko kluba.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Ja ne ocekujem nekog vrhunskog trenera. Maximum je tipa Kovacevic iz Varazdina ili slicno..
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vladan Milojević bi po mom mišljenju sasvim solidno riješenje bio.
Dobar je bio sa Zvezdom u Lp ali zadnja 3 kluba sve po pola godine, plus nije jeftin on sigurnoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jul 2023, 22:15Vladan Milojević bi po mom mišljenju sasvim solidno riješenje bio.

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Al Ahli je bezveze spominjati, Arapi ko Arapi.nokee je napisao/la: ↑22 jul 2023, 22:19Dobar je bio sa Zvezdom u Lp ali zadnja 3 kluba sve po pola godine, plus nije jeftin on sigurnoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jul 2023, 22:15Vladan Milojević bi po mom mišljenju sasvim solidno riješenje bio.![]()
U AEKu mu je realno najviše Ferguson presudio, pa nakon pobjede u ligi dobio ili dao otkaz?
Za zadnji klub ne znam šta da kažem. Vidim da je imao i više nego solidne rezultate, vjerovatno se nije dogovorio za novi ugovor, ili se sa nekim zakačio u klubu pa otišao.
- akisarajevo92
- Kontakt:
cesto je bio na Arenasport kao strucni konsultant a mislim da je bio i pomocnik Dejanu Stankovicu u Zvezdi
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 22 jul 2023, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Ako žele neke iskorake onda nek iskesira za jakira ili peteva. Ovu polovnu robu iz Hrvatske i Srbije u januaru su već bivsi
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Vladan Milojević definitvno da, pa on je začetnik ove Zvezde. Iz gotovo ničega je napravio tu prvu generaciju
-
- Kontakt:
On sto je vodio Sarajevo je vodio. Daleko mu lijepa kuća od kluba. Želim mu sve najbolje, ali on nije netko s kim mozemo napraviti bilo kakav napredak.
Evo i oni tebe selame!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Selimbegovic je u Njemackoj vec godinama, zivi i radi tu. Posto ga moj brat zna i zna situaciju oko njega - nece on doci.
A ipak je u treneru proradilo nesto i sam je otisao.
Nije kao Hus koji je opljackao Klub kad je odlazio.
A ipak je u treneru proradilo nesto i sam je otisao.

Nije kao Hus koji je opljackao Klub kad je odlazio.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Najbolje moguce. Sa Zvezdom pored nekoliko titula ostvario najbolje rezultate u Evropi u postbarijevskoj eri, dvije grupne faze Lige prvaka, pobjedio Liverpool 2:0, prvo proljece u Evropi nakon 26 godina.....Ono sto mi se kod njega posebno sviđa, zna kako se igraju (vecinom i prolaze) rana pretkola evropskih kvalifikacija, tu je sa Zvezdom doktorirao 2017-2019 i sto ne izmislja pozicije u formaciji 4-2-3-1 koju forsira.Kamo srece da on dođe.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jul 2023, 22:15Vladan Milojević bi po mom mišljenju sasvim solidno riješenje bio.
Samo hrvat nista ti prekodrine vecini srbijansko podzemlje karijere vode
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan