Mladoj vrata otvorena i ispružena ruka od Mirvića da izađe, al’ mlada bi da izađe kroz ta vrata kao i Husref, sa vrećom punom para

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mladoj vrata otvorena i ispružena ruka od Mirvića da izađe, al’ mlada bi da izađe kroz ta vrata kao i Husref, sa vrećom punom para
napoleon72 je napisao/la: ↑23 jul 2023, 00:15Janjos je sam odstupio poslije prvog kola te sezone, tako da nam nije nikakvu stetu nanio.Lucas je napisao/la: ↑23 jul 2023, 00:10Kamo srece da smo ovako i u prošlosti, odmah nakon evropskih katastrofa otjerali tadašnje trenere, kao sto bi svaki normalni klub uradio.Jović - Zeta, Musemic - Kukesi, Janjos - Zaria, Sablic - Milsami su morali da budu otjerani maltane u istoj noci kada smo ispali.
nakon utakmice 1. kola sa Zrinjskim koju smo izgubili 1:2Popularni Čala prokomentarisao je nakon meča kako je "vrijeme da dođe neko ko će razdrmati ekipu" i da je ostavka njegova moralna obaveza te je potom i čelnicima Sarajeva saopštio svoju odluku o odlasku.
Da dobro si, 16 dana nakon ispadanja od Zarie.benko21 je napisao/la: ↑23 jul 2023, 00:20napoleon72 je napisao/la: ↑23 jul 2023, 00:15Janjos je sam odstupio poslije prvog kola te sezone, tako da nam nije nikakvu stetu nanio.Lucas je napisao/la: ↑23 jul 2023, 00:10Kamo srece da smo ovako i u prošlosti, odmah nakon evropskih katastrofa otjerali tadašnje trenere, kao sto bi svaki normalni klub uradio.Jović - Zeta, Musemic - Kukesi, Janjos - Zaria, Sablic - Milsami su morali da budu otjerani maltane u istoj noci kada smo ispali.nakon utakmice 1. kola sa Zrinjskim koju smo izgubili 1:2Popularni Čala prokomentarisao je nakon meča kako je "vrijeme da dođe neko ko će razdrmati ekipu" i da je ostavka njegova moralna obaveza te je potom i čelnicima Sarajeva saopštio svoju odluku o odlasku.
To stoji, ali u omjeru naše lige... Normalno da bi se sad Jagodić pogubio kod nas, a Slogu spasio ispadanja i napravio neki rezultat.napoleon72 je napisao/la: ↑23 jul 2023, 00:13Nije isto vodit ekipu iz donjeg dijela tabele i nekog iscupat na tabeli, i vodit ekipu koja pretenduje na titulu. I Hodgson je preporodio Palace i ostavio ga u ligi pa se ne otimaju za njega top klubovi. Ili da se spustimo na ovaj nivo, imali smo primjere Zizovica i Misea u Zrinjskom, pa i Slavka Petrovica u Zelji. Jest da je HR liga jaca od nase i da je taj Sopic sigurno Murinjo za neke trenere koji su ovdje osvajali titule, al neka, daj nekog kome je pritisak trofeja visio nad glavom.
Zasto da odgadjaju kad ce svakako ispasti od ovih.Jos revans u Banja Luci
Pratio sam Sopica i podcast gledao,trener sa modernim pristupom. Kaze iz neke ekipe je odstupio cim su poceli da mu se mjesaju oko sastava,pare mu kaze nista ne igraju,odma pita jel ja vodim ekipi i imam u tom smislu odrijesene ruke,ako kazu nemas covjek nece ni da preuzima bilo koga. Nema menadjerskih igraca. Sto se Hadzibegica tice,nudilo mu se prije nije zelio,sad kad nema gdje hoce kod nas jer se ima para,neka Hadzija sretno ti bilo u penziji,kad nisi do sada nemoj ni sad,filozofiraj kao i ostale legende do kraja zivota.skoJaa je napisao/la: ↑23 jul 2023, 00:13Pa dobro, bolja opcija od one drolje svakako. Ne znam ni koja nam je opcija za tu poziciju.ajdohordas je napisao/la: ↑23 jul 2023, 00:09Svidjelo se nama ili ne, Faruk je NAŽALOST u ozbiljnim kombinacijama.
Do duše malo više za direktora nego za trenera, ali eto ... Što neko reče, nikako se riješit amatera i krvopija.
Moja najveća želja je Valdas Dambrauskas, a broj dva je Željko Sopić koji je dosta realniji u odnosu na Valdasa.
Pratio sam dosta hrvatsku ligu... Čovjek je Goricu preporodio, izvukao iz nemoguće situacije i obezbjedio opstanak. Mlađi je, vjerovatno se čovjek i stalno edukuje i usavršava, ima ozbiljne planove. Vjerujem da nije nešto aman skup, a ono što mi se kod njega najviše sviđa je taj luđački pristup koji ima, direktno i bez dlake na jeziku.
Ma čovjek u akademiji Hajduka, jedan od prvih pomoćnika Bore Primorca koji ga je i vratio tamo poslije polusezone kod nas.
Pa da se "odmore" od revans utakmice, nece sig sa nama igrat nakon tri dana od te utakmiceNajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jul 2023, 00:45Zasto da odgadjaju kad ce svakako ispasti od ovih.Jos revans u Banja Luci
Ako prodju pa hajd ali ovako nema mi ni 1% logike.
Čudi me da njegovu viziju i stručnost nije prepoznao neki ugledni klub, vec godinu i sedam mjeseci nema dodirne tačke sa seniorskim fudbalom.
Bilo je i gorih rostera od onog njegovog, al nikad nismo imali gori napadacki ucinak. Sut po utakmici. Jbg, ako on "svog" Bagarica nije mogao animirat, Sevelja kojeg je sam doveo, ko ce? A i rotirao je previse, dobijemo dvije tekme zaredom sa 352 formacijom, on bez ikakvog razloga prebaci na 343 sa Bodulom kao laznom devetkom i ne uputimo suta na toj utakmici. Sam pao, sam se ubio.
Da mi je samo mail našeg kluba na pet minuta, da prelistam poslate ponude i pogledam CV-e, mogu mislit kakvih sve imena tu ima
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 15 gostiju.