Potencijalni selektori
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Potencijalni selektori
Od Jakirovica, Petkovica i Selimbegovica dodjosmo do Kodre.. Uglavnom, ima moju podrsku, bolji je sigurno od Rukfasa.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
**** ga, kod nas kad neko kaže da treba bojkotovati reprezentaciju, svi skoče da ga napadnu.
Kad dobijemo selektora kakvog ova reprezentacija (i savez) mogu dobiti, opet svi nezadovoljno skoče.
E pa ne može. Ne može da imaš ovakav svez , da imaš selektora na nivou i da sve normalno funkcioniše.
Opet nas je stigla realnost, Kodro. Šuti, moglo je i lošije
Kad dobijemo selektora kakvog ova reprezentacija (i savez) mogu dobiti, opet svi nezadovoljno skoče.
E pa ne može. Ne može da imaš ovakav svez , da imaš selektora na nivou i da sve normalno funkcioniše.
Opet nas je stigla realnost, Kodro. Šuti, moglo je i lošije
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Jel ima jos koji jugosaur poslije ovog ili smo sad konacno sve ispucali
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Mesa se ko lud nudi. Vjerovatno ide opet on nakon Kodre......
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ovo je katastrofa zasto nisu,Jakirovicu dali,da vodi uporedo sa Rijekom
-
- Kontakt:
S obzirom da je i Kodro pitar, nece me cuditi ako najveci talent bh fudbala nastavi dobijati pozive u reprezentaciju
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
19vendetta87 je napisao/la: ↑22 jul 2023, 22:10S obzirom da je i Kodro pitar, nece me cuditi ako najveci talent bh fudbala nastavi dobijati pozive u reprezentaciju

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kako ce kodro biti jugosaur kad je karijeru zavrsio 2001e hebote.. jugosauri su ljudi koji su se kao licnosti kompletirali u yugi .. meho je ima 20tak godina kad je otisao..plus meho nije yugobalija koji kmezi za jugom.. . Cinjenica je da zna radit sa mladim igracima a takvih imamo puno I treba nam neko da izmedzu njih napravi koheziju...
Malo mladji Hadzibegic.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- ASD
- Kontakt:
On otišao s 24, ovi išli s 27, 28. Jake razlike.gruezi je napisao/la: ↑22 jul 2023, 22:32Kako ce kodro biti jugosaur kad je karijeru zavrsio 2001e hebote.. jugosauri su ljudi koji su se kao licnosti kompletirali u yugi .. meho je ima 20tak godina kad je otisao..plus meho nije yugobalija koji kmezi za jugom.. . Cinjenica je da zna radit sa mladim igracima a takvih imamo puno I treba nam neko da izmedzu njih napravi koheziju...
On je trener za švicarske druge i tu je tačka.
Isto kao što je Abdulah Ibraković za austrijske druge.
Koliko god Sušić, Baždarević i Hadžibegić bili drugoligaški treneri, to nije razlog da se uzdiže trećeligaški trener.
-
- Kontakt:
A koja je to cinjenica da zna sa mladim igracima? Kojeg je to omladinca iznjedrio u svom nekom mandatu?gruezi je napisao/la: ↑22 jul 2023, 22:32Kako ce kodro biti jugosaur kad je karijeru zavrsio 2001e hebote.. jugosauri su ljudi koji su se kao licnosti kompletirali u yugi .. meho je ima 20tak godina kad je otisao..plus meho nije yugobalija koji kmezi za jugom.. . Cinjenica je da zna radit sa mladim igracima a takvih imamo puno I treba nam neko da izmedzu njih napravi koheziju...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Recimo da je vodio u19 sociedada 2 godine I u 23 sociedada 3 godine.. mnogih od tih igraca su poslije zaigrali za prvi tim sociedada ili za druge klubove u la ligi..19vendetta87 je napisao/la: ↑23 jul 2023, 01:01A koja je to cinjenica da zna sa mladim igracima? Kojeg je to omladinca iznjedrio u svom nekom mandatu?gruezi je napisao/la: ↑22 jul 2023, 22:32Kako ce kodro biti jugosaur kad je karijeru zavrsio 2001e hebote.. jugosauri su ljudi koji su se kao licnosti kompletirali u yugi .. meho je ima 20tak godina kad je otisao..plus meho nije yugobalija koji kmezi za jugom.. . Cinjenica je da zna radit sa mladim igracima a takvih imamo puno I treba nam neko da izmedzu njih napravi koheziju...
- ASD
- Kontakt:
Dao mladim igračima priliku da igraju za mladu momčad Sociedada u 3.ligi.
Ta referenca iz Sociedada mu jedino važi da ima iskustvo da vodi našu u21 repku ili u19, a ne a repku.
Ta referenca iz Sociedada mu jedino važi da ima iskustvo da vodi našu u21 repku ili u19, a ne a repku.
Ne nego ih kroz rad I treninge pripremio za najjaci nivo... isto ocekujem da od ove mladzarije tipa tahirovic , dedic, gazibegovic napravi jedan jak I kompaktan tim koji je u stanju da se organizovanom I timskom igrom nosi sa najjacim reprezentacijama u evropi..ako te vec interesuje ta treca liga spanije je jaca od pola evropskih liga.. recimo nivo hnl ili slovacke lige..
Meho je definitivno upgrade u odnosu na onog ublehaša. Doduše i s foruma random forumaš bi bio upgrade, tako da nam to ne treba biti neka utjeha. Čisto sumnjam da je dovoljan upgrade da odvede repku na Euro.On i Bolić u tandemu svakako imaju nekih nedovršenih stvari u vezi repke. Ne očekujem apsolutno ništa.
-
- Kontakt:
Kakva romantizacija trenera kojem je vodjenje Sarajeva vrhunac karijere. Osim je za ovog izmislio trenerski poso
Jesi to svega ti prošao čitav proces registracija samo kako bi napisao ovu glupost?Soremijetata je napisao/la: ↑23 jul 2023, 09:49Kakva romantizacija trenera kojem je vodjenje Sarajeva vrhunac karijere. Osim je za ovog izmislio trenerski poso

h1a2s3o4 je napisao/la: ↑23 jul 2023, 10:53Jesi to svega ti prošao čitav proces registracija samo kako bi napisao ovu glupost?Soremijetata je napisao/la: ↑23 jul 2023, 09:49Kakva romantizacija trenera kojem je vodjenje Sarajeva vrhunac karijere. Osim je za ovog izmislio trenerski poso![]()

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Daj ba ljudi popustite, isto će biti i njemu kao i onim prije njega, ako bude rezultata, tu će biti, ako ne bude adio. I ne znam čemu tolika polemika nije ni počeo raditi, pustimo ga da radi, a o njemu ćemo suditi kad vidimo rezultate, igru, spisak igrača i ostalo.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Ovako isto su neki i za Hadzibegica pisali pa znamo kako je zavrsilo.1921boy je napisao/la: ↑23 jul 2023, 11:26Daj ba ljudi popustite, isto će biti i njemu kao i onim prije njega, ako bude rezultata, tu će biti, ako ne bude adio. I ne znam čemu tolika polemika nije ni počeo raditi, pustimo ga da radi, a o njemu ćemo suditi kad vidimo rezultate, igru, spisak igrača i ostalo.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.