Muka mi je od ove rasprave oko bojkota. Hocu da idem svaku utakmicu s rajom u kafanu prije utakmice, na utakmici da navijam 90 minuta a poslije utakmice opet u kafanu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne znam ko i zasto laze, ali znam 100% da covjek trazi posao u puno boljim ligama ili za milionsku platu koju mi ni u snu ne mozemo platiti.MaroonBjelave je napisao/la: ↑23 jul 2023, 08:18Pa što onda Ayla laže?djokica je napisao/la: ↑23 jul 2023, 08:08kMaroonBjelave je napisao/la: ↑23 jul 2023, 07:45Je li im još uvijek Marko Nikolić skup, s obzirom da eto kao imamo para i da nam ove skuplje akvizicije protiv Gruzijaca ili presjediše na klupi ili nisu nikako u zapisniku bili.
Kakav Marko Nikolic?
Nikad nije ni htio pricati o mjestu trenera Sarajeva.
I to nema veze sa parama
Mirza i vojnik kluba imaju veze ko ja i neptunbadboy je napisao/la: ↑23 jul 2023, 07:21Nista ovi bivsi, ili ovi koji su se vrtili ili jos vrte po nasoj ligi. Ni jedan od tih apsolutno nije nikakva garancija uspjeha ma ko to bio. U to smo se uvjerili bar jedno 10 puta unazad 10 godina. Kad su mijenjali Fedju, radili su ocito na brzinu i mahalski. Nisu bili spremni s alternativama i Mirza je upao kao neko lako dostupno, unutrasnje “vojnik kluba” rjesenje. Nadam se da su naucili lekciju i da ce sad postavit trenera respektabilnog CV-a, edukovanog da shvata koncepte i zahtjeve danasnjeg fudbala, koji je svjestan gdje dolazi - sta se od njega ocekuje vec od iduce sedmice a onda i dalje. Volio bih da nas iznenade imenom koje se ovdje uopste ne spominje i kome se ne nadamo.
Ne, nego da želi raditi u jačim ligama Evrope. A Al Shabab Al Ahly je u Evropi? Znači, laže.ZutiFKS je napisao/la: ↑23 jul 2023, 08:52Pa Ajla je rekla da novci nisu bili problem nego čovjek ne želi u BiH.
Nije ona slagala. Marko Nikolic je tako rekao ne samo Sarajevu nego I drugim klubovima iz ex. Yu.MaroonBjelave je napisao/la: ↑23 jul 2023, 08:55Ne, nego da želi raditi u jačim ligama Evrope. A Al Shabab Al Ahly je u Evropi? Znači, laže.
Znači, spremno se pljunuti dobru lovu za trenera u globalu gledajući? S obzirom da je eto navedeni bio opcija, a skup? Eto, vidjet ćemo sad. Kao što smo vidjeli i zimus, pa nam se masna kerina ukaza.djokica je napisao/la: ↑23 jul 2023, 09:00Nije ona slagala. Marko Nikolic je tako rekao ne samo Sarajevu nego I drugim klubovima iz ex. Yu.MaroonBjelave je napisao/la: ↑23 jul 2023, 08:55Ne, nego da želi raditi u jačim ligama Evrope. A Al Shabab Al Ahly je u Evropi? Znači, laže.
Eh sad, ocito nije dobio ono sto je mislio da moze, pa je otisao tamo za dobru lovu
Mislim da je najveci problem za nas to sto mjenjamo trenera 7 dana do pocetka lige i to sto nema puno kvalitetnih trenera koji su slobodni.MaroonBjelave je napisao/la: ↑23 jul 2023, 09:05Znači, spremno se pljunuti dobru lovu za trenera u globalu gledajući? S obzirom da je eto navedeni bio opcija, a skup? Eto, vidjet ćemo sad. Kao što smo vidjeli i zimus, pa nam se masna kerina ukaza.djokica je napisao/la: ↑23 jul 2023, 09:00Nije ona slagala. Marko Nikolic je tako rekao ne samo Sarajevu nego I drugim klubovima iz ex. Yu.MaroonBjelave je napisao/la: ↑23 jul 2023, 08:55
Ne, nego da želi raditi u jačim ligama Evrope. A Al Shabab Al Ahly je u Evropi? Znači, laže.
Eh sad, ocito nije dobio ono sto mi je mislio da moze, pa je otisao tamo za dobru lovu
Idi bolan spremaj se za Halidov koncert
Nikolić je svog Partizana odbio a ne Sarajevo da ne odbijedjokica je napisao/la: ↑23 jul 2023, 09:00Nije ona slagala. Marko Nikolic je tako rekao ne samo Sarajevu nego I drugim klubovima iz ex. Yu.MaroonBjelave je napisao/la: ↑23 jul 2023, 08:55Ne, nego da želi raditi u jačim ligama Evrope. A Al Shabab Al Ahly je u Evropi? Znači, laže.
Eh sad, ocito nije dobio ono sto je mislio da moze, pa je otisao tamo za dobru lovu
Jaa sta se ovih @Maroona pojavilo na temi...MaroonBjelave je napisao/la: ↑23 jul 2023, 08:55Ne, nego da želi raditi u jačim ligama Evrope. A Al Shabab Al Ahly je u Evropi? Znači, laže.
Stalno se vrtimo u krugu, bio Musa brz dobar i onda greska pa nevalja psovalo se i onda tjeraj ga, dodje Renan pa valja i onda nevalja spor nesto, dodje durakovic i beganovic pravi se hype dobre bekove i onda psovanje nevalja ni oni, delac neka nije dosao mi imamo rogic top golman, poslje jedne utakmice psovanje nevalja ni on daj nam šahinovića dobar pa onda budu penale a nevalja ni on, tako ce biti i za viveros i penaranda isto, vrancicu ce se isto kad tad psovati jer spor i tako dalje, i jos ljudi slavu poraz od torpeda jer eto mirza je dobiju nogu, a mi sto smo se opet brukali i sto nam pada koeficijent nema veze, bitno je mirvic daje pare a odkad je on dosao non stop gresaka pravi i sportski ne uspijeh do sad, ali nesmi se kritikovati jer on daje pare, pa ko je stavio mirzu i onu ajlu? Znalo se odmah da neznaju ali sta ces mirvic zna valjda sta radi.....
Samo ti habaj, a Evropu ćemo vidjeti ako prošetamo ulicom Branilaca Sarajeva.Vanja8 je napisao/la: ↑23 jul 2023, 09:43Jaa sta se ovih @Maroona pojavilo na temi...MaroonBjelave je napisao/la: ↑23 jul 2023, 08:55Ne, nego da želi raditi u jačim ligama Evrope. A Al Shabab Al Ahly je u Evropi? Znači, laže.![]()
![]()
Nikolic je Partizan odbio jer ne zeli saradnju sa ovom Upravom, prilikom odlaska iz Partizana ,Uprava nije ispostovala sve stavke koje su bile dogovorene u ugovoru.FoSte95 je napisao/la: ↑23 jul 2023, 09:41Nikolić je svog Partizana odbio a ne Sarajevo da ne odbijedjokica je napisao/la: ↑23 jul 2023, 09:00Nije ona slagala. Marko Nikolic je tako rekao ne samo Sarajevu nego I drugim klubovima iz ex. Yu.MaroonBjelave je napisao/la: ↑23 jul 2023, 08:55
Ne, nego da želi raditi u jačim ligama Evrope. A Al Shabab Al Ahly je u Evropi? Znači, laže.