FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Valja i te odgođene igrati kasnije u ritmu srijeda-subota, neće ni to biti lako, zato bi i meni bilo logičnije da odgađaš gostujuće a igraš domaće (dok je još hajp oko Evrope tu i dok ima dijapsore), tako da na kraju imaš 2-3 zaostale.
Ono što je Zrinjski uradio prošle godine je meni bilo bezveze skroz ali njima je ispao pun pogodak, jer su sve te zaostale lagano dobili kasnije ali to opet za nas ne vrijedi.
Ono što je Zrinjski uradio prošle godine je meni bilo bezveze skroz ali njima je ispao pun pogodak, jer su sve te zaostale lagano dobili kasnije ali to opet za nas ne vrijedi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Do sljedeće godine se MORA napraviti online prodaja karata za članove prvi dan prodaje. To je prejednostavno napraviti. Upise se broj clanske i kupe se karte. Nadam se da je bolje organizovano danas nego prosli put, ali i ovo da jedan član može dvije karte kupiti mi je glupost. Bruku raje koristi drugove da im kupe. Ono što me raduje je da je od prve utakmice učlanjeno preko 1.000 ljudi, što znači još preko 20.000KM u kasu.
To je jedina prednost ovog kampiranja i ograničavanja kupovine na dvije ulazniceZgevenger je napisao/la: ↑23 jul 2023, 10:30Do sljedeće godine se MORA napraviti online prodaja karata za članove prvi dan prodaje. To je prejednostavno napraviti. Upise se broj clanske i kupe se karte. Nadam se da je bolje organizovano danas nego prosli put, ali i ovo da jedan član može dvije karte kupiti mi je glupost. Bruku raje koristi drugove da im kupe. Ono što me raduje je da je od prve utakmice učlanjeno preko 1.000 ljudi, što znači još preko 20.000KM u kasu.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Zeljovci,
Mozel uputa jedna.
Nisam u Sa do srijede, clan sam kluba, da li postoji mogoucnost da neko moj na osnovu broja clanske kartice uzme karte bez pokaza kartice?
Mozel uputa jedna.
Nisam u Sa do srijede, clan sam kluba, da li postoji mogoucnost da neko moj na osnovu broja clanske kartice uzme karte bez pokaza kartice?
-
- Kontakt:
Prednost je i sto se svercerima otezava da pokupuju karte. S obzirom na potraznju pokupovali bi pola ulaznica i tusili za petobanku pred tekmu. Trebamo malo istrpiti i ovo. Nisu ove guzve svaki dan. Meni srce ko Trebevic kada vidim ove redoveRaonffa je napisao/la: ↑23 jul 2023, 10:33To je jedina prednost ovog kampiranja i ograničavanja kupovine na dvije ulazniceZgevenger je napisao/la: ↑23 jul 2023, 10:30Do sljedeće godine se MORA napraviti online prodaja karata za članove prvi dan prodaje. To je prejednostavno napraviti. Upise se broj clanske i kupe se karte. Nadam se da je bolje organizovano danas nego prosli put, ali i ovo da jedan član može dvije karte kupiti mi je glupost. Bruku raje koristi drugove da im kupe. Ono što me raduje je da je od prve utakmice učlanjeno preko 1.000 ljudi, što znači još preko 20.000KM u kasu.![]()

Pročepit će negdje.
Trebalo bi da može, ja sam poslao drugu slike članskih, ženinu i moju, da mi kupi karte. Javim ti brzo, kod sjeverozapada je
Pogresno ste me shvatili. Puno je da može kupiti dvije karteMojaMalenkost je napisao/la: ↑23 jul 2023, 10:38Prednost je i sto se svercerima otezava da pokupuju karte. S obzirom na potraznju pokupovali bi pola ulaznica i tusili za petobanku pred tekmu. Trebamo malo istrpiti i ovo. Nisu ove guzve svaki dan. Meni srce ko Trebevic kada vidim ove redoveRaonffa je napisao/la: ↑23 jul 2023, 10:33To je jedina prednost ovog kampiranja i ograničavanja kupovine na dvije ulazniceZgevenger je napisao/la: ↑23 jul 2023, 10:30Do sljedeće godine se MORA napraviti online prodaja karata za članove prvi dan prodaje. To je prejednostavno napraviti. Upise se broj clanske i kupe se karte. Nadam se da je bolje organizovano danas nego prosli put, ali i ovo da jedan član može dvije karte kupiti mi je glupost. Bruku raje koristi drugove da im kupe. Ono što me raduje je da je od prve utakmice učlanjeno preko 1.000 ljudi, što znači još preko 20.000KM u kasu.![]()
![]()
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Slazem se. I prvi i drugi dan. Jedna clanska, jedna karta. Napisao sam isto i prije nego sto su objavili da ce moci dvije karte na jednu clansku.Zgevenger je napisao/la: ↑23 jul 2023, 10:42Pogresno ste me shvatili. Puno je da može kupiti dvije karteMojaMalenkost je napisao/la: ↑23 jul 2023, 10:38Prednost je i sto se svercerima otezava da pokupuju karte. S obzirom na potraznju pokupovali bi pola ulaznica i tusili za petobanku pred tekmu. Trebamo malo istrpiti i ovo. Nisu ove guzve svaki dan. Meni srce ko Trebevic kada vidim ove redove![]()
Karta po članu, prvi dan! Neko dođe samo na europsku umjesto da barem učlani sebe i ženu, učlani samo jedno... A ja strahujem hoće li od 6100 članova, 2000 kupiti po dvije karte za Istok i ja da popušim koji sam svaku tekmu tu.
Pročepit će negdje.
- kontrasviju
- Kontakt:
Istok i jug će se rasprodati već danas gotovo sigurno. Možda ostane par stotina karata ujutru.
1921
-
- Kontakt:
Meni ovo imenovanje Mutua, dodje ko da se dao priliku Elviru Baljicu
Mutu je odlican trener, sjecam se kad je bio selektor mlade reprezentacije Rumunije da su ispali u grupi zbog gol razlike a ostali neporazeni. Tada remizirali i sa Njemackom koja ce osvojiti prvenstvo i sa Nizozemskom koja ce ispasti od Njemacke u polufinalu.Hansestadt je napisao/la: ↑23 jul 2023, 10:58Meni ovo imenovanje Mutua, dodje ko da se dao priliku Elviru Baljicu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ma ovo je bas katastrofa od organizacije, veliki minus za upravu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ima i ta mjesta ali svejedno se moglo bolje organizovati, makar 2-3 punkta/pulta otvoriti i išlo bi to brže, ovako dobro raja ne kolabira ispred.MojaMalenkost je napisao/la: ↑23 jul 2023, 10:38Prednost je i sto se svercerima otezava da pokupuju karte. S obzirom na potraznju pokupovali bi pola ulaznica i tusili za petobanku pred tekmu. Trebamo malo istrpiti i ovo. Nisu ove guzve svaki dan. Meni srce ko Trebevic kada vidim ove redoveRaonffa je napisao/la: ↑23 jul 2023, 10:33To je jedina prednost ovog kampiranja i ograničavanja kupovine na dvije ulazniceZgevenger je napisao/la: ↑23 jul 2023, 10:30Do sljedeće godine se MORA napraviti online prodaja karata za članove prvi dan prodaje. To je prejednostavno napraviti. Upise se broj clanske i kupe se karte. Nadam se da je bolje organizovano danas nego prosli put, ali i ovo da jedan član može dvije karte kupiti mi je glupost. Bruku raje koristi drugove da im kupe. Ono što me raduje je da je od prve utakmice učlanjeno preko 1.000 ljudi, što znači još preko 20.000KM u kasu.![]()
![]()
Ja već trećeg druga poslao, dvojica pala.Raonffa je napisao/la: ↑23 jul 2023, 11:44Ima i ta mjesta ali svejedno se moglo bolje organizovati, makar 2-3 punkta/pulta otvoriti i išlo bi to brže, ovako dobro raja ne kolabira ispred.MojaMalenkost je napisao/la: ↑23 jul 2023, 10:38Prednost je i sto se svercerima otezava da pokupuju karte. S obzirom na potraznju pokupovali bi pola ulaznica i tusili za petobanku pred tekmu. Trebamo malo istrpiti i ovo. Nisu ove guzve svaki dan. Meni srce ko Trebevic kada vidim ove redove![]()
Ostat će upisani zlatnim slovima u historijuZgevenger je napisao/la: ↑23 jul 2023, 11:49Ja već trećeg druga poslao, dvojica pala.Raonffa je napisao/la: ↑23 jul 2023, 11:44Ima i ta mjesta ali svejedno se moglo bolje organizovati, makar 2-3 punkta/pulta otvoriti i išlo bi to brže, ovako dobro raja ne kolabira ispred.MojaMalenkost je napisao/la: ↑23 jul 2023, 10:38
Prednost je i sto se svercerima otezava da pokupuju karte. S obzirom na potraznju pokupovali bi pola ulaznica i tusili za petobanku pred tekmu. Trebamo malo istrpiti i ovo. Nisu ove guzve svaki dan. Meni srce ko Trebevic kada vidim ove redove![]()

-
- Kontakt:
Ne može se jug prodati kad ga nema u prodajikontrasviju je napisao/la: ↑23 jul 2023, 10:53Istok i jug će se rasprodati već danas gotovo sigurno. Možda ostane par stotina karata ujutru.
Trenutno korisnika/ca: b00t, itatabisine, Lekqqq1921, mavi, tiagofaria25 i 56 gostiju.