Vala jeste
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
A rasplai Hus dobar.. tugo moja ko sve pise ovdje.
Max Allegri
- ElCartel11
- Kontakt:
Eto ga Ante iza kante
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Čačić je za Hadžibegića Mourinho lično, realno.napoleon72 je napisao/la: ↑23 jul 2023, 11:08Bukvalno zadnja sansa da Mirvah pokaze da ima neke iskrene namjere a da nije najobicniji hostapler. Bude li neki fosil tipa Hadzibegica ili Cacica, nek on lagano kupi svoje milione i nek se tjera u tri lijepe.
Ma da ga ne bi volio, posvađa se u klubu lako jer je tvrdoglav, a na to sve ima i godina.
Daj Milojevića ako kako može i doviđenja.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
napoleon72 je napisao/la: ↑23 jul 2023, 11:08Bukvalno zadnja sansa da Mirvah pokaze da ima neke iskrene namjere a da nije najobicniji hostapler. Bude li neki fosil tipa Hadzibegica ili Cacica, nek on lagano kupi svoje milione i nek se tjera u tri lijepe.
Nek kupi milione,a mi pod stecaj.
Sta covjek da kaze, jos kad mu vidis sliku koju je postavio, tacno dodje covjeku muka.
Ako nije po mom nek kupi milione ,boze ti me sacuvaj.
Dal mi ovakvi navijaci mozemo ocekivati da budem najbolji klub.
Moj Mirvicu moja budalo ,kupi se odavde sa nama ovakvim ,samo mozes na psihijatriju zaglaviti.
Naravno. On svakako nece doci jer je u svadji sa Mamicem i to ce tata pokriti na sve nacine da ne dodje.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jul 2023, 11:13Čačić je za Hadžibegića Mourinho lično, realno.napoleon72 je napisao/la: ↑23 jul 2023, 11:08Bukvalno zadnja sansa da Mirvah pokaze da ima neke iskrene namjere a da nije najobicniji hostapler. Bude li neki fosil tipa Hadzibegica ili Cacica, nek on lagano kupi svoje milione i nek se tjera u tri lijepe.
Ma da ga ne bi volio, posvađa se u klubu lako jer je tvrdoglav, a na to sve ima i godina.
Max Allegri
-
- Kontakt:
Mi bi i Gvardioli pronašli razlog da ga pljujemo, nema tu pomoci.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Ti nakon onoliko podrske narkomanu i kerusi jos uvijek imas obraza da nesto napises?
- skullcrusher
- Kontakt:
Ajlaaa odlazi iz kluba
Ajlaa pritisla te tuga
Ne volim te viseeee
Svemu kriva si tiiiiiiii
Ajlaa pritisla te tuga
Ne volim te viseeee
Svemu kriva si tiiiiiiii
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
- napoleon72
- Kontakt:
Nije tesko bit Murinjo za Faruka, al yebo fosila od 70 godina.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jul 2023, 11:13Čačić je za Hadžibegića Mourinho lično, realno.napoleon72 je napisao/la: ↑23 jul 2023, 11:08Bukvalno zadnja sansa da Mirvah pokaze da ima neke iskrene namjere a da nije najobicniji hostapler. Bude li neki fosil tipa Hadzibegica ili Cacica, nek on lagano kupi svoje milione i nek se tjera u tri lijepe.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Stavljati Hadzibegica i Cacica u istu recenicu je zaista neumjesno. Cacic je za nasu ligu ogromno trenersko ime i velika bi stvar bilo njegovo dovodjenje uopste. Covjek je vodio Dinamo u dva mandata, pored dvije titule, koje se i podrazumijevaju, uspio ih je uvesti u LP oba puta. Sjeti se samo Dinamovih partija prosle sezone u LP i pored onako teske grupe, sanse za prolaz dalje su odrzali do samog kraja. Utakmice protiv Celzija u Zagrebu i u Londonu...
Cacic apsolutno ne treba biti prioritet kada je u pitanju potraga za trenerom, fokus treba staviti na nekog mladjeg, skolovanijeg, zeljnog dokazivanja. Ali pisati ovakve stvari njegovom potencijalom dolasku stvarno ne razumijem, kao da se radi o Vladi Jagodicu u najmanju ruku.
Cacic apsolutno ne treba biti prioritet kada je u pitanju potraga za trenerom, fokus treba staviti na nekog mladjeg, skolovanijeg, zeljnog dokazivanja. Ali pisati ovakve stvari njegovom potencijalom dolasku stvarno ne razumijem, kao da se radi o Vladi Jagodicu u najmanju ruku.
Citam komentare nakon odlaska Mirze i shvatio sam da ne postoji trener sa kojim bi na forumi svi bili zadovoljni.
Za svako trenersko ime koje se ovdje pojavi javi se barem deset forimasa koji nisu zadovoljni sa istim, odnosno nadju mu meku manu.
Neka nam je Bog na pomoci.
Za svako trenersko ime koje se ovdje pojavi javi se barem deset forimasa koji nisu zadovoljni sa istim, odnosno nadju mu meku manu.
Neka nam je Bog na pomoci.
Ne treba žuriti sa odabirom trenera pa radi toga uzeti lošiju opciju samo jer je u subotu prvenstvo. Sloga se može i bez trenera odraditi, mnogo važnije je dovesti kvalitetno nešto i mlado, edukovano, nego zvati ove metuzaleme po 75 godina koji su bez posla i jedva čekaju poziv Sarajeva.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Da bivsi selektor Hrvatske i najveceg hrvatskog tima jedva ceka nas pozivbodi123 je napisao/la: ↑23 jul 2023, 11:24Ne treba žuriti sa odabirom trenera pa radi toga uzeti lošiju opciju samo jer je u subotu prvenstvo. Sloga se može i bez trenera odraditi, mnogo važnije je dovesti kvalitetno nešto i mlado, edukovano, nego zvati ove metuzaleme po 75 godina koji su bez posla i jedva čekaju poziv Sarajeva.

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Koga god da dovedu na poziciju sefa strucnog staba, treba mu se dati podrska. Prije svega radi kluba, i pokusaja stabilizacije.
E sad jedino da se izvuce neki Mirza2, pa da nas negativno sve sje.be to. To bi bilo katastrofa. Mada tesko se moze naci Mirza2.
Novi strucni stab, novi direktor i idemo zbiti redove, maksimalno. Radi kluba, radi sviju nas.
E sad jedino da se izvuce neki Mirza2, pa da nas negativno sve sje.be to. To bi bilo katastrofa. Mada tesko se moze naci Mirza2.
Novi strucni stab, novi direktor i idemo zbiti redove, maksimalno. Radi kluba, radi sviju nas.
- FKS -
Ja Mirzu ,osim na Kosovo na utakmici, nikad u zivotu nisam vidio(I na tv u) a kamoli da mi je gazda.
Ja za Sarajevo navijam.a ne za osobe.Podrzavam sve trenere I igraca koji nose na srcu taj grb.Neke malo vise, neke manje ,ali nikad nisam psovao.Da su od g...nasi su.
Tako od 1985 god kako pratim Sarajevo ,tako do danasnje dana.
Ja za Sarajevo navijam.a ne za osobe.Podrzavam sve trenere I igraca koji nose na srcu taj grb.Neke malo vise, neke manje ,ali nikad nisam psovao.Da su od g...nasi su.
Tako od 1985 god kako pratim Sarajevo ,tako do danasnje dana.
SERGEJ BARBAREZ
Ne mislim tu na Čačića, nego na Faruka, i slične njemu, legendice...Surreal je napisao/la: ↑23 jul 2023, 11:26Da bivsi selektor Hrvatske i najveceg hrvatskog tima jedva ceka nas pozivbodi123 je napisao/la: ↑23 jul 2023, 11:24Ne treba žuriti sa odabirom trenera pa radi toga uzeti lošiju opciju samo jer je u subotu prvenstvo. Sloga se može i bez trenera odraditi, mnogo važnije je dovesti kvalitetno nešto i mlado, edukovano, nego zvati ove metuzaleme po 75 godina koji su bez posla i jedva čekaju poziv Sarajeva.![]()
Čačić ne bi bio loš, ime je veliko, al bi ja opet recimo ovog Slovenca iz Ludogoretsa koji je željan rada, edukacije, napredovanja, nego trenere na zalasku karijere koji u našoj ligi ne bi imali nikakvog motiva.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14, enzo1, Google [Bot], johntravolta123, Lavcina, laznokrilo, plisek, Posejdon i 65 gostiju.