Šta ćemo kad Ayla ode, koga ćemo onda pratiti? Ismirove lajkove?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jul 2023, 13:36Ma vidim da ga je AylaH zapratila. Pa reko da nije načula ime novog trenera dok se pregovaralo o otkazu njenom![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Šta ćemo kad Ayla ode, koga ćemo onda pratiti? Ismirove lajkove?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jul 2023, 13:36Ma vidim da ga je AylaH zapratila. Pa reko da nije načula ime novog trenera dok se pregovaralo o otkazu njenom![]()
Bukvl izgubili Evropu u tri boda, iskr cudi me sto je otisao iz Istre, ipak su zavrsili na 5. poziciji.miky_hz je napisao/la: ↑23 jul 2023, 15:11Garcia je prošle sezone sa Istrom uspio da dobije prve 4 ekipe lige(Dinamo,Hajduk,Osijek,Rijeka) .
Ako ništa volio bi ga vidjeti samo sto forsira ovu formaciju 4 3 3 bez desetke. Bar zbog toga mislim da bi napokon nešto promjenili,ovo ovdje kod nas je sve copy paste .
Ma ja i u Evropi ih je Vučić gurao.feniksptica je napisao/la: ↑23 jul 2023, 14:55Drugo, Milojevic...sta ste vidjeli u njemu nemam pojma. Prelos trener koji je imo srece da bude tu u CZ kad je ih drzava bas gurala.
On isforsirao da ide,kao trazi nove izazove .Aduka87 je napisao/la: ↑23 jul 2023, 15:15Bukvl izgubili Evropu u tri boda, iskr cudi me sto je otisao iz Istre, ipak su zavrsili na 5. poziciji.miky_hz je napisao/la: ↑23 jul 2023, 15:11Garcia je prošle sezone sa Istrom uspio da dobije prve 4 ekipe lige(Dinamo,Hajduk,Osijek,Rijeka) .
Ako ništa volio bi ga vidjeti samo sto forsira ovu formaciju 4 3 3 bez desetke. Bar zbog toga mislim da bi napokon nešto promjenili,ovo ovdje kod nas je sve copy paste .
Sportski direktor 'Istre' Saša Bjelanović kazao je da je Garcia s ljudske i profesionalne strane ostavio jako dubok trag, zahvalivši mu se na svemu što je ostvario u ove dvije godine.
- Napravio je stvarno odličnu bazu što se tiče ideje nogometa, što i svi vidimo. Javnost ga je prihvatila jako dobro tako da nam je veoma žao izgubiti stručnjaka kao što je Gonzalo. Iskreno, smatrao sam da ćemo ga uspjeti nagovoriti da još ostane, međutim to su situacije koje se u nogometu dešavaju. Mi poštujemo njegovu odluku, zaključio je Bjelanović.
Sve tacno receno, ali nastavi dalje.
Gdje ga nade Boga tiHeraklitMracni je napisao/la: ↑23 jul 2023, 15:38Franc Fridl dolazi do srijede u Sarajevo na razgovor
Sve se slazem s tobom, ali ima jedna stvar…kengur je napisao/la: ↑23 jul 2023, 15:38Sve tacno receno, ali nastavi dalje.
I Ismir uvijek ima izbor.
Da li smo puno finansijski izgubili zbog neuspjeha u prvom pretkolu. Da
Da li smo izgubili dragocjeno vrijeme pa sada 7 dana pred prvenstvo trazimo novog trenera. Da
Da li su ga Horde upozoravale na opasnost u izboru nesposobnog trenera. Da
Da li je dakle Ismir napravio gresku sa izborom Mirze. Da
Da li su ga Horde upozoravale na opasnost u izboru nesposobne direktorice. Da
Mirvic moze da je ostavi uprkos svemu, ali sve odluke imaju i odgovornost.
Fudbalski klub nije isto sto i mala privatna firma. Cak i pravi vlasnici imaju obaveze prema navijacima ciji su klub kupili.
Vidi Chelsi, ManU (Glazer),.... i dosta drugih
Da li smo napravili ikakav rezultatski pomak od kada je on dosao. Ne (dva 4-ta mjesta) i brukanje u Evropi.
Horde su opet spemne da krenu zajedno u napredak.
Da, svi imaju izbor, ali ako se iskreno zeli zajednicki prosperitet, onda poslovna efikasnost mora biti iznad ega svih ukljucenih.
Za sve involvirane najbolje bi bilo da #PonosnaDoNeba predje u upravu kluba za koji i navija.
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, Vanja8 i 62 gosta.