Čisto sumnjam da su ovi hetero…irfo je napisao/la: ↑23 jul 2023, 16:37Zelis reci da ti ne bi slijepo vjerovo ovim ljudima?Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑23 jul 2023, 16:28Santos stavlja slike s GrbaviceVidi i on da se zajebo, nemoj vise slusat kojekakve menadzere Claresmario...
![]()
![]()
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Pisam ti se na svaki nick sto imas, imbecilu onaj ogavni. Do kad ce se tolerisati ovaj mamlaz ovdje?AlijagaPetkim je napisao/la: ↑23 jul 2023, 17:28Nema buraz juga danas, čuva se za grupu da ne bi ostali bez karti
1921
Dok odgovarate na provokacije. Gledam i ne vjerujem.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑23 jul 2023, 17:40Pisam ti se na svaki nick sto imas, imbecilu onaj ogavni. Do kad ce se tolerisati ovaj mamlaz ovdje?AlijagaPetkim je napisao/la: ↑23 jul 2023, 17:28Nema buraz juga danas, čuva se za grupu da ne bi ostali bez karti
-
- Kontakt:
Evo Husare kreno na premijeru Barbie jučerAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑23 jul 2023, 17:38Čisto sumnjam da su ovi hetero…irfo je napisao/la: ↑23 jul 2023, 16:37Zelis reci da ti ne bi slijepo vjerovo ovim ljudima?Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑23 jul 2023, 16:28Santos stavlja slike s GrbaviceVidi i on da se zajebo, nemoj vise slusat kojekakve menadzere Claresmario...
![]()
![]()

alo ba braco mojne mi uzimati hljeb iz usta u vezi kacenja ove slike ne barcem se ni ja tebi sta je jeo koji igrac il dal galicu odgovara nize il vise pokosena trava

a sto se tice prve slike profina ruka na stefinom koljenu je previse prisna da bi bila u zenskom fazonu on mi je samo drug

-
- Kontakt:
Tek sad pogledah ovaj podcast s Marjanom. Mozda grijesim, ali mogu reci da sam primjetio blagu nervozu, bojazan kod Nermina da ce ga se tjerati ili u najmanju ruku napadati nakon kikseva, koji su neizbjezni. Nadam da imamo dovoljno pameti i strpljenja da damo covjeku prostora. Ne treba nista osim toga. Ne dopustiti da se duh pitarluka uvuce u nase redove, smanjiti pritisak i spustiti ocekivanja. Grijesice i on, nece mu zamisli proci svaki put, bice i blamaza, ali to je sport.
Inace, kad se u medijima pojavilo Basicevo i Dudicevo ime, ja sam bio za Nermina, ne zbog Nermina, nego jer je Fedja je papak, krkan, egoista, i nenormalno precijenjen trener. Nikako se ne bi uklopio kod nas. S druge strane, nisam mislio da je Nermin neka pljacka, smatrao sam ga vise nekim prelaznim rjesenjem dok smo u banani, ali je covjek pokazao da zeli i zna, i sto je mozda jos vaznije: da razmisljanjem i mentalitetom pripada ovdje. Ponavljam, pustiti ga da radi, i ne dozvoliti da nas razmaze ovi rezultati u Europi, koji su objektivno van nasih realnih mogucnost i ponajvise posljedica podrske navijaca i njegovog rada.
1921
-
- Kontakt:
Gledajući malo ovaj Nefči, dobra ekipa. Jači od Dinama definitivno. Vidjećemo šta će Nera skontati. Evo doveli su nekakvo krilo brz frajer ko voz. Bacao na usta igrače Fenera. Samo 100% dati opet i zatvoriti gdje puše, a gol se može dati svakom
-
- Kontakt:
Može li neko slikati kartu Juga da je kupio?
Istok i zapad rasprodani.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Haj sjasi vise. Idi u klub, javi portalu nek objave.
I da ga ne prodaju, imaju pravo. Nasa utakmica, nas stadion.
@admin
Kakva je svrha ovog lika? Da nas spama cijeli dan?
Aktivan sam clan, slikao drugu clansku, broj clanske i mije mogao uzeti bez fizicki prisutne kartice. Zna li neko zasto?
Upravo to, kad je Mulalic dobio godinu i po mora i Nermin i neka nam to postane normalno da nam trener ostaje na klupi i nakon losije serije jer cestim mijenjanjem trenera i igraca ne postize se nista pametno.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑23 jul 2023, 18:42
Tek sad pogledah ovaj podcast s Marjanom. Mozda grijesim, ali mogu reci da sam primjetio blagu nervozu, bojazan kod Nermina da ce ga se tjerati ili u najmanju ruku napadati nakon kikseva, koji su neizbjezni. Nadam da imamo dovoljno pameti i strpljenja da damo covjeku prostora. Ne treba nista osim toga. Ne dopustiti da se duh pitarluka uvuce u nase redove, smanjiti pritisak i spustiti ocekivanja. Grijesice i on, nece mu zamisli proci svaki put, bice i blamaza, ali to je sport.
Inace, kad se u medijima pojavilo Basicevo i Dudicevo ime, ja sam bio za Nermina, ne zbog Nermina, nego jer je Fedja je papak, krkan, egoista, i nenormalno precijenjen trener. Nikako se ne bi uklopio kod nas. S druge strane, nisam mislio da je Nermin neka pljacka, smatrao sam ga vise nekim prelaznim rjesenjem dok smo u banani, ali je covjek pokazao da zeli i zna, i sto je mozda jos vaznije: da razmisljanjem i mentalitetom pripada ovdje. Ponavljam, pustiti ga da radi, i ne dozvoliti da nas razmaze ovi rezultati u Europi, koji su objektivno van nasih realnih mogucnost i ponajvise posljedica podrske navijaca i njegovog rada.
Nemaš ništa od slikanja članske, trebao si preko aplikacije FKŽ unijeti podatke sa svoje članske i onda ti izbaci barkod. E taj barkod pošalješ pa ga oni tamo mogu skenirati preko slike valjda.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- gegenpressing
- Kontakt:
Najnormalnije se to završavalo,kratka provjera barcoda i ako je članska aktivna,bez problema se mogla kupiti karta.
Brohra ribo se...
-
- Kontakt:
Nakon prvog dana prodato je 60% kapaciteta naše Grbavice. Istočna i zapadna tribina su rasprodane, a sutra će u prodaji biti ulaznice za južnu i sjevernu tribinu. 

Admine, molim te da riješis ove horoze što optužuju druge da lažu a pri tome oni lažu. Nema smisla više ovo fakat. Uništili su sve na temi s svojim trolovanjem ..jedni te isti likovi.
Admine, molim te da riješis ove horoze što optužuju druge da lažu a pri tome oni lažu. Nema smisla više ovo fakat. Uništili su sve na temi s svojim trolovanjem ..jedni te isti likovi.
-
- Kontakt:
Jednom od 91 se desilo da nisu medju 2 na tabeli..kad je obilic osvojioMrAmarOsim je napisao/la: ↑23 jul 2023, 17:12Usput, ja bih nešto volio Partizan da izvučemo, u ogromnom su padu, a čak ni u ligi nisu konkurenti za titulu više, uz to gostovanje neće biti daleko. Jedini logični problem bi možda bio sa Grobarima, ali vjerovatno bi se to moglo riješiti. Al hajde to bi trebalo ostaviti za žrijeb sutra, kao i za idući četvrtak kada prođemo Neftči.
Ove godine su bili 4., mada opet drugi je to nivo za nas ..oni su losi radi sranja oko uprave i tribine, al ti igraci koje imaju su druga galaksija u odnosu na nas. Ne bi nam dao vise od 5%
Mislim da bi nam Rapid ili Lech puno laksi bili
- gegenpressing
- Kontakt:
Pa ako su istok i zapad rasprodani,normalno da će se prodavati samo jug i sjever.AlijagaPetkim je napisao/la: ↑23 jul 2023, 19:27Nakon prvog dana prodato je 60% kapaciteta naše Grbavice. Istočna i zapadna tribina su rasprodane, a sutra će u prodaji biti ulaznice za južnu i sjevernu tribinu.
Brohra ribo se...
- Bersaga
- Kontakt:
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
- MocMahale444
Napoleon1921 je napisao/la: ↑23 jul 2023, 19:48Jednom od 91 se desilo da nisu medju 2 na tabeli..kad je obilic osvojioMrAmarOsim je napisao/la: ↑23 jul 2023, 17:12Usput, ja bih nešto volio Partizan da izvučemo, u ogromnom su padu, a čak ni u ligi nisu konkurenti za titulu više, uz to gostovanje neće biti daleko. Jedini logični problem bi možda bio sa Grobarima, ali vjerovatno bi se to moglo riješiti. Al hajde to bi trebalo ostaviti za žrijeb sutra, kao i za idući četvrtak kada prođemo Neftči.
Ove godine su bili 4., mada opet drugi je to nivo za nas ..oni su losi radi sranja oko uprave i tribine, al ti igraci koje imaju su druga galaksija u odnosu na nas. Ne bi nam dao vise od 5%
Mislim da bi nam Rapid ili Lech puno laksi bili
Prvo skoci pa reci hop, treba prvo proci ove kokainove levate.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️