FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
91
45%
Prolazak u Play off
49
24%
Grupnu fazu
64
31%

Ukupno glasova: 204

Alii
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Alii » 23 jul 2023, 17:42

BHFreak je napisao/la:
23 jul 2023, 17:34
Da li ko zna kada se mogu kupiti sezonske ulaznice?
Nece biti najvjerovatnije ove godine.
Jer vaze od prosle sezone za ovu sada.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 23 jul 2023, 17:43

Osttribine je napisao/la:
23 jul 2023, 17:33
ajdohordas je napisao/la:
23 jul 2023, 17:09
23 jul 2023, 17:00
Eh eto završi se i ta saga sa Mirzom i Ajlom vjerovatno, mada uvijek prije cu okriviti Ismira za njih dvoje jer ih je on postavio. Sad nek dovede i Van Gala koga boli qrac kad smo iz Evrope ispali, bolje reci obrukali se protiv 6.te ekipe gruzijskog prvenstva. Broj clanova u ovom momentu na nasoj oficijelnoj stranici je 2256, pa po postovima bojkotaša to bi sad u skorijem roku trebalo skociti na 7 milja, hajde da vidimo i to insallah. A da ne govorim kakva bi posjeta na stadionu trebala biti.
Sad je vjerovatno na redu bojkot svlacionice jer ce im doci neki trener koji ce trenirati strogocu nad njima zbog sramnog ispadanja i dodvoravanja navijacima, pa onda opet neke trzavice do zime i novog "najboljeg prelaznog roka ikad" i dovodjenja autobusa novih igraca.
Hvala ti Mirvicu za ova dva mandata za bukvalno nista, dva puta 4.mjesto uz nekoliko rezultatskih blamaza ukljucujuci ispadanje u Kupu od treceligasa i ovaj slag na tortu ispadanje od ponavljam 6.te ekipe gruzijskog prvenstva.
Zbog treniranja strogoće bojkot su mogli provodit Berberović, Puzigača i ostala buranija.

Sigurno su Viveros, Renan, Kyeremeh, Avramovski od tog posla... Momci došli da ožive karijere i probiju se dalje u Evropu, profi 1/1, a vjerovatno se i raduju odlasku Mirze.
Ma kako da nisu, do juce kao ni ja nisi znao da postoje, a sad da tvrdiš da su ovakvi ili onakvi, mada ova dvojica (Renan i Keyremeh) su i pod Mirzinim vodtsvom bili ok, druga stvar bilo je tih bojkota i nakon Berberovica, Puzigace i slicnih, cak je i prosle godine isla prica da su pojedini i Dudica bojkotovali, eto pred nama je vidjecemo, nije se jednom desilo ovo da nekoga se smijeni i ocekuje se neka pozitiva napredak a ono bude isto ili cak gore. Pitanje je kakvu ublehu ce sada Mirva postaviti na mjesto direktora, ne tako davno radovali smo se odlasku Sabrine, Rumenog, Dine, Kusturice, a ja ne vidjeh da je neko bolji dosao, sve u par deka.

Lajkovi renana i frencisa idu u prilog mojoj tezi da su bili u podredjenom polozaju za vrijeme mirzinog mandata. Siguran sam da tu ima jos igraca.
Ova ekipa uopste nema taj mahalski mentalitet, djeluje kao grupa radnika koja je dokazala da i trenera moze trpiti naustrb kluba. Tako da ne ocekujem bojkot, mi smo spremni to break free :mrgreen: dobar trener dobro kosta, nadam se da ce sve posloziti idealno i hairli.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

morsecode
Kontakt:

Post Postao/la morsecode » 23 jul 2023, 17:48

bordobijelisampion je napisao/la:
23 jul 2023, 17:41
morsecode je napisao/la:
23 jul 2023, 17:39
Mislim da ce se tesko pronaci pravo rijesenje sad na startu sezone. Nije to to. Mi smo rajice od odlaska Marinovica promjenili 7 trenera. Greska je bila sto MV nije napustio klupu nakon Igmana. Ismir da je bio pametan i da mu je dao ugovor na 6 mjeseci plus jak bonus ako izbori Evropu, mogao se sad dovesti dobar moderniji strucnjak, a ne ovako 7 dana pred pocetak mi trazimo trenera. Igracki smo jaki, nema niko bolji od nas, ali treba tu doci pravi covjek.

Sta je sa ponosnom, da li ona ostaje? Red bi bio i da se prihvati bilo kakva ponuda za Dala, jer nekako se mora izgubljeni kes od Evrope nadoknaditi. Jos da se Vladan proda, pa i necemo bas finansijski toliko osjetiti ovo ofiranje.
Ti misliš da se onaj kreten zalizani išta pitao u pregovorima? :urnebes:
Mora da je Mirvić insistirao na 1.5 god
Logicno da mu je Mirvic dao, zato i kazem da je bio pametan - ugovor na 6 mjeseci, eventualno neki bonus za izborenu Evropu i to je to. Mirva je tu vec dvije godine, vidi se da je biznismen i da zna da napravi pare, ali brate nema on pojma kako da vodi fudbalski klub, mi smo PSG za sirotinju :urnebes:
"To je jednostavno SARAJEVO"

Seipronto
Kontakt:

Post Postao/la Seipronto » 23 jul 2023, 17:50

Bruno Akrapović je bio veoma uspješan dok je vodio Lokomotivu Plovdiv, CSKA Sofiju i Skhendiju... Njemačka škola fudbala, ima iskustva a nije ni prestar mislim da bi mogao posložiti ekipu. Ja bih najviše volio kad bi Simundža došao, CV mu je neodoljiv, čak je Romu dobio kad je vodio Ludogorec ali treba biti realan, on nece ni da razgovara bez 100.000€ mjesečno
Zadnja izmjena: Seipronto, dana/u 23 jul 2023, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 23 jul 2023, 17:52

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
23 jul 2023, 17:43
ajdohordas je napisao/la:
23 jul 2023, 17:09

Zbog treniranja strogoće bojkot su mogli provodit Berberović, Puzigača i ostala buranija.

Sigurno su Viveros, Renan, Kyeremeh, Avramovski od tog posla... Momci došli da ožive karijere i probiju se dalje u Evropu, profi 1/1, a vjerovatno se i raduju odlasku Mirze.
Ma kako da nisu, do juce kao ni ja nisi znao da postoje, a sad da tvrdiš da su ovakvi ili onakvi, mada ova dvojica (Renan i Keyremeh) su i pod Mirzinim vodtsvom bili ok, druga stvar bilo je tih bojkota i nakon Berberovica, Puzigace i slicnih, cak je i prosle godine isla prica da su pojedini i Dudica bojkotovali, eto pred nama je vidjecemo, nije se jednom desilo ovo da nekoga se smijeni i ocekuje se neka pozitiva napredak a ono bude isto ili cak gore. Pitanje je kakvu ublehu ce sada Mirva postaviti na mjesto direktora, ne tako davno radovali smo se odlasku Sabrine, Rumenog, Dine, Kusturice, a ja ne vidjeh da je neko bolji dosao, sve u par deka.

Lajkovi renana i frencisa idu u prilog mojoj tezi da su bili u podredjenom polozaju za vrijeme mirzinog mandata. Siguran sam da tu ima jos igraca.
Ova ekipa uopste nema taj mahalski mentalitet, djeluje kao grupa radnika koja je dokazala da i trenera moze trpiti naustrb kluba. Tako da ne ocekujem bojkot, mi smo spremni to break free :mrgreen: dobar trener dobro kosta, nadam se da ce sve posloziti idealno i hairli.
Ozirom na njihov ucinak i minutazu nikako ti ne ide u prilog da su bili u podredjenom polozaju, u pocetku mozda da, ali kad su dobili minute i iskoristili ih i nije njih nesto velem dirao koliko npr onog Guliashvilija. E sad da li je tu bilo nekih nefudbalskih stvari ili sta je vec u pitanju bilo to najbolje zna sam Renan i Francis. Nije da prizeljkujem bojkot igraca, ali kazem poznavajuci nas, ne bi me to cudilo, jer kod nas uvijek je neko u nekom bojkotu, svadji, da li igraci ili navijaci, vjecito neke trzavice.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 23 jul 2023, 17:53

Cuj 100.000 mjescno, daj buraz.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 23 jul 2023, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 23 jul 2023, 17:54

Ako ostane doticna sasvim svejedno je ko ce doci za trenera.

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 23 jul 2023, 17:57

Ponosna do neba mrš iz kluba

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 23 jul 2023, 17:58

samoSA je napisao/la:
23 jul 2023, 17:54
Ako ostane doticna sasvim svejedno je ko ce doci za trenera.
E bas bih volio da mi ovo objasnis?
Kakve veze ima njen ostanak sa trenerom?

Ona otisla ili ostala, nama treba dobar trener
FKS❤️1946

Seipronto
Kontakt:

Post Postao/la Seipronto » 23 jul 2023, 18:01

Aduka87 je napisao/la:
23 jul 2023, 17:53
Cuj 100.000 mjescno, daj buraz.
Bjelica u Dinamu imao milion i pol eura godišnje ugovor to ti je taj rang.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 23 jul 2023, 18:03

Samo Simundža kraj i tačka!
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 23 jul 2023, 18:09

Mig_Mig je napisao/la:
23 jul 2023, 16:53
Sener Bajramović?
Jeste Bajramović, ali nije Šener.

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 23 jul 2023, 18:10

Idemo uvesti Mamiće u klub, Zdravko neka kupi Tanov dio i sa Mirvićem vodi klub, a Zorana za trenera. I biće Bordo Party. :)

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 23 jul 2023, 18:13

23 jul 2023, 17:52
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
23 jul 2023, 17:43

Ozirom na njihov ucinak i minutazu nikako ti ne ide u prilog da su bili u podredjenom polozaju, u pocetku mozda da, ali kad su dobili minute i iskoristili ih i nije njih nesto velem dirao koliko npr onog Guliashvilija. E sad da li je tu bilo nekih nefudbalskih stvari ili sta je vec u pitanju bilo to najbolje zna sam Renan i Francis. Nije da prizeljkujem bojkot igraca, ali kazem poznavajuci nas, ne bi me to cudilo, jer kod nas uvijek je neko u nekom bojkotu, svadji, da li igraci ili navijaci, vjecito neke trzavice.

Francisa smo osporavali jer nije imao neku statistiku. Igra se najmanje na njemu zasnivala. Renan sto je izborio izborio vise svojim radom i zalaganjem. covjek lopte cestite nije dobio protiv Torpeda. Mislim na neke fudbalske stvari vise nego na statisticke podatke i vrijeme provedeno na terenu. Npr i slucaj Guli se da polemisati, slazem se.

A sto se tice atmosfere oko kluba do nas je sviju, pa mogu reci i pojedinacno doslovno. Da kad nas huja uhvati jezik pregrizemo i ne opsujemo. Damo podrsku kad i ne ide, a vidio si da to mozemo s Dudicem (al kud bas njega da potrefi ona atmosfera :rol: ono nije imalo smisla vise podrzavati kako god okrenes). Pa evo prandeli i njegove snijezne vizije otopise se s prvim evropskim zrakama sunca.
Mirviceva treca sreca, nadam se. Podjela vise nema a nismo ni mi tako grozni sta sve dozivimo sa ovim nasim Sarajvom, koliko samo noci kao ona posljedna, ne ponovilo se. dobro smo uopste normalni, bili smo i medjusobno poceli da se ujedamo :rol:

Lets go Sarajevo!
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 23 jul 2023, 18:15

Stoper+10ka pod must!

Durakovic tribine, Beganovic klupa Mulalic in
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Spahic98

Post Postao/la Spahic98 » 23 jul 2023, 18:15

MSOZ101 je napisao/la:
23 jul 2023, 17:41
bordobijelisampion je napisao/la:
23 jul 2023, 17:26
MSOZ101 je napisao/la:
23 jul 2023, 17:05
1. Gonzalo Garcia
2. Oscar Garcia
3. Ante Šimundža
4. Krunoslav Jurčić
5. Goran Sablić
Pa neka gori sve, sve ostalo mrka kapa jad i čemer.
Slažem se, ali kako ti ovakav cv moze biti 2. :?

slika
Bio bi prvi ali vjerovatno nije realan, prvi je dobar, a i realan.
Gonzalo Garcia nije ni najmanje realan.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 jul 2023, 18:29

Seipronto je napisao/la:
23 jul 2023, 17:50
Bruno Akrapović je bio veoma uspješan dok je vodio Lokomotivu Plovdiv, CSKA Sofiju i Skhendiju... Njemačka škola fudbala, ima iskustva a nije ni prestar mislim da bi mogao posložiti ekipu. Ja bih najviše volio kad bi Simundža došao, CV mu je neodoljiv, čak je Romu dobio kad je vodio Ludogorec ali treba biti realan, on nece ni da razgovara bez 100.000€ mjesečno
Ni približno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 23 jul 2023, 18:34

Doklen je status sa frljavom ?
Nisam nikako za Akrapovica nista nije pokazao u zadnje vrijeme.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 23 jul 2023, 18:38

Krava ne da poziciju zna da joj je to vrhunac u zivotu
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

deda
Kontakt:

Post Postao/la deda » 23 jul 2023, 18:40

Ko vodi treninge sada? Akrapovic nije rjesenje nikako, ptica selica

Ko zna i prosli puta smo pisali sa raznim imenima, pa nas Mirvic iznenadi Mirzom. Mozda sada bude iznenadjenje ali neko bolje...

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, keli, mire971, N3R3D, skoJaa i 72 gosta.