Nece biti najvjerovatnije ove godine.
Jer vaze od prosle sezone za ovu sada.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Osttribine je napisao/la: ↑23 jul 2023, 17:33Ma kako da nisu, do juce kao ni ja nisi znao da postoje, a sad da tvrdiš da su ovakvi ili onakvi, mada ova dvojica (Renan i Keyremeh) su i pod Mirzinim vodtsvom bili ok, druga stvar bilo je tih bojkota i nakon Berberovica, Puzigace i slicnih, cak je i prosle godine isla prica da su pojedini i Dudica bojkotovali, eto pred nama je vidjecemo, nije se jednom desilo ovo da nekoga se smijeni i ocekuje se neka pozitiva napredak a ono bude isto ili cak gore. Pitanje je kakvu ublehu ce sada Mirva postaviti na mjesto direktora, ne tako davno radovali smo se odlasku Sabrine, Rumenog, Dine, Kusturice, a ja ne vidjeh da je neko bolji dosao, sve u par deka.ajdohordas je napisao/la: ↑23 jul 2023, 17:09Zbog treniranja strogoće bojkot su mogli provodit Berberović, Puzigača i ostala buranija.Osttribine je napisao/la: ↑23 jul 2023, 17:00Eh eto završi se i ta saga sa Mirzom i Ajlom vjerovatno, mada uvijek prije cu okriviti Ismira za njih dvoje jer ih je on postavio. Sad nek dovede i Van Gala koga boli qrac kad smo iz Evrope ispali, bolje reci obrukali se protiv 6.te ekipe gruzijskog prvenstva. Broj clanova u ovom momentu na nasoj oficijelnoj stranici je 2256, pa po postovima bojkotaša to bi sad u skorijem roku trebalo skociti na 7 milja, hajde da vidimo i to insallah. A da ne govorim kakva bi posjeta na stadionu trebala biti.
Sad je vjerovatno na redu bojkot svlacionice jer ce im doci neki trener koji ce trenirati strogocu nad njima zbog sramnog ispadanja i dodvoravanja navijacima, pa onda opet neke trzavice do zime i novog "najboljeg prelaznog roka ikad" i dovodjenja autobusa novih igraca.
Hvala ti Mirvicu za ova dva mandata za bukvalno nista, dva puta 4.mjesto uz nekoliko rezultatskih blamaza ukljucujuci ispadanje u Kupu od treceligasa i ovaj slag na tortu ispadanje od ponavljam 6.te ekipe gruzijskog prvenstva.
Sigurno su Viveros, Renan, Kyeremeh, Avramovski od tog posla... Momci došli da ožive karijere i probiju se dalje u Evropu, profi 1/1, a vjerovatno se i raduju odlasku Mirze.
Logicno da mu je Mirvic dao, zato i kazem da je bio pametan - ugovor na 6 mjeseci, eventualno neki bonus za izborenu Evropu i to je to. Mirva je tu vec dvije godine, vidi se da je biznismen i da zna da napravi pare, ali brate nema on pojma kako da vodi fudbalski klub, mi smo PSG za sirotinjubordobijelisampion je napisao/la: ↑23 jul 2023, 17:41Ti misliš da se onaj kreten zalizani išta pitao u pregovorima?morsecode je napisao/la: ↑23 jul 2023, 17:39Mislim da ce se tesko pronaci pravo rijesenje sad na startu sezone. Nije to to. Mi smo rajice od odlaska Marinovica promjenili 7 trenera. Greska je bila sto MV nije napustio klupu nakon Igmana. Ismir da je bio pametan i da mu je dao ugovor na 6 mjeseci plus jak bonus ako izbori Evropu, mogao se sad dovesti dobar moderniji strucnjak, a ne ovako 7 dana pred pocetak mi trazimo trenera. Igracki smo jaki, nema niko bolji od nas, ali treba tu doci pravi covjek.
Sta je sa ponosnom, da li ona ostaje? Red bi bio i da se prihvati bilo kakva ponuda za Dala, jer nekako se mora izgubljeni kes od Evrope nadoknaditi. Jos da se Vladan proda, pa i necemo bas finansijski toliko osjetiti ovo ofiranje.![]()
Mora da je Mirvić insistirao na 1.5 god
Ozirom na njihov ucinak i minutazu nikako ti ne ide u prilog da su bili u podredjenom polozaju, u pocetku mozda da, ali kad su dobili minute i iskoristili ih i nije njih nesto velem dirao koliko npr onog Guliashvilija. E sad da li je tu bilo nekih nefudbalskih stvari ili sta je vec u pitanju bilo to najbolje zna sam Renan i Francis. Nije da prizeljkujem bojkot igraca, ali kazem poznavajuci nas, ne bi me to cudilo, jer kod nas uvijek je neko u nekom bojkotu, svadji, da li igraci ili navijaci, vjecito neke trzavice.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑23 jul 2023, 17:43Osttribine je napisao/la: ↑23 jul 2023, 17:33Ma kako da nisu, do juce kao ni ja nisi znao da postoje, a sad da tvrdiš da su ovakvi ili onakvi, mada ova dvojica (Renan i Keyremeh) su i pod Mirzinim vodtsvom bili ok, druga stvar bilo je tih bojkota i nakon Berberovica, Puzigace i slicnih, cak je i prosle godine isla prica da su pojedini i Dudica bojkotovali, eto pred nama je vidjecemo, nije se jednom desilo ovo da nekoga se smijeni i ocekuje se neka pozitiva napredak a ono bude isto ili cak gore. Pitanje je kakvu ublehu ce sada Mirva postaviti na mjesto direktora, ne tako davno radovali smo se odlasku Sabrine, Rumenog, Dine, Kusturice, a ja ne vidjeh da je neko bolji dosao, sve u par deka.ajdohordas je napisao/la: ↑23 jul 2023, 17:09
Zbog treniranja strogoće bojkot su mogli provodit Berberović, Puzigača i ostala buranija.
Sigurno su Viveros, Renan, Kyeremeh, Avramovski od tog posla... Momci došli da ožive karijere i probiju se dalje u Evropu, profi 1/1, a vjerovatno se i raduju odlasku Mirze.
Lajkovi renana i frencisa idu u prilog mojoj tezi da su bili u podredjenom polozaju za vrijeme mirzinog mandata. Siguran sam da tu ima jos igraca.
Ova ekipa uopste nema taj mahalski mentalitet, djeluje kao grupa radnika koja je dokazala da i trenera moze trpiti naustrb kluba. Tako da ne ocekujem bojkot, mi smo spremni to break freedobar trener dobro kosta, nadam se da ce sve posloziti idealno i hairli.
E bas bih volio da mi ovo objasnis?
Osttribine je napisao/la: ↑23 jul 2023, 17:52Ozirom na njihov ucinak i minutazu nikako ti ne ide u prilog da su bili u podredjenom polozaju, u pocetku mozda da, ali kad su dobili minute i iskoristili ih i nije njih nesto velem dirao koliko npr onog Guliashvilija. E sad da li je tu bilo nekih nefudbalskih stvari ili sta je vec u pitanju bilo to najbolje zna sam Renan i Francis. Nije da prizeljkujem bojkot igraca, ali kazem poznavajuci nas, ne bi me to cudilo, jer kod nas uvijek je neko u nekom bojkotu, svadji, da li igraci ili navijaci, vjecito neke trzavice.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑23 jul 2023, 17:43Osttribine je napisao/la: ↑23 jul 2023, 17:33
Ma kako da nisu, do juce kao ni ja nisi znao da postoje, a sad da tvrdiš da su ovakvi ili onakvi, mada ova dvojica (Renan i Keyremeh) su i pod Mirzinim vodtsvom bili ok, druga stvar bilo je tih bojkota i nakon Berberovica, Puzigace i slicnih, cak je i prosle godine isla prica da su pojedini i Dudica bojkotovali, eto pred nama je vidjecemo, nije se jednom desilo ovo da nekoga se smijeni i ocekuje se neka pozitiva napredak a ono bude isto ili cak gore. Pitanje je kakvu ublehu ce sada Mirva postaviti na mjesto direktora, ne tako davno radovali smo se odlasku Sabrine, Rumenog, Dine, Kusturice, a ja ne vidjeh da je neko bolji dosao, sve u par deka.
Lajkovi renana i frencisa idu u prilog mojoj tezi da su bili u podredjenom polozaju za vrijeme mirzinog mandata. Siguran sam da tu ima jos igraca.
Ova ekipa uopste nema taj mahalski mentalitet, djeluje kao grupa radnika koja je dokazala da i trenera moze trpiti naustrb kluba. Tako da ne ocekujem bojkot, mi smo spremni to break freedobar trener dobro kosta, nadam se da ce sve posloziti idealno i hairli.
Gonzalo Garcia nije ni najmanje realan.MSOZ101 je napisao/la: ↑23 jul 2023, 17:41Bio bi prvi ali vjerovatno nije realan, prvi je dobar, a i realan.
Ni približnoSeipronto je napisao/la: ↑23 jul 2023, 17:50Bruno Akrapović je bio veoma uspješan dok je vodio Lokomotivu Plovdiv, CSKA Sofiju i Skhendiju... Njemačka škola fudbala, ima iskustva a nije ni prestar mislim da bi mogao posložiti ekipu. Ja bih najviše volio kad bi Simundža došao, CV mu je neodoljiv, čak je Romu dobio kad je vodio Ludogorec ali treba biti realan, on nece ni da razgovara bez 100.000€ mjesečno