Elvir Koljić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- ASD
- Kontakt:
Re: Elvir Koljić
On se davno trebao oprostiti. Pola života mu ode po bolnici.
E yebi ga vise. Nema covjek srece nikako. Vec sad ga mozemo otpisati za bilo kakve kombinacije, mozda cak i u vezi fudbala opcenito.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Šteta karijere, koja je mogla biti itekako ozbiljnija, i njemu a i nama u reprezentaciji.
Žao mi ga iskreno, peh je momak baš, treba se prodati, uđe u formu, dobro krene, top i onda muk odjednom, zaista šteta.
Žao mi ga iskreno, peh je momak baš, treba se prodati, uđe u formu, dobro krene, top i onda muk odjednom, zaista šteta.
Rodjeni su pitarske picke!
- AshburtonG
- Kontakt:
Velika steta za ovog momka stvarno. Imao je potencijal da bude makar kalibar Ibisevica, ako ne i blizu Dzeke. Odlicna zavrsnica, igra sa obje noge i impozantne fizicke predispozicije, ali dzaba kad ti se ne da s povredama. Ja njemu skidam kapu sto se svaki put vrati i krene opet dobro, pa ga pokosi povreda i sve ispocetka. Ocigledno da je momak strasan borac i zbog toga mi je jos vise zao, jer sam siguran da bi ova radna etika donijela maksimalnu eksploataciju nedvojbenog talenta i potencijala. 

Gdje su sarajevski insajderi?
Lik lud? Razbio bivsoj auto?

Lik lud? Razbio bivsoj auto?

Opet gol. Četvrti u sezoni - prvi strijelac lige.
K'o ajkula kad namiriše krv. Koliko mi je žao ovog momka. Rodjeni golgeter kojeg su povrede unistile. Da nisu stradale noge on bi danas igrao za neku solidnu ekipu u Evropi i imao 30-40 nastupa u reprezentaciji.
-
- Kontakt:
100%…
Sve bilo gotovo za transfer u Dinamo Kiev perfektna stanica u onom trenutku i onda dodje povreda….
- Beduin
- Kontakt:
To mu je i usmjerioo karijeru. Kad se ocekivalo da su povrede proslost, poceo je ponovo trpati golove protivnicima i onda opet gadna povreda i dugo odsustvo s terena i to je to.Sindikat12 je napisao/la: ↑23 avg 2025, 07:37100%…
Sve bilo gotovo za transfer u Dinamo Kiev perfektna stanica u onom trenutku i onda dodje povreda….
Najnesretniji nas igrac koji je mogao puno toga napraviti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤