https://www.milannews.it/news/il-messag ... lan-501446
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Poruka od Bennacera: Zbog tebe se ne spava, AC Milan 
Sportijelo hvala i doviđenja 
- muha milanez
- Kontakt:
Tomori stari kikser
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Gube se lopte tamo gdje ne smiju i to je konstanta. Pojačali smo sredinu i napad, ali u odbrani ćemo biti tanki i uzdati se u velikog Majka.
Tomori je najslabija karika realno. Nadam se da Pioli ovo konačno vidi.
U pravu si 
Mislio sam da će biti potop, kad ono fin rezultat na kraju. Neću reći da je šteta što su okrenuli na kraju, yebat je, prijateljska je.
Mogla bi se pogledati repriza kasnije, da vidim kako su se pokazali neki igrači.
Vidim da se električar povrijedio, yebo ga sunce šta ga uopšte i stavljaš da igra ako je blizu odlaska.
Mogla bi se pogledati repriza kasnije, da vidim kako su se pokazali neki igrači.
Vidim da se električar povrijedio, yebo ga sunce šta ga uopšte i stavljaš da igra ako je blizu odlaska.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Nadam se da će dovesti nekog centralnig beka do kraja, ne možeš se pouzdati u Tomorija, nema šanse. Dobro djeluje 4-3-3 ono što se moglo vidjeti, funkcioniše kako treba, bilo je fine igre protiv jakom Reala jutros.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Beduin
- Kontakt:
Fantastican gol Romera. I u onoj prijateljakoj od neki dan protov nekog ŽNj kluba on je bio pravo agilan i zeljan dokazivanja.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Dobra rezultat. Prijateljske su ipak, al opet je tekma tekma. Tomori opet slabašan i kikser. Njega i Kalulua obavezno da prodaju. Kalulu je samo mlađa verzija Tomorija i dovest kvalitetnig stopera i desnog beka. Ova dvojica su najslabije karike u odbrani već drugu sezonu.
Luka Magic, lijep gol, iako je prijateljska zasluzuje aplauze
Vratiti nazad Vlad Tepesa pod hitno
Vratiti nazad Vlad Tepesa pod hitno
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Fikro nastavlja po starom. Nebitno što je prijateljska, baš u prijateljskoj tekmi nisi pod pritiskom i nebi trebao praviti ovakve greške. Odbrana će nam haman opet biti kritična. Sportiela ne treba ni komentarisati.
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Polahko ljudi. Ovo je bila prva utakmica. Doduše za neke igrače znamo da ne mogu bolje igrati. Pa taman da je 10-a utakmica.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Nebitno prva ili deseta. Da Fikro nije ovakve gluposti pravio tokom prošle sezone i ja bi rekao ok prioreme su, prijateljska je utakmica. Al ako znamo koliko golova smo primili prošle sezone zbog njegovih gluposti onda se preko ove greška jutros ne može tek tako preci. Naprotiv,mene bas zabrinjava.
Il Club più titolato al mondo!
Pa nema igraca u nasoj odbrani koji ne kiksaju.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Kako god, s ovom odbranom moraju izgurati bar do januara. Pored svega, nemoguće je i odbrani završiti u ovom prelaznom roku. Svakako je i ovo do sad, previše novih igrača.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.