Sve su to situacije koje se vremenom moraju popravljati. Ovo za zapad je zaista katastrofa, jasno je da ima zvanica, gostiju, sponzora, ali meni je svaki Željovac preči od njih.SudoHusika je napisao/la: ↑24 jul 2023, 00:13+1maldini3 je napisao/la: ↑23 jul 2023, 22:37Moram samo napisati da je velika sramota da navijaci koji imaju godisnju kartu za zapad nisu bili ispostovani da im se pruzi prilika da kupe kartu. Kad treba uzeti 270km za godisnju zapad moze i sa osmjehom uzmu lovu i onda hladno kazu da su karte za zapad ostavljene igracima i nekim vip gostima
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma debil. Ja danas kad sam kupovao vidio sam na onom stolu karte za jug. Jos je dodatno drug do mene uzeo 2 juga. Ali 15 minuta ranije neko je izasao iz fan shopa sa pricom da se jug ne prodaje. Stvarno ne vidim potrebu za laganjem po ovom pitanju na forumu. Molim moderaciju da ga malo ohladi nekim banom zbog jasnog sirenja dezinformacija.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑23 jul 2023, 23:29Prestani srati. Danas je jedan djecak stajao pored mene i imao je dvije clanske da kupi 4 karte za Jug. Trebala mu je jos jedna clanska da kupi jos dvije za njegovu raju i izasao sam mu u susret i posudio sam mu i kupio je jos dvije na jednu od mojih clanskih.AlijagaPetkim je napisao/la: ↑23 jul 2023, 21:59Klub laze da se od sutra prodaje jug. A niko ga danas nije kupio. To što imate storije od ljudi iz kluba to je druga priča, al je taj kupio nije uslikao jest. I što ne znate kako izgleda prodaja karata nema veze ne svi Al većina horoza.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Pa jeste na fejsu Zelje to postavljeno, vjerovatno da je tu procitao a protumacio da ce od sutra prodavati jug medjutim to nije slucaj. Ove dvije tribine rasprodane, znaci mogu samo jos prodavati sjever i jug, to ne znaci da se danas nisu mogle kupiti. Pogresno covjek protumacio.

Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 24 jul 2023, 03:16, ukupno mijenjano 2 puta.
- kontrasviju
- Kontakt:
Zna li neko zašto je protiv Dinama onaj krajnji dio zapada tamo do juga bio prazan? I na snimcima se vidi svega nekih dvadesetak ljudi a taj dio tribine ima 170 stolica. Postoji li neki poseban razlog?
1921
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Tu budu smjesteni gostujuće zvanice, uprava. Ima video gdje se igraci minska pozdravljaju sa desetak svojih. Vjerovatno uprava, supruge.kontrasviju je napisao/la: ↑24 jul 2023, 03:06Zna li neko zašto je protiv Dinama onaj krajnji dio zapada tamo do juga bio prazan? I na snimcima se vidi svega nekih dvadesetak ljudi a taj dio tribine ima 170 stolica. Postoji li neki poseban razlog?
- MocMahale444
The move will see the introduction of safe standing areas across all rail seating sections on the Kop and in the lower from next season. In these safe standing areas, supporters will be permitted to stand throughout matches, and not just for significant moments, such as goal celebrations.
EPL.
Kako bi ovo bilo dobro za Jug ako se nece uskoro praviti.
Ne znam jel u eVropi se smije stajati na donjem dijelu tribine ili kako. Znam da stepenice moraju biti prolazne i da je jedna karta, jedna stolica.
Jesu nasi odgodili protiv Igmana, mozda se trebalo igrati, ovi igraci sto nisu igrali a ima ih. Uz krcat stadion 1-0 domacinski.
Nismo igrali dovoljno tekmi na pripremama.
Nefčo nije naivan protivnik sekunde, imaju 3/4 vrhunska igraca ovo ostalo je isto solidno ali nista posebno.
Nije bitno sto je Mutu mutant i sto je u Fiorentini povuko vise od maradone i skarfejsa zajedno. Placen bio dobro a pricali su da se zaduziti znao samo da bi mu diler par grama dao.
Sad trenutno prica o njemu sto moze gugl translejt odradit vele da se posvetio poslu i da mu ide ko u Zahide.
Nadaju se da ce probuditi Nefču iz dubokog sna.
Ali imamo mi Basica koji je mangup Bog ga poživio.
Sav sam se najezio kad rece kod marijana mustafe makija, citiram Basica “zbog fudbala sam izgubio familiju”. Lik živi fudbal 24/7 i hoce da uci vise i vise svaki dan.
Ibro dirka naš
Daj mu materijala misa mu neke igrace, nemoj uvijek pitu od 2km.
Sta je s arapom nemoj da nas digne sve u zrak.
EPL.
Kako bi ovo bilo dobro za Jug ako se nece uskoro praviti.
Ne znam jel u eVropi se smije stajati na donjem dijelu tribine ili kako. Znam da stepenice moraju biti prolazne i da je jedna karta, jedna stolica.
Jesu nasi odgodili protiv Igmana, mozda se trebalo igrati, ovi igraci sto nisu igrali a ima ih. Uz krcat stadion 1-0 domacinski.
Nismo igrali dovoljno tekmi na pripremama.
Nefčo nije naivan protivnik sekunde, imaju 3/4 vrhunska igraca ovo ostalo je isto solidno ali nista posebno.
Nije bitno sto je Mutu mutant i sto je u Fiorentini povuko vise od maradone i skarfejsa zajedno. Placen bio dobro a pricali su da se zaduziti znao samo da bi mu diler par grama dao.
Sad trenutno prica o njemu sto moze gugl translejt odradit vele da se posvetio poslu i da mu ide ko u Zahide.
Nadaju se da ce probuditi Nefču iz dubokog sna.
Ali imamo mi Basica koji je mangup Bog ga poživio.
Sav sam se najezio kad rece kod marijana mustafe makija, citiram Basica “zbog fudbala sam izgubio familiju”. Lik živi fudbal 24/7 i hoce da uci vise i vise svaki dan.
Ibro dirka naš

Daj mu materijala misa mu neke igrace, nemoj uvijek pitu od 2km.
Sta je s arapom nemoj da nas digne sve u zrak.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Debiku vidi se da nisi bio u redu. Klub je pustio sve karte od prvog dana,a osto je jug i sjever jos malo i to se prodaje dok ne nestane. Istok i zapad su prodani.AlijagaPetkim je napisao/la: ↑23 jul 2023, 21:59Klub laze da se od sutra prodaje jug. A niko ga danas nije kupio. To što imate storije od ljudi iz kluba to je druga priča, al je taj kupio nije uslikao jest. I što ne znate kako izgleda prodaja karata nema veze ne svi Al većina horoza.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ljudi pustite ovog trolla od jucer se upalio, ukljucite logiku samo, mi matematicki ne mozemo prodati tih 60% odnosno cca 7500 karti osim ako se ne prodaju sve tribine
Poslije utakmice sa Nefchijem bicemo najgledaniji klub u prva dva kola konferencije 

Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Danas je žrijeb za treće pretkolo, poslije 9h bi trebali znati skraćenu listu potencijalnih protivnika, a žrijeb je u 14h.
Ekipe koje priželjkujem u žrijebu su APOEL, Djurgardens, Hapoel Be'er Sheva, Rosenborg, Cluj, Midtylland i CSKA Sofia.
Ekipe koje priželjkujem u žrijebu su APOEL, Djurgardens, Hapoel Be'er Sheva, Rosenborg, Cluj, Midtylland i CSKA Sofia.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prijatelju mrtva pozicija, zbog konstrukcije zapada i krova čisto možes samo vidjeti dio terena bliže sjeveru.kontrasviju je napisao/la: ↑24 jul 2023, 03:06Zna li neko zašto je protiv Dinama onaj krajnji dio zapada tamo do juga bio prazan? I na snimcima se vidi svega nekih dvadesetak ljudi a taj dio tribine ima 170 stolica. Postoji li neki poseban razlog?
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
-
- Kontakt:
Hilmo123 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 08:11Prijatelju mrtva pozicija, zbog konstrukcije zapada i krova čisto možes samo vidjeti dio terena bliže sjeveru.kontrasviju je napisao/la: ↑24 jul 2023, 03:06Zna li neko zašto je protiv Dinama onaj krajnji dio zapada tamo do juga bio prazan? I na snimcima se vidi svega nekih dvadesetak ljudi a taj dio tribine ima 170 stolica. Postoji li neki poseban razlog?
Nisi skontao o cemu piše, zapad prema jugu je trebao biti zabprijatenje kluba( Dinama), ali iz nekog razloga nisu doputovali, samo je bilo par naših novinara
Seeded
1 AZ Alkmaar (NED)
2 PAOK FC (GRE) / Beitar Jerusalem FC (ISR)
3 Beşiktaş JK (TUR) / KF Tirana (ALB)
4 NK Celje (SVN) / Vitória SC (POR)
Unseeded
5 HNK Hajduk Split (CRO)
6 FK Željezničar (BIH) / Neftçi PFK (AZE)
7 FK Sutjeska (MNE) / FC Santa Coloma (AND)
8 Balzan FC (MLT) / FC Neman Grodno (BLR)
1 AZ Alkmaar (NED)
Unseeded
5 HNK Hajduk Split (CRO)
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- kontrasviju
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la: ↑24 jul 2023, 08:59Seeded
1 AZ Alkmaar (NED)
Unseeded
5 HNK Hajduk Split (CRO)

Nadam se Alkmaaru ili Besiktasu.
Zadnja izmjena: kontrasviju, dana/u 24 jul 2023, 09:08, ukupno mijenjano 2 puta.
1921
AZ il Bešiktaš pa da ludnica bude, grke ne bih jer bi bio pokolj na ulicama a slovenci nas svakako ne bi zapaliVirtu4l je napisao/la: ↑24 jul 2023, 08:59Seeded
1 AZ Alkmaar (NED)
Unseeded
5 HNK Hajduk Split (CRO)
Meni svejedno samo nek nije Beitar Jerusalem
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 24 jul 2023, 09:14, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
vatrogasac21 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 08:19Pardon, mislio sam da misli na sjeverozapadni dio, gdje je takodjer bilo prazno stotinjak stolicaHilmo123 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 08:11Prijatelju mrtva pozicija, zbog konstrukcije zapada i krova čisto možes samo vidjeti dio terena bliže sjeveru.kontrasviju je napisao/la: ↑24 jul 2023, 03:06Zna li neko zašto je protiv Dinama onaj krajnji dio zapada tamo do juga bio prazan? I na snimcima se vidi svega nekih dvadesetak ljudi a taj dio tribine ima 170 stolica. Postoji li neki poseban razlog?
Nisi skontao o cemu piše, zapad prema jugu je trebao biti zabprijatenje kluba( Dinama), ali iz nekog razloga nisu doputovali, samo je bilo par naših novinara
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Da je celje izvuc basic zna igrat sa slovencima haha
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- kontrasviju
- Kontakt:
Ali stvarno nemamo sreće nikada sa ovim podgrupama, opet smo u daleko najtežoj 
Zaista nevjerovatno.

Zaista nevjerovatno.
Zadnja izmjena: kontrasviju, dana/u 24 jul 2023, 09:28, ukupno mijenjano 2 puta.
1921
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Hrasno15, Levin i 45 gostiju.