FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
kad gledam i bolje sto se ovako zavrsilo,da ne budemo kao kone,odigras jedno,dva pretkola eventualno 3,trener daje izjave kao da je murinjo,onda krene prvenstvo i mlatne te leotar,sloga,posusje.
ovako se probudis prije alarma
ovako se probudis prije alarma
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
32 posta, troll ime, registrovan mjesec-dva nakon što je Mirza imenovan, odyebi sa teme poganiroccosiffredi je napisao/la: ↑24 jul 2023, 10:20Najgora moguća situacija za Mirvića se desila. Ispali, obrukali se, izgubili pare, bodove, dao otkaz Mirzi. Horde Zla sada misle da su oni otjerali Mirzu, ali ustvari otjerao ga je rezultat
Ako misli sebi dobro, ostavit će Ajlu i Hordama dati do znanja da nisu oni ti koji su otjerali Mirzu, nego on, Ismir Mirvić. U suprotnom sresti će se sa još većim problemom u budućnosti. Da on daje pare, a tribina vodi klub.
Da sam na njegovom mjestu, koliko god da volim Sarajevo, rekao bi im da Sarajevo može igrati i u drugoj ligi, da mogu otići i tražiti svoj novac nazad i klub otjerati u stečaj, ako se budu **** i mislili da se pitaju više od njega.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Mislio sam fkt da je od ovog drugog forumasa post, preletioEvander je napisao/la: ↑24 jul 2023, 10:14Aj nadji jedan post da branim Ajlu, Mirzu?guadalupe je napisao/la: ↑24 jul 2023, 10:07Evander je napisao/la: ↑24 jul 2023, 09:57Smoriste vise i sa navijacima i sa sjevernom i sa Ajlom.
Obicnog navijaca, zaboli neka stvar za Ajlu. I ovo nekakvo nazor povlacenje teme kako neko proziva navijace od ostale raje, imam utisak samo da zele skrenuti paznju na sebe, eto oni kao nesto mega bitni. Cini mi se da zive za tu neku paznju, eto oni lafo nesto bili u pravu. Jeste ali malo sutra.
Ne mogu da vjerujem da se likuje, jer smo isali od Torpeda, samo da bi se moglo lafo reci "e jesam vam rekao". Dok je Husref ispadao od amatera iz Albanije, nije znao ko mu puca penale i dok je od kluba iskamcio 120 000KM, to ste podrzavali? To je za dobrobit kluba?
Ovo nije navijacki forum. Ljudi koji ovdje citaju i pisu, vecinu ih ne zanima ta ultra furka.
Dosta nas je tu furku isfuralo prije vise od 20 godina.
Husrefa ne poredi narkomanom , mafijasem i svim ostalim. Smijao si se, sprdao horde, branio Mirzu, Ajlu neofirno branio, suti covjece i poklopi se, drazi mi je svaki zeljin navijac nego kao "nas" takav kao ti.![]()
![]()
Hebo te, ako neko na galami isto sto i vi, ne znaci da je za nesto drugo![]()
![]()
![]()
Upravo ovakav post je dokaz koliko vas zaboli briga za klub, a koliko vam je stalo do licnih ambicija.
Razumijem da je vama grupa ispred kluba. Meni nije.

Ja volim Sarajevo vise od zivota, nikada mi grupa ne moze biti ispred i hajde raja dosta i od mene i od sviju prepucavanja, bojkatasi, antibojkotasi, daj svi zajedno navijaci sa svih tribina za dobrobit Sarajeva da prestanemo drvlje i kamenje jedni na druge.
- ElCartel11
- Kontakt:
Na kraju kad skontamo, da ovi batinasi i mafijasi nisu Mirzini vec od Aylah 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Rekoše da je kompletan (ne)stručni štab razrješen dužnosti, odakle sad ta su ta dva ublehaša Hodžić i Seferović ostali

Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 24 jul 2023, 10:29, ukupno mijenjano 1 put.
Evo Ja sam potpuno neutralan na relaciji HZ - klub.
Svima je jasno da Mirza nije smijenjen zbog bojkota, a da ni Ajla nece biti smjenjena zbog bojkota I HZ.
Smjenjeni su, ili ce biti kada Ismir misli da mu treba neko bolji.
Juce sam pitao, s obzirom da ispadanje iz Europe dijelom ide na dusu i Sjeveru koji nije bio tu da podrzi ekipu, ko ce preuzeti odgovornost za taj dio?
Pozivamo se stalno na odgovornost, imaju li Horde odgovornost ili oni samo tako mogu zahtjevati i donositi odluke bez preuzimanja odgovornosti?
Pozdrav
Svima je jasno da Mirza nije smijenjen zbog bojkota, a da ni Ajla nece biti smjenjena zbog bojkota I HZ.
Juce sam pitao, s obzirom da ispadanje iz Europe dijelom ide na dusu i Sjeveru koji nije bio tu da podrzi ekipu, ko ce preuzeti odgovornost za taj dio?
Pozivamo se stalno na odgovornost, imaju li Horde odgovornost ili oni samo tako mogu zahtjevati i donositi odluke bez preuzimanja odgovornosti?
Pozdrav
FKS❤️1946
Bas me zanima koji će to dobar trener u ovom trenutku preuzeti odgovornost preuzimanja ekipe, pritiska, atmosfere linca i svega ostalog.
Yebooo sii naaas Zaaiiiimeee!!!
Yebooo sii naaas Zaaiiiimeee!!!
Koje su nam to ambicije?Evander je napisao/la: ↑24 jul 2023, 10:14Aj nadji jedan post da branim Ajlu, Mirzu?guadalupe je napisao/la: ↑24 jul 2023, 10:07Evander je napisao/la: ↑24 jul 2023, 09:57Smoriste vise i sa navijacima i sa sjevernom i sa Ajlom.
Obicnog navijaca, zaboli neka stvar za Ajlu. I ovo nekakvo nazor povlacenje teme kako neko proziva navijace od ostale raje, imam utisak samo da zele skrenuti paznju na sebe, eto oni kao nesto mega bitni. Cini mi se da zive za tu neku paznju, eto oni lafo nesto bili u pravu. Jeste ali malo sutra.
Ne mogu da vjerujem da se likuje, jer smo isali od Torpeda, samo da bi se moglo lafo reci "e jesam vam rekao". Dok je Husref ispadao od amatera iz Albanije, nije znao ko mu puca penale i dok je od kluba iskamcio 120 000KM, to ste podrzavali? To je za dobrobit kluba?
Ovo nije navijacki forum. Ljudi koji ovdje citaju i pisu, vecinu ih ne zanima ta ultra furka.
Dosta nas je tu furku isfuralo prije vise od 20 godina.
Husrefa ne poredi narkomanom , mafijasem i svim ostalim. Smijao si se, sprdao horde, branio Mirzu, Ajlu neofirno branio, suti covjece i poklopi se, drazi mi je svaki zeljin navijac nego kao "nas" takav kao ti.![]()
![]()
![]()
![]()
Upravo ovakav post je dokaz koliko vas zaboli briga za klub, a koliko vam je stalo do licnih ambicija.
🇵🇸
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
neko ko mora dobiti neku garanciju da mu necemo ebati mater poslije prvog kiksa. Ima 7 dana do prve utakmice. Ili neko ko ce traziti strasan kes pa ce se tako ograditi od "pritiska rezultata" i svejedno ce mu biti sto je tekma za 7 dana.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
A kakvu odgovornost hahahaha kriv je Sjever jer Mirza ima taktiku bravo lopta, op op op i također nisu mogli protiv užarene atmosfere domacina u Gruziji i vatrenih navijaca Torpeda na kosevu koji su im bili vjetar u ledja , bjezite visedjokica je napisao/la: ↑24 jul 2023, 10:28Evo Ja sam potpuno neutralan na relaciji HZ - klub.
Pozdrav

-
- Kontakt:
Mi prvo trebamo postaviti stvari kakav fudbal i stil želimo da igramo, kada to odlučimo držati se toga barem 5 godina. Onda dovesti sportskog direktora koji ima neki renome. Da zna barem jedan svjetski jezik i koji je na neki način vezan u Sarajevo da ga navijači podrže u njegovom radu.
Onda na osnovu prve dvije stvari dovesti trenera modernih shvatanja fudbala i stila koji želimo da gajimo, koji će to prenijeti na tim i teren. Dovoditi igrače koji to mogu izdržati i iznijeti na teren.
Sportski direktor će i u Akademiju dovesti trenere koji će gajiti sličan stil igre i na osnovu toga dovoditi djecu iz cijele BiH koja to mogu igrat, da tranzicija u prvi tim bude što bezbolnija i lakša.
Najveći je problem što lutamo 20 godina. Mi se isto ponašamo i kad smo bili na viršlama i sada kad imamo milione. Hajde što smo lutali pod Gracićem, Blekićem i sličnim ublehama, ali mi isto radimo i pod Tanom i Mirvićem. Valjda ni oni ne znaju šta hoće. Ili znaju šta hoće, ali ne znaju kako da ostvare.
Prvo sportskom direktoru treba dati dvije godine. Plata pristojna, ništa previše, ali mu zato dati bolesne bonuse za rezultat. Prva godina evropa, druga titula, evo bonus nije problem. Isto tako i sa trenerom i igračima.
Rekao bi im. Uđite u grupe nekog evropskog takmičenja, pola para od ulaska su vaše, a to je najmanje 2 miliona KM. Vidio bi kako grizu, jedu. Mirviću treba da bude važniji rejting kluba, jer će onda igrače da prodaje za milionske cifre. A mi uživati u fudbalu.
Onda na osnovu prve dvije stvari dovesti trenera modernih shvatanja fudbala i stila koji želimo da gajimo, koji će to prenijeti na tim i teren. Dovoditi igrače koji to mogu izdržati i iznijeti na teren.
Sportski direktor će i u Akademiju dovesti trenere koji će gajiti sličan stil igre i na osnovu toga dovoditi djecu iz cijele BiH koja to mogu igrat, da tranzicija u prvi tim bude što bezbolnija i lakša.
Najveći je problem što lutamo 20 godina. Mi se isto ponašamo i kad smo bili na viršlama i sada kad imamo milione. Hajde što smo lutali pod Gracićem, Blekićem i sličnim ublehama, ali mi isto radimo i pod Tanom i Mirvićem. Valjda ni oni ne znaju šta hoće. Ili znaju šta hoće, ali ne znaju kako da ostvare.
Prvo sportskom direktoru treba dati dvije godine. Plata pristojna, ništa previše, ali mu zato dati bolesne bonuse za rezultat. Prva godina evropa, druga titula, evo bonus nije problem. Isto tako i sa trenerom i igračima.
Rekao bi im. Uđite u grupe nekog evropskog takmičenja, pola para od ulaska su vaše, a to je najmanje 2 miliona KM. Vidio bi kako grizu, jedu. Mirviću treba da bude važniji rejting kluba, jer će onda igrače da prodaje za milionske cifre. A mi uživati u fudbalu.
Da vas neko za nesto pita i da vi uredjujete kako ce ko upravljati svojim parama, da vas ostali naviljaci dozivljavaju kao "najbitnije" navijace.Torino je napisao/la: ↑24 jul 2023, 10:30Koje su nam to ambicije?Evander je napisao/la: ↑24 jul 2023, 10:14Aj nadji jedan post da branim Ajlu, Mirzu?![]()
![]()
![]()
![]()
Generalnu odgovornost ako se vec pojazuje da bojkot nije donio nista pozitivno.guadalupe je napisao/la: ↑24 jul 2023, 10:32A kakvu odgovornost hahahaha kriv je Sjever jer Mirza ima taktiku bravo lopta, op op op i također nisu mogli protiv užarene atmosfere domacina u Gruziji i vatrenih navijaca Torpeda na kosevu koji su im bili vjetar u ledja , bjezite visedjokica je napisao/la: ↑24 jul 2023, 10:28Evo Ja sam potpuno neutralan na relaciji HZ - klub.
Pozdrav![]()
Nije vezano samo za ovu utakmicu.
Isto tako kazne koje klub stalno placa, prekidi nekih utakmica u proslosti koji su nam stetili…
Nikad nisam cuo da je neko rekao javno: “ zajebali smo, do nas je”, a imam 50+ godina
Ko je taj koji ce izaci ispred hordi i reci da su nesto uradili pogresno?
FKS❤️1946
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne. Bit će glavna za vođenje Fan shopova. Nikakvog dodira neće imati sa sportskim segmentom, a ni finansijama i javnošću.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Duša dobra... Tebi IP adresu treba banovat, a ne profil.roccosiffredi je napisao/la: ↑24 jul 2023, 10:20Najgora moguća situacija za Mirvića se desila. Ispali, obrukali se, izgubili pare, bodove, dao otkaz Mirzi. Horde Zla sada misle da su oni otjerali Mirzu, ali ustvari otjerao ga je rezultat
Ako misli sebi dobro, ostavit će Ajlu i Hordama dati do znanja da nisu oni ti koji su otjerali Mirzu, nego on, Ismir Mirvić. U suprotnom sresti će se sa još većim problemom u budućnosti. Da on daje pare, a tribina vodi klub.
Da sam na njegovom mjestu, koliko god da volim Sarajevo, rekao bi im da Sarajevo može igrati i u drugoj ligi, da mogu otići i tražiti svoj novac nazad i klub otjerati u stečaj, ako se budu **** i mislili da se pitaju više od njega.
SARAJEVO SIAMO NOI
Razmišljanje ti je bara bara sa avatarom.Evander je napisao/la: ↑24 jul 2023, 10:33Da vas neko za nesto pita i da vi uredjujete kako ce ko upravljati svojim parama, da vas ostali naviljaci dozivljavaju kao "najbitnije" navijace.Torino je napisao/la: ↑24 jul 2023, 10:30Koje su nam to ambicije?Evander je napisao/la: ↑24 jul 2023, 10:14
Aj nadji jedan post da branim Ajlu, Mirzu?![]()
![]()
![]()
![]()
🇵🇸
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Treci dres nek bude bez, ili boja bijele kafe sa bordo fontom i bordo detaljima, bio bi top.
- 1 9 4 6 -
Nakon bruke protiv torpeda, klub je opet SLAGAO navijace !!! Jasno je receno da KOMPLETAN strucni stab dobija nogu, a vecerasnji trening ce da vode izmedju ostalih Seferovic i Hodzic 
Ublehe mrtve veze o zivotu nemaju.
Ublehe mrtve veze o zivotu nemaju.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Protiv Sloge nedjelja 20:30
Nek @Zutifks potvrdi
Nek @Zutifks potvrdi
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Hahahahahahaha eto pametiEvander je napisao/la: ↑24 jul 2023, 10:33Da vas neko za nesto pita i da vi uredjujete kako ce ko upravljati svojim parama, da vas ostali naviljaci dozivljavaju kao "najbitnije" navijace.Torino je napisao/la: ↑24 jul 2023, 10:30Koje su nam to ambicije?Evander je napisao/la: ↑24 jul 2023, 10:14
Aj nadji jedan post da branim Ajlu, Mirzu?![]()
![]()
![]()
![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.