Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ja bih iskreno volio da se utakmica ne odgađa, niti jedna sljedeća ako prođemo dalje.
Ma poželjni su jer su ipak poprilično slabiji od AZ i Bešiktaša.Napoleon1921 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 11:24Jedno pitanje..zasto toliko podcjenjujete VitoriuLjudi su top ekipa u portugalu..jbg nisu nivo Porta il Benfice, ali ne kontam zasto su pozeljni
Ljudi su caba za nas. Ne znam jel bilo odlazaka kod AZ al nista Vitorija nije slabija od AZ ili Besiktasa..bar iz naseg ugla, a nisu ni atraktivni
Mada po meni cilj je ostvaren samim plasmanom u Evropu a kamol izbacivanjem Dinama..sve preko je samo bonus![]()
Al cirkus bi bio da Bietat prodje i da igramo sa njima..borili se za evropu a tri pretkola u azijiVirtu4l je napisao/la: ↑24 jul 2023, 11:50Ma poželjni su jer su ipak poprilično slabiji od AZ i Bešiktaša.Napoleon1921 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 11:24Jedno pitanje..zasto toliko podcjenjujete VitoriuLjudi su top ekipa u portugalu..jbg nisu nivo Porta il Benfice, ali ne kontam zasto su pozeljni
Ljudi su caba za nas. Ne znam jel bilo odlazaka kod AZ al nista Vitorija nije slabija od AZ ili Besiktasa..bar iz naseg ugla, a nisu ni atraktivni
Mada po meni cilj je ostvaren samim plasmanom u Evropu a kamol izbacivanjem Dinama..sve preko je samo bonus![]()
Vjerovtno nas ne bi nemilosrdno unakazili kao recimo AZ.
Brate nece nijedan aktivan clan ostati bez karte. Sad sam sa Grbavice. Redar ispred sto stoji stalno pita je li iko aktivan clan, i onda aktivne provlaci naprijed da kupe kartu.itatabisine je napisao/la: ↑24 jul 2023, 11:10Od juce preko 1500 novih clanova.
Zao mi je samo raje koja ce mozda cekati u redu a nece uspjeti kupiti kartu a clanovi su.
ja ipak prije vjerujem da bi najbolje prosli protiv az alkmara, svake godine se neki holandski klub obruka u ovim pretkolimaVirtu4l je napisao/la: ↑24 jul 2023, 11:50Ma poželjni su jer su ipak poprilično slabiji od AZ i Bešiktaša.Napoleon1921 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 11:24Jedno pitanje..zasto toliko podcjenjujete VitoriuLjudi su top ekipa u portugalu..jbg nisu nivo Porta il Benfice, ali ne kontam zasto su pozeljni
Vjerovtno nas ne bi nemilosrdno unakazili kao recimo AZ.
Izgubio 0-2 od Rio Ave jedna se igrala korona tekmaHansestadt je napisao/la: ↑24 jul 2023, 12:24Kako je ono Borac prosao protiv Portugalaca? Nekako mi ovaj tim iz Portugala najmanje losa opcija.
Hajde prestani lagat klosarcino raspala. Smorio si sa svojim lazima. De uklonite klosara.AlijagaPetkim je napisao/la: ↑24 jul 2023, 12:54Dobro je da ima još juga. Jer ipak horozi su nam rekli da se prodavalo juce i danas će. Izgleda jug prima 10 hiljada, dobro je sve..