Ma ako se prodje Neftci Kosevo uzeti

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nikad više, makar iz dva puta morali igrat na Grbavici!
Slazem se...samo Grbavica pamakar i Juventus u pleyoffu izvukli
Kakvo ces bogatstvo zaraditi, majke ti? Svakako ce biti pun stadion, taman da s Celjem igramo, a ne Besiktasem, samo ovako nemamo nikakve sanse u trecem prektolu
Imamo ako Tirana prodje19vendetta87 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 14:35Kakvo ces bogatstvo zaraditi, majke ti? Svakako ce biti pun stadion, taman da s Celjem igramo, a ne Besiktasem, samo ovako nemamo nikakve sanse u trecem prektolu
A TV prava drug?19vendetta87 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 14:35Kakvo ces bogatstvo zaraditi, majke ti? Svakako ce biti pun stadion, taman da s Celjem igramo, a ne Besiktasem, samo ovako nemamo nikakve sanse u trecem prektolu
Pa koliko se moze uzeti za TV prava? Sumnjam da je neka ogromna cifrajointunija je napisao/la: ↑24 jul 2023, 14:38A TV prava drug?19vendetta87 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 14:35Kakvo ces bogatstvo zaraditi, majke ti? Svakako ce biti pun stadion, taman da s Celjem igramo, a ne Besiktasem, samo ovako nemamo nikakve sanse u trecem prektolu
Preko pola miliona sigurno,a gdje su još reklame.19vendetta87 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 14:41Pa koliko se moze uzeti za TV prava? Sumnjam da je neka ogromna cifrajointunija je napisao/la: ↑24 jul 2023, 14:38A TV prava drug?19vendetta87 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 14:35
Kakvo ces bogatstvo zaraditi, majke ti? Svakako ce biti pun stadion, taman da s Celjem igramo, a ne Besiktasem, samo ovako nemamo nikakve sanse u trecem prektolu
Gdje sam ja komentarisao tv prava kretenu jedan? Nisam ni spomenuo dok mi joint nije odgovorio na post, mazlume ćoravi.AlijagaPetkim je napisao/la: ↑24 jul 2023, 14:42Sumnja covjek..on blage ne zna koliko je Al komentarise ... da on nekoga ismije, sta ti znas ofo.ono a ne zna odakle je šupalj. Svakom loncu poklopac na temi.
ma ne daji mu paznje i prestat ce, samo ignore, sta imas s budalom pricat19vendetta87 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 14:47Gdje sam ja komentarisao tv prava kretenu jedan? Nisam ni spomenuo dok mi joint nije odgovorio na post, mazlume ćoravi.AlijagaPetkim je napisao/la: ↑24 jul 2023, 14:42Sumnja covjek..on blage ne zna koliko je Al komentarise ... da on nekoga ismije, sta ti znas ofo.ono a ne zna odakle je šupalj. Svakom loncu poklopac na temi.
Sta kazes, jug se nije prodavao juce, jelde?
Rade li brojaci, jesu li prljave tribine, ima li vode u WC?
Pisi slobodno sa hulaglupka profila, ne trebas pravit 10 drugih accounta, znamo svakako da si poremecen
Nisam htio da komentarisem na ovaj gore post...al moram...pa drug samo od tv prava i reklama protiv Besiktasa cemo zaraditi ko ova dva pretkola...toliko...a ti komentarisi i dalje po svome...19vendetta87 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 14:41Pa koliko se moze uzeti za TV prava? Sumnjam da je neka ogromna cifrajointunija je napisao/la: ↑24 jul 2023, 14:38A TV prava drug?19vendetta87 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 14:35