FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
46
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 193

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 24 jul 2023, 15:20

Bosniak10 je napisao/la:
24 jul 2023, 15:18
Hahahahahahaahaha sve se svelo na rekla kazala nijednog dokaza nemate.

Toliko od mene. Husref, Kopić, Milojević, Simundža, Selimbegović će valjat svi ostali će završit ko sedmorka i to je kraj priče.
gdje si sudija ustavnog suda? N Jesi ti onaj SviUNapadjedanjeHase1 nick sto je bio? :mrgreen:
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 24 jul 2023, 15:21

GalileoGalilei je napisao/la:
24 jul 2023, 10:19
Koliko je ovo sve amaterski sunce ti poljubim.. Imao si čitavo vrijeme svijeta da nakon kraja sezone nađeš trenera, izabereš najbolju opciju. Ti ostaviš narkomančinu, daš mu da odradi kompletne pripreme, uvjeriš se da je qarina i da onakve igrače nije mogao uigrati i za mjesec dana postaviti osnovne elemente igre. Spao si na to da sad nemaš trenera, da za par dana počinje liga i da sad tražiš trenera. Svako ko je ozbiljan trener neće pristati da dođe, jer mu treba određeni period da implementira svoje ideje. Kad dođe novi trener, ako ne krenu odmah rezultati, govoriće kako mu treba vremena do zime, pa opet sve jovo na novo.

Užas živi ebem ti ublehe mrtve, isto da smo negdje ugazili, jer ovo više postaje morbidno.
Sve to stoji i ima svoje mjesto, ali moramo znat nekad da mi navijaci nivinari sagledamo cinjenice i da budemo realni..

Mozemo krenut od dolaska Tana, mi smo doveli 2-3 igraca top igraca tipa Benko delac jahalo sva tri igraca bili posudjeni (benko cinimi se da je bio igrac cardifa il ga je cardif placao, delac posudba celzija jajalo posudba kelna)) ovo su top igraci za pl bh i ovakvih 11-15 igraca bi osvoilo titulu kad bi igrali u krupi i kad bi im trener bio jagodic. I sa ovakvim igracima u ovom sistemu bi izborili grupu konfederacije

Takodje doveli smo 10 tek dobrih igraca tipa nemanja bilbija stojcev krsto ahmet rahmanovic tatar fanimo igraci neki su bili dobri ahmet fanimo bilbija sto bi se reklo sa imenom i prezimenom

Dok smo ubobli sa Romom tatarom rahmanovicem.

Ova druga grupa nabrojani nisu kvalitet sa kojim mozes sa garantivano bit prvak (ako uzmemo vicu 12 igraca gicu 13) ali mozes bit mefju prva 2 ako se poklope stvari posteno sudjenje dobar trener plate na vrijeme itd mozese reci da bi bio glavni favorit za titulu 65% na sprem35%

Takodje nas klub je uspio produzit ugovor samo 2 ici igraca Rahmanovicu i tataru

Takodje nas klub prodaje najbolje igrace (samoodrzivost je prva rijec koju je Tan NAM Mirvic nauci na bosanskom)

Takodje imamo veoma slabu posjetu ekipa koja osvoji dk ako nema prosjek bar 8500 ljudi je tanko, takodje nasi bavijaci vecina su isfrustrirani ljudi koji dodje na kosevo da opsuje psovku koju izmislja sesmicu (da bi ga raja prepoznala i malo mu se nasmijala) zvizdi na najmanju mogucu greskui tim pokazuje ljubav i pokazuje igracima koliko voli klub.

Ljudi ne svataju da krkansko ponasanje iskazivanje ljubavi prema klubu da smo dosli do toga da se sad stvorila fama i vec se pise cudni istok pritisak sa istoka to stvari ruznu sliku o klubu i stvara ruznu sliku igracima i salje im poruku bolje u zrinjskom zelji ugrat za 2-3 k km manje nego da ides u takav haus..

Takodje i u jeku utakmice protivnicki igraci osjete podrezivanje nogu nasih igraca od vlastite istocanske poblike. Bez obzira sto oni govore vole pritisak nevole oni pritisak koji pravi istok vec velicina kluba sjever hz ambijent u gradu itd i cjeli ambijent koji sad zasad koliko toliko balansira istok.

Od trenera koje smo imali jedino je Kodro pokazao kakav takav kvalitet bio je svjetsko fudbalsko ime.B grupa

I donekle Husref koji je u toj nekoj C grupi

Dzenan cala vasovski sablic mirza pokojni jesic fedja repuh obuca ovi treneri su za rkipu tipa sb sloboda tc

Bankrot Namov, na sta mi moramo bit spremni da se moze desit (kao sto je fino imat investitora dovodit top igrace imat sve cakum pakum) ova vrsta vidjenja kluba ima i rizik u vidu onog sto he uradio Nam ili jednostavno mirvic tan ili sutra novi vlasnik moze da odluci da netreba on nista da ulaze ili da ulaze striktno u akademiju a seniorski tim da ga ne interesuje..

Mismo za ovih 9 godina imali stabilnost samo 1,5 godinu sa tanom i 1godinu sa namom

Mirvic doso u bankrotu bez ijednog kvalitetnog igraca sa dugom preuzeo ekipu pri zavrsetku prve polusezone penali nas izbacili iz evrope bojkot hz sranje sa vicom terenima mirzom..

Mi onog trenutka kad budemo imali mir i navijaci budu radili samo ono sto trebaju dolazak na stadion u sto vecem broju i budu 12 igrac, i budu ulaganja kakca jesunod kad je mirvic tu micemo harat.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 24 jul 2023, 15:21

Nakon ispadanja od Torpeda, trener Sarajeva Mirza Varešanović dobio je otkaz.
Predsjednik FK Sarajevo, Ismir Mirvić krenuo je u potragu za njegovim nasljednikom.
Na stolu je imao nekoliko trenera, a prema svemu sudeći odlučio se za Husrefa Musemića, sa kojim bi večeras trebao imati sastanak oko finalnog dogovora.
Bude li sve ok, novi trener Sarajeva će biti Husref Musemić.
@BordoBBoja hoćemo li zajedno u bojkot usrivoje?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 24 jul 2023, 15:22

Benko123 je napisao/la:
24 jul 2023, 15:20
Fuj, ako nam je Husref izbor, stvarno je jadan ovaj nas klub. Prvo Mirza pa onda Husref. I mi pricamo o nekim iskoracima hahhahahahaha. Ma jadno da jadnije ne moze biti. Zali Boze para koje se daju na igrace i onda dovode ove neuke ljude za trenere.
realno, ko nije bio u klubu ne zna na sta moze naletiti. Husref zna, i jedini ocito spreman bez kalkulacija, a i izgleda bez perioda adaptacije da dostavi rezultat, promptno.
- 1 9 4 6 -

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 24 jul 2023, 15:22

zlo87 je napisao/la:
22 jul 2023, 14:12
Ajla i Mirza su bivsi. Danas bi trebalo biti i zvanicno koliko sam cuo. Ne treba se puno ni radovati, dok ne vidimo ko ce doci na njihove pozicije.
:mrgreen:
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 24 jul 2023, 15:23

hjoj kad Hus odvrne Ziljkicu Boga na utakmici
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 24 jul 2023, 15:23

slika

Oprosti sefe, ne zali samo Almedin za tobom :plac:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 24 jul 2023, 15:23

zagorski je napisao/la:
24 jul 2023, 15:05
H8Z7 je napisao/la:
24 jul 2023, 14:56
Jao Bože dragi, pored Kopića, Simundže, Kovačevića oni opet Husrefa. Ne daj Husrefa Igmane, ne daj! Neka te dole.
Mislis da bi iko od tih pobrojanih dosao bez obzira na finansije?!
Radije bih i Karačića nego Musemića iskreno, ili onog iz Goška. Jedino ako su u izboru bili Akrapović, Musemić, Maksimović, Jagodić pa onda može Husref.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 24 jul 2023, 15:24

benko21 je napisao/la:
24 jul 2023, 15:23
hjoj kad Hus odvrne Ziljkicu Boga na utakmici
Ili Oliveiri ili Peni hahahahahaha
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 24 jul 2023, 15:24

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
24 jul 2023, 15:22
Benko123 je napisao/la:
24 jul 2023, 15:20
Fuj, ako nam je Husref izbor, stvarno je jadan ovaj nas klub. Prvo Mirza pa onda Husref. I mi pricamo o nekim iskoracima hahhahahahaha. Ma jadno da jadnije ne moze biti. Zali Boze para koje se daju na igrace i onda dovode ove neuke ljude za trenere.
realno, ko nije bio u klubu ne zna na sta moze naletiti. Husref zna, i jedini ocito spreman bez kalkulacija, a i izgleda bez perioda adaptacije da dostavi rezultat, promptno.
Husref, Ćosić, Seferović vjerovatno SŠ.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 24 jul 2023, 15:24

Na naše insistiranje da potvrdi glasine o njegovom dolasku, Husref je i dalje bio zakopčan, ali je i nagovijestio mogućnost povratka u bordo porodicu.

– Vidi, mi danas imamo slobodan dan, a Igman prvo kolo ne igra kada i svi zbog odgode utakmice sa Željom. Znate da Željo igra u Evropi, pa je utakmica sa nama odgođena. Ja sam trenutno u Sarajevu. Pobjegao sam od ovih vrelina i za sada nema ništa konkretno. Ne mogu vam niti potvrditi, niti opovrgnuti špekulacije oko mog imena. Sigurno da mi godi što me navijači žele na klupi, ali ponavljam, ljudi iz Igmana se pitaju. Imam ugovor i red bi bilo da sve bude i s moje strane korektno. Šta će biti, još ne znam. Uglavnom, sutra imam trening, a hoće li se tokom dana nešto promijeniti, nije do mene – izjavio je Musemić za Sportske ba.

Da se ne radi samo o željama navijača, već i o ambicijama Ismira Mirvića koji posljednjim potezima pogađa puls tribina, govori i podatak da nije želio ozbiljno razmatrati niti jedno od gore spomenutih imena. Navodno je dao nalog da se razgovara sa Musemićem. Istina, Mensur Dogan, šef akademije, će do daljnjeg voditi Bordo tim, možda i protiv Sloge u prvom kolu Premijer lige, ali je moguće da se desi spektakularni obrat i da trofejni stručnjak od prvog kola preuzme kormilo FK Sarajevo.

Kako je kod nas sve moguće i nemoguće, tako sa dozom opreza treba uzeti sve informacije sa društvenih mreža, foruma, ulice…

Svaki bordo navijač s pravom priželjkuje najboljeg trenera na klupi svog kluba. U ovom momentu, najveće igračko i trenersko ime je Husref Musemić.

(Sportske ba)
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 24 jul 2023, 15:25, ukupno mijenjano 1 put.

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 24 jul 2023, 15:25

slika

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 24 jul 2023, 15:26

Kad otjeraju Husa, ide Kodro jer ce do tada dobiti nogu u repci. Zatim Kodro zahebe drugi dio sezone i vadi nas Uscuplic kao privremeni. Poslije njega ocekujemo Dudica ili Mirzu :rol:
U novi boj ...

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 24 jul 2023, 15:26

To je taj new era :njanjanja:

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 24 jul 2023, 15:28

Husref u 6 mjeseci od nas pravi najbolji klub na Balkanu #newera

Znaci ipak ostaju braca Repuh i Obuca :bow: :bow:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 24 jul 2023, 15:28

hz033 je napisao/la:
24 jul 2023, 15:26
Kad otjeraju Husa, ide Kodro jer ce do tada dobiti nogu u repci. Zatim Kodro zahebe drugi dio sezone i vadi nas Uscuplic kao privremeni. Poslije njega ocekujemo Dudica ili Mirzu :rol:
A Mehmed Janjos? :D
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jul 2023, 15:29

Senner je napisao/la:
24 jul 2023, 14:21
Izgleda opet Husref.

Znači za 6 mjeseci opet tjeranje trenera, bojkot svlačionice, jbanje majki i sl... Ne znam...

Po meni katastrofa, ali ko sam ja ili mi da odlučujemo.

Cirkus u najavi 😔 najsretniji bi bio da se varam....
:urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 24 jul 2023, 15:29

bordobijelisampion je napisao/la:
24 jul 2023, 15:26
To je taj new era :njanjanja:
mi smo malo teski sa prihvatanjem realnosti. Sta ako niko drugi nije htio? Mozda je od tih sto su htjeli Husref jedino konkretno rjesenje.

Hajde da se svi potrudimo zajednicki da ovaj nas brod plovi malo mirnijim morem. Jel nam dosta vise non stop sapunica, ne valja ovaj ne valja onaj. new era, pa mi sami sebe ismijavamo i pitamo se sto nas drugi meze.
Da je dunge langea stavio ima moju podrsku. Nisam ni ja za Husrefa, ali ako je to sto je - postujem i podrzavam.
- 1 9 4 6 -

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 24 jul 2023, 15:30

Hoce li sad “ovi drugi” u bojkot ?
Pitam za druga

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 24 jul 2023, 15:31

kakvi klosari cuj mirza vrati se

prvo da imalo imate obraza ne biste najtrofejnijeg trenera koristili u svrhu sprdancije a kamoli davali izjave u tom fazonu

fuj sljamovi jedni i jeste za ajle i ovih bruka koje ne prestaju a koje su pocele onog trena kad je ovaj covjek otjeran

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, muhamedhulk, Rule_hz i 16 gostiju.