FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ma nema ovom kraja...
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Ne kontam vas sto niste za Husrefa al ok, covjek nam moze za titulu pomoci, doduse evropa tu i tamo al hajd
1. Šimundža
2. Kodro
3. Kopić
4. Husref

2. Kodro
3. Kopić
4. Husref

Jel se fakat zajebavate za husrefa ili ozbiljno?? Pa jbt milioneri idu u svemir, nama husrefa prva opcija u 2023. A kakav je ovaj dogan, jel on nekada vodio nekoga ili je samo po akademijama radio?
Zadnja izmjena: boki86, dana/u 24 jul 2023, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.
Joj nadam se da je suplja nemoj Mirva molim te husref ne vodi nicemu
Dobro kad bude zvanicno ja vise ovde necu pisati dok dobije opet otkaz.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Klošar sam jer sam se našaliokeli je napisao/la: ↑24 jul 2023, 15:31kakvi klosari cuj mirza vrati se
prvo da imalo imate obraza ne biste najtrofejnijeg trenera koristili u svrhu sprdancije a kamoli davali izjave u tom fazonu
fuj sljamovi jedni i jeste za ajle i ovih bruka koje ne prestaju a koje su pocele onog trena kad je ovaj covjek otjeran

Od Mirze je bolji, što ne znači da podržavam dolazak Husrefa po pedeseti put. Neće me niko uvjeriti da je to dobar potez.
Da ne mogu u istu rečenicu po samim uspjesima koje je Husref napravio, ne mogu. Ali evo ruke da ćemo do aprila morati novog trenera tražiti jer će se sam sa sobom posvađati.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Kad vidiš da su ovdje prizivali povratak Dudića koji nas je unazadio 5 godina i od kojeg je sve naopako krenulo sve ti je jasno.
ps i za njeg se govorilo da je najbolja opcija da će nam donijeti novu igru i da ćemo napadati duplu i europu pa znamo kako se i to završi
ps i za njeg se govorilo da je najbolja opcija da će nam donijeti novu igru i da ćemo napadati duplu i europu pa znamo kako se i to završi
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
Možda linija manjeg otpora kod Mirvica,zna i on koji trener je jedini dobio svoj lik na zastavi na sjevernoj tribini 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ko je gledao igman na proljece moze vidjeti da je za ovu ligu tata igreGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jul 2023, 15:35Klošar sam jer sam se našaliokeli je napisao/la: ↑24 jul 2023, 15:31kakvi klosari cuj mirza vrati se
prvo da imalo imate obraza ne biste najtrofejnijeg trenera koristili u svrhu sprdancije a kamoli davali izjave u tom fazonu
fuj sljamovi jedni i jeste za ajle i ovih bruka koje ne prestaju a koje su pocele onog trena kad je ovaj covjek otjeran?
Od Mirze je bolji, što ne znači da podržavam dolazak Husrefa po pedeseti put. Neće me niko uvjeriti da je to dobar potez.
Da ne mogu u istu rečenicu po samim uspjesima koje je Husref napravio, ne mogu. Ali evo ruke da ćemo do aprila morati novog trenera tražiti jer će se sam sa sobom posvađati.
Ma mi necemo odustat dok ne nabijemo prosjek 3 trenera po sezoni.
Iako mi je drag i zahvalan sam za sve one trenutke srece mislim da je bolje i Kodro nego Musemic
... kad se sjetim igra Avdic a Jahovic na klupi...
Iako mi je drag i zahvalan sam za sve one trenutke srece mislim da je bolje i Kodro nego Musemic
... kad se sjetim igra Avdic a Jahovic na klupi...
Zadnja izmjena: aleole, dana/u 24 jul 2023, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
Bolji od Mirze, ali daleko, daleko od dobre opcije.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ma jasno je iz ovoga da je završeno.Lucas je napisao/la: ↑24 jul 2023, 15:24Na naše insistiranje da potvrdi glasine o njegovom dolasku, Husref je i dalje bio zakopčan, ali je i nagovijestio mogućnost povratka u bordo porodicu.
– Vidi, mi danas imamo slobodan dan, a Igman prvo kolo ne igra kada i svi zbog odgode utakmice sa Željom. Znate da Željo igra u Evropi, pa je utakmica sa nama odgođena. Ja sam trenutno u Sarajevu. Pobjegao sam od ovih vrelina i za sada nema ništa konkretno. Ne mogu vam niti potvrditi, niti opovrgnuti špekulacije oko mog imena. Sigurno da mi godi što me navijači žele na klupi, ali ponavljam, ljudi iz Igmana se pitaju. Imam ugovor i red bi bilo da sve bude i s moje strane korektno. Šta će biti, još ne znam. Uglavnom, sutra imam trening, a hoće li se tokom dana nešto promijeniti, nije do mene – izjavio je Musemić za Sportske ba.
Da se ne radi samo o željama navijača, već i o ambicijama Ismira Mirvića koji posljednjim potezima pogađa puls tribina, govori i podatak da nije želio ozbiljno razmatrati niti jedno od gore spomenutih imena. Navodno je dao nalog da se razgovara sa Musemićem. Istina, Mensur Dogan, šef akademije, će do daljnjeg voditi Bordo tim, možda i protiv Sloge u prvom kolu Premijer lige, ali je moguće da se desi spektakularni obrat i da trofejni stručnjak od prvog kola preuzme kormilo FK Sarajevo.
Kako je kod nas sve moguće i nemoguće, tako sa dozom opreza treba uzeti sve informacije sa društvenih mreža, foruma, ulice…
Svaki bordo navijač s pravom priželjkuje najboljeg trenera na klupi svog kluba. U ovom momentu, najveće igračko i trenersko ime je Husref Musemić.
(Sportske ba)
20 godina u ovoj mrtvoj ligi i 2 titule prvaka. i kazu da je dobar trener 

Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 24 jul 2023, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
Nek povede i svoj strucni stab, jel Ćosić i dalje sa njim? Hahahahahahahah fuj kolko je ovo sve na niskim granama. 2023 je godina a ljudima fol drago sto se on vraca. Jadno
Ne vjerujem za Husrefa.. doduse nisam vjerovao ni za cickovo ulje pa postade SS. Nadam se da ce Mirvic ovaj put ubosti sa trenerom, sve ovo do sada su se ispostavili kao promasaji.. Moja zelja je Vladan Milojevic, koliko je realno ne znam ali mislim da bi bio pun pogodak.
Pa je li cilj dugorocno nesto napraviti ili sta vec? S Husrefom mozemo nesto ocekivati ove sezone i eventualno sljedece. Onda cemo samo cekati kada ce ponovo dobiti otkaz. Vec vidjena prica...kogmagie46 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 15:32Ne kontam vas sto niste za Husrefa al ok, covjek nam moze za titulu pomoci, doduse evropa tu i tamo al hajd
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
I obeštecenje placeno za trenera

Čelnici Sarajeva postigli su dogovor sa FK Igman u vezi eventualnog obeštećenja, s obzirom da Musemić ima ugovor sa ekipom iz Konjica.
Zajedno s Musemićem, iz Igmana u Sarajevo prelazi i njegov pomoćnik Dženis Ćosić, dok će u stručnom štabu bordo tima ostati Almir Seferović i Ibro Hodžić. Jedan od pomoćnika također bi trebao biti Vule Trivunović, također nekadašnji nogometaš Sarajeva.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
+1
Ne treba mi info za godišnju, dok ne dođe NOVI, NOVI trener .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Trenutno korisnika/ca: Dadox, N3R3D, Uvijeknapravojstrani, Venom i 66 gostiju.