Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
ma ne komentarisem ja navijanje jer vi navijanja nemate,nego nemogu da skontam vi ono nazivate navijacimaslani grad je napisao/la:sta koji k.u.r.a.c vise serete i prdite o desavanjima na tribini na ovom forumu i ovoj temi....i kako vam vise ne dosadi mlatit praznu slamu sa ovim delegatom i njemu slicnim...ekipa koja je isla dole zna sta se desavalo i prije i poslije tekme i zato se ne primajte vise i ne lozite se nekim lovackim pricama....covjek vas lozi kako njegova ekipa razbija po BIH prasinare,specijalu a vi se primate ko djeca....ccccc...ja levata u pm
Ok razumjeli smo hvala sto nas pratite a sad daleko vam ruka od ove teme bila.progras je napisao/la:ma ne komentarisem ja navijanje jer vi navijanja nemate,nego nemogu da skontam vi ono nazivate navijacimaslani grad je napisao/la:sta koji k.u.r.a.c vise serete i prdite o desavanjima na tribini na ovom forumu i ovoj temi....i kako vam vise ne dosadi mlatit praznu slamu sa ovim delegatom i njemu slicnim...ekipa koja je isla dole zna sta se desavalo i prije i poslije tekme i zato se ne primajte vise i ne lozite se nekim lovackim pricama....covjek vas lozi kako njegova ekipa razbija po BIH prasinare,specijalu a vi se primate ko djeca....ccccc...ja levata u pmkako kaze onaj ajde zaljooo pocerajjjj ihhh cerajjjj ihhh,a zgoljo spajdermen kako se slomi sa ograde haha i dize se kao nije mu nista
a tek onaj kung fu majstor kod onog zida :lol:ko nije pogledo nek obavezno pogleda isplati se da vidite ko se sve zove navijacem danas,jer na ovom forumu neko ko nezna nasu scenu da vidi komentare reko bi povratak Fukara u stilu navijanja kao Arisovi u Machesteru
Moze sigurno jedno 450-500 (TZ) to je D tribina ali je pregradjena tako da ova cifra moze na taj dio gdje idu gostujuci navijaci-A- je napisao/la:Nisam ima zivaca da precitavam svu ovu "raspravu" samo bih pitao koliko bi trebalo da prima navijaca taj sektor za goste??
Hvala.
sektor D ogradjen 700 mjesta ima , koliko se ja sjecam da su jednom kad su zmajevi dolazili ogradili su sektor A pa bi mogli tako i za hordescudetto je napisao/la:Moze sigurno jedno 450-500 (TZ) to je D tribina ali je pregradjena tako da ova cifra moze na taj dio gdje idu gostujuci navijaci-A- je napisao/la:Nisam ima zivaca da precitavam svu ovu "raspravu" samo bih pitao koliko bi trebalo da prima navijaca taj sektor za goste??
Hvala.
Sječate li se kad ste bježali na alipašinom ?miki 90 je napisao/la:pozdrav za maratonce![]()
![]()
sjecate li se kad ste bjezali u centru tuzle
![]()
![]()
Ma kakvi ne sjecaju se oni togaStokan je napisao/la:Sječate li se kad ste bježali na alipašinom ?miki 90 je napisao/la:pozdrav za maratonce![]()
![]()
sjecate li se kad ste bjezali u centru tuzle
![]()
![]()
Momak kad napunis 13 godina javi se da proslavimo.progras je napisao/la:nemojte fukare vi o belajima molim vas imate podug spisak hvatanja noge hehe,uhvatite se kamenja i distance;) i nenu i zelju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.