FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
49%
Prolazak u Play off
39
22%
Grupnu fazu
51
29%

Ukupno glasova: 177

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 24 jul 2023, 16:10

FoSte95 je napisao/la:
24 jul 2023, 16:08
Budu li ga ponovo imenovali za trenera ja završavam sa klubom i njegovim praćenjem
jedni ne prate kad su prvi tu, drugi ne prate kad su drugi tu itd... :clap: :clap: :salut:

@MortemHz valjda sebi nece dozvoliti da ga jednom izmjenom i natrpavanjem sredine pobijede ponovo tako lako.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 24 jul 2023, 16:10

Ako je trenerov (Husrefov) kratkorocni uspjeh titula, dabogda nam takvi dolazili svake druge godine. Ako uspjeh FUSBALSKOG kluba nije trofej, sta je onda ? Broj pratitelja na Instagramu ? Personalizovani dres ? Vatrice na Snapchatu ?

Daidza8
Kontakt:

Post Postao/la Daidza8 » 24 jul 2023, 16:10

holyman je napisao/la:
24 jul 2023, 16:04
Sta je familijanera na forumu, husref jednom igracu yeba majku, ovdje se devetorica naljutise

Samo naprijed sefe, svakako nismo imali boljeg trenera od tvog odlaska!

A ovi pitari kojima se ne svidja izbor, molim vas bojkotujte jer vase odsustvo ce poboljsati atmosferu za 90%.

Nije odabir kakav sam očekivao (stranca nekog), ali je bolji od svih prethodnika i zelim mu svu srecu.

Povedi nas u inat Sabri kuravi I nazorseusro!
:opaopa:
1946

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 24 jul 2023, 16:11

Ha predlazem da danis snimi film
Usrivoje puzi nazad
Ili
Dostojanstvo? Sta je to?

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 24 jul 2023, 16:11

Koliko nam je ono prošli put uzeo para za raskid?
On voli Saraj'vo pravi je hordaš...

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 24 jul 2023, 16:11

Spahic98 je napisao/la:
BordoBBoja je napisao/la:
24 jul 2023, 14:23
Aduka87 je napisao/la:
24 jul 2023, 14:22
Hahahahahahaha sunce ti **** i husrefa
Birvaktile si sa par forumasa mahao zastavama ispred kluba zbog usrivoja, tako da
Ja bih sutra opet išao na proteste zbog legende i vojnika kluba Husrefa Musemića.

slika
Naporan si covjece, 10ti post i sve i jedan o jednom covjeku.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 24 jul 2023, 16:12

joker90 je napisao/la:
24 jul 2023, 16:06
Zamislite da vam je neko tamo krajem 2022. godine rekao da dolazi Mirza za trenera, pa nakon njega Husref u 2023. kao nasljednik. Da li biste pomislili da je rijec o losoj sali?
Rekao bi da je riječ o lošoj narkotici!
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 24 jul 2023, 16:12

joker90 je napisao/la:
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
24 jul 2023, 16:07
joker90 je napisao/la:
Zamislite da vam je neko tamo krajem 2022. godine rekao da dolazi Mirza za trenera, pa nakon njega Husref u 2023. kao nasljednik. Da li biste pomislili da je rijec o losoj sali?
Repetitio est mater studiorum
Repetitio nam je yebo i mater i studiorum! :urnebes:
:urnebes: :urnebes: prevod na naski
Nirton je napisao/la:
Dobra stvar u odnosu na Husrefov prošli mandat je što imamo dosta manje lokalaca koji bi ga mogli bojkotovati, jer mu je bojkot igrača prošli put došao glave. Čisto sumnjam da će ga bojkotovati Oliveira, Kyeremeh, Vrančić, Duraković kojeg je preporodio u Igmanu ili naša djeca Buljubašić ili Mulalić. Ostaju samo Dalara i Ziljkić od ovih koji žive za Mirzu, Dal je svakako preloš i kad igra najbolje što zna, a Ziljkić valjda neće imati prevelik toksičan utjecaj na ostale igrače.
nece mis mali biti toksican, on prvo namirise moze li. Za takve je vala pencilin Husref, nema sta
- 1 9 4 6 -

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 24 jul 2023, 16:12

Ajde malo realnosti nije na odmet, ko ti je kriv kad nas samo i on hoce voditi .. ko ce preuzet ekipu sa kojom nije proso peipreme? Nije selektovo ekipu .. svi su nas odbili i uredno zahvalili do boljih vremena .. dajte malo ba ovadite, dajte podrsku, hajmo malo da se redtartujemo .. k..rina smo sredina i navijaci i nema nas gorih.
bolje i ne zasluzujemo
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 24 jul 2023, 16:12

n0dix je napisao/la:
24 jul 2023, 16:09
ŠTA_JE je napisao/la:
24 jul 2023, 16:07
Da skratimo Husref neće biti trener! Ove što ga spominju molim da se suzdrže jer nije ovo vrijeme Muće, Baljka... prošla su ta vremena i nemojte ba te suze da spominjete i neko prokletstvo jer je to tako patetično a i nako djeluje pomalo seljački a i ženskasto - šmrc!
Tebi u inat et'!
Uf :-D evo odoh da se nasekiram!

Spahic98

Post Postao/la Spahic98 » 24 jul 2023, 16:13

AngelDiMaria je napisao/la:
holyman je napisao/la:

Vinko
Vinko izgubio ligu i ako je imao 15 bodova prednosti.
Husref je za njega Ferguson.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 24 jul 2023, 16:13

:rol: :rol: :rol:
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Deen
Kontakt:

Post Postao/la Deen » 24 jul 2023, 16:13

joker90 je napisao/la:
The definition of insanity is doing the same thing over and over and expecting different results. Sarajevo ti je insanity :D neznamo popravit greske, neki plan napravit, da naucimo iz greske, nista novo, uvjek isto daj nam legende 100 puta pa cemo ih otjerat pa dovesti pa otjerati pa dovesti pa otjerati i tako u krugu dalje dok mirvicu nestaje novac :D
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 24 jul 2023, 16:13

Jel pustio suzu radosnicu?
Zna li se sta

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 24 jul 2023, 16:13

Rule_hz je napisao/la:
24 jul 2023, 16:12
Ajde malo realnosti nije na odmet, ko ti je kriv kad nas samo i on hoce voditi .. ko ce preuzet ekipu sa kojom nije proso peipreme? Nije selektovo ekipu .. svi su nas odbili i uredno zahvalili do boljih vremena .. dajte malo ba ovadite, dajte podrsku, hajmo malo da se redtartujemo .. k..rina smo sredina i navijaci i nema nas gorih.
bolje i ne zasluzujemo
- 1 9 4 6 -

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 24 jul 2023, 16:15

Spahic98 je napisao/la:
24 jul 2023, 16:13
AngelDiMaria je napisao/la:
holyman je napisao/la:

Vinko
Vinko izgubio ligu i ako je imao 15 bodova prednosti.
Husref je za njega Ferguson.
:thumbup: Nikad niko gori nije sjeo na klupu FKS od Vinka. zamisli 15b ispustit jbt.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 24 jul 2023, 16:15

Haver ! je napisao/la:
24 jul 2023, 16:10
Ako je trenerov (Husrefov) kratkorocni uspjeh titula, dabogda nam takvi dolazili svake druge godine. Ako uspjeh FUSBALSKOG kluba nije trofej, sta je onda ? Broj pratitelja na Instagramu ? Personalizovani dres ? Vatrice na Snapchatu ?
Kako ste vi skućenih pogleda tito dragi.. Evo dođe Husref po šesti put nazad, uzme ligu, dobiješ instant rezultat i naredne godine ga šutneš? Šta si dobio, jedan trofej, a to što se ćeš se raspasti naredne sezone opet i što ćeš opet tražiti trenera, blamirati se u Evropi, eventualno neki sukob u svlačionici, to ništa jel?

Nas i naš mentalitet je najbolje opisao Kodro u podcastu. Kakvi mi i duže staze, planovi, sistemi i slično, mi smo samo za mahale i seljačkog pristupa.

Bane
Kontakt:

Post Postao/la Bane » 24 jul 2023, 16:15

pa nije nista zavrseno jos mozda i ne bude husro

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 24 jul 2023, 16:16

cookiech je napisao/la:
24 jul 2023, 12:16
Sarajevo_BiH je napisao/la:
24 jul 2023, 11:54
kengur je napisao/la:
24 jul 2023, 11:50

Ovaj iznos kazne za tartan stazu ide na dusu nasoj upravi, jer umjesto da oni nadju nekon NEUTRALNOG da procijeni stetu, oni su bahato trazili od Leotara da se time bavi. Leotar nasli svoje mafijase iz Beograda koji su napucali cijenu i sada to moras platiti. Imas prepis gdje smo bili upozoreni da sami nadjemo nekog za procjenu stete - a mi nismo. Zasto ? Tako da umjesto 2-3K sada dugujes 40K. Iz kluba se niko nije oglasio a legalno Vico zna da nas ima tako da mrka kapa.

Tebe je bas neko od Hordi maltretirao kad si bio mali, pa ih ovoliko mrzis. Ili su ti napravili redaljku u zenskom dijelu familije. Jeste da pokusavas perfidno da ubacujes svoje tvrdnje, ali ohani malo covjece.
Ne razumijem cemu ove lazi

https://s.csport.ba/odbijena-zalba-fk-s ... i-sirokog/

Mnogo pametnije bi bilo da napises da navijaci nisu trebali ubaciti tri popisane baklje u teren i onda ne bi bilo nikakvog povoda da nas savez kaznjava.ALi tesko je prebaciti preko usta da se nije uvijek upravu.Je li se neko od navijaca oglasio i izvinio za Borac 0:3 ili bilo koji drugi priredjeni cirkus svih ovih godina?
Tesko je to druze glupanima objasniti, budale misle da su sve u pravu. Treba biti covjek pa reci jbg pogrijesio sam, ne moze to svako.
Znamo svi da nisu horde napravili tu stetu od 50k ali zna se zasto je cijeli iznos pripisan nama.
Moj Zipe.
Ovaj clanak kaze da nam je zalba odbijena kao sto je i trebala biti jer nema za nju osnova. Ovo je drugi clanak objavljen po ovome pitanju.

Sarajevo je žalbu uložilo jer je, kako navodi isti izvor, smatralo kako pri donošenju odluke o plaćanju štete nisu uzete u obzir sve okolnosti niti su iste pravilno ocijenjene te da je pogrešno i nepotpuno utvrđeno činjenično stanje.

Apelaciona komisija NSBiH je na kraju ipak odbila žalbu FK Sarajevo smatrajući kako je zahtjev Leotara osnovan jer je šteta na atletskoj stazi nastala upotrebom pirotehničkih sredstava Hordi zla. Također su dodali kako je Loetar pravilno postavio visinu odštetnog zahtjeva od 40.000 KM smatrajući da je procjena beogradske firme koja ima certifikat opravdana.

Kljucno je "procjena beogradske firme koja ima certifikat opravdana". Zalosno ali istinito.

Ono sto sam napisao je apsolutna ISTINA.

Originalni clanak (sa puslikanim isjeckom te korespondencije) o ovome kaze da je nas klub dobio dopis da je steta 40K a da mi mozemo naci nezavisnu firmu za procjenu i priloziti njihovo misljenje.
Nasi su odgovorili da Leotar treba naci nekoga da uradi tu procjenu. Samo ludjak bi pustio dusmanima da to urade za tebe, ili ako si lijen.

Leotar nasao lopove iz Beograda i prilozio zvanicno misljenje da je steta 40K.

Dakle nasi nemaju osnova za zalbu jer nikakva pravna procedura nije narusena. Niko ne ulazi u korektnost procjene jer je procjenu dala "profesionalna" firma (iako je cifra 10 puta veca). Da nasi nisu bili lijeni i da su nasli neovisnu procjenu na 4K to bi bilo nesto drugo. Ali kad si bahat i neces sam da stitis svoje interese, onda te ogule kao levata. Mozda se Ayla nadala da ce ovako povecanom kaznom staviti vise tereta na Horde. Ne znam sa tacan razlog (zna ona) ali je napravila kardinalnu gresku i samo za ovo je trebala dobiti otkaz.

Na zapadu direktori licnom imovinom odgovaraju ako ne rade sve sto su direktorske duznosti. Ovim Ayla nije zastitila firmu ciji je CEO. Da je Mirvic pametan, moze je legalno samo po ovom osnovu otpremiti iz kluba. To se zove Breach of Fiduciary Duty direktora.

A fiduciary duty is a legal obligation for one party to act in the best interests of another (such as a company).
https://www.owenhodge.com.au/employment ... ry-duties/

Bosanski pravnici ce naci sta odgovara ovome u domacem pravu bez problema jer je ovo univerzalna stvar (act in good faith).

Da, idealno bi bilo da nije bilo baklji ali koji to navijaci sjede kao u Kamernom Teatru i pljescu. Medjutim 4K i 40K je ogromna razlika i nije bilo potrebe ovih dodatnih 36K.

@cookiech,
Nikad ti se nisam ni obratio, da bi ti sebi uzeo za pravo da me vrijedjas. Ironija je da ti sa takom niskim IQ mislis da mozes suditi o tudjoj inteligenciji.
Vrijedjao si i Horde, branio upravu i Mirzu, tako da i karakterno pokazujes da si ljigavi smrad a ne samo intelektualno retardiran.
Nemas sposobnost ni da razumijes materiju ni da argumentovano diskutujes nego palamudis i vrijedjas bez osnova.
Pravi primitivni Bosnjo koji je pun nekih misljenja bez osnova koji citav zivot ne moze da shvati sta se to desava oko njega. Sazaljevam te.

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 24 jul 2023, 16:16

Gdje je i sta radi zipce ahmedovski?

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, galia95, Lik, pjankesarajevo, Seipronto, supervizor i 86 gostiju.