Gdje ga nece cijeniti, uvalili nam 8 golova u dvije utakmice.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Kratki rezime: Husref je loše rješenje i nisam za njega, ali je svemirski brod za sve ublehe koje su se izredale na našoj klupi nakon odlaska Marinovića.
- napoleon72
- Kontakt:
Ja ba.

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Joj koliko suza isplakanih na forumu pa ovo nikad vidio nisam hahahahahahahahaha a šta će bit ako fakat dođe i zvanično postane pa to će biti dan žalosti na forumu 

Eh to je to!badboy je napisao/la: ↑24 jul 2023, 16:38Uz svo veliko i duzno postovanje prema Husrefu za sve sto je napravio ili nije za klub, postaviti ga sad opet za SSF-a, nakon svega, bi bio vrhunac diletantizma ili cak sizofrenije.
Samo neko ko nije radio do sad ovdje i BIH i koga jos forumski fudbalski magovi nisu otkrili, ce bar meni, biti znak da se nesto naucilo iz predhodnog perioda i da oni ili onaj koji vodi sve ovo zaista zeli da okrene list i da klub krene naprijed u svakom pogledu.
Kad je mogao Zrinjski “izmislit” Jakirevica, pa onda “iskopat” Rendulica, valjda smo i mi konacno sposobni za nesto slicno - na ovaj roster ne treba nam vise….
Ma brate cijenim te ko realnog ovdje, ali nije ali NIJE moguce da nas niko nece pa kao zato Husref. Daj ba pare i doci ce ko hoces, prvenstvo nije ni pocelo, poslije prvog kola imas pauzu, sasvim dovoljno vremena da upoznas ekipu nesto svoje ubacis. Osim toga igracki smo popunjeni dobro.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑24 jul 2023, 16:27pa ljudi nije problem platiti trenera. Hoce li taj trener da preuzme klupu, bude sikaniran, otjeran i karijera lagano u rikverc ide. Ti mladi strucnjaci pogotovo, grade CV i idu dalje. Ja sam nesto uvjeren da se potencijalni kandidati nisu htjeli upustiti u ovu avanturu.
Nema potrebe da dramimo.
Kad budemo i ako budemo nekad igrali u euro takmicenjima, vidjet cete onda trenerska imena. Ljudima nije gust ni neki prevelik uspjeh odnijeti 3 boda s Polica
Na hajr i na dobro, ali fakat Ismir sa Mirze na Husrefa, nije mi dobro.
Same thing znaci iste greske radis, istu taktiku imas samo daj nam legende, iste akcije radis, covjece dragi kakav husref i zalizani, jesi ti troll ili sta? ako hoces da sarajevo bude 5% dinamo zagreb treba ti neki mlad moderan trener poput jakirovic ili onaj albert iz olimpije, ovo je 2023 nije 1990, ti si lik ti bi i dzennet upropastio i boga bi skrivio za nista,JVVVST je napisao/la: ↑24 jul 2023, 16:38Ti bas nisi sav svoj. Ako ti "same thing" iz te recenice nije Husref, nego smjena trenera, onda mislis da je zalizani trebao ostati???Deen je napisao/la: ↑24 jul 2023, 16:34Pa ti si glup dok pitas me i ne kontas recenicu, znas li english? ali cu ti objasniti, sarajevo je ludilo, iste stvari radi svake godine, dolazi isti trener 100 puta i ocekujes iskorak u klubu i neki bolji rezultati? Neces dobit iskorak dobit ces razocaranje kao sad protiv torpedo, ti mislis da je tako lako osvojit titulu, nepitas sta je sa zrinjskom sta je borac sa gigovic i vicom, pratis li ti ligu? Jeli u podrumu zivis? Vidis sta se sve desava kako se odgodaju sve utakmice da bi borcu i zrinjskom lakse bilo, u kojem ti svijetu zivis, mislis da je sarajevo napoli a nije napoli, nisi realan nikako ali eto nek budes ti upravu, samo daj nam legende mi smo u 1980 godini
Zadnja izmjena: Deen, dana/u 24 jul 2023, 16:47, ukupno mijenjano 1 put.
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Namirisao pare jadnik, sad će gledati da se još bolje ugradi u ugovor, malo je onih 130 000
Kad sad Rundo uleti sa onom istorijski-spektakularnom recenicom..."Nema vise dovodženja indijanci"...

Sada me strah da nas ne zadesi sudbina kona, hrpetina igrača dovedena, vraćanje starih trenera itd. Daj Bože da griješim, Ismire pored toliko trenera i svega ti baš iz greške u grešku. Zaposli čovjeka da to dogovara nisi ti za taj dio.
Mogu mislit kako mu je hahahaha
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
To da nas niko nece vjerujem kao i u ono od Aylah da je Mirza najbolje rijesenje koje su imali
a Braco gumena glava bolji strucnjak od njega.
Da ne masiram s Husrefom, za i protiv.
Kao što sam i rekao, neće niko, to je problem.
Nestabilna smo sredina, puna neke negativne enrgije, svi bi nešto da odlučuju, a to ne mogu ni kod kuće, istok ko istok, sjever ko sjever pali i drugi su palili, dosta smo mi navijači ovdje imali utjecaja.
Neokupana sirotinja iz doline dugova sada ima motov više: kao svi kao jedan, ratnici, pišu se pisma, plače se, puše **** jedni drugima zbog jedinstva i snage, evropa priča o njima al u kurcu i kakve se mitomanske bljuvotine nećemo pročitati ali do nas je jbg...
Davno smo postavili neke standarde, a sada imam osjećaj i pored keša da ne znamo, isto kao da dobiješ na lutriji 10 miliona i sve potrošiš na drogu i kurve, a moga si uzeti par stanova za rente (stan na dan), apartmane na moru, otvoriti Renta Car, kupiti par novih kamiona uposliti ljude, dati dobre plate i baviti se transportom robe u EU, biti hadžija.
Valjda na dobro izadje, ne znam više nisam majke mi. Nije više čovjek ni bjesan, više tužan u pm.
Kao što sam i rekao, neće niko, to je problem.
Nestabilna smo sredina, puna neke negativne enrgije, svi bi nešto da odlučuju, a to ne mogu ni kod kuće, istok ko istok, sjever ko sjever pali i drugi su palili, dosta smo mi navijači ovdje imali utjecaja.
Neokupana sirotinja iz doline dugova sada ima motov više: kao svi kao jedan, ratnici, pišu se pisma, plače se, puše **** jedni drugima zbog jedinstva i snage, evropa priča o njima al u kurcu i kakve se mitomanske bljuvotine nećemo pročitati ali do nas je jbg...
Davno smo postavili neke standarde, a sada imam osjećaj i pored keša da ne znamo, isto kao da dobiješ na lutriji 10 miliona i sve potrošiš na drogu i kurve, a moga si uzeti par stanova za rente (stan na dan), apartmane na moru, otvoriti Renta Car, kupiti par novih kamiona uposliti ljude, dati dobre plate i baviti se transportom robe u EU, biti hadžija.
Valjda na dobro izadje, ne znam više nisam majke mi. Nije više čovjek ni bjesan, više tužan u pm.
Husref Musemic legenda kluba
kojeg? Crvene Zvezde?

- ElCartel11
- Kontakt:
Al ce zato dolaziti igraci iz Amerike koji su sa fudbalom na Vibelosevic23 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 16:25Jedno je sigurno, kod Husrefa nece igrat Dalara i slicne smlate

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Husrefe, drag si mi kao najrođeniji, ali nemoj. Dosta.
Znaci svaki put kad je dosao Husref i osvojio trofej, to je greska?Deen je napisao/la: ↑24 jul 2023, 16:47Same thing znaci iste greske radis, istu taktiku imas samo daj nam legende, iste akcije radis, covjece dragi kakav husref i zalizani, jesi ti troll ili sta? ako hoces da sarajevo bude 5% dinamo zagreb treba ti neki mlad moderan trener poput jakirovic ili onaj albert iz olimpije, ovo je 2023 nije 1990, ti si lik ti bi i dzennet upropastio i boga bi skrivio za nista,JVVVST je napisao/la: ↑24 jul 2023, 16:38Ti bas nisi sav svoj. Ako ti "same thing" iz te recenice nije Husref, nego smjena trenera, onda mislis da je zalizani trebao ostati???Deen je napisao/la: ↑24 jul 2023, 16:34
Pa ti si glup dok pitas me i ne kontas recenicu, znas li english? ali cu ti objasniti, sarajevo je ludilo, iste stvari radi svake godine, dolazi isti trener 100 puta i ocekujes iskorak u klubu i neki bolji rezultati? Neces dobit iskorak dobit ces razocaranje kao sad protiv torpedo, ti mislis da je tako lako osvojit titulu, nepitas sta je sa zrinjskom sta je borac sa gigovic i vicom, pratis li ti ligu? Jeli u podrumu zivis? Vidis sta se sve desava kako se odgodaju sve utakmice da bi borcu i zrinjskom lakse bilo, u kojem ti svijetu zivis, mislis da je sarajevo napoli a nije napoli, nisi realan nikako ali eto nek budes ti upravu, samo daj nam legende mi smo u 1980 godini
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Husrefe traži odštetu milion km u slučaju otkaza, pa onda nek te forum istjera što im se ne sviđaš nakon duple krune btk. 

Zadnja izmjena: Unknown14, dana/u 24 jul 2023, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: 061657451, Bing [Bot], greenwood, Inspiracija, Pablo11 i 17 gostiju.