FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ukratko, kad je bal nek’ je i maskenbal 

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma ja..belosevic23 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 17:09Pošto smo svakako klub bez vizije, cilja i svega ostalog, bolje da im husref hebe majke na cistom bosanskom nego neki spanac
Ta’ će Španac, nekakav levat od 39 god koji je odlično vodio Istru i imao priliku voditi prvoligaša Nizozemskog. 433 formacija, bez desetke koju praktikuju svi klubovi u ligi petice..
Bolje da im Husro mame yebe, jest’..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Spahic98 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 17:12Titula koju je Vinko "osvojio" je Husrefova zasluga,to zna svako.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jul 2023, 17:06Ne, nego 2 trofeja. Da Nam nije zavrnuo pipu, bilo bi i tri do sad.
Kad nije bilo Husrefovog utjecaja Vinko je izgubio titulu nakon što je imao 15 bodova prednosti.

Kako je zasluga husrefa, ako je on otisao kad je FKS bio na drugom mjestu?

Kakvi navijači, takav i klub !!
8 komada mu je zeljo uvalio u 2 utakmice u toj "njegovoj" tituli.Spahic98 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 17:12Titula koju je Vinko "osvojio" je Husrefova zasluga,to zna svako.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jul 2023, 17:06Ne, nego 2 trofeja. Da Nam nije zavrnuo pipu, bilo bi i tri do sad.
Kad nije bilo Husrefovog utjecaja Vinko je izgubio titulu nakon što je imao 15 bodova prednosti.
- ElCartel11
- Kontakt:
Buahahahahahhahahahahha
Šta lik napisa. Cega se on to dosjetio.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kakav je ovo mentalni sklop dan te yebo..ElCartel11 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 17:14Buahahahahahhahahahahha
Šta lik napisa. Cega se on to dosjetio.

Od iste garniture ljudi dobili smo Mirzu. Realnost je očigledno daleko od naših očekivanja, da se može dovesti bolji trener vjerovatno bi se doveo. Husref ima znanje za ovu ligu, poznaje sve protivnike, to je njegova prednost.
Prvi otkaz seprembar 2003, nakon ispadanja u kupu od Drinovaca
Drugi otkaz maj 2008, nakon sezone u kojoj nije izborena Evropa
Treci otkaz kraj 2013, nakon skromnog prvog dijela sezone, koja je pocela ispadanjem od Kukesija
Četvrti otkaz kraj novembra 2019, nakon druge katastrofe od Želje u razmaku od tri mjeseca.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Ja necu bojkotovat taldziju ako donese potvrdu iz vaterinarske stanice iz janje da je vakcinisan protiv bjesnila
Samo da Ayla ode vala može i Husref trener biti
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Nije tacno ovo za Horde i MirvicaFudo je napisao/la: ↑24 jul 2023, 17:10Ajla je trazila bruku para, pao je dogovor izmedju hz i ismira, da dovede Hustefa a da ostana Ajlah...![]()
bojkot... j ebo vas Husref vise, sve ce biti bajmo 3 mjeseca i onda krece **** majki, mozda to nauci i na spanskom..onda slijedi bojkot par igraca, pa raspad sisteme.... Idiotiiiii
90!
Imao 15 bodova prednosti i to nije bilo njegovom zaslugom jeldeSpahic98 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 17:12Titula koju je Vinko "osvojio" je Husrefova zasluga,to zna svako.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jul 2023, 17:06Ne, nego 2 trofeja. Da Nam nije zavrnuo pipu, bilo bi i tri do sad.
-
- Kontakt:
Pa nista nam ni stranac u tom slucaju ne bi pomogao,haj objasni strancu da kad ides u BL da skoro pa moras izgubiti,kad mora svakog cetvrtka prvo gledati ko ce nam suditi pa onda da priprema taktiku za tu tekmu itd.... kaze daj stranca i sta modernije za sta ?? Da gleda bilbiju,gigovica, i ostale kriminalce.obrijanopile je napisao/la: ↑24 jul 2023, 16:32Nije to vise ni ona liga kada je placipizda vodila klub, sad su Zrinjski i Borac dobro odskocilk, Zrinjski pametnim potezima, a smradovi iz Banja Luke uz pomoć sudija i Vice. Nama će Zrinjski biti san.Sanchez87hz je napisao/la: ↑24 jul 2023, 16:28Bilo je modernije sve poslije njega,pa najveci uspijeh nam bio 3-4 pozicija.nokee je napisao/la: ↑24 jul 2023, 16:17Ode ovo sve u 3 lijepe ba. Ja sam uvijek bio za podrsku Mirvicu i sad sam. Ali on blage veze nema sta radi niti se razumije lik u fudbal. On luta bukvalno vec skoro 2 godine.
Ovo imenovanje (ako bude) Husrefa mu je neko rekao da jedino s njim mozemo osvojiti titulu, pa kao hajde i to da pokusam, kad sam sve pokusao.
Da me ebes sa Mirze na Husrefa, tobejarabi.
Od mene uvijek respekt za Musemica ali zar nije vrijeme davno bilo za nesto modernije, za neki drugi pravac..
Samo sto ce biti "maskirano" drugom pozicijom za AjlahCora1946 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 17:19Nije tacno ovo za Horde i MirvicaFudo je napisao/la: ↑24 jul 2023, 17:10Ajla je trazila bruku para, pao je dogovor izmedju hz i ismira, da dovede Hustefa a da ostana Ajlah...![]()
bojkot... j ebo vas Husref vise, sve ce biti bajmo 3 mjeseca i onda krece **** majki, mozda to nauci i na spanskom..onda slijedi bojkot par igraca, pa raspad sisteme.... Idiotiiiii
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
Sad vi sto ste ismijavali bojkot i sada ste protiv Musemic sada tjerajte Mirvica ili nemojte dolaziti..
Ipak na kraju se ispostavilo da su mu bitniji najvatreniji navijaci od pozorisnog drustva...
Ipak "sakica narkomana" ima veci utjecaj nego, dijasporska simpatizerska grupa.
Drago mi je samo zbog onog ismijavanja prozivanja ali na kraju vidicemo ko se zadnji smije.
Dzaba botovi dzaba dnevnice jos aylah za koji dan da **** i da klub napokon pocne igrati u dobroj atmosferi.
"u jedinstvu je snaga" jest al u qurzu
Nastavite pjeniti
Ipak na kraju se ispostavilo da su mu bitniji najvatreniji navijaci od pozorisnog drustva...
Ipak "sakica narkomana" ima veci utjecaj nego, dijasporska simpatizerska grupa.
Drago mi je samo zbog onog ismijavanja prozivanja ali na kraju vidicemo ko se zadnji smije.
Dzaba botovi dzaba dnevnice jos aylah za koji dan da **** i da klub napokon pocne igrati u dobroj atmosferi.
"u jedinstvu je snaga" jest al u qurzu
Nastavite pjeniti
Zadnja izmjena: Istinasamo123, dana/u 24 jul 2023, 17:23, ukupno mijenjano 2 puta.
Tako što je skoro sve bodove što smo osvojili u toj titulu,osvojio Husref.MarkViduka je napisao/la: ↑24 jul 2023, 17:14Spahic98 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 17:12Titula koju je Vinko "osvojio" je Husrefova zasluga,to zna svako.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jul 2023, 17:06
Ne, nego 2 trofeja. Da Nam nije zavrnuo pipu, bilo bi i tri do sad.
Kad nije bilo Husrefovog utjecaja Vinko je izgubio titulu nakon što je imao 15 bodova prednosti.![]()
Kako je zasluga husrefa, ako je on otisao kad je FKS bio na drugom mjestu?![]()
![]()
Ovdje u pretragu napisati husref, ima brat bratu da citiras svakog forumasa po 140 puta, najjaci smo 

NEMA NAZAD
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hajde sad, realno da se situacija pogleda.
U odnosu na Mirzu smo dobili upgrade, u to nema sumnje. Ja bi rekao 20% napretka, što samo po sebi ne zvuči loše, međutim..
Ove godine ćemo napasti duplu krunu, a onda možeš očekivati raspad sistema jer će se lik posvađati sa kim stigne. To je dokazano 100 puta kod Husrefa, i bit će i sada po sto i prvi put dokazano.
Jedino gdje ja mogu reći da smo dobro prošli, to je ako dobije ugovor na godinu dana. Svaka druga varijanta je teška nebuloza. Ma da je sama pomisao na Husrefa bila ludost, ali hajde..
U odnosu na Mirzu smo dobili upgrade, u to nema sumnje. Ja bi rekao 20% napretka, što samo po sebi ne zvuči loše, međutim..
Ove godine ćemo napasti duplu krunu, a onda možeš očekivati raspad sistema jer će se lik posvađati sa kim stigne. To je dokazano 100 puta kod Husrefa, i bit će i sada po sto i prvi put dokazano.
Jedino gdje ja mogu reći da smo dobro prošli, to je ako dobije ugovor na godinu dana. Svaka druga varijanta je teška nebuloza. Ma da je sama pomisao na Husrefa bila ludost, ali hajde..
Da ga hoces i ti primiti da pameti dodjesBordoBBoja je napisao/la: ↑24 jul 2023, 16:37Cijene ga jer im je to sigurnih 9 bodova
Vise se goloca on od kmelje naprimao, nego lisa ann kurca
F.K. SARAJEVO