FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
88
46%
Prolazak u Play off
46
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 192

ElCartel11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ElCartel11 » 24 jul 2023, 18:11

Eto nam Husrefa i koristenja 13 igraca iz cijelog rostera :urnebes:

Nismo mi za bolje majkemi. Pitamo se onda fol ko nas je to prokleo, a sami sebe unistavamo.
Mi smo Chelsea za sirotinju. Cak imamo i vlasnike biznismene iz Amerike koji nemaju veze o fudbalu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 24 jul 2023, 18:13

zagorski je napisao/la:
24 jul 2023, 18:02
Ja se sjecam i da je Husref haman pa prokockao sigurnih +11 pa smo strahovali do zadnjeg kola i molili Boga da i Zrinjski kiksa (kao sto se i desilo).

Ali nebitan je sad i Husref, nevjerovatna je cinjenica koliko Ismir luta, nevjerovatno je da do sada nije sebi uzeo nekog dobrog savjetnika,nekoga ko se stvarno razumije u fudbal i vodenje kluba kad vec sam ne zna. Ovako ce samo trositi hrpu para bez ikakvog reda i kad mu dojadi kad vidi da ne moze tako podviti rep i otici.
Ma suti, umalo tad kolektivni srcani nismo dobili kad Zrinja (cini mi se Todorovic) pogodi stativu, 5 minuta nisam mogao progovoriti, ko da sam se slogirao... :wtf:

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 24 jul 2023, 18:13

Ja da opet gledam izmjene u 90toj minuti neću. Legenda jeste ali neka legenda ostane upravo među legendama. On može ligu osvojiti ali za iskorak u evropi s njim nema šanse.
Hoćemo da ekipa igra moderan fudbal a na klupi da nam sjede treneri koji firsiraju tiktike iz 80stih godina.
Imenovanje Husrefa je samo gubljenje vremena i dugoročno ništa dobro klubu me može donijeti

MarkViduka
Kontakt:

Post Postao/la MarkViduka » 24 jul 2023, 18:13

bordobijeli je napisao/la:
24 jul 2023, 18:07
MarkViduka je napisao/la:
24 jul 2023, 18:01
Spahic98 je napisao/la:
24 jul 2023, 17:21

Tako što je skoro sve bodove što smo osvojili u toj titulu,osvojio Husref.
:tokralju: :tokralju: :tokralju:

Sta rece, i jos se nije bacio sa balkona.

Kako moze biti husrefova titula, kad je on dobio otkaz dok smo drugi na tabeli bili?

Samo objasni? :urnebes:

Koja teorija.

Da je lik imao +10, pa mi uzeli titulu sa +9, pa ajde.
Al ovo nikako ne ide :urnebes:
Vinko je nas preuzeo kad smo prvi bili, odigrale se 3-4 utakmice i prekinuto radi korone. Mislim nije to nesto ni bitno al eto nek se zna :D
Al ne mozes reci da je husrefova titula, a lik otkaz dobio na drugom mjestu.

Lijepo to sve izgleda na papiru, ali mi smo bili katastrofa sa preskupom ekipom. Tad nista bolje nije igrao husref od Mirze.

Uostalom, Husref nece biti trener FKS. Ali eto, napisat ce se dosta stranica.

Za Dala je odbijeno 1,1 milion ako je istina :wtf: (mahalska, licno Mirvic odbio)
Kakvi navijači, takav i klub !!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 jul 2023, 18:18

Pa nek psuje sta treba da šuti kad ziljkic uzme peljat loptu ili kad Dal krene u solo prodor i šutne a 2 igraca slobodna. Treba ih šamarati, pa i Jakirovic psuje znala se tresti svlacionica zrinjskog od galame

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 24 jul 2023, 18:19

Da li je brat @Tobeyarabi ziv, sta bi on rekao na sve ovo... :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 24 jul 2023, 18:19

FoSte95 je napisao/la:
24 jul 2023, 18:13
Ja da opet gledam izmjene u 90toj minuti neću. Legenda jeste ali neka legenda ostane upravo među legendama. On može ligu osvojiti ali za iskorak u evropi s njim nema šanse.
Hoćemo da ekipa igra moderan fudbal a na klupi da nam sjede treneri koji firsiraju tiktike iz 80stih godina.
Imenovanje Husrefa je samo gubljenje vremena i dugoročno ništa dobro klubu me može donijeti
Pa sta vi gledate sve godine ove kakav crni modran fudbal u Bosni?
Mi ne mozemo ni tu ligu da osvojimo ovde slavimo izlazak u evropu.
Mi smo jedna obicna **** sto prije smanjite ocekivanja lakse ce svima biti.
I sve dok jeovakav sloj ljudi kao sada na Kosevu nikad nigdje necemo nista uspjeti.
Sjedi ti na klupu izgubi utakmicu i trpi da ti maloumnici jebu majku nakon jednog kiksa.. Ne vrijedi to svih para na ovom svijetu

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 24 jul 2023, 18:19

Bane je napisao/la:
24 jul 2023, 17:48
Zaboravit cemo kako smo zbog njegove sebicnosti izgubili derbi 1-3 nakon sto se kocijas posvadjao sa kovacevicem i stavio onog kepeca na go protiv zelje?Pa njegovu tucu sa Rahamanovicem,pa kako je htio da bije one navijace kad se njemu psovalo dok je trenirao tuzla siti,i vi mislite sad sa njim uzeti duplu krunu?Dok je husref uzimao duplu zrinjski je trenirao zizovic,nije bilo borca sa vicom,zeljo igrao najgoru sezonu postojanja,radnik bio u top 4,velez u drugoj ligi,sada je najveci domet sa husrefom izlazak u evropu i to kao 4
Ne volim ga ni ja al ne pretjeruj. Kovacevic je bio povrijedjen pred derbi 1:3 i bio je van konkurencije. I kolo prijr toga protiv Veleza je bio na klupi. Zrinjski nije vodio Zizovic nego Mise do augusta 2018., znaci 3-4 kola, onda dosao Sliskovic. Kakve veze ima sto je Radnik bio u top 5 a Velez nije? Velez je vece ime od Radnika ali Radnik je tih sezona bio jaka ekipa. Isto da kazes "lahko je bilo Unitedu osvajat titule kad je City bio u drugoj ligi". Tad je Siroki npr bio puno jaci nego danas. Zeljo nije igrao najgoru sezonu ikad, izborili su Evropu, godinu prije izgubili titulu u zadnjim kolima i osvojili kup. Malo cinjenica nije na odmet.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 24 jul 2023, 18:20

nokee je napisao/la:
24 jul 2023, 16:46
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
24 jul 2023, 16:27
pa ljudi nije problem platiti trenera. Hoce li taj trener da preuzme klupu, bude sikaniran, otjeran i karijera lagano u rikverc ide. Ti mladi strucnjaci pogotovo, grade CV i idu dalje. Ja sam nesto uvjeren da se potencijalni kandidati nisu htjeli upustiti u ovu avanturu.
Nema potrebe da dramimo.
Kad budemo i ako budemo nekad igrali u euro takmicenjima, vidjet cete onda trenerska imena. Ljudima nije gust ni neki prevelik uspjeh odnijeti 3 boda s Polica
Ma brate cijenim te ko realnog ovdje, ali nije ali NIJE moguce da nas niko nece pa kao zato Husref. Daj ba pare i doci ce ko hoces, prvenstvo nije ni pocelo, poslije prvog kola imas pauzu, sasvim dovoljno vremena da upoznas ekipu nesto svoje ubacis. Osim toga igracki smo popunjeni dobro.
Na hajr i na dobro, ali fakat Ismir sa Mirze na Husrefa, nije mi dobro.
Prvo ne vjerujem da bi Mirvic ponovo dozvolio uvoz izvoz igraca. Moras raditi sa ovim sto imas. Ko god da je dosao sa strane sigurno se boji pritiska i ocekivanja. Nema vremena da upozna ni igrace ni klub, treba mu vremena. Najmanje sam bio za Husrefa i mislio sam da on ne bi iz principa nikad vise dosao. Ali eto, sta je tu je :D
Posljednji put nepravedno protjeran, bio u igri za titulu. I ja bi uzeo pare da su me dva puta sutnuli. Jednostavno - uprava/ trener nam je vazda stekalo a navijacima se uvijek predstavljalo med i mlijeko.
A s Husrefom smo igrali kakav takav prepoznatljiv fudbal.

Ugl moj zakljucak je da nije bilo trenera spremnog da se zrtvuje, dzaba kes.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 24 jul 2023, 18:20

bordobijeli je napisao/la:
24 jul 2023, 18:07
24 jul 2023, 18:01

:tokralju: :tokralju: :tokralju:

Sta rece, i jos se nije bacio sa balkona.

Kako moze biti husrefova titula, kad je on dobio otkaz dok smo drugi na tabeli bili?

Samo objasni? :urnebes:

Koja teorija.

Da je lik imao +10, pa mi uzeli titulu sa +9, pa ajde.
Al ovo nikako ne ide :urnebes:
Vinko je nas preuzeo kad smo prvi bili, odigrale se 3-4 utakmice i prekinuto radi korone. Mislim nije to nesto ni bitno al eto nek se zna :D
Al ne mozes reci da je husrefova titula, a lik otkaz dobio na drugom mjestu.

Lijepo to sve izgleda na papiru, ali mi smo bili katastrofa sa preskupom ekipom. Tad nista bolje nije igrao husref od Mirze.

Uostalom, Husref nece biti trener FKS. Ali eto, napisat ce se dosta stranica.

Za Dala je odbijeno 1,1 milion ako je istina :wtf: (mahalska, licno Mirvic odbio)
Bilo bi lijepo da sada Garcia dode nakon sto se ispisalo 30 stranica :D
Nije valjda onaj Samtosov Bulic bio ozbiljan pa fakat misli da moze imati veci transfer od Cimia :urnebes:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 24 jul 2023, 18:21

Vanja8 je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
24 jul 2023, 18:02
Ja se sjecam i da je Husref haman pa prokockao sigurnih +11 pa smo strahovali do zadnjeg kola i molili Boga da i Zrinjski kiksa (kao sto se i desilo).

Ali nebitan je sad i Husref, nevjerovatna je cinjenica koliko Ismir luta, nevjerovatno je da do sada nije sebi uzeo nekog dobrog savjetnika,nekoga ko se stvarno razumije u fudbal i vodenje kluba kad vec sam ne zna. Ovako ce samo trositi hrpu para bez ikakvog reda i kad mu dojadi kad vidi da ne moze tako podviti rep i otici.
Ma suti, umalo tad kolektivni srcani nismo dobili kad Zrinja (cini mi se Todorovic) pogodi stativu, 5 minuta nisam mogao progovoriti, ko da sam se slogirao... :wtf:
Ma trauma ziva brate :D

Deen
Kontakt:

Post Postao/la Deen » 24 jul 2023, 18:21

ElCartel11 je napisao/la:
24 jul 2023, 18:11
Eto nam Husrefa i koristenja 13 igraca iz cijelog rostera :urnebes:

Nismo mi za bolje majkemi. Pitamo se onda fol ko nas je to prokleo, a sami sebe unistavamo.
Mi smo Chelsea za sirotinju. Cak imamo i vlasnike biznismene iz Amerike koji nemaju veze o fudbalu.
Kad covjek pomisli da nemoze gore od torpeda, da smo naucili iz greske, da se napokon probudimo iz ovog amaterizam onaj mirvic nastavi po starom, sta ces ocekivat od amerikanaca, fudbal ili kako oni zovu soccer nije to numero uno sport kao sto je kod nas, bolje nas su vodili tan i nam iako oni su imali isto greske ali ovo je stvarno covjek nezna sta hoce, ali eto nek on potrosi novac, steta bas...
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 24 jul 2023, 18:23

Aduka87 je napisao/la:
24 jul 2023, 16:51
Zasto Zrinjski nije doveo Sliskovica nakon Jakira, nazalost to je ta razlika izmedju nas i njih.
Jos malo idi unazad pa vidi kad je Jakir preuzeo Zrinjski. Dobio je fore da ne izadje u evropu ali u miru radi. Nije uletio 7 dana pred prvu utakmicu tima u novoj sezoni, a nije ni pocela sezona u klubu alarmantno stanje :rol:
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 24 jul 2023, 18:24

Zrinjski koji se svakako godinama izdvaja od ostalih, ide u grupnu fazu. Ti imas zadnju priliku da im ne dopustis ove sezone titulu, jer ako je osvoje, uz nastup i pare iz Evrope mogu postati Dinamo u ovoj ligi i ti dovedeš za trenera Husrefa Musemica :clap: :clap: :clap:

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 24 jul 2023, 18:25

Viduka ili deen sada koji je zip veliko je pitanje mjenja kozu/nikove ko zmija kakav bolesnik.. I nazorseusro bi se postidio
Zadnja izmjena: Istinasamo123, dana/u 24 jul 2023, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 24 jul 2023, 18:26

On voli Sarajvo pravi je hordas.... idemo po peti put **** ga
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 24 jul 2023, 18:27

mirzatele je napisao/la:
24 jul 2023, 18:24
Zrinjski koji se svakako godinama izdvaja od ostalih, ide u grupnu fazu. Ti imas zadnju priliku da im ne dopustis ove sezone titulu, jer ako je osvoje, uz nastup i pare iz Evrope mogu postati Dinamo u ovoj ligi i ti dovedeš za trenera Husrefa Musemica :clap: :clap: :clap:
Tjerajte mirvica ili dajte svoje pare da dovodis trenere koje hoces :kuknjava: :urnebes: :urnebes:
Nema vise dovodjenja indijanci

Deen
Kontakt:

Post Postao/la Deen » 24 jul 2023, 18:29

Citas knjigu 6 puta i znas sta je sve bilo i sta ce na kraju sve biti, tako i sa husrefom svi mi znamo sta ce biti i kako ce se zavrsiti, neznaju covjeka pustit u miru da radi u igman, eh moj husrefe ovo ti netreba cak i zbog tvoje zdravlje a i sarajevu takodje , ali eto mi volimo se vrtit u isti krugu svaki put i ocekujemo neki iskorak nesto novo...
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 24 jul 2023, 18:31

Trazis ozbiljnu vezu a vracas se trebi s kojom si bio 6 puta ranije i koja te zadnji put ogulila pa pisle toga plakala... ejjj moje Sarajevo...
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 24 jul 2023, 18:31

HAJDEEE HUSEEE PA DA NAM DOVODIS OVE MAGOVEE

slika
Sarajevo ljubavi moja.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, napoleon72, Pantelija, Proximic, Rodman i 56 gostiju.