FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
@Virtu4l
Ma znam... ali jak je ovaj Fener. Strasnak ekipa. Ja bih sutra poraz 1:0 potpisao protiv Besikitasa hehehe. Ali na strani hehehe.
Ma znam... ali jak je ovaj Fener. Strasnak ekipa. Ja bih sutra poraz 1:0 potpisao protiv Besikitasa hehehe. Ali na strani hehehe.
-
- Kontakt:
Obavezno Dadu dovesti. Za Hirosa ne znam sta bih rekao, vidim da se spominje. On je super igrac, ali moze biti jako los po svlacionicu.
1921
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Mi kad bi doveli Dadu i Hiroša, i uz to jednog štopera, i dalje ciljam na Kerlu, uz povratak povrijeđenog Šehića, imali bi jako dobar roster sa kojim mislim da Evropa, a usudit ću se reći i osvajanje kupa, neće doći u pitanje. Eh još uvijek ostaje da se vidi na čemu smo po tim pitanjima, ali eto. Bešiktaš je tanak pravo, tako da me ne bi iznenadilo da ih izbaci Tirana, a nama bi to odlično došlo jer bi imali osiguran Playoff. I dalje kažem, uz pristup i igru kao protiv Minska, Neftči nema šta tražiti protiv nas. Možda zvuči arogantno i pitarski, ali realno govoreći ljudi su bili razbijeni, a sad je hajc još veći, tako da bi i atmosfera bila još bolja. U svakom slučaju, IDEMO NA GRBAVICU, DATI VJETAR U LEĐA NAŠIM MOMCIMA, I DA ZGAZIMO TE AZERE!
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
-
- Kontakt:
Yebi ga buraz, ovo je sad vec bahaćenje. Pa ne igra Tirana protiv Alanyaspora, pa da imaju neke sanse vec protiv ekipe koja vrijedi 100 miliona. Besiktas u ovoj kalendarskoj godini ima samo 2 poraza u 25 utakmicaMrAmarOsim je napisao/la: ↑24 jul 2023, 17:13Mi kad bi doveli Dadu i Hiroša, i uz to jednog štopera, i dalje ciljam na Kerlu, uz povratak povrijeđenog Šehića, imali bi jako dobar roster sa kojim mislim da Evropa, a usudit ću se reći i osvajanje kupa, neće doći u pitanje. Eh još uvijek ostaje da se vidi na čemu smo po tim pitanjima, ali eto. Bešiktaš je tanak pravo, tako da me ne bi iznenadilo da ih izbaci Tirana, a nama bi to odlično došlo jer bi imali osiguran Playoff. I dalje kažem, uz pristup i igru kao protiv Minska, Neftči nema šta tražiti protiv nas. Možda zvuči arogantno i pitarski, ali realno govoreći ljudi su bili razbijeni, a sad je hajc još veći, tako da bi i atmosfera bila još bolja. U svakom slučaju, IDEMO NA GRBAVICU, DATI VJETAR U LEĐA NAŠIM MOMCIMA, I DA ZGAZIMO TE AZERE!
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Ok sve al odvadi malo...ekipa koja vrijedi 100miliona je sve samo ne tankaMrAmarOsim je napisao/la: ↑24 jul 2023, 17:13Mi kad bi doveli Dadu i Hiroša, i uz to jednog štopera, i dalje ciljam na Kerlu, uz povratak povrijeđenog Šehića, imali bi jako dobar roster sa kojim mislim da Evropa, a usudit ću se reći i osvajanje kupa, neće doći u pitanje. Eh još uvijek ostaje da se vidi na čemu smo po tim pitanjima, ali eto. Bešiktaš je tanak pravo, tako da me ne bi iznenadilo da ih izbaci Tirana, a nama bi to odlično došlo jer bi imali osiguran Playoff. I dalje kažem, uz pristup i igru kao protiv Minska, Neftči nema šta tražiti protiv nas. Možda zvuči arogantno i pitarski, ali realno govoreći ljudi su bili razbijeni, a sad je hajc još veći, tako da bi i atmosfera bila još bolja. U svakom slučaju, IDEMO NA GRBAVICU, DATI VJETAR U LEĐA NAŠIM MOMCIMA, I DA ZGAZIMO TE AZERE!
Jel ostalo ista karti za sutra zna li se? Sjever?
Ostalo još 700 karti za sjever za sutra u slobodnoj prodaji.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Nakon drugog dana prodate su ulaznice i za južnu tribinu, te je ostalo na raspolaganju 700 ulaznica za sjevernu tribinu. Slobodna prodaja počinje sutra od 9:30 sati u Shopu FK Željezničar.
Nismo pitari. Dajte da prodjemo nekako ove prvo. Pa onda opet pocnemo sanjati. Ovi mene vise brinu nego koga bi smo dobili ako prodjemo. Nermine obraduj nas jos jednom!
Ma Neftci je preozbiljna ekipa,mnogo ih više respektujem nego Dinama.
Ono što je dobro,najopasniji napadač im je prešo u Partizan,a najbolji igrač Mahmudov hoće da ide ako je vjerovati TM-u.
Ono što je dobro,najopasniji napadač im je prešo u Partizan,a najbolji igrač Mahmudov hoće da ide ako je vjerovati TM-u.
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Kako mislis da ce biti los po svlacionici? Momak do prije par godina isao na gostovanja da gleda Zeljeznicar.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑24 jul 2023, 17:13Obavezno Dadu dovesti. Za Hirosa ne znam sta bih rekao, vidim da se spominje. On je super igrac, ali moze biti jako los po svlacionicu.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Znam, nego los u smislu da vodi bas nesportski zivot i voli svasta nesto sto ne bi trebao jedan fudbaler. Jedino da se nije sta promijenilo u njegovoj glavi.KONTRASVIH je napisao/la: ↑24 jul 2023, 18:23Kako mislis da ce biti los po svlacionici? Momak do prije par godina isao na gostovanja da gleda Zeljeznicar.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑24 jul 2023, 17:13Obavezno Dadu dovesti. Za Hirosa ne znam sta bih rekao, vidim da se spominje. On je super igrac, ali moze biti jako los po svlacionicu.
1921
-
- Kontakt:
Ako odigra protiv nas nema pravo da igra za Partizan, ništa od Saldane što se tiče Neftčija, a pogledao sma tekmu protiv Spartaka, ovi ih ubili nogama, a Saldana vidno kvalitetniji od ostatka ekipe, pravio je probleme igračima Spartaka. Fin danVirtu4l je napisao/la: ↑24 jul 2023, 13:48Samo ne znam hoće li ga pustiti da odigra protiv nas, Nefči ga nikako nije htio pustiti da ode.
On je zabio jedini gol na pripremama, onaj protiv Zenita, i promašio par šansi koje su imali u te četiri utakmice."Angažovanje Saldanje je trajalo skoro dvadesetak dana, jer je Brazilac imao komplikovanu situaciju usled pozajmice u Nefčiju, koja ističe 31. decembra. Upravo zbog toga su crno-beli morali da se naoružaju strpljenjem, da odaberu i pravu strategiju, koja je podrazumevala apsolutnu diskreciju, jer azerbejdžanski klub nije želeo da se odrekne svog najboljeg fudbalera tek tako"

Porasle su nam šanse za prolaz 40 - 60 ili čak 45 - 55
Slazem se brateVandeta je napisao/la: ↑24 jul 2023, 16:46Ma sta god da nam moze valjati dobro je. Evo malo gledam. Jaki su ovi. I kod poraza od Fenera nije to bilo kantanje klasicno. A Fener je prejak. Do Nermina i igraca je. Ja im poraz zamjeriti necu. Hoce li me skrhati? Hoce. Ali sve im halal za ovih 180+ minuta. I da prenesu tu borbu u PL.
Ove kad bi prosli pored toga sto bi nas drugacije opet gledale ove "seljacke" ekipe koje je Amar nekad u autobusu dobijao jer dolazi Zeljo. Dobili bi i igraci vise elana i samopouzdanja. Jer izblijedio je taj strah od Zeljeznicara. Dolazi ona seljacina iz gumenih cizama Jusufbegovic i govori kako je mrtvi Velez favoriti i ide na pobjedu na Grbavici. Ma nemoj. Sjecam se i malih ekipica koje su govorile imperativ pobjeda protiv nas. Zato mi je najbitnije da prodjemo Nefći. A onda uz to sve i lova, dolazi ti turski gigant itd.
Dajte mi bilo kakvu pobjedu protiv Nefcija u cetvrtak da krenem mastati o Besiktasu. Kosevo je smece stadion i da nije derbija nikad tamo otisao ne bih. Pored toga sto nema kategoriju za trece predkolo igrati na onom lavoru zbog dodatnih 5-10 navijaca a izgubiti atmosferu i huk Grbvice je cista glupost. Molim vas bez tih da ne kazem glupih eto neka bude bezveznih prijedloga. Koja je ljepota bila na zadnjoj tekmi. Jos kad pade 2:2 gledam covjeka jednog na zapadu place i brise se da ga niko ne vidi ali ne moze se obuzdati. Gledam onu djecicu kad smo krenuli sa stadiona kako pricaju o utakmici. A da ne pricam kad se pjeva Grbavica pa ona jeza neka. Po ledjima te safata ne mozes se obuzdati. Gleda ljude u odjelima, dresovima, majicama, staro, mlado, musko, zensko. Na onom lavoru nema ni 2% tog osjecaja. Ono nije stadion ono je za sletove! Rece jednom vrli znalac neki.
Previse su se opustili ovi svi ovdje nemaju respekta prema najvecem klubu u BiH
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Lijepo je mastati ali ipak nefci iako nije veliko ime, mnogo je jaci i od minska a i od nas tako da nas ocekuje totalno drugaciji dvomec.
Ja se samo nadam da ce igraci ovaj zrijeb vidjeti kao priliku da se izbore za svoju bolju egzistenciju a samim tim i kluba ali skocit ce im i cijena ako doguraju do besiktasa.
Ako nam u glavama bude sta cemo i kako cemo sa besiktasem onda nas nema nigdje.
I protiv nefcija pored svog truda i rada i podrske, trebat ce nam i sreca koja nas je pratila do sad. Sreca prati hrabre
Za mene su ispunili cilj s tim da su se odlicno borili u dva meca. Basic ispunio cilj sto je pokazao da moze pripremiti ekipu iako smo bili otpisani od svakog za prolazak. I onda premasili cilj sa tim sto su prosli jednog Dinamo Minska, sve ovo ostalo mozemo gledati kao na dodatnu radost i srecu sto imamo priliku gledati jos 180 minuta Zeljkana u europi.
Nista se ne podrazumijeva osim da se bore i protiv nefcija. A broji se sat po sat do cetvrtka haha
Ja se samo nadam da ce igraci ovaj zrijeb vidjeti kao priliku da se izbore za svoju bolju egzistenciju a samim tim i kluba ali skocit ce im i cijena ako doguraju do besiktasa.
Ako nam u glavama bude sta cemo i kako cemo sa besiktasem onda nas nema nigdje.
I protiv nefcija pored svog truda i rada i podrske, trebat ce nam i sreca koja nas je pratila do sad. Sreca prati hrabre

Za mene su ispunili cilj s tim da su se odlicno borili u dva meca. Basic ispunio cilj sto je pokazao da moze pripremiti ekipu iako smo bili otpisani od svakog za prolazak. I onda premasili cilj sa tim sto su prosli jednog Dinamo Minska, sve ovo ostalo mozemo gledati kao na dodatnu radost i srecu sto imamo priliku gledati jos 180 minuta Zeljkana u europi.
Nista se ne podrazumijeva osim da se bore i protiv nefcija. A broji se sat po sat do cetvrtka haha
Onaj nas crni aly
zgleda da je registrovan eno na tm ga Izbacilo
A nije bio kad sam gledo neki dan
zgleda da je registrovan eno na tm ga Izbacilo
A nije bio kad sam gledo neki dan
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Steta mislim da nismo to trebali raditi bez ozbira na sve
Prava prilika da se naucimo jacim tempom igrati
I da dignemo klub na veci nivo
Al hajd valjda basic zna bolje
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
@irfo - ima li sta od hirosa?
E hbg sad vi biste da igramo i u europi odlicno i da prodjemo nefci i da igramo vikendom ligu a imamo limitiran sastav koji se vec dovoljno umorio a umorit ce se i vise protiv nefcija koji je vise trkacka ekipa nego minsk plus su i brzi dosta.
Samo da nas ovo opustanje pojedinih ne udari u glavu pa.fasujemo odmah u prvoj tekmi. Ovima treba pristupiti jos ozbiljnije od minska
Samo da nas ovo opustanje pojedinih ne udari u glavu pa.fasujemo odmah u prvoj tekmi. Ovima treba pristupiti jos ozbiljnije od minska
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hrasno15, mamonelafo i 38 gostiju.