Da li je istina da bi mogao mamic na poziciju direktora?
Kad ono nova objava, ponovo bojkot jer je osuđeni kriminalac na funkciji direktora
Može Mamić, jedini koji može dozvati Mirvića da ne može ovako da trenere dovodi.
Vrijeme je da konacno zbijemo redove i svi zajedno podrzimo klub. Ocekujem da administracija odstrani sve one koji potenciraju price koji podsticu dalje podjele medju navijacima. Nasa obaveza je da se u nedelju na Kosevu pojavimo u sto vecem broju. Ajlu, Mirzu, neuspjehe, podjele i ostalo ostavimo iza sebe, pocinje nova sezona i nema mjesta za negativne, stetne i destrutkivne komentare.
Asim Ferhatovic Hase, nedelja 20:30, SJEVER!
Mirvić voli Sarajevo, Mirvić ima naša leđa, trebamo mu biti podrška i udarat kukolj koji mu potura nogu. Ismir nije sam u ovome, ima nas. Izdobrit će ovo ako Bog da.
Husref nek kaže kad ga neki igrač bude miniro, da mu se na vrata ode. Dosta je Ruatemovića, Crnkića i ostalih pičića.
Hoćemo ratnike, a plaćene ****.
Je li fakat u Evropi, a i sire postoji jos neki trener da se vracao ovoliko puta u jedan klub ?
Ovo zaista pitam bez neke zezancije.
Tako će biti i u buduće, samo možemo vrtiti trenere u krug. Oni bolji nas zaobilaze u širokom luku, kažu možeš sve sa parama.
Trapattoni je tri puta trenirao Juventus (1976-1986, 1991-1994, 2000-2004)
Imamo pobjednika H.M
Ako se igdje znaju takvi detalji koji su nedostupni nama obicnim smrtnicima,onda je to Radarska kontrola Aerodroma Sarajevo
Nego buraz, je li nasljednik vec krenuo na obuku...
Vrijeme je da konacno zbijemo redove i svi zajedno podrzimo klub. Ocekujem da administracija odstrani sve one koji potenciraju price koji podsticu dalje podjele medju navijacima. Nasa obaveza je da se u nedelju na Kosevu pojavimo u sto vecem broju. Ajlu, Mirzu, neuspjehe, podjele i ostalo ostavimo iza sebe, pocinje nova sezona i nema mjesta za negativne, stetne i destrutkivne komentare.
Asim Ferhatovic Hase, nedelja 20:30, SJEVER!
Ako ti se nesto ne svidja, imas sjevernu koreju, pa bujrum
Nismo anamo oni, pa da vlada jednoumlje
Ja stvarno ne razumijem zasto se mi stalno vrtimo oko istih trenera. Svaka cast Husrefu za sve sto je uradio za klub i za svaku titulu ali i on je od Sarajeva pofino profitirao i da mu nije bilo Sarajeva bog zna sta bi bilo sa njim. Nama treba mlad trener zeljan dokazivanja, sa modernim pristupom fudbala. Mislim da ce se opet pogrijesit sa odabirom trenera ako bude Hus zvanicno.
Mirvić voli Sarajevo, Mirvić ima naša leđa, trebamo mu biti podrška i udarat kukolj koji mu potura nogu. Ismir nije sam u ovome, ima nas. Izdobrit će ovo ako Bog da.
Husref nek kaže kad ga neki igrač bude miniro, da mu se na vrata ode. Dosta je Ruatemovića, Crnkića i ostalih pičića.
Hoćemo ratnike, a plaćene ****.
Izvini Boga ti ko mu potura nogu? Mozes li nama obicnim smrtnicima napisati koji nismo upuceni.. ja vidim da Mirvic svojim potezima sam sebi to radi.. ali volio bih da mi odg, mozda sam ukrivu.
Ja stvarno ne razumijem zasto se mi stalno vrtimo oko istih trenera. Svaka cast Husrefu za sve sto je uradio za klub i za svaku titulu ali i on je od Sarajeva pofino profitirao i da mu nije bilo Sarajeva bog zna sta bi bilo sa njim. Nama treba mlad trener zeljan dokazivanja, sa modernim pristupom fudbala. Mislim da ce se opet pogrijesit sa odabirom trenera ako bude Hus zvanicno.
Ma dovodili smo i mlade ambiciozne al ne istrpimo nikog u tome je problem.
Evo u saopstenju horde traze masovno uclanjenje, pa da pocnemo.dizati cifru.
Nek nam ovo bude prvi korak ka ujedinjenju.
Daj da do nedjelja to podignemo bar na 3.000