Kad povede navijanje sa Hordama

Kad povede navijanje sa Hordama
Možemo tvoju izjavu i na drugi način formulisati19vendetta87 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 18:51Samo lud covjek bi napustio njemacku cvjatu i dosao u nasu ligu da radi
DamirT je napisao/la: ↑24 jul 2023, 21:01Da sam sa njom u vezi, ja bi bio zenskoDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 jul 2023, 20:48Ajla je muškobanjasta bila, ali dobra mačka. Nisu ovakve žene dobre za oženiti.![]()
Al je dobra, sto jest, jest
Kad povede navijanje specijalno za hejtere sa sjevera:
Trenutno imamo samo jedan problem, hoće li Mahmudov igrati u četvrtak.
Napokon se slažem sa tobom, eto kakav je vakat došao.
Dje je bolan odlicno tolike pare ste potrosili u zadnje tri godineDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 jul 2023, 22:24Ovo je odlicno.
Mirvic ce imati godinu dana fore da pokusa nekog normalnog trenera ovdje dovesti.
U tom periodu samo Husref zna voditi ovaj brod koji se zove FKS i moze se boriti sa Zrinjskim za titulu.
U najgorem slucaju, izbore opet evropu i rijese se Husrefove kletve.
Zna IdrizHansestadt je napisao/la: ↑24 jul 2023, 21:30DamirT je napisao/la: ↑24 jul 2023, 21:01Da sam sa njom u vezi, ja bi bio zenskoDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 jul 2023, 20:48Ajla je muškobanjasta bila, ali dobra mačka. Nisu ovakve žene dobre za oženiti.![]()
Al je dobra, sto jest, jest
Trenutno korisnika/ca: Beli98, NeSamSafetee, Paromlinac, perodeformero i 31 gost.