Trapatoni je bio selektor Italije 2000-2004ado-hz je napisao/la: ↑24 jul 2023, 21:48Trapattoni je tri puta trenirao Juventus (1976-1986, 1991-1994, 2000-2004)
Imamo pobjednikaH.M
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Sto se tice Husrefa on je trazio da se ekipa pojaca nakon duple a ekipa se oslabila. Automatski je i on trazio bolji ugovor svjestan da ce biti tesko ponoviti rezultata sa slabijom ekipom i da mu se sprema otkaz.
Sabrina mu je dala taj bolji ugovor i poslije otkaz i veliku odstetu. Tu je ispao pametniji od nje ali je to kostalo klub.
Licno mi je svejedno ko ce doci samo da se prekinuo bojkot ali hocu da kazem koliko je Husref tad kostao klub toliko su zasluzni tadasnji ljudi iz kluba i razvoj dogadjaja
Sabrina mu je dala taj bolji ugovor i poslije otkaz i veliku odstetu. Tu je ispao pametniji od nje ali je to kostalo klub.
Licno mi je svejedno ko ce doci samo da se prekinuo bojkot ali hocu da kazem koliko je Husref tad kostao klub toliko su zasluzni tadasnji ljudi iz kluba i razvoj dogadjaja
Inat je čudo, pogotovo ovaj rivalitet sarajevski. Njih će bit sad 12000. Odma ide kontra u nedjelju. Ovdje je inat na max.
🇵🇸
Čim pročitam ovo FK Sarajevo i Liverpool ospem se sav.Fudo je napisao/la: ↑24 jul 2023, 23:05Nisam reko sa pouzdanim i na drugoj poziciji. I Celavac je tako bio godinu dana. Bojkotuje se npr Masni zbog nesto sto je izjavio, a Kesoljub, plac 130.000, zapinjanje ko nikad sa TC itd. itd. Itd...to nema veze.. moral je dobar a dupli moral jos bolji..Istinasamo123 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 22:51Naso si idealnog da se poistovjecujes sa njim slika i prilika.
Nego sta bi sa onim tvojim pouzdanim informacijama da se neko sa nekim dogovorio da ajla ostane
U nedostatku argumenata covjek povuce za lazima samo da bi nesto napisao...
**** vas 130 milja i nek ih je uzeo nabijem na kur.ac i vas i Sabrinu. 130 milja njegovih se ne može poreditit sa cifrom koju su nam iz džepa izbili moderni treneri sa savremenim pristupom fudbalu Dudić, Vasoski i Sablić, Vinko Gospodin koji prospe 13 bodova prednosti i kog **** Maksimović uništi na Koševu u utakmici za titulu, a što je najgore najmanje Mirzoni mirotvorac koji ne psuje igračima i gladi ih po mudima, bitno je da je Ziljkara kapiten u gaćama na press izašao.
Za Husa su samo oni koji imaju direktnu korist od njega, a znamo da imaju. Njegov povratak bi znacio da klub ide nezadrzivo nizbrdo. Ali srecom, to je samo suplja. KESOLJUB NECE OPET OMASTITI BRK O KLUB.Torino je napisao/la: ↑24 jul 2023, 22:57Ko je protiv Husa , taj je dušman kluba. Hvala šefe za sve titule. Potajno se i ja nadam da je neko bolji, ali mislim da Mirvić nema vremena da kopa sad. Dati Husrefu godinu dana, nek uzme duplu, a do tad gledat i tražit tog vašeg modernog.
Nema kod njega rektalnih alpinista, igra ko je najbolji u tom trenutku.
Ismir se jeste pogubio i jeste fudbalska neznalica, ali nije bas tolika.
Evander je napisao/la: ↑24 jul 2023, 23:14Za Husa su samo oni koji imaju direktnu korist od njega, a znamo da imaju. Njegov povratak bi znacio da klub ide nezadrzivo nizbrdo. Ali srecom, to je samo suplja. KESOLJUB NECE OPET OMASTITI BRK O KLUB.Torino je napisao/la: ↑24 jul 2023, 22:57Ko je protiv Husa , taj je dušman kluba. Hvala šefe za sve titule. Potajno se i ja nadam da je neko bolji, ali mislim da Mirvić nema vremena da kopa sad. Dati Husrefu godinu dana, nek uzme duplu, a do tad gledat i tražit tog vašeg modernog.
Nema kod njega rektalnih alpinista, igra ko je najbolji u tom trenutku.
Ismir se jeste pogubio i jeste fudbalska neznalica, ali nije bas tolika.
🇵🇸
Ima li kakve nade da bi Igman mogao povuci rucnu 

Kakvim na imenima?H8Z7 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 23:02Sve kad se sabere i oduzme mislim da rijetko ko može biti nezdovoljan Husrefom, još 6 dana do prvenstva te je ovo jedno od logičnijih rješenja. Sad ono što izaziva ne mogu reći nezadovoljstvo već razočaranje jeste da se pored imena koja su se spominjala padne na Husrefa. Sretno i njemu i nama.
To što neko napiše Milojević, Petev, Garcia ne mora značiti da su ljudi bili spremni da uopšte razmisle o dolasku pa neko rekao eto Husrefa ćemo. Ista priča za Mirzu bila lafo pregovaralo se sa Nikolićem i Petevom pa ih naši nisu htjeli i postavili Mirzu, mogu i iz Stupčanice poslati ponudu Gvardioli i da kažu eto pregovaramo.
Po kojim kriterijima su Akrapović, Zekić, Nalić, Smailbegović bolji treneri od Husrefa? Od ovih imena koja su se provlačila jedino ovaj Šimundža ako je bio za dolazak je bolji izbor.
O prizivanju nazad Sablića, o Naliću i sličnim ne treba ni pričati uopšte
A što se oslabila...otišli Crepulja, Halilović, Adukor...došli Milanović, Oremuš, Guzina, Gavrić, Letić, Šerbečić.Tatamata1946 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 23:09Sto se tice Husrefa on je trazio da se ekipa pojaca nakon duple a ekipa se oslabila. Automatski je i on trazio bolji ugovor svjestan da ce biti tesko ponoviti rezultata sa slabijom ekipom i da mu se sprema otkaz.
Po imenima tad, ekipa je bila još jača nego sezonu prije kad je bila dupla.
- ElCartel11
- Kontakt:
Dzenan Uscuplic vas samo posmatra.Vanja8 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 22:00Ako se igdje znaju takvi detalji koji su nedostupni nama obicnim smrtnicima,onda je to Radarska kontrola Aerodroma Sarajevo![]()
Nego buraz, je li nasljednik vec krenuo na obuku...![]()
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- ElCartel11
- Kontakt:
Tacno mi suza potekla na ovaj status od Ajle.
Ali od srece.
Ali od srece.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Trebamo sad svi zbiti redove, biti jači i ujedinjeniji nego ikad. Odmah protiv Sloge napuniti Koševo, članske, dresove, koliko ko može. Dijaspora je još tu, povedite svoje članove porodice, prijatelje… idemo pružiti podršku, neovisno ko će biti ŠSŠ.
-
- Kontakt:
Vrijeme je za nove pobjede. 

- ElCartel11
- Kontakt:
Braco zbijmo redove i poravnajmo safove
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Džaba i Simundza, Milojevic i slicni ako ce Dal morati igrati u prvih 11.
Pa ako cemo biti objektivni na papiru jeste bolji Bruno Akrapović od Husa... Vodio je mnogo ozbiljnije klubove u karijeri, dalje dogurao u Europi itd itd čak je 2021. trebao preuzeti Dinamo Zagreb ali otišao kod Arapa, za ostale koje si nabrojao Hus je Tuchel.pitara je napisao/la: ↑24 jul 2023, 23:19Kakvim na imenima?H8Z7 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 23:02Sve kad se sabere i oduzme mislim da rijetko ko može biti nezdovoljan Husrefom, još 6 dana do prvenstva te je ovo jedno od logičnijih rješenja. Sad ono što izaziva ne mogu reći nezadovoljstvo već razočaranje jeste da se pored imena koja su se spominjala padne na Husrefa. Sretno i njemu i nama.
To što neko napiše Milojević, Petev, Garcia ne mora značiti da su ljudi bili spremni da uopšte razmisle o dolasku pa neko rekao eto Husrefa ćemo. Ista priča za Mirzu bila lafo pregovaralo se sa Nikolićem i Petevom pa ih naši nisu htjeli i postavili Mirzu, mogu i iz Stupčanice poslati ponudu Gvardioli i da kažu eto pregovaramo.
Po kojim kriterijima su Akrapović, Zekić, Nalić, Smailbegović bolji treneri od Husrefa? Od ovih imena koja su se provlačila jedino ovaj Šimundža ako je bio za dolazak je bolji izbor.
O prizivanju nazad Sablića, o Naliću i sličnim ne treba ni pričati uopšte
-
- Kontakt:
Mi navijači i "navijaci" FKS smo navijači pojedinaca,ne nužno iz interesa, što je još pogubnije. Ako želio zlo nekom nek se meni vrati,ali kao što vi imate pravo komentarisati, imam i ja.
Ono što neki zamjeraju jednom, drugom će naći 100 opravdanja. Nije to samo oko trenera, ima na 100 primjera gdje podržavamo igrača zato što je "dobar covjek", a obično blatimo domaće igrače koji prvi-drugi put igraju za FKS.
19-ogodisnji Trako je omrzen, a dokumentovao sam da nije bio lošiji od Solde (koji će možda biti top pojacanje).
Zato što navijamo za individue,a ne isključivo za FKS, zato i tavorimo u blatu PL.
Kao što sam i za Mirzu govorio , gosp. Mirvic bira, tako ću reći i za neki novi izbor. Bez g. Mirvica bi davno bili Čelik.
Samo se nadam da g.Mirvić ima nakanu da sa FKS -om trči maraton, za sad mislim da je maratonac i da će u dogledno vrijeme sve biti 10. ABd.
Ono što neki zamjeraju jednom, drugom će naći 100 opravdanja. Nije to samo oko trenera, ima na 100 primjera gdje podržavamo igrača zato što je "dobar covjek", a obično blatimo domaće igrače koji prvi-drugi put igraju za FKS.
19-ogodisnji Trako je omrzen, a dokumentovao sam da nije bio lošiji od Solde (koji će možda biti top pojacanje).
Zato što navijamo za individue,a ne isključivo za FKS, zato i tavorimo u blatu PL.
Kao što sam i za Mirzu govorio , gosp. Mirvic bira, tako ću reći i za neki novi izbor. Bez g. Mirvica bi davno bili Čelik.
Samo se nadam da g.Mirvić ima nakanu da sa FKS -om trči maraton, za sad mislim da je maratonac i da će u dogledno vrijeme sve biti 10. ABd.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Samozdravlje je napisao/la: ↑24 jul 2023, 23:47Mi navijači i "navijaci" FKS smo navijači pojedinaca,ne nužno iz interesa, što je još pogubnije. Ako želio zlo nekom nek se meni vrati,ali kao što vi imate pravo komentarisati, imam i ja.

Nikada nijedan pojedinac ispred kluba !
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bavaracmujo, edgarallanpoe04, fks74, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Haksss, perodeformero, Rajvosa4ever, rimljanin90 i 59 gostiju.