Iskreno nadam se da neće odgađat, dobijemo slovana 2:0 3:0 nemoj odgadjat

Bilo bi dosta glupo to trositi na Posusje al eto.
Iskreno nadam se da neće odgađat, dobijemo slovana 2:0 3:0 nemoj odgadjat
Kad mi reknu na press jak im ritam, umorni ovo ono povraća mi se kako u Realu ,Bayernu i ostalim klubovima mogu igrati vikend srijeda ne znam u cemu je problem ....ja da se pitam posto je specifična situacija dao bi im priliku da odgode ali poslije ne
Kako Bayern i Real mogu?SokolPravde je napisao/la: ↑24 jul 2023, 17:12Kad mi reknu na press jak im ritam, umorni ovo ono povraća mi se kako u Realu ,Bayernu i ostalim klubovima mogu igrati vikend srijeda ne znam u cemu je problem ....ja da se pitam posto je specifična situacija dao bi im priliku da odgode ali poslije ne
A gdje ce nas to poslati?
Ja sam ga zazivao ovde,al ispade da se mučimo i da Savića završimoAntipolitika3 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 18:25
A nahvali nas Tolic ,steta sto nije u nas na posudbi![]()
Dobro me napomenu kolega, zna li iko sta je sa Moletom????supervizor je napisao/la: ↑24 jul 2023, 18:36Ja sam ga zazivao ovde,al ispade da se mučimo i da Savića završimoAntipolitika3 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 18:25
![]()
Tu ce mu karijera i zavrsitiblazenko2 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 18:57Dobro me napomenu kolega, zna li iko sta je sa Moletom????supervizor je napisao/la: ↑24 jul 2023, 18:36Ja sam ga zazivao ovde,al ispade da se mučimo i da Savića završimoAntipolitika3 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 18:25
![]()
Vidio sam da je bio u Dalekoj petak večer...
U ARENU pa žugaj , nema momak ništa s tim .Antipolitika3 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 19:03Tu ce mu karijera i zavrsitiblazenko2 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 18:57Dobro me napomenu kolega, zna li iko sta je sa Moletom????supervizor je napisao/la: ↑24 jul 2023, 18:36
Ja sam ga zazivao ovde,al ispade da se mučimo i da Savića završimo![]()
Vidio sam da je bio u Dalekoj petak večer...![]()
Nemamo mi vise koristi od Savica,dok on uhvati formu prodjose kvalifikacije.Da je potpisao isti dan kad i Cuze pa hajde nego izgleda zavlaci do krajnje granice.Eno mu Sarajevo pa neka gore ceka iskorak u karijeri.Koliko pita para bolje dovesti iskusnog igraca na tu poziciju .
Gotivim te bruda al nemoj mi na Moleta...Antipolitika3 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 19:03Tu ce mu karijera i zavrsitiblazenko2 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 18:57Dobro me napomenu kolega, zna li iko sta je sa Moletom????supervizor je napisao/la: ↑24 jul 2023, 18:36
Ja sam ga zazivao ovde,al ispade da se mučimo i da Savića završimo![]()
Vidio sam da je bio u Dalekoj petak večer...![]()
Nemamo mi vise koristi od Savica,dok on uhvati formu prodjose kvalifikacije.Da je potpisao isti dan kad i Cuze pa hajde nego izgleda zavlaci do krajnje granice.Eno mu Sarajevo pa neka gore ceka iskorak u karijeri.Koliko pita para bolje dovesti iskusnog igraca na tu poziciju .
Ma samo zelim sve najbolje nasem klubu pa me poneseblazenko2 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 20:08Gotivim te bruda al nemoj mi na Moleta...Antipolitika3 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 19:03Tu ce mu karijera i zavrsiti![]()
Znamo se od malih nogu skupa u NK Mostaru Sejinom igrali pa onda skupa i u Zrinjskom, momak vjeruj mi nebi mrava zgazio, za primjer lik bas al eto ko zna sta je vjerojatno menadzer retard...
Steta sto je tako pogotovo kod nasih decki al eto ja vjerujem da ce potpisat...Antipolitika3 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 21:04Ma samo zelim sve najbolje nasem klubu pa me poneseblazenko2 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 20:08Gotivim te bruda al nemoj mi na Moleta...Antipolitika3 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 19:03
Tu ce mu karijera i zavrsiti![]()
Znamo se od malih nogu skupa u NK Mostaru Sejinom igrali pa onda skupa i u Zrinjskom, momak vjeruj mi nebi mrava zgazio, za primjer lik bas al eto ko zna sta je vjerojatno menadzer retard...![]()
Uvijek mislis da je nogomet jos uvijek romantika a ne biznis,svatko gleda gdje ce koju marku vise uzeti.