FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako se dovodi trener iz bih onda je i meni prvi izbor husref. Definitivno. A da li je dobro dovesti trenera iz Bosne , pokazuju rezultati rada sa mladima i rad trenera u inosttranstvu koji su se skolovali u BIH.
Klub je s obzirom na kvalitrt igraca i placanje odstete za iste, trebao napraviti iskorak u smislu trenera i strucnog staba, ali ocigledno se za to nema sposobnosti i to je ok. Ostaje nam da se nadamo tituli koju rralno sa njim mozemo osvojiti, svi znamo da nakon 8-9 mjeseci ide pad, jer je tako kroz cijelu njegovu karijeru.
U glavnom, ako zaista on dolazi, sretno mu a i nama sa njim.
Klub je s obzirom na kvalitrt igraca i placanje odstete za iste, trebao napraviti iskorak u smislu trenera i strucnog staba, ali ocigledno se za to nema sposobnosti i to je ok. Ostaje nam da se nadamo tituli koju rralno sa njim mozemo osvojiti, svi znamo da nakon 8-9 mjeseci ide pad, jer je tako kroz cijelu njegovu karijeru.
U glavnom, ako zaista on dolazi, sretno mu a i nama sa njim.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- skullcrusher
- Kontakt:
Sta pises ti bolan ? To sto kazem da kad su otisli i ajla i mirza i zavrsio bojkot vi nalazite oept razloga za pljuvanje ? Koga bi vi za trenera ? Kako znate da nije vec kontaktirano dosta imena i da su svi odbili i da je Husref trenutno najbolja opcija koja moze postici neki dobar rezultat ove sezone ? **** vas ajla i mirza, **** napokon odu i umjesto sad da zbijemo redove napokon nakon dugo vremena da budemo kao jedan vi opet nalazite razloge za kritike i za trazenje bilo cega samo da serete po klubu ? Mjesecima ma godinama spominjete neke Akrapovice nesto nesto pa otkud to da oni hoce kod nas ili da bi bili dobri ? Mozda i Husref ispadne iz lige ko zna ali znam da kad su napokon dvije najnepozeljnije osobe otisle iz kluba trebamo SVI dati podrsku i sa ovakvim igracima pokusati osvojiti titulu iako ona ne bi trebala ni upitna biti ali to se nikad ne moze sa sigurnoscu znati. Okej ja sam isti kao ovi sto su branili ajlahhh i mirzu samo zato sto mislim da treba prestat srat i podrzat klub do daljnjeg, od pljuvanja vise nema nista dobro, selam.Pantelija je napisao/la: ↑25 jul 2023, 10:50Sad samo objasni koja je razlika izmedju tebe i inih koji su branili mirvica i ajlu po nacinu pisanja i razmisljanja?skullcrusher je napisao/la: ↑25 jul 2023, 10:35Pa prestani ko ti brani i svi slicni nek prestanu bolje i to samo prestanite sve moguce poteze pljuvat. Trebao je doci neki novi Vasoski ili Dudic i onda za par mj kuku majko. Prestanite molim vas pratiti FK Sarajevo i unositi nemir. Ima milion klubova nadjite neki drugi i serite.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
-
- Kontakt:
Ne zna se ko je veci mazohist, mi ili husref, on barem svoj naplati
Svu srecu Fudbalskom klubu Sarajevo. Svi znamo kako ce biti sa Husrefom, ako je istina tj. blkesak par utakmica onda ho-ruk nabijanja i dobijanje na misice, bez neki taktickih zamisli i uigravanja , raspadanje u svlacionici itd. Prezvakano x puta do sada. Umjesto da se proba nesto "mi" se igramo psa koji ganja svoj rep da bi se udovoljilo pojedincima. Bravoo svaka cast. I ne navijam za Mirzu, Ajle i te pm, samo za Sarajevo, al ovo je preslo sve granice pameti, sad kad se ima sansa da se gradi nesto, jer sudeci imamo novac.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
Pola ovih dole datuma sto si napisao je Husrino,kako te onda nije sramota.donDondon je napisao/la: ↑25 jul 2023, 10:55Daj Boze da grijesim,ali ovo nicemu ne vodi ako Husrefu ugovor ne bude na 6 mjeseci.
Traziti iskorak u Evropi dovoditi neke skupe igrace a pri tome stare trenere...
treba li vam veci dokaz od onog Ibre sto trenira golmane,da li ste vi vidjeli spremu golmana za dvomec sa torpedom,onda se vratis i Vidis da i Ibro ne moze objasniti ako negdje nije vidio gdje je bolje .
Sta nam Husref moze donijeti novo sto nije u prvih 15 puta donio,nesto iz Tuzle ili Igmana jel
- skullcrusher
- Kontakt:
Ja o tome napisa pa ispadam najgori. Dosta pljuvanja i negative, od sad svi zajedno pa makar i u kantonalnoj.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
NE DAJ IGMANA HUSREFE
Opet sve isto, samo se uloge zamijenile, katastrofa
-
- Kontakt:
Ljudi svi bi mi volili trenera iz liga petice ali ne mozes 5 dana do prve ligaske utakmice vrsiti neke duge pregovore i potrage,niti ce ti doci bilo koji ozbiljan trener bez priprema i selektirane ekipe po njegovom ukusu.Jednostavno los tajming.Husref je tu sigurica.Da je trener za duge staze nije,ali da je trener sa kojim ces se boriti za titulu jeste.
Ne crnite vise svega vam.Covjek nije levat ni budala vec najtrofejniji trener u historiji kluba.Ugovor na godinu dana i udri
Bitno je sad da se svi ujedinimo i budemo ko jedan.Zato u nedelju OBAVEZA svake osobe koja voli FK Sarajevo je da bude na Kosevu.Maksimalna podrska Husrefu!
Trebaju i klub i grupa od danas vec poceti hajcati.
SVI NA KOŠEVO!!!
Ne crnite vise svega vam.Covjek nije levat ni budala vec najtrofejniji trener u historiji kluba.Ugovor na godinu dana i udri
Bitno je sad da se svi ujedinimo i budemo ko jedan.Zato u nedelju OBAVEZA svake osobe koja voli FK Sarajevo je da bude na Kosevu.Maksimalna podrska Husrefu!
Trebaju i klub i grupa od danas vec poceti hajcati.
SVI NA KOŠEVO!!!
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 25 jul 2023, 11:20, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Realno sa Husom cemo imati rezultate, napadački fudbal, veću posjećenost ali mene brine šta nakon Husa, uglavnom ostavi svlačionicu u haosu kad ode pa onda treba dvije godine da se sve ponovo posloži...
Al najjace je kao, zbijmo redove moramo biti kao jedno, bla bla. Sto nismo zbili redove isto kad su ovo dvoje maloumnika bili u klubu(Mirza i Aylah). Ne znam stvarno ko moze podrzati dolazak Husrefa. Zanima me da cujem koje su to pozitivne stvari koje on donosi po 6i put na Kosevo.
Sramota u sta se ovaj klub pretvorio. Kad istekne clanska, ne pada mi na pamet obnoviti je, a jos manje da idem na stadion.
Cestitam Zrinjskom jos jednu titulu.
Cestitam Zrinjskom jos jednu titulu.
- morsecode
- Kontakt:
Zato sto je Husref nesto i osvojio, MV je prije 13 godina uspio da izgubi Evropu sa ekipom koju je gol dijelio od grupne faze. Zaratio je sa navijacima.Benko123 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 11:20Al najjace je kao, zbijmo redove moramo biti kao jedno, bla bla. Sto nismo zbili redove isto kad su ovo dvoje maloumnika bili u klubu(Mirza i Aylah). Ne znam stvarno ko moze podrzati dolazak Husrefa. Zanima me da cujem koje su to pozitivne stvari koje on donosi po 6i put na Kosevo.
Za Ajlu nema potrebe da se objasnjava nesto, svi sve znamo
"To je jednostavno SARAJEVO"
Postavi se Husref za trenera i vi ste ocekivali da ce kod svih navijaca, simpatizera izazvati oduševljenje? Nece biti bojkota ok, ja prvi cu dati podrsku kao sto bi dao i da smo Klopa doveli,m ali...skullcrusher je napisao/la: ↑25 jul 2023, 11:12Ja o tome napisa pa ispadam najgori. Dosta pljuvanja i negative, od sad svi zajedno pa makar i u kantonalnoj.
Pa Mirvić ko da namjerno radi sve da nikad nema jedinstva ovdje. Evo prvo je kiksao žestoko sa Mirzom sad ce malo manje kiksati ali opet je kiks sa Husrefom.
Poenta: Ako si vec poslije kiksa sa Mirzom htio totalno ujedinjenje i max hajc jedino ime koje ces zaobici je Husref, zato što njegovo ime 5 put jednostavno budi podjelu. Raja to shvata kao nazadak, dzaba titule koje je osvojio, jednostavno okreni se nekoj buducnosti.
Ali evo FKS iznad svih.

Sramota je u šta se klub pretvorio poslije Husrefa. Promijenili 100 kojekakvih mladih perspektivnih trenera. Ispišava nas ko stigne, na stotine i stotine hiljada potrošili u transfere, a mi se s mjesta pomakli nismo. Dali smo mi dosad milione, a ne tih pišljivih 200.000, koji vam služi kao jedini argument.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Trenutno korisnika/ca: amypitar, keli, Pena, rimljanin90 i 80 gostiju.