Naravno da treba. Rasprodali smo je protiv Dinama. Bilo je na desetine utakmica sa slicnim brojem gledalaca, problem je sto nas gostujuci navijaci i ta zona ogranici. I to sve sa jako losim rezultatima unazad 5 godina. Zamisli da zaredamo dobrih utakmica ili neki trofej da osvojimo, pa 25 000 bi puklo za 2 dana u ovim situacijama. Kada bi dosao tim kao Besiktas i to bi bilo malo.TeaM87 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 11:23Ne slazem se, mislim da je ovo prvi put od rata da smo rasprodali Grbavicu, neka me neko podsjeti ako je drugacije bilo, ali koliko se sjecam svaki put su svi dosli do karte, kapacitet nam je taman, mozda jos koja hiljada vise, ali 25k je previse, pa to bismo napunili jednom u 5 godina, nekih 16-17k bi bilo mjeraKONTRASVIH je napisao/la: ↑25 jul 2023, 11:08Koliko raje potrazuje karte preko komentara. Ovo je alarm za veci kapacitet Grbavice. Nekih 25 000 bi bilo ok.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- avalPacidoroP
- Kontakt:
KONTRASVIH je napisao/la: ↑25 jul 2023, 11:19Jutros djecak od pola 6 cekao na karte za sebe i starog.
![]()

-
- Kontakt:
Teško je sihronizovati stadion cijeli,
Idealno bi bilo da Istok prati ritam Juga, a Sjever da prati Istok.
jedino tako se može izbjeći kašnjenje, jer dok zvuk sa Juga dodje do Sjevera treba skoro 1 sekunda, tek tad Sjever poćne sa pjesmom i onda imamo duplanje zvukova.
Ili...ne bi bilo loše da Jug koristi više pjesme sa korištenjem ruku iznad glave ("šalalala" ili "i naprijed, i naprijed"), tako je vizuelno lakše ispratiti ritam.
Mislim, puno je to za ocekivati od pune tribine, a kamo li punog stadiona.
- PlavaKrv74
- Kontakt:
Pozz plavoj porodici, novi sam na formu, ali sam stari navijac Zelje i relativno redovan na tekmama... dosta dugo pratim forum, ali eto hajde red je da se i ja malo ukljcim u diskusije/komentare..za sad samo pozdrav i da se malo ustelim sa ovim forumum, a uskoro ide i neki konkretan post.
Ljudi smo, nismo fudbalske sudije
Nama je nekako mjera 25K sjedeciih mjesta. Istina vecinom nece biti dubke pun. Ali to ne znaci da ne trebamo imati toliko. Necemo u vijek biti u belaju. Doci ce vrijeme kada cemo ponovo uzimati titule. A sada je nikad lakse odigrati bruku utakmica u europi. Jos ako te sreca malo pomazi mozes lako osigurati europsku jesen. Prodjes dva pretkola u LP i imas garantovanu grupnu fazu u najgorem slucaju konferecijske lige.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
ma ja, ali to ti je jednom u 5 godina, u ligi se ionako prodaje vise karti nego sto tribina primaKONTRASVIH je napisao/la: ↑25 jul 2023, 11:29Naravno da treba. Rasprodali smo je protiv Dinama. Bilo je na desetine utakmica sa slicnim brojem gledalaca, problem je sto nas gostujuci navijaci i ta zona ogranici. I to sve sa jako losim rezultatima unazad 5 godina. Zamisli da zaredamo dobrih utakmica ili neki trofej da osvojimo, pa 25 000 bi puklo za 2 dana u ovim situacijama. Kada bi dosao tim kao Besiktas i to bi bilo malo.TeaM87 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 11:23Ne slazem se, mislim da je ovo prvi put od rata da smo rasprodali Grbavicu, neka me neko podsjeti ako je drugacije bilo, ali koliko se sjecam svaki put su svi dosli do karte, kapacitet nam je taman, mozda jos koja hiljada vise, ali 25k je previse, pa to bismo napunili jednom u 5 godina, nekih 16-17k bi bilo mjeraKONTRASVIH je napisao/la: ↑25 jul 2023, 11:08Koliko raje potrazuje karte preko komentara. Ovo je alarm za veci kapacitet Grbavice. Nekih 25 000 bi bilo ok.
kako god, po meni je trening kamp bitniji od povecanja kapaciteta, ali hajde, imamo trenutno bitnijih obaveza

FKŽ !
Hahaha sta ima novi ja godinu ovdje jedva neki dan skonto kako taj opis da stavimPlavaKrv74 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 11:44Pozz plavoj porodici, novi sam na formu, ali sam stari navijac Zelje i relativno redovan na tekmama... dosta dugo pratim forum, ali eto hajde red je da se i ja malo ukljcim u diskusije/komentare..za sad samo pozdrav i da se malo ustelim sa ovim forumum, a uskoro ide i neki konkretan post.
A tebi i opis i profilna tu
Hahhaha mozda je novi profil, al ti koji upravljas
S njim nisi
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Pozdrav,
Iziritiran ovim majmunima sto preprodaju karte za ogromne cijene, usao sam da pitam, zna li neko kako se moze napraviti prijava policiji vezano za ovo. Neki su ostavili brojeve telefona, pa se mogu naci na viberu (Edis 062 101 625, AA 062 128 397, Emrah Hasanspahic (slika na viberu ima) 061 999 692). Sve bi ovo trebalo izdegenecit da im vise ne pada napamet, đubrad.
Iziritiran ovim majmunima sto preprodaju karte za ogromne cijene, usao sam da pitam, zna li neko kako se moze napraviti prijava policiji vezano za ovo. Neki su ostavili brojeve telefona, pa se mogu naci na viberu (Edis 062 101 625, AA 062 128 397, Emrah Hasanspahic (slika na viberu ima) 061 999 692). Sve bi ovo trebalo izdegenecit da im vise ne pada napamet, đubrad.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
Da nije Edis KovacevicDesmond je napisao/la: ↑25 jul 2023, 12:01Pozdrav,
Posalji upravi nek mu ukinu clansku
Kakva policija ljudi ne mogu puzlu rijesiti
A da se peglaju oko karte
Oustalom pola njih duhan i gudru svercaju
Mozda bi samo zaposlili te
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- PlavaKrv74
- Kontakt:
Kad sam rekao novi, novi sam na ovom forumu, ali da, koristio sam druge slicne forume i nije neki "rocket science" urediti profil...jes me profilna namucila dok je nisam napravio na odgovarajucu velicinuNoDi80 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 11:59Hahaha sta ima novi ja godinu ovdje jedva neki dan skonto kako taj opis da stavimPlavaKrv74 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 11:44Pozz plavoj porodici, novi sam na formu, ali sam stari navijac Zelje i relativno redovan na tekmama... dosta dugo pratim forum, ali eto hajde red je da se i ja malo ukljcim u diskusije/komentare..za sad samo pozdrav i da se malo ustelim sa ovim forumum, a uskoro ide i neki konkretan post.
A tebi i opis i profilna tu
Hahhaha mozda je novi profil, al ti koji upravljas
S njim nisi

-
- Kontakt:
Samo treba ove bar kodove sa karata koje su na slikama preslikati i skenirati(poništiti),Desmond je napisao/la: ↑25 jul 2023, 12:01Pozdrav,
pa kad oni prodaju nevažeće karte imaće problem.
A može se i ući na utakmicu ko zna
-
- Kontakt:
Kada se nekad sve napravi kapacitet ce biti plafon 17-18 milja. Ne prave se tribine za 2-3 utakmice godisnje.TMovac je napisao/la: ↑25 jul 2023, 11:53Nama je nekako mjera 25K sjedeciih mjesta. Istina vecinom nece biti dubke pun. Ali to ne znaci da ne trebamo imati toliko. Necemo u vijek biti u belaju. Doci ce vrijeme kada cemo ponovo uzimati titule. A sada je nikad lakse odigrati bruku utakmica u europi. Jos ako te sreca malo pomazi mozes lako osigurati europsku jesen. Prodjes dva pretkola u LP i imas garantovanu grupnu fazu u najgorem slucaju konferecijske lige.
Pročepit će negdje.
@PlavaKrv74
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Nije bas 2-3 utakmice. Imas derbi. Ako uzmes titulu imas onda najmanje 3 kuci. Pa ako dodjes do grupe ( sto nije nemoguce ) to je jos 3. Tu je i repka. Uz to stadion se ne pravi svako par godina. Pravis ga na period od 50 i vise godina.MojaMalenkost je napisao/la: ↑25 jul 2023, 12:11Kada se nekad sve napravi kapacitet ce biti plafon 17-18 milja. Ne prave se tribine za 2-3 utakmice godisnje.TMovac je napisao/la: ↑25 jul 2023, 11:53Nama je nekako mjera 25K sjedeciih mjesta. Istina vecinom nece biti dubke pun. Ali to ne znaci da ne trebamo imati toliko. Necemo u vijek biti u belaju. Doci ce vrijeme kada cemo ponovo uzimati titule. A sada je nikad lakse odigrati bruku utakmica u europi. Jos ako te sreca malo pomazi mozes lako osigurati europsku jesen. Prodjes dva pretkola u LP i imas garantovanu grupnu fazu u najgorem slucaju konferecijske lige.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- PlavaKrv74
- Kontakt:
Ovo je borba sa "vjetrenjačama" u uređenim državama, a tek kod nas...kiketovacela je napisao/la: ↑25 jul 2023, 12:09Samo treba ove bar kodove sa karata koje su na slikama preslikati i skenirati(poništiti),Desmond je napisao/la: ↑25 jul 2023, 12:01Pozdrav,
pa kad oni prodaju nevažeće karte imaće problem.
A može se i ući na utakmicu ko zna
Čelsi je 2019. godine postao prvi klub koji je započeo pravnu borbu protiv onih koji prodaju ilegalne ulaznice za njihove mečeve. Advokati kluba su otišli pred sud u Londonu i predočili dokaze protiv trojice likova koji su priznali da su se bavili tom preprodajom.
Jedan od tih likova je izjavio da je samo mala riba u velikoj priči, ali su ga opomenuli i zaprjetili zatvorom ako nastavi s tom preprodajom.
Ostala dvojica kažnjeni su sa 14 hiljada funti i zabranjen prilaz Stamford bridžu u krugu od 400m. Ako ponove taj "poduhvat", mogli bi završiti iza rešetaka.
Prije par godina, Gardijan je objavio istraživanje u kojem su otkrili tipa koji je tvrdio da ima na hiljade ulaznica za utakmice Totenhema.
Nevjerovatno da je Čelsi prvi klub koji je nekoga izveo pred sud zbog ovog problema i to tek 2019. godine..a ovi problemi postoje decenijama. Pa, teško da ćemo se mi izboriti sa ovim tapkarošima u skorijoj budućnosti...treba biti realan, ali svakako poduzeti sve mjere koje mogu umanjiti broj karata na crnom trzištu.
-
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- PlavaKrv74
- Kontakt:
Santosu sve najbolje u nastavku karijere i da bude malo pametniji, ljudi kojima je okružen će ga nagrditi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Plava krv tece tim venama.avalPacidoroP je napisao/la: ↑25 jul 2023, 11:37KONTRASVIH je napisao/la: ↑25 jul 2023, 11:19Jutros djecak od pola 6 cekao na karte za sebe i starog.
![]()
![]()
![]()
Decki imao sam neki nesporazum sa jaranom,ja imam kartu za istok a on sebi i ovom jos jednom jaranu uzeo za sjever,pa ako bi neko mijenjao sa mnom da mu dam kartu za istok a on meni za sjever ,bio bih mnogo zahvalan 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 50 gostiju.