AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

darkmanx
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la darkmanx » 24 jul 2023, 23:17

Ima li neko da prati prelazni rok u Italiji, da nam napise kakvo je stanje kod konkurenata. Ovome sto je do sad odradjeno, niko se nije mogao nadati prije mjesec-dva. Vjerovatno ce doci jos par igraca.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 24 jul 2023, 23:26

darkmanx je napisao/la:
24 jul 2023, 23:17
Ima li neko da prati prelazni rok u Italiji, da nam napise kakvo je stanje kod konkurenata. Ovome sto je do sad odradjeno, niko se nije mogao nadati prije mjesec-dva. Vjerovatno ce doci jos par igraca.
AC Milan arrivals: Marco Sportiello, Luka Romero, Ruben Loftus-Cheek, Tijjani Reijnders, Christian Pulisic, Noah Okafor, Noah Raveyre

AC Milan departures: Sandro Tonali, Marco Brescianini, Daniel Maldini, Zlatan Ibrahimovic, Ciprian Tatarusanu, Marco Nasti, Brahim Diaz, Tiemoue Bakayoko, Aster Vranckx, Sergino Dest

Inter arrivals: Juan Cuadrado, Yann Aurel Bisseck, Marcus Thuram, Davide Frattesi, Kristjan Asllani, Raffaelle Di Gennaro, Francesco Acerbi

Inter departures: Gaetano Oristanio, Andre Onana, Marcelo Brozovic, Edin Dzeko, Samuele Mulattieri, Valentin Carboni, Andrea Pinamonti, Milan Skriniar, Danilo D’Ambrosio, Roberto Gagliardini, Dalbert, Samir Handanovic, Alex Cordaz, Lorenzo Pirola, Mattia Zanotti, Zinho Vanheusden, Martin Satriano

Juventus arrivals: Timothy Weah, Arkadiusz Milik

Juventus departures: Angel Di Maria, Juan Cuadrado, Dejan Kulusevski, Radu Dragusin, Arthur Melo, Alessandro Di Pardo, Tommaso Barbieri

AS Roma arrivals: Evan Ndicka, Houssem Aouar, Rasmus Kristensen, Diego Llorente

AS Roma departures: Carles Perez, Justin Kluivert, Cristian Volpato, Filippo Missori, Benjamin Tahirovic, Georginio Wijnaldum, Mady Camara, Ebrima Darboe, Ante Coric, William Bianda

Napoli arrivals: Pierluigi Gollini, Giovanni Simeone, Giacomo Raspadori, Alessandro Zanoli

Napoli departures: Kim Min-jae, Andrea Petagna, Sebastiano Luperto, Tanguy Ndombele, Bartosz Bereszynski
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 24 jul 2023, 23:33

Sad bi red bio da se riješe par igrača. Što kroz prodaje tako i posudbe. Pa da se onda mercato završi kako treba. Još jedan veznjak najmanje treba, back up za Thea. A spominje se još jedan napadač te desni bek.

Dakle neće biti čudno ako dođu još 4 igrača.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 24 jul 2023, 23:54

Šta će nam još 4 igrača Rom? Preferiram Mbappea samoga molim, jedan al' vrijedan - Milanista je, taman da se iskupe za prodaju Tonalija :mrgreen:
Pa da napadnemo tu klempu k'o ljudi, sa atomskim napadom :rol:

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 25 jul 2023, 00:04

Zenga je napisao/la:
24 jul 2023, 23:54
Šta će nam još 4 igrača Rom? Preferiram Mbappea samoga molim, jedan al' vrijedan - Milanista je, taman da se iskupe za prodaju Tonalija :mrgreen:
Veznjak (jedan minimalno), back up za Thea. A spominje se još jedan napadač i CB.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 25 jul 2023, 08:06

Zenga je napisao/la:
24 jul 2023, 23:54
Tamam, mjera. A Leao ce mu biti zamjena, ili bolje da ga prodamo pa od tih para kupimo ove sto Rom spominje i ostatak para za zime nek ostane, da i tad nesto trgujemo. 😂
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 25 jul 2023, 08:53

Nekako tečno ovi ulazni transferi idu, baš mi neobično da nema onog cigančenja i brukanja. CDK dovodili cijeli prelazni rok, jedva na kraju ga izvukoše, deset puta sastančili, dogovarali, molili, kumili :rol:

Najcrnije od svega što je lik promašaj totalni :rol:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 25 jul 2023, 10:26

Cerci, Borini, Taarabat, Niang, Ocampos, Sale, Messias... I sada Pulišić i Chukwueze. Šta smo sve preživjeli

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 25 jul 2023, 11:29

Taarabat je bio igračina ali promaha u glavi, nivo Balotelli
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 25 jul 2023, 12:15

Chuki je tu, mogao bi biti veliko pojacanje za desnu stranu, nekako od njeg i Pulisica najvise ocekujem. Iako sam bio skeptican na pocetku mercata i prodaje Sandra, polako se izgleda oblaci razilaze, ostaje jos da se vidi kako ce to na terenu da izgleda, jer puno promjena ce se desiti ovo ljeto.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 25 jul 2023, 12:32

Chukuwaze ostaje u Milanu do povratka ekipe sa americke turneje, nema dovoljno vremena da se srede papiri oko vize za USA da bi se prikljucio ekipi, znaci njega ce se morati uigravati na pocetku nove sezone u ligi

Uknaac
Kontakt:

Post Postao/la Uknaac » 25 jul 2023, 12:47

Sad se lakse diše sa ovakvim kadrom se Milan nece nikoga plasiti u Serie A 💪🏻💪🏻💪🏻 za razliku od prosle sezone vazda neko povrijedjen a nema adekvatne zamjene pocevši od golmana do Girouda ?

Charlie9
Kontakt:

Post Postao/la Charlie9 » 25 jul 2023, 13:07

Sjajna su ovo pojačanja. Pulišić i Chukwueze prvoklasni igrači, Loftus Cheek solidan, Okafor iz RB kao potencijalni top, poznavajući rad RB klubova moglo bi se raditi o pravom igraču. Jedino ne znam ovoga Rejindersa ni ko je ni šta je. Odšteta je relativno visoka, ali na prvu po statistici čini se da je prošlu sezonu odradio na visokoj razini.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 25 jul 2023, 13:24

Ako ništa, bar će jedan od ovih biti u stanju otključati odbrane bunkeraša i timovi više neće moći zatvarati samo Lea jer će morati paziti i na ove demone sa svih ostalih napadačkih pozicija. :mrgreen: Milan je bruku bodova prosuo u takvim utakmicama sa retardiranim ofanzivcima, a sad će se to moći svesti na minimum.

I dalje mi je najveća nedoumica sredina, tu treba preusmjeriti preostali budžet.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 25 jul 2023, 13:48

Chukwueze bi trebao večeras stići u Milano a sutra potpisati. Zatim će 4-5 dana trenirati u Milanellu, dok se ostatak ekipe je vrati. Ako se ne varam, tim se vraća nazad 1. Augusta

darkmanx
Kontakt:

Post Postao/la darkmanx » 25 jul 2023, 14:27

milanist je napisao/la:
24 jul 2023, 23:26
darkmanx je napisao/la:
24 jul 2023, 23:17
AC Milan arrivals: Marco Sportiello, Luka Romero, Ruben Loftus-Cheek, Tijjani Reijnders, Christian Pulisic, Noah Okafor, Noah Raveyre

AC Milan departures: Sandro Tonali, Marco Brescianini, Daniel Maldini, Zlatan Ibrahimovic, Ciprian Tatarusanu, Marco Nasti, Brahim Diaz, Tiemoue Bakayoko, Aster Vranckx, Sergino Dest

Inter arrivals: Juan Cuadrado, Yann Aurel Bisseck, Marcus Thuram, Davide Frattesi, Kristjan Asllani, Raffaelle Di Gennaro, Francesco Acerbi

Inter departures: Gaetano Oristanio, Andre Onana, Marcelo Brozovic, Edin Dzeko, Samuele Mulattieri, Valentin Carboni, Andrea Pinamonti, Milan Skriniar, Danilo D’Ambrosio, Roberto Gagliardini, Dalbert, Samir Handanovic, Alex Cordaz, Lorenzo Pirola, Mattia Zanotti, Zinho Vanheusden, Martin Satriano

Juventus arrivals: Timothy Weah, Arkadiusz Milik

Juventus departures: Angel Di Maria, Juan Cuadrado, Dejan Kulusevski, Radu Dragusin, Arthur Melo, Alessandro Di Pardo, Tommaso Barbieri

AS Roma arrivals: Evan Ndicka, Houssem Aouar, Rasmus Kristensen, Diego Llorente

AS Roma departures: Carles Perez, Justin Kluivert, Cristian Volpato, Filippo Missori, Benjamin Tahirovic, Georginio Wijnaldum, Mady Camara, Ebrima Darboe, Ante Coric, William Bianda

Napoli arrivals: Pierluigi Gollini, Giovanni Simeone, Giacomo Raspadori, Alessandro Zanoli

Napoli departures: Kim Min-jae, Andrea Petagna, Sebastiano Luperto, Tanguy Ndombele, Bartosz Bereszynski
Po ovome, izgleda da smo odradili bolji prelazni rok (tu racunam i Chukwuezea) od konkurenata, i da u sezonu ulazimo dosta jaci u odnosu na proslu.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 25 jul 2023, 14:51

Rebić blizu Fenera za 6/7M
Gabbia u Villarreal
Besiktas zeli Krunica
West Ham ce se nadam uzeti Origija

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 25 jul 2023, 14:54

Ne damo Radeta :)
Il Club più titolato al mondo!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 25 jul 2023, 14:57

Romagnoli13 je napisao/la:
25 jul 2023, 14:51
Rebić blizu Fenera za 6/7M
Gabbia u Villarreal
Besiktas zeli Krunica
West Ham ce se nadam uzeti Origija
Pioli bi prije dao Thea ili Mikea nego Radeta :D neka Krunica kao opcija s klupe, a ruku na srce lijepo je vidjeti nekoga iz nase drzave u klubu :salut:

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 25 jul 2023, 17:09

Ne bi ja dao Krunica , neka ga itekako zahvalan igrac, jedino da on kaze da zeli ici onda daj neku finu cifru za njega , ovako Rade je itekako zahvalan za nasu ekipu

Sad daj Musaha i lijevog beka i ne bi bilo lose jos jednog stopera dovesti

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.