FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pozdrav svim ljubiteljima najvećeg kluba na svijetu. Novi sam, dugo vremena pratim forum, logično i odlučio da se registrujem evo.
Bašiću svaka čast, ima m*** da proba sve, strpljenje, znanje, motivaciju, želju, posvećenost, poštenje i rad, sve ono što treba krasiti trenera svetinje. Ne boji se problema nego svaki iskoristi za svoju korist. Smatram da je dobio najbolji mogući period u Želji da radi ono što vjerovatno najviše želi. Prvo mislim da mu ide u korist što ima dosta manji budžet i što su mu otišla dva najbolja igrača realno. Može da eksperimentiše i da se igra fudbala što svi zaboravljamo. Veći je fokus na kolektivu jer nema ni jedan superstar, a tako je i zrinja počeo i vidimo gdje je sad. Gradi ozbiljne temelje koji nam mogu obezbijediti svijwtlu budućnost. Ne kuka, ne plače, stoji iza svega što uradi i ono što je možda i najbitnije ima ozbiljno dobar odnos sa igračima koji imaju povjerenje u njega i zbog toga ovako brzo rastemo. Nije pretenciozan nema bolesne ambicije, okružio se posvećenim ljudima i napredak je neminovan. Ne iznosi prljav veš vani, a ima ga vjerovali il ne. Gradi PORODICU što ŽELJEZNIČAR jest u svakom svom obliku.
Dočekan na noż od strane naših navijača jer je zamijenio kvazi-ratnika sabljicu. Dobar je sablja al nije za Želju, ubio se za Tošk npr.
Golmana ce istrpiti to treba biti siguran jer mu treba da dobije na samopouzdanju, to će Bašić i Keno dovest u red ne sikiram se. ****, to je proces. Dražen će sigurno igrati vrlo brzo jer je srčan, lud, a zna lopte igro zadnjeg veznog. Ne treba se čuditi ako ga stavi ko pivota u nekim utakmicama. Okomite lopte daje, gleda naprijed, siguran.
Sve u svemu najjači smo i zajedno smo u svemu, odavno nije bila veća sinergija, pa čak i na forumu. J*** taj hulahopka malo harmoniju al istrpit ga i izignorisat.
grajI ljoŽe!
Bašiću svaka čast, ima m*** da proba sve, strpljenje, znanje, motivaciju, želju, posvećenost, poštenje i rad, sve ono što treba krasiti trenera svetinje. Ne boji se problema nego svaki iskoristi za svoju korist. Smatram da je dobio najbolji mogući period u Želji da radi ono što vjerovatno najviše želi. Prvo mislim da mu ide u korist što ima dosta manji budžet i što su mu otišla dva najbolja igrača realno. Može da eksperimentiše i da se igra fudbala što svi zaboravljamo. Veći je fokus na kolektivu jer nema ni jedan superstar, a tako je i zrinja počeo i vidimo gdje je sad. Gradi ozbiljne temelje koji nam mogu obezbijediti svijwtlu budućnost. Ne kuka, ne plače, stoji iza svega što uradi i ono što je možda i najbitnije ima ozbiljno dobar odnos sa igračima koji imaju povjerenje u njega i zbog toga ovako brzo rastemo. Nije pretenciozan nema bolesne ambicije, okružio se posvećenim ljudima i napredak je neminovan. Ne iznosi prljav veš vani, a ima ga vjerovali il ne. Gradi PORODICU što ŽELJEZNIČAR jest u svakom svom obliku.
Dočekan na noż od strane naših navijača jer je zamijenio kvazi-ratnika sabljicu. Dobar je sablja al nije za Želju, ubio se za Tošk npr.
Golmana ce istrpiti to treba biti siguran jer mu treba da dobije na samopouzdanju, to će Bašić i Keno dovest u red ne sikiram se. ****, to je proces. Dražen će sigurno igrati vrlo brzo jer je srčan, lud, a zna lopte igro zadnjeg veznog. Ne treba se čuditi ako ga stavi ko pivota u nekim utakmicama. Okomite lopte daje, gleda naprijed, siguran.
Sve u svemu najjači smo i zajedno smo u svemu, odavno nije bila veća sinergija, pa čak i na forumu. J*** taj hulahopka malo harmoniju al istrpit ga i izignorisat.
grajI ljoŽe!
-
- Kontakt:
Da nisi ko si pomislio bi da si tapkaroš, ovako pomozimo čovjeku

-
- Kontakt:
Nebinto toliko za temu al vjerovatno onaj dimanov bivsi igrac Eto, ko da sam vidio negdje da se bavi tim poslomPlavaKrv74 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 12:49Početkom jula mjeseca sjedim dole negdje u Dalmaciji sa likom (brat poznatog trenera) koji poznaje nekog menadjera Eta ili tako se nesto zove (Brazilac koji živi u Hr.), i koji navodno zastupa Santosa. To sad nisam više siguran, ali ispade da Santos ima "više" managera..ili sam ja nešto fulio![]()
![]()
. Helem nejse, tvrdi da je nakon Željine poboljsane ponude za produženje ugovora "uletilo" njanjajevo sa svojom ponudom boljom za 60% . Taj dotični Eto je "savjetovao" Sanosu da ne potpisuje ugovor sa njanjama, jer je to gradski rival, da ga je Željo vrati među "žive"...uglavnom ponuda je bila na stolu, ali na kraju Santos je bar u tom sgementu ispao korektan.
izvinite na upadu
trailer filma o rahm. Dzildi
trailer filma o rahm. Dzildi
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- PlavaKrv74
- Kontakt:
Pisete o kapacitetu stadiona, sto je ok kada pricamo o nekim srednjorocnim , pa i dugorocnim planovima. Meni se cini da klub je mogao izvuci puno vise od ovog momentuma. Sad je euforija, sad se sto vise love uzima. Hajduk dobije Dinamo..i kod njih odmah ganjaju rekord kada je u pitanju clanstvo..mislim da su za ovu sezonu ljudi prekucali 80k (a cilj im je preko 100k). Pored vjecno loseg oskrbljenog fun-shopa definitivno se trebala raditi agresivnija kampanja za clanstvo. Znam da smo neki dan presli 7k, ali ako jedan Zeljo ne moze zakucati 20k (sad je tu i dijaspora) ne znam kad ce.
Prosli put kada smo radili akciju, treba biti posten i reci da je to bilo "Spasavanje vojnika Ryana", ovaj put je to puno zdravija prica...
Prosli put kada smo radili akciju, treba biti posten i reci da je to bilo "Spasavanje vojnika Ryana", ovaj put je to puno zdravija prica...
Zadnja izmjena: PlavaKrv74, dana/u 25 jul 2023, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.
Ljudi smo, nismo fudbalske sudije
Nije, umro je par mjeseci prije corone
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Neftchi potvrdio: Prvotimac suspendovan uoči duela sa Željezničarom jer je odbio trenirati
Saldanha je tražio prelazak u Partizan i zbog toga je klubu napravio velike probleme, a jučer je odbio trenirati, što je izazvalo gnjev čelnika Neftchija, koji su ga suspendovali.
U saopštenju koje su objavili danas, ističu da Partizanu ništa ne zamjeraju, ali da je Saldanhino ponašanje neprihvatljivo i da će uskoro biti dovedena njegova zamjena.
Zadnja izmjena: braco, dana/u 25 jul 2023, 15:54, ukupno mijenjano 3 puta.
Jel moguce da i nas onaj s nebesa gleda i pazi jednom u zivotu nasembraco je napisao/la: ↑25 jul 2023, 15:41Saldanha je tražio prelazak u Partizan i zbog toga je klubu napravio velike probleme, a jučer je odbio trenirati, što je izazvalo gnjev čelnika Neftchija, koji su ga suspendovali.
U saopštenju koje su objavili danas, ističu da Partizanu ništa ne zamjeraju, ali da je Saldanhino ponašanje neprihvatljivo i da će uskoro biti dovedena njegova zamjena.
Ocigledno je tamo havrug nevidjeni, to se pod hitno mora iskoristit na terenu
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Došao, kao novi forumaš, i već prvi post on je neki insajder nešto, ima prljavog veša, ima nekih loših stvari ovo ono. De usput onda reci neku insajdersku dolazi li neki novi igrač il nešto?Stanceski je napisao/la: ↑25 jul 2023, 14:38Pozdrav svim ljubiteljima najvećeg kluba na svijetu. Novi sam, dugo vremena pratim forum, logično i odlučio da se registrujem evo.
grajI ljoŽe!
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
-
- Kontakt:
Kad ce Arap biti potpisan? I hoce li Allyson biti registrovan za Neftchi?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Registrovani su i Allyson i Turanjanin, evo spisak registrovanih:19vendetta87 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 15:59Kad ce Arap biti potpisan? I hoce li Allyson biti registrovan za Neftchi?
https://www.uefa.com/uefaeuropaconferen ... car/squad/
Drago mi je što su Sabica registrovali, ovaj momak će biti naš Leighton Bainesbraco je napisao/la: ↑25 jul 2023, 16:01Registrovani su i Allyson i Turanjanin, evo spisak registrovanih:19vendetta87 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 15:59Kad ce Arap biti potpisan? I hoce li Allyson biti registrovan za Neftchi?
https://www.uefa.com/uefaeuropaconferen ... car/squad/
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Vakat je više da se pojavi neko dijete da zna igrati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma.botina klasična po 100 put. I prvi post kod svakog Hulahopka,.ko da sam ih ja sve pravio tito te j...oMrAmarOsim je napisao/la: ↑25 jul 2023, 15:55Došao, kao novi forumaš, i već prvi post on je neki insajder nešto, ima prljavog veša, ima nekih loših stvari ovo ono. De usput onda reci neku insajdersku dolazi li neki novi igrač il nešto?Stanceski je napisao/la: ↑25 jul 2023, 14:38Pozdrav svim ljubiteljima najvećeg kluba na svijetu. Novi sam, dugo vremena pratim forum, logično i odlučio da se registrujem evo.
grajI ljoŽe!

Pozdrav svima,
Novi sam korisnik ovog foruma koji pratim nekih možda 6 mjeseci. Želim da pozdravim sve navijače našeg Željezničar. Što se tiče aktuelne teme mislim da trebamo maksimalno iskoristiti ovu neku lošu situaciju u Neftchiju. Ekipa im sigurno ima bolje pojedince nego mi, ali dobrom taktičkom igrom indvidiualnost ekipe se može svesti na minimum, a mi imamo super dobrog analitičara i stratega na klupi. Trener im je Adrian Mutu koji nema uopće nekog pretjeranog trenerskog iskustva, on je samo kontrovorezno fudbalsko ime 2000tih. Otišao im je špic, kapiten kluba je pod suspenzijom. Opet, treba ući maksimalno ozbiljno, skoncentrisano i uz pomoć publike ostvariti dobar rezultat pred revanš. Azere ne treba podcijeniti, to je država koja mnogo ulaže u sport u zadnje vrijeme, a sam ovaj Neftchi je ekipa koja redovno igra Euro kupove. Konačno mi je drago da mi imamo glavu i rep, da smo spremljeni na svim poljima. Izaći fajterski i pobijediti ako Bog da.
Novi sam korisnik ovog foruma koji pratim nekih možda 6 mjeseci. Želim da pozdravim sve navijače našeg Željezničar. Što se tiče aktuelne teme mislim da trebamo maksimalno iskoristiti ovu neku lošu situaciju u Neftchiju. Ekipa im sigurno ima bolje pojedince nego mi, ali dobrom taktičkom igrom indvidiualnost ekipe se može svesti na minimum, a mi imamo super dobrog analitičara i stratega na klupi. Trener im je Adrian Mutu koji nema uopće nekog pretjeranog trenerskog iskustva, on je samo kontrovorezno fudbalsko ime 2000tih. Otišao im je špic, kapiten kluba je pod suspenzijom. Opet, treba ući maksimalno ozbiljno, skoncentrisano i uz pomoć publike ostvariti dobar rezultat pred revanš. Azere ne treba podcijeniti, to je država koja mnogo ulaže u sport u zadnje vrijeme, a sam ovaj Neftchi je ekipa koja redovno igra Euro kupove. Konačno mi je drago da mi imamo glavu i rep, da smo spremljeni na svim poljima. Izaći fajterski i pobijediti ako Bog da.
Mutuua treba odvesti negdje da se razvuce čim sleti u Sarajevoo...
Hoće li Cocalić biti spreman za četvrtak? Nisam upratio da se pisalo o težini povrede zbog koje je izašao protiv Minska.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Dobar Coca
Nema stepenica dole uopste na jugu dole beton ide do grade i terenaZaZelju je napisao/la: ↑25 jul 2023, 13:36Je li to iz sigurnosnih ili nekih drugih razloga?irfo je napisao/la: ↑25 jul 2023, 13:02Ne postojiZaZelju je napisao/la: ↑25 jul 2023, 13:01Ranije sam pisao, ali evo još jednom ću napisati.
Ako eventualno prođemo u treće pretkolo, ako postoji mogućnost, možda bi bilo dobro postaviti stolice na betonski dio juga, onaj donji dio, pogotovo tamo do zapadne tribine, bar nekih 4 do 5 redova, jer to bi povećalo kapacitet juga za najmanje 1,000 sjedećih mjesta, tako da bi na stadionu moglo stati ukupno 14.500 gledaoca.
Negdje sam danas pročitao da je 500 ljudi koji su bili u redu za karte ostalo bez njih, jer su već bile rasprodate.
Nije dio tribine uopste kontas brate
Da imaju stepenice normalno ko na ostatku gore juga
Mogli bi to raditi
Al ovako taj dole dio mozemo samo koristiiti u domacim takmicenjima
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Mamba21, Napaceni87 i 45 gostiju.