Pusti suzu
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoBBoja
- Kontakt:
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
a i to dovoljno jednog da ga ozivis, 4231, isti sastav uvijek, prva izmjena u 85.toj napadac za napadaca, ostale po nalogu menadzera, ako je rezultat nakon 60 min nepovoljan, bunari naprijed
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
Zoran Mamic Sportski direktor i trener 
-
- Kontakt:
Ne moze izvadit potvrdu o nekažnjavanju
Ja bih prije rekao ...2056... Horde mole Mirvića da se vrati i uloži u klub i vrati FKS iz Federalke ili barem kupi 50 sezonskih i pomogne klub.
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 25 jul 2023, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Nisi ništa druže toliko ozbiljno rekao ovo je sam vrh ledenog brijega, ovo itekako ima veze i sa našim klubom, dosta stvari si objasnio koje se vjerojatno dešavaju oko našeg kluba.kengur je napisao/la: ↑25 jul 2023, 14:29E zbog ovoga me dusa boli. Sve sto napoleon72 i Scholsey kazu je tacno. Moze se stvar bar unaprijediti za godinu-dvije. ALI to je onih 7000 koji su ogromna vecina (boki, noke, cookiech, amy, ......). Takvi su u svim sferama drustva. Ivo Andric je opisao takve kroz Salku Corkana. Salko je bio jedan a uzas je da su sada takvi postali vecina. Samo nek' ne puca.H8Z7 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 13:05napoleon72 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 12:58
Pa imali smo Cioffija drug, pa ga.ovdje proglasili ublehom. Kae sta ce Zabar, da mu nije brata ne bi nikad bio trener, zatvorio nam skolu fudbala, onaj debil dijete slikao pred zatvorenim kapijama stadiona i to kacio na fb stranicu. Nismo mi nista ni zasluzili vjeruj mi. Bio je prije par godina Brdaric onaj u konkurenciji. Mozda frajer ne bi nista uradio, ne znam, al je ovdje razapet jer je trazio dronove da snima treninge. Kae sta ce dronas, nek nosi dronove u Bayern a ne nama. Pa Kodro USB sa.instrukcijama svakom igracu dao, kae nek on to u Barseloni prosipa, ovdje ih tjeraj na Igman nek trce. Nismo mi zdrava sredina ni za kakav napredak. Zato nam je Husref domet i u 2023. godini.opisa Napoleon 85% stanovništva u 9 rečenica, svaka čast brate
![]()
[url]http://orfelin.****/2013/05/salko-corkan-ili-o-euforiji.html[/url]
Ovo o euforiji ti pojasni ono nase euforicno o titulama i slicno.
Sta kaze dronovi i USB.![]()
![]()
Kodro je za nas bio svemirac.
Sredi nasa raja iz Sarajeva, da PM fakultet dobije sve besplatno da ima medjunarodne kurseve iz turizma sa medjunarodno priznatim diplomama. Imali bi raju iz Madjarske, Bugarske, Rumunije i cijele Evrope da ti plate da borave ovdje i da zavrse tu diplomu. Naravno zapad ima ovo, ali ne manje zemlje. Ubijedis Amere da sve finansiraju i samo treba potpisati ugovor i poslali su zensku da to zavrsi. Kaze dekan PMF-a (inace kadar SDA) - ne pricam ja o poslu sa zenama. Posalju mu frajera a on kaze - meni je ovo sumnjivo i odbije. Sada su to dali Tuzli a u Sarajevu nema iako turizam kantona SA ima vece prihode nego ostatak drzave. Amerikanci vole ravnopravnost pa su isto dali i Mostaru i RS-u. Kaze ministrica RS-a evo vam broj mog mobilnog a ako treba za ovo saljem i helikopter i limuzinu. Sve sto vam treba, samo da dobijemo. Ali "Salki" je sumLJivo.
„Vecina uvijek svoju sudbinu predaje u ruke drugih. Nesposobna preuzeti odgovornost, ona slijedi svoje vodje cak i u propast. Bez ambicija i inicijative, masa ništa ne mrzi više od inovacije.“
Najnasilniji element društva je neznanje - Emma Goldman
Izvinjavam se, odoh ja u ozbiljne stvari.
Hajde sad neka me neko ubjedi da ostanem ovdje jer sam planirao studirati sportski menadžment, kad čovjek na USB igračima daje šta da rade a ljudi mu se smiju, čovjek traži dronove smiju mu se. Nema ovdje život u skorijoj budućnosti nažalost.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- BordoBBoja
- Kontakt:
Skloni tu profilnu, pomislit ce ljudi da sam jaAngelDiMaria je napisao/la: ↑25 jul 2023, 14:57a i to dovoljno jednog da ga ozivis, 4231, isti sastav uvijek, prva izmjena u 85.toj napadac za napadaca, ostale po nalogu menadzera, ako je rezultat nakon 60 min nepovoljan, bunari naprijed
Ako Mirvic angazuje Husrefa u bilo kojoj strategi (kratkoricno/dugorocno) to ce bit katastrofalan potez, bez obzira cak i da na kraju pokodi da onsvoji titulu prodje 2 predkola itd..
Jer ta situacija sa vracanjem ba staro (to smo vec eadili 6 puta sa husrefom) jednostavno ce nabit taj negativan pritisak i sigurno 10-20% ce ekipa manje davat svoji mogucnosti.. ne govorim to da je neznanje husrefovo vec kako ce to navijaci prihvatit i ovako se gleda najmanja greska treneru a husrefu bi se ko i mirzi gledalo kroz mikroskop sve, ramena treskanje sta je tuje ovaj put x10
Husref uvjek bude dobar prvu godinu kad pocnu protivnicki treneri citat njegovu igru on tone jer nema znanje rokada jer on tacno to cilja jer fokusira se striktno na 13-14 igraca skojim svakodnevno radi (samim tim pridobije tuh 13-14 igraca plus mozda 1-2 kojima je ok da sjede na klupi ) i to je recept gdje ces ti bit ok 1 do 1,5 godinu ako dalje nemoze radkid ugovora se mora platit odradio je 50-60% ugovora svakako (zavisno jel podpisao na 2 ili 3 godine)
Mi nemozemo sa takvim trenerom posebno 7x put otkaz slicna stvar sa uscuplicom u akademi.
Navijaci nisu zadovoljni jer jednostavno zele nesto novo drugacije i mislim da je po klub i mirvica bolje dovest i slabijeg trenera kao sto je klaun nego husrefa jer bi tu dobio na vremenu tribine bi sigurno podrzale i ambijent u kojem bi taj trener radio i igraci igrali utakmice bio mnogo bolji i sigurno rezultat i igra bi bila bolja cak i da nas vodi trener losijeg kvaliteta od husrefa..
Zekic je sd trener u varazdinu mislim da se on moze dovest dati mu da bude trener i da na zimskom prelaznom roku bude trener menadzer da moze 2 igraca itjerat 2 dovest. A da mi do sledeceg ljetnog prelaznig roka nadjeme menadzera na njegovu preporuku ako koga zna..
Kodro sigurno bi bio ok rjesenje jeste da se vracamo i u njegovom slucaju u rikverc al osjeti se na navijacima da su bili zadovoljni sa njim njegovim radom i da je trazena njegova ostavka uskljucivo jer tad smo bili bez titule 100 godina sigurno tad da smo znali da moze zadrzat prvo mjesto 95% navijaca bi ga podrzalo i ponudili jos 2 godine ugovora..
Jakir treba bit meta
Mamic treba bit
ZEKIC je definitivno moguca varijanta
Kodro vjerujem da bi prije nas uzeo nego reprezentaciju
Jer ta situacija sa vracanjem ba staro (to smo vec eadili 6 puta sa husrefom) jednostavno ce nabit taj negativan pritisak i sigurno 10-20% ce ekipa manje davat svoji mogucnosti.. ne govorim to da je neznanje husrefovo vec kako ce to navijaci prihvatit i ovako se gleda najmanja greska treneru a husrefu bi se ko i mirzi gledalo kroz mikroskop sve, ramena treskanje sta je tuje ovaj put x10
Husref uvjek bude dobar prvu godinu kad pocnu protivnicki treneri citat njegovu igru on tone jer nema znanje rokada jer on tacno to cilja jer fokusira se striktno na 13-14 igraca skojim svakodnevno radi (samim tim pridobije tuh 13-14 igraca plus mozda 1-2 kojima je ok da sjede na klupi ) i to je recept gdje ces ti bit ok 1 do 1,5 godinu ako dalje nemoze radkid ugovora se mora platit odradio je 50-60% ugovora svakako (zavisno jel podpisao na 2 ili 3 godine)
Mi nemozemo sa takvim trenerom posebno 7x put otkaz slicna stvar sa uscuplicom u akademi.
Navijaci nisu zadovoljni jer jednostavno zele nesto novo drugacije i mislim da je po klub i mirvica bolje dovest i slabijeg trenera kao sto je klaun nego husrefa jer bi tu dobio na vremenu tribine bi sigurno podrzale i ambijent u kojem bi taj trener radio i igraci igrali utakmice bio mnogo bolji i sigurno rezultat i igra bi bila bolja cak i da nas vodi trener losijeg kvaliteta od husrefa..
Zekic je sd trener u varazdinu mislim da se on moze dovest dati mu da bude trener i da na zimskom prelaznom roku bude trener menadzer da moze 2 igraca itjerat 2 dovest. A da mi do sledeceg ljetnog prelaznig roka nadjeme menadzera na njegovu preporuku ako koga zna..
Kodro sigurno bi bio ok rjesenje jeste da se vracamo i u njegovom slucaju u rikverc al osjeti se na navijacima da su bili zadovoljni sa njim njegovim radom i da je trazena njegova ostavka uskljucivo jer tad smo bili bez titule 100 godina sigurno tad da smo znali da moze zadrzat prvo mjesto 95% navijaca bi ga podrzalo i ponudili jos 2 godine ugovora..
Jakir treba bit meta
Mamic treba bit
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
akcija sezonskih

nezgodno je ovo sa investitorima, oni su ti ko staklen casa - ako previse pritisnes razbijes a ako previse opustis ispadne i sta? razbijes ponovo.
Opa gangam style u nedjelju
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Husref nije vodio danasnji trening Igmana.
Sto bi rekli, welcome back and all the best Husref
Sto bi rekli, welcome back and all the best Husref

U novi boj ...
idemoooo
Pitar6785 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 15:00Ako Mirvic angazuje Husrefa u bilo kojoj strategi (kratkoricno/dugorocno) to ce bit katastrofalan potez, bez obzira cak i da na kraju pokodi da onsvoji titulu prodje 2 predkola itd..
Jakir treba bit meta
Mamic treba bit
Istog sam stava, nama treba osvjezenje neko trenersko, kako sto je Viveros, Pener.da raja sa drugih prostora isto pocne pratit ligu. Kome je zanimljiv Hus iz Hr.Srb.ili drugih eu zemalja? Treba neko ko ce osvjezit pokrenut malo ligu, gdje ce se pisati o toj ligi i trenerima kako su poceli dolaziti u nasu ligu. Da o nama pisu Njem.medij itd...Najbolji primjer je Jakir, covjek osvjezenje bio za ligu, uskoro cemo ga gledat u ligama 5. Pisu ozbiljni medij o njemu, o Zrinji...
Zadnja izmjena: deda, dana/u 25 jul 2023, 15:12, ukupno mijenjano 2 puta.
- ElCartel11
- Kontakt:
Jer smo prije invetitora bas bili nonstop u federalki

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ma stoji trolanje i zajebancija, svakako je forum ne relevantan za bilo sta. Vidjeli smo to na raznim primjerima stoji. Al evo posto te smatram za ok furumasa za realne rasprave, bezveze mi je taj avatar. Al hajd ima i to sto kazes za clansku, dresove naravno mnogo bitnije. Samo eto malo respecta ako ti je neko ulozio u klub brdo love, skontace valjda i za sportski dio sta, kako.. Da nam Smajlagici postali realnost, e onda bi se ujedinili ko nikad! Zivio.napoleon72 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 14:48Vidi druze, ti ako ne kontas da je ovaj avatar i generalno ovaj forum za mene teska zayebancija, to je tvoj problem. Nekad malo trolam, malo ismijavam, udjem ovdje da procitam sta pametno pred tekmu i tako. Meni je na forumu generalno najveci smor kad neko pocne pisat "yebo vas prepucavanja, hajcajte pred utakmicu", pa 90% postova bude diktiranje sastava i "hajdeee". Na tekme dolazim (izuzev bojkota), kupujem dresove i generalno sve iz fanshopa, clanske, sezonske... Ovaj avatar je cista zayebancija i trolanje, evo i ti vidis da lik ne radi dobro, pojavi se u medijima sa fildzanom kod Seje pa nam rokne Mirzu i Husrefa za trenera. Da li smatram da radi lose i da na sportskom planu ni milimetra nismo napredovali, stavise nazadovali smo? Smatram. Da li bih volio da ode i da nam neki Smigalovic bude u spicu a Campara u vezi? Ne bih. I to je sva prica. Cuj, ne bi ni dusman stavio avatar ovakav. Pa ne bi dusman ni kupio 5 dresova, imao 10 godina clansku, obisao Bosnu s klubom, kisnuo na Kosevu svaku drugu subotu... Yebo avatar.nokee je napisao/la: ↑25 jul 2023, 13:05napoleon72 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 12:58
Pa imali smo Cioffija drug, pa ga.ovdje proglasili ublehom. Kae sta ce Zabar, da mu nije brata ne bi nikad bio trener, zatvorio nam skolu fudbala, onaj debil dijete slikao pred zatvorenim kapijama stadiona i to kacio na fb stranicu. Nismo mi nista ni zasluzili vjeruj mi. Bio je prije par godina Brdaric onaj u konkurenciji. Mozda frajer ne bi nista uradio, ne znam, al je ovdje razapet jer je trazio dronove da snima treninge. Kae sta ce dronas, nek nosi dronove u Bayern a ne nama. Pa Kodro USB sa.instrukcijama svakom igracu dao, kae nek on to u Barseloni prosipa, ovdje ih tjeraj na Igman nek trce. Nismo mi zdrava sredina ni za kakav napredak. Zato nam je Husref domet i u 2023. godini.
Normalno da nismo zasluzili, pogan teza. Pola ih ovdje piskara iz licnih interesa, pola lijeci licne frustracije. Evo najgori dusman nebi stavio sliku na avatar kao ti recimo, a deklarises se da volis nas klub. Vrlo upitno! Ovime ne branim Mirvića, luta on počesto i meni se masu poteza ne svidja ali na najgori mogući način takvim slikama omalovažavati sve što on radi ili pokušava bar, za tvoj klub, je fuj.
Jednako ovim idiotima koji psuju i laju na Husrefa.
- ElCartel11
- Kontakt:
Pored zivog Simundze mi dovodimo Husrefa.
Pa cemo nakon par mjeseci pisati ko nas je to prokleo
Pa cemo nakon par mjeseci pisati ko nas je to prokleo

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
poslati husrefu, uz prevod ako moze.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
evo nek se ima u planu Simundze..ElCartel11 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 15:12Pored zivog Simundze mi dovodimo Husrefa.
Pa cemo nakon par mjeseci pisati ko nas je to prokleo![]()
- 1 9 4 6 -
@BordoBBoja
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, ErosViverosViv, guadalupe, johntravolta123, keli, mosarajvosa83, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, pjankesarajevo, sagitarius i 100 gostiju.